Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Fort Boyard - Дискусии и Мнения

Featured Replies

Привет!

Да, наистина нашите се справиха супер :wors: . Само дето малко ме издразни брюнетката, изглежда доста мудна и мисля, че заради нея не взехме двата ключа. Но важното е, че ние победихме :)

• 3 седмици по-късно...
  • Отговори 111
  • Прегледи 18,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

...А и пак изкараха доста жълтички...

Доста, та чак взех да се съмнявам в този кантар - май не мери в наша полза, а и това "забавяне" при показване на резултата с цел повече драматизъм във финала на играта е леко дразнещо.

Нашите се представиха много добре, като изключим напълно дезориентираната игра на Иван в задачата с лодките :) .

Не можах да гледам финала sad.gif Чух, че сърбите са спечелили...

Мда,не са нашите за съжаление

sad.gif

Като цяло предаването ми хареса, но то ми е познато още от стария си вариант. Разнообразили са го, така е по-добре по моему. Нашите се справиха много добре, поне според възможностите си. Не ми хареса само, а и избощо не разбрах по какви критерии се избират участниците в него. Нямам нищо против нашите, защото формално бяха спазени изискванията да има представители от 4 различни категории - спортисти, публични личности и т.н., но не разбрах защо всички сръбски отбори бяха съставени изцяло от бабанки - настоящи и бивши спортисти. Това до голяма степен предопределя крайния изход от двубоите, особено от силовите, каквито са огромната част от тях.

Сега тече кастинг за новия сезон, снощи казаха, че има записани над 5000 кандидата, ще чакам с интерес второто издание.

Мда, аз също ще чакам втория сезон.

А нашите колко килограма злато извадиха? Досега се справяха най-добре, как така точно на финала не успяха...

• 7 месеца по-късно...

Fort Boyard 2

b0ff233dde55db44d34a0d7b0e9bb499_348x308.jpg

От 12 януари по bTV започва новият сезон на "Форт Бояр".

Равен брой блондинки и брюнетки мерят мускули в надпреварата

От 12 януари точно в 20:00 ч. всеки понеделник и четвъртък в ефира на bTV ще се излъчва вторият сезон на състезанието "Форт Бояр".

Българските участници в него са по-млади в сравнение с предшествениците си от първия сезон, като средната им възраст е 25 г. Дамската аудитория е представена от равен брой блондинки и брюнетки. Участват популярни лица от българския културен живот и шоубизнес, както и много спортисти. Играчите са красиви, атрактивни и атлетични, като един от тях е печелил конкурси за красота, а друг е оприличаван от своите съотборници на холивудския актьор Брад Пит.

Димитър Павлове водещият на "Форт Бояр" и този сезон, а изпълнителни продуценти са Робин Кафалиев и Мартин Захариев (Eye Vision). Главен сценарист е Христо Христов.

Предаването е по лиценз на Adventure Line Production – Франция. Вторият сезон е заснет през лятото на легендарната крепост в Атлантическия океан. Отново български, турски и сръбски отбори ще застанат едни срещу други в стремежа си да преодолеят премеждията на форта.

И в новия сезон се състезават 16 отбора, по четири от всяка държава, като всеки отбор е съставен от по четирима души - двама мъже и две жени. Всеки отбор има капитан. До финала достига онзи отбор от съответната държава, който е натрупал най-много злато от съкровищницата на крепостта.

Веки един от участниците попада в определена категория (творчески тип, спортен тип, медиен и контактен тип), които господарят на форта, самият Мосю Рошел определя. Симпатичните, но мълчаливи асистенти на играчите Пастон и Паспарту, отново ще водят участниците към всяко ново изпитание и ще събират всеки спечелен с много труд и упорство ключ.

Страшилището на Форта, строгият тъмничар Ла Бул ще отвежда в тъмницата всеки играч, не успял да напусне стаята на изпитанието в определеното за това време, а мистичните тигри на Форта и този път ще бъдат под вещото ръководство на изключително атрактивната укротителка Фелиндра.

В първия сезон на Форт Бояр Сърбия спечели първото място във финалната битка. На финала българите се оказаха с три заключени ръце пред съкровищницата и изпуснаха победата, но епизодът привлече 48,1% от общата ТВ аудитория от 20:30 до 22:00 ч.

В новия сезон на телевизионната надпревара предстои зрителите да разберат дали лошата българска спортна година ще повлияе и на участниците във Форт Бояр, или те ще бъдат печелившият тим в новия сезон.

Благодарности на Nzd

В първия си двубой снощи нашите успяха да надвият сърбите, макар и с много усилия, след като не успяха да сторят това нито веднъж през миналия сезон.

Игрите са същите, но това не пречи да е интересно.

Така е, вече два пъти ги разбихме, а вторият ни отбор е направо фурия.

Аз не можах да гледам и двете серии досега, но ще наваксам

Радвам се, че поне засега бием сърбите :P

...тази вечер ще дават Сърбия с/у Турция нали?

Да, току що сърбите биха турците с 290 грама, при положение, че западните ни комшии взеха цели 9 (!) ключа и получиха 1 кг бояри като бонус. Турците с 4 ключа, съответно и с 4 блокирани ръце реално извадиха повече жълтици от клетката от сърбите, които бяха с свободни 8 ръце!

Вчера го гледах за пръв път. Сърбите бяха страхотни по време на игрите, но се изложиха със златото и спечелиха накосъм. Обаче не знам с тия повтарящи се игри до колко ще ми задържат вниманието...Все пак ще гледам нашите как се справят (когато мога, де)

...Обаче не знам с тия повтарящи се игри до колко ще ми задържат вниманието...

Всъщност, игрите сега са далеч по-атрактивни от тия, които вървяха преди години, а и форматът с три отбора определено за предпочитане. Гледам предаването от доста време, преди години вървеше по БНТ (май веднъж месечно), а после и по френската TV 5. Програмата бе с водещ, нямаше мосю Рошел, а в кулата със загадките седеше един " престарял мъдрец" с брада до кръста и задаваше въпроси без зрителна представа.

Всъщност, игрите сега са далеч по-атрактивни от тия, които вървяха преди години, а и форматът с три отбора определено за предпочитане. Гледам предаването от доста време, преди години вървеше по БНТ (май веднъж месечно), а после и по френската TV 5. Програмата бе с водещ, нямаше мосю Рошел, а в кулата със загадките седеше един " престарял мъдрец" с брада до кръста и задаваше въпроси без зрителна представа.

Аз не съм го гледала от преди години. Имах предвид, че някои от игрите са същите като тези от миналата година, та се чудех дали така ще ми е интересно, но определено мисля да следя българските изяви :)

Тази вечер третият ни отбор направо разби сърбите, като извади почти 10 пъти повече бояри. Сърбите май поставиха антирекорд, като само с 1 ключ, при това подарения от мосю Рошел, успяха да извадят едва 840 грама от жълтите монети.

Супер!Още една победа!Страхотна екипна игра!Днес опонент беше Турция!

Аз пък не исках да пиша, докато не видя и четирите български отбора. А сега пък, немога да преценя, кой от тях е най добрият biggrin.gif

Определено, тази година ми е по интересно, може би...защото все побеждавме до сега :conversation:

Ами малко объркващо е, поне за мен - четвъртият ни отбор като че ли игра най-слабо, но пък като че ли взе най-много бояри. В него снощи имаше отличаващ се слаб участник - тв водещата Петя май повече си гледаше перчема, а по-малко играта.

• 2 седмици по-късно...

Все победи досега. Явно този сезон е добър за България. Дано продължава все така. Незнам довечера кои ще играят, но ставам все по любопитна. Имам чувството, че истинската борба е само между самите български отбори. Но пък това ми харесва. Всички са добри. biggrin.gif

БРАВО! Наще направо разбиват всеки който се изправи пред тях. Просто няма как ние да загубим този сезин. biggrin.giflaugh.gifbiggrin.gif

БРАВО! Наще направо разбиват всеки който се изправи пред тях. Просто няма как ние да загубим този сезин. biggrin.giflaugh.gifbiggrin.gif

Абе снощи нещата не бяха точно така. Като гледах колко носят турците, до последно си мислех, че може и да паднем!

Абе снощи нещата не бяха точно така. Като гледах колко носят турците, до последно си мислех, че може и да паднем!

Да ама бихме :lol6:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.