Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Българите в Кипър

Featured Replies

Някои незнаели работа в автомивка или нещо такова или магазин

• Отговори 505
  • Прегледи 191,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравейте,приятелят ми замина преди нова година в Никозия и аз мисля пролетта да ходя при него ако може някой да ми даде инфо дали ще имам шанс за работа там аз съм на 29 г. Знам малко англ. и малко руски нямам претенции за работата само да е работа не "работа".Ако някой може да ми даде съвет ще се радвам ако излезе работа може да тръгна и по- рано.Ако има нещо конкретно пише те ми предварително благодаря!

Здравейте,приятелят ми замина преди нова година в Никозия и аз мисля пролетта да ходя при него ако може някой да ми даде инфо дали ще имам шанс за работа там аз съм на 29 г. Знам малко англ. и малко руски нямам претенции за работата само да е работа не "работа".Ако някой може да ми даде съвет ще се радвам ако излезе работа може да тръгна и по- рано.Ако има нещо конкретно пише те ми предварително благодаря!

За времето, с което разполагаш-учи гръцки.Нормална работа само с английски е почти невъзможно да си намериш(на мен ми бяха необходими близо 6 месеца).Сега, когато вече говоря гръцки си смених работата с доста по-добра от предишната и със заплата 300 евро повече.

Успех:)

някои можели поне дами даде саит за обяви за работа в кипър защото вече 2 месец сам без работа

някои можели поне дами даде саит за обяви за работа в кипър защото вече 2 месец сам без работа

Сайтовете няма да ти свършат работа,обикаляй и питай на място.Успех!

хора помогнете ходя обикалям но немога даси анмеря работа даите някакав телефон да питам за работа

Абе вие в Лефкосия бюро по труда нямате ли,ПЕО също би трябвало да предлагат работа.Всеки петък излиза вестник...

Абе вие в Лефкосия бюро по труда нямате ли,ПЕО също би трябвало да предлагат работа.Всеки петък излиза вестник...

Той не може да напише едно правилно изречение, а ти очакваш да знае как да си намери работа.Остави го да си драска:rolleyes:

Редактирано от Тамио (преглед на промените)

Той не може да напише едно правилно изречение, а ти очакваш да знае как да си намери работа.Остави го да си драска:rolleyes:

Съгласен съм с теб!

http://www.pescps.dl.mlsi.gov.cy/CPSWeb/f001w.jsp -Ето тук има обяви и се обновяват на 2-3 дни... аз лично си намерих работа от този сайт. Успех!
  • 1 месец по-късно...

здравейте , доста неща прочетох за Кипър , кипърките и за живота там . Изкарах малко време там - 5 месеца - лятото на 2009 помагах на един приятел - разни ремонти в няколко училища в Лимасол (основно) и Пафос. Работата (нито лека, нито тежка)не беше страшна . Получавах 450 евро , но не съм плащал нищо - повечето кипърци с които се запознах бяха свястни , един българин не видях дето да е зле , въпреки , че се пооплакваха :wink12:. И много красиви кипарки видях (имат пари , но не смятам че са чак толкова надути). Запознах се с палестинци , иранци , казахстанци , руснаци , италианци (комшиите бяха от Бангладеш :) - образи ). Не е чак толкова лошо - аз поне изкарах добре - не съжалявам, бих отишъл пак ! Езика е задължителен - английски знаех горе долу , гръцки понаучих. Кой каквото да ми говори , добре е да излезе човек да види - особено ако си по - млад (но не е задъжително :Pи с добра компания , ако е възможно ! може добре да изкараш и някой лев да спестиш (милионер и тук и там няма да станеш )...

здравейте , доста неща прочетох за Кипър , кипърките и за живота там . Изкарах малко време там - 5 месеца - лятото на 2009 помагах на един приятел - разни ремонти в няколко училища в Лимасол (основно) и Пафос. Работата (нито лека, нито тежка)не беше страшна . Получавах 450 евро , но не съм плащал нищо - повечето кипърци с които се запознах бяха свястни , един българин не видях дето да е зле , въпреки , че се пооплакваха :). И много красиви кипарки видях (имат пари , но не смятам че са чак толкова надути). Запознах се с палестинци , иранци , казахстанци , руснаци , италианци (комшиите бяха от Бангладеш :) - образи ). Не е чак толкова лошо - аз поне изкарах добре - не съжалявам, бих отишъл пак ! Езика е задължителен - английски знаех горе долу , гръцки понаучих. Кой каквото да ми говори , добре е да излезе човек да види - особено ако си по - млад (но не е задъжително :wow:и с добра компания , ако е възможно ! може добре да изкараш и някой лев да спестиш (милионер и тук и там няма да станеш )...

Съгласна съм с теб, чудесно е че си изкарал добре и си имал както положителни така и отрицателни преживявания аз също съм ходила наистина не спестих чак толкова много, но пък се чувствах добре макар че работата наистина беше доста сериозно и тежка.И чесно казано сега имам огромно желание да замина отново, вече като пораснала и помадряла обаче неизвесното ме тревожи.Бих помолила всички който имат наблюдения за работата там или знаят че някои кипърец търси да назначи хора на рабата и няма нищо против да наема български граждани, моля помогнете и пишете тук.Ще ни бъде от полза защото в нашата скъпа държавица сме никои, така че какво ни пречи и другаде по света да сме никои.Благодаря на всички предварително ако имат инф. и знаят нещо. Зная и гръцки и английски добре.

Здравейте, наскоро открих този форум и много ми харесва. Ние наскоро се преместихме в Лимассол и засега мога да кажа че съм доволна. В този ред на мсили да кажа че съм фризьорка и ако някои има нужда от такъв вид услуги, можете да ми пишете на [email protected]

Съгласна съм с теб, чудесно е че си изкарал добре и си имал както положителни така и отрицателни преживявания аз също съм ходила наистина не спестих чак толкова много, но пък се чувствах добре макар че работата наистина беше доста сериозно и тежка.И чесно казано сега имам огромно желание да замина отново, вече като пораснала и помадряла обаче неизвесното ме тревожи.Бих помолила всички който имат наблюдения за работата там или знаят че някои кипърец търси да назначи хора на рабата и няма нищо против да наема български граждани, моля помогнете и пишете тук.Ще ни бъде от полза защото в нашата скъпа държавица сме никои, така че какво ни пречи и другаде по света да сме никои.Благодаря на всички предварително ако имат инф. и знаят нещо. Зная и гръцки и английски добре.

Щом знаеш гръцки и английски, то работа лесно ще намериш.Друг, обаче е въпросът сега.Островът се препълни със сеседите румънци, които са по-евтина работна ръка от нас и що годе нормалните работни места са заети предимно от тях.

Някой ако си търси работа като готвач,може да заповяда в "WAGAMAMA",това е японски рсторант намира се в Никозия за точен адрес немога да дам,със сигорност ще ни трябват поне трима човека,заплащането нее много високо 4,50 евро на час,това е от мен за сега :lol6:)

Здравейте, Търся си съквартирант/ка в Лимасол. Наех апартамент в Меса Гетония, много близо до Carrefour Express. Обзаведен апартамент с 2 спални, дневна, кухня, баня, тераса. Имам интернет и Българска телевизия. Търсете ме на тел. 96 720 190 - Георги

Здравейте,сега открих този форум ще ми се да замина за Кипър и пуснах документи към фирма Ифест който ми се обадиха след 4-5 дни с предложение за работа но малко ме притеснява дали от работа в заведение няма да ми предложат друг жид работа .От фирмата казаха че от години работят с този работодател,кажете има ли инстанция към която да се обърна там при нужда някой чувал ли е за такива сличаи работата която ми предложиха е с договор .Моля пишете

Здравейте,сега открих този форум ще ми се да замина за Кипър и пуснах документи към фирма Ифест който ми се обадиха след 4-5 дни с предложение за работа но малко ме притеснява дали от работа в заведение няма да ми предложат друг жид работа .От фирмата казаха че от години работят с този работодател,кажете има ли инстанция към която да се обърна там при нужда някой чувал ли е за такива сличаи работата която ми предложиха е с договор .Моля пишете

Здравей,за кой град ти предложиха работа?По принцип съм чувал че тази фирма върши работа.По принцип щом си дошла тук с фирма дадената фирма е длъжна да ти намери друга работа ако тази позиция за която си се договорила не отговаря на изискванията ти.Ако случайно започнеш работа в кръчма и те карат да правиш други неща съвсем спокойно можеш да отидеш в полицията и да се оплачеш.Поздрави от Кипър :whist:

Благодаря ти за изразеното мнение GrishaD в понеделник на 08.03 имам интервю с собственика на ресторанта по скаип-той имал тази практика ми казаха от ф-ма Ифест и тогава ще получа подробна информация и ще пиша ако можеш отговори.благодаря за което

Благодаря ти за изразеното мнение GrishaD в понеделник на 08.03 имам интервю с собственика на ресторанта по скаип-той имал тази практика ми казаха от ф-ма Ифест и тогава ще получа подробна информация и ще пиша ако можеш отговори.благодаря за което

Няма проблем,ако мога ще помогна с нещо.Съвета ми е да го питаш как стои въпроса с трудовия договор и плаща ли КИНОНИКЕС АСФАЛИСИС(κοινονικεσ ασφαλισεισ) това това са социалните осигуровки.

Здрасти :-) Искам да попитам новобранеца какво стана с интервюто по скайп? Интересувам се, понеже и аз имам регистрация в Ифест и предложение за работа. Ще се радвам да се свържем и да обменим малко инфо. :-)

• 2 седмици по-късно...

Здрасти :-) Искам да попитам новобранеца какво стана с интервюто по скайп? Интересувам се, понеже и аз имам регистрация в Ифест и предложение за работа. Ще се радвам да се свържем и да обменим малко инфо. :-)

ами интервюто мина и казаха че ще ми се обадят за становище но така и до ден днешден никой не ми е звъннал.незнам

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.