Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Българите в Кипър

Featured Replies

ами да знамго даговоря аминяма значение за работата и нямам книжка някоида пусне едно рамо

Ако чуя нещо ще пиша тук.Днес питах но искат шофьор С категория.
  • Отговори 505
  • Прегледи 191,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • 2 седмици по-късно...

Здравейте, от скоро съм в Кипър с една моя приятелка и по точно в Ларнака и търся работа. Аз знам малко гръцки и малко английски, а тя малко гръцки. Ще съм ви благодарна ако пишете.

Редактирано от tania_t (преглед на промените)

Не ти трябва английски,идваш тук хващаш си някой кипърец и си ОК,....тука така правят повечето българки....е преди повече сега по малко ,но общо взето това е "схемата" :]

Не ти трябва английски,идваш тук хващаш си някой кипърец и си ОК,....тука така правят повечето българки....е преди повече сега по малко ,но общо взето това е "схемата" :]

Е sorry, но не съм дошла за това тук. Искам да работя. Ако е за това и в България може така. Благодаря ти все пак :D

За голямо съжаление е така.Голяма част от момичетата тук правят точно това:down:

За голямо съжаление е така.Голяма част от момичетата тук правят точно това:(

те едни красавци ,чак да им завидят българските мъже :blink:

те едни красавци ,чак да им завидят българските мъже :cool:

Маани:clap:Ти поне ги видя какви са грозофили.

нождае се спешно от квартира даитеми номера или информация

Днес е събота.По периптерата все още можеш да откриеш вестника с обяви, който излиза всеки петък.

п.п.Като намериш квартира и ти остане малко свободно време, седни и научи някои прости неща от сорта на: нУжда, даЙте ми!

Здравейте,2ра седмица съм в Никозия и си търся доста усилено работа,по принцип си работя като барман но на първо време смятам да не подбирам,не знам как процедират тук но наwсякаде кадето попитам за работа ми искат телефон за връзка и ми казват че ще ми се обадят!!! Ако ви излезе нещо насреща,просто споделете а черпенето оставете на мен :ph34r:)

Редактирано от choker (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Честита Коледа на всички Българи в Кипър!

Весела и на теб.

choker,сега малко по-трудно ще си намериш работа.Нормално е да и искат телефон за връзка и да ти казват ,че ще и се обадят,те са взели решението още като са те видяли,но просто не знаят как да те "одрежат".Без да знаеш езика ,доста ще ти е трудно,

Успех.

Редактирано от минкова (преглед на промените)

нождае се спешно от квартира даитеми номера или информация

Ако търсиш в Ларнака и района обади ми се 96317818 - Румен. Това ми е работата.
  • Автор

ЧЕСТИТА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ,за работа в Никозия по ресторанти и кафетерии питайте в новия магазин MADISONS,има още незаети места на последният етаж,УСПЕХ.

били ми казал каде се намира това кафе и рестрорант или ако имаш някои друга оферта за работа

били ми казал каде се намира това кафе и рестрорант или ако имаш някои друга оферта за работа

Преди два дни ходих до магазин "Jumbo" и разбрах че търсят персонал,става въпрос за складови работници,видях че работят доста българи лично аз щях да почна но ми е прекалено далече,живея около центъра в Никозия,ако чуете оферта за барман,строителен работник ;) или каквото и да било пишете или звънете,черпя стабилно-99928122 Стефан,само с английски съм гръцкия е в процес на обучение :)

Преди два дни ходих до магазин "Jumbo" и разбрах че търсят персонал,става въпрос за складови работници,видях че работят доста българи лично аз щях да почна но ми е прекалено далече,живея около центъра в Никозия,ако чуете оферта за барман,строителен работник :yanim: или каквото и да било пишете или звънете,черпя стабилно-99928122 Стефан,само с английски съм гръцкия е в процес на обучение :)

Опитай във Flocafe.Там знам, че приемат персонал само с английски и заплатите не били лоши.

Опитай във Flocafe.Там знам, че приемат персонал само с английски и заплатите не били лоши.

Благодаря ти,утре ще се пробвам :huh:

Преди два дни ходих до магазин "Jumbo" и разбрах че търсят персонал,става въпрос за складови работници,видях че работят доста българи лично аз щях да почна но ми е прекалено далече,живея около центъра в Никозия,ако чуете оферта за барман,строителен работник :snowballfight: или каквото и да било пишете или звънете,черпя стабилно-99928122 Стефан,само с английски съм гръцкия е в процес на обучение :)

и на мен ми идва много далече аз сам в ингоми нешто друго незнаеш ли за работа ако изькочи нещо кайи и аз черпя стабилно

• Автор

в събота видях обява във вестника за работа във DEBENHAMS VENU KAFE,ако искате да се пробвате посетите всяко едно от кафетата и поснете молба,няма проблем за езика,успех

в събота видях обява във вестника за работа във DEBENHAMS VENU KAFE,ако искате да се пробвате посетите всяко едно от кафетата и поснете молба,няма проблем за езика,успех

Да допълня.Молби за DEBENHAMS се подават в DEBENHAMS central.Той е този, който е до полицията на Ликавидо и Cyprus airways.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.