Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как ясновидците предсказват бъдещето ?

Featured Replies

Значи и в продължението играят на "дребно", но въпреки това Ви бъркат в бизнеса?!?

Нищо не разбрах - каква е връзката между циганките и моя бизнес?! Може би става въпрос за циганската хипноза и сходството й с един от методите на ериксоновата хипноза?

Редактирано от ПАРАПСИХОЛОГ (преглед на промените)

• Отговори 104
  • Прегледи 36,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Светослав  Иванов
    Светослав Иванов

Ти нито си идвал в моите приемни във Варна и София, нито имаш представа как се провежда обучението, нито четеш внимателно това, което е писано в обявите. А там пише: Записване – чрез събеседване с вкл

• Иллюзия
    Иллюзия

Това на колко водка се случва? Или на нещо друго?

• haidukpikaso
    haidukpikaso

Споко,приятел,не се засипвай с негативизъм. Не ни е нужен. Едва ли са чели "Селестинското пророчество"-но няма значение. Ти знаеш за какво иде реч там. Не давай от енергията си...

Нищо не разбрах - каква е връзката между циганките и моя бизнес?! Може би става въпрос за циганската хипноза и сходството й с един от методите на ериксоновата хипноза?

ПАРАПСИХОЛОГ, не ви ли е някак неудобно да подвеждате хората със следните обещания: "Овладяване за няколко часа на феномени като: телепатия, телеестезия (ясновидство), радиестезия, интуиция." И по колко вземате?

ПАРАПСИХОЛОГ, не ви ли е някак неудобно да подвеждате хората със следните обещания: "Овладяване за няколко часа на феномени като: телепатия, телеестезия (ясновидство), радиестезия, интуиция." И по колко вземате?

Живеем в Новата Епоха на Водолея – епоха на информация и открити отношения. Всеки опит екстрасензориката да се поставя под съмнение или дискредитират хората, които я владеят ще доведе до масово безплатно обучение на екстрасенси, за да се докаже, че тази способност е присъща за всеки човек. Противниците на екстрасензорното възприятие в желанието си да докажат, че то не съществува правят голяма услуга на човечеството и ще постигнат обратен ефект. Но да не забравяме, че след признаването на хипнозата, като реален феномен на психиката, в Русия се създаде и криминалната хипноза. Същото ще стане и с екстрасензориката и пси-информаториката – ще се появи криминално “ясновидство”.

Така наречената “дарба ясновидство” (телеестезия) я притежава всеки човек, независимо от неговото интелектуално и духовно ниво, без значение дали е общ работник, крадец, висшист, атеист, православен, мюсюлманин или езотерик. Психоенергоинформационната методика на обучение отнема само няколко часа. Разработена е от съветски учени през 70-те години в секретни лаборатории. В момента се преподава свободно в Русия на интересуващите се. В България аз разработих и усъвършенствах в практиката си собствен вариант – наречен “Пси-метод”. От години се занимавам с психичното управление на различни конкретени трансови екстрасензорни процеси и задачи. Разбира се, не виждам нищо “духовно”, никаква “дарба от Господа” в това – за мене е въпрос на нервно-психична (само)регулация, (само)контрол и (само)програмиране. Няма никаква мистика, нито чудеса – и Е. Блаватская, и Р. Щайнер пишат, че всеки може да събуди спящите сили на своята душа.

Пси-методът е създаден след дългогодишна експериментална и практическа работа и синтезира в себе си мои откритията областта на парапсихологията, психологията и най-ценното от световната наука. Австрия: д-р Зигмунд Фройд – Психоанализа; Германия: д-р Йохан Шулц – Автотренинг (АТ); САЩ: д-р Милтън Ериксон – Ериксонова хипноза, д-р Ричард Бендлър, проф. Дж. Гриндър - Невро-лингвистично програмиране, проф. д-р Станислав Гроф – Трансперсонална психология; Русия: акад. Евгений Закладний – телепатия, проф. д-р Александър Панасюк – телепатия и ясновидство, проф. Виктор Кондрашов - хипнология и сугестология, акад. Виктор Кандиба, проф. д-р Дмитрий Кандиба – Състоянието (свръхсъзнанието) на Кандиба (СК); България: д-р Добран Гарвалов – социална психопатология и парапсихология, проф. д-р Георги Лозанов – сугестология и сугестопедия и други автори и учени.

scepsis, ти нито си идвал в моите приемни във Варна и София, нито имаш представа как се провежда обучението, нито четеш внимателно това, което е писано в обявите. А там пише:

Записване – чрез събеседване с включен уникален безплатен урок - демонстрация при който за около 1 минута се научавате да виждате излъчването на биополето (аурата) и се активират Вашите екстрасензорни способности!

ЕЛА, ВИЖ И СЕ УБЕДИ!

На тебе не ти ли е ясно, че хората се записват на курс и дават пари, след като дойдат, видят и се убедят безплатно?! За какво подвеждане пишеш тогава?!

Вълнува те цената на курса по екстрасензорика ли? 300 лв. e засега.

scepsis, ти нито си идвал в моите приемни във Варна и София, нито имаш представа как се провежда обучението, нито четеш внимателно това, което е писано в обявите. А там пише:

Записване – чрез събеседване с включен уникален безплатен урок - демонстрация при който за около 1 минута се научавате да виждате излъчването на биополето (аурата) и се активират Вашите екстрасензорни способности!

ЕЛА, ВИЖ И СЕ УБЕДИ!

На тебе не ти ли е ясно, че хората се записват на курс и дават пари, след като дойдат, видят и се убедят безплатно?! За какво подвеждане пишеш тогава?!

я бягай от тука :angry: , продавате си вярата на сатаните, за да ви казват нещата които не знаете

ЕТО ОБЯСНЯВА СЕ ПО КАКЪВ НАЧИН ГО ПРАВИТЕ

http://vbox7.com/play:605ec514

http://vbox7.com/play:042d99af

http://vbox7.com/play:e006e998

http://vbox7.com/play:5aa47f6c

я бягай от тука :angry: , продавате си вярата на сатаните, за да ви казват нещата които не знаете

ЕТО ОБЯСНЯВА СЕ ПО КАКЪВ НАЧИН ГО ПРАВИТЕ

http://vbox7.com/play:605ec514

http://vbox7.com/play:042d99af

http://vbox7.com/play:e006e998

http://vbox7.com/play:5aa47f6c

Аз се занимавам с научна парапсихология и психология. Изобщо не ме интересуват религиозните предразсъдъци и суеверия, нито вярвам в Сатаната, нито в ходжите и техните измислени "магии".

Аз се занимавам с научна парапсихология и психология. Изобщо не ме интересуват религиозните предразсъдъци и суеверия, нито вярвам в Сатаната, нито в ходжите и техните измислени "магии".

Не си ги изгледай клиповете, обясняват, как така такива като тебе -могат да знаят неща за други хора.

Ама не ти харесва да ви "разкрият" "схемите", затова постоянно увъртваш, че да не видят хората, клиповете или да не им обърнат внимание.

Не си ги изгледай клиповете, обясняват, как така такива като тебе -могат да знаят неща за други хора.

Ама не ти харесва да ви "разкрият" "схемите", затова постоянно увъртваш, че да не видят хората, клиповете или да не им обърнат внимание.

Какво увъртам? Писал съм и ще го повторя:

Така наречената “дарба ясновидство” (телеестезия) я притежава всеки човек, независимо от неговото интелектуално и духовно ниво, без значение дали е общ работник, крадец, висшист, атеист, православен, мюсюлманин или езотерик. Психоенергоинформационната методика на обучение отнема само няколко часа.

...

От години се занимавам с психичното управление на различни конкретени трансови екстрасензорни процеси и задачи. Разбира се, не виждам нищо “духовно”, никаква “дарба от Господа” в това – за мене е въпрос на нервно-психична (само)регулация, (само)контрол и (само)програмиране.

Не ме интересува мнението нито на ислямските имами, нито на християнските свещеници - за мене те са неуки хора в областта на психологията и медицината. Чети литература по психология, невропсихология, психофизиология за устройството и функциите на централната нервна система, на мозъка и не се занимавай с религиозни алабализми!

Да ти пратя аз Господарите На Ефира

и ВсИчКи ЗрИтЕлИ на Господарите На Ефира и някои други хора от форумите и други сайтове с клипове, ще разберат що за "сТоКа" СИ

ЕЛА, ВИЖ И СЕ УБЕДИ!

Редактирано от J0J0 (преглед на промените)

Да ти пратя аз Господарите На Ефира

и ВсИчКи ЗрИтЕлИ на Господарите На Ефира и някои други хора от форумите и други сайтове с клипове, ще разберат що за "сТоКа" СИ

Прати ми Господарите на Ефира - в София съм даже в момента. Тази вечер ще отида да НДК - bTV и ще залепя няколко обяви за мой курс, така, че да могат да ги видят от телевизията.

Ако те вълнува цената - тя е промоционална, с намаление, по-нататък ще бъде 500 лв.

А бе, ти не разбра ли, че всичко е реално, научнообосново и не ме е еня за религията?

Прати ми Господарите на Ефира - в София съм даже в момента. Тази вечер ще отида да НДК - bTV и ще залепя няколко обяви за мой курс, така, че да могат да ги видят от телевизията.

Ако те вълнува цената - тя е промоционална, с намаление, по-нататък ще бъде 500 лв.

А бе, ти не разбра ли, че всичко е реално, научнообосново и не ме е еня за религията?

Ще видим, какво ще стане когато те "документират" ,може да има и 2ри епизод с хора, жалба на хора които са били измамени от тебе срещу голяма сума пари, да видим тогава, какво стане.

Жалък си :whist: Май не следиш предавания на Господари на Ефира, колко "мошенници" като тебе има, какви оправдания си измислят, какви снимани видеа има стях.

Пълна(бъдеща) ПаРоДиЯ си.Въпрос на време е да те видим по Господари на ефира

Ще видим, какво ще стане когато те "документират" ,може да има и 2ри епизод с хора, жалба на хора които са били измамени от тебе срещу голяма сума пари, да видим тогава, какво стане.

Жалък си ;) Май не следиш предавания на Господари на Ефира, колко "мошенници" като тебе има, какви оправдания си измислят, какви снимани видеа има стях.

Пълна(бъдеща) ПаРоДиЯ си.Въпрос на време е да те видим по Господари на ефира

Ти нито си идвал в моите приемни във Варна и София, нито имаш представа как се провежда обучението, нито четеш внимателно това, което е писано в обявите. А там пише:

ЕЛА, ВИЖ И СЕ УБЕДИ!

На тебе не ти ли е ясно, че хората се записват на курс и дават пари, след като дойдат, видят и се убедят безплатно?!

Чакам Господарите на ефира, жалък анонимен клеветнико!

Ти нито си идвал в моите приемни във Варна и София, нито имаш представа как се провежда обучението, нито четеш внимателно това, което е писано в обявите. А там пише:

ЕЛА, ВИЖ И СЕ УБЕДИ!

На тебе не ти ли е ясно, че хората се записват на курс и дават пари, след като дойдат, видят и се убедят безплатно?!

Чакам Господарите на ефира, жалък анонимен клеветнико![/color]

Чакай, тоне става така, да дойдат и да те снимат веднага, ще ти пуснат "хвалшиви" клиенти с камери и така ,лека полека, ще станеш поредния известен измамник.

Чакай, тоне става така, да дойдат и да те снимат веднага, ще ти пуснат "хвалшиви" клиенти с камери и така ,лека полека, ще станеш поредния известен измамник.

ЕЛА, ВИЖ И СЕ УБЕДИ!

ЕЛА, ВИЖ И СЕ УБЕДИ!

Това на колко водка се случва? Или на нещо друго? ;)

ЕЛА, ВИЖ И СЕ УБЕДИ!

Какво ги правиш тези хора, хипнотизираш ги и им внушаваш да бълнуват несъществуващи реално събития!

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Какво ги правиш тези хора, хипнотизираш ги и им внушаваш да бълнуват несъществуващи реално събития!

АМИ, КАКВО ОЧАКВАШ ОТ МОШЕННИЦИ?

ПРИМЕР: показвал за 1 минута как "отключвал" аурата на хората-вътрешен човек- който "си играе" ролята пред хората.

Ама като се опита на тебе да ти отключи аурата, не става, ела на сеанс 1вия 300лв, оппа не става, грешката е в тебе имал си много ....................... ала .бала.........., купища приказки казва, вика те на втори сеанс ама вече 500 лв..

ХАХАХХАХА ЩЕ ГО ВИДИМ СКОРО ПО ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА, КАКВА ИЗМАМА ИЗПОЛЗВА.

Аз съм ходил, преди години при един шарлатанин, за да видя какво прави?

Вкара ме в една стая и почна "да ми го" :biggrin: ........... и аз аве ей "луд" я бягай ве .....

После написах името му в нета- пълен със статии за него, при всеки един човек, използвал едни и същи оправдания- за това, защо не е ставало-както трябва. после го четох във вестници, при жените викал сестра си ли беше да "им прави" :bday19:

Редактирано от J0J0 (преглед на промените)

Това на колко водка се случва? Или на нещо друго? :wors:

Аурата се вижда и без алкохол. Всичко зависи от подходящ фон зад човека, който се наблюдава, от статичното електричество и от йонизацията на атмосферата. Няма нищо мистично – всеки може да види аурата, просто това е един физически и оптически ефект.

Тук не става въпрос за внушение или хипноза, а за физика.

АМИ, КАКВО ОЧАКВАШ ОТ МОШЕННИЦИ?

ПРИМЕР: показвал за 1 минута как "отключвал" аурата на хората-вътрешен човек- който "си играе" ролята пред хората.

Ама като се опита на тебе да ти отключи аурата, не става, ела на сеанс 1вия 300лв, оппа не става, грешката е в тебе имал си много ....................... ала .бала.........., купища приказки казва, вика те на втори сеанс ама вече 500 лв..

ХАХАХХАХА ЩЕ ГО ВИДИМ СКОРО ПО ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА, КАКВА ИЗМАМА ИЗПОЛЗВА.

Аз съм ходил, преди години при един шарлатанин, за да видя какво прави?

Вкара ме в една стая и почна "да ми го" ;) ........... и аз аве ей "луд" я бягай ве .....

После написах името му в нета- пълен със статии за него, при всеки един човек, използвал едни и същи оправдания- за това, защо не е ставало-както трябва. после го четох във вестници, при жените викал сестра си ли беше да "им прави" :P

Не използвам профански термини, като "отключване" на аурата. Писах:

"Записване – чрез събеседване с включен уникален безплатен урок - демонстрация при който за около 1 минута се научавате да виждате излъчването на биополето (аурата)...

Става въпрос за курсове, а не за сеанси. И не взимам по 300 лв. за един "сеанс", а за курсове по 18-20 часа. Постоянно си измисляш неща, което не съм писал. Почвам да се съмнявам за психическото ти състояние. :)

Стига си дрънкал постоянно за Господарите на ефира, че ставаш банален. Хайде, изпрати ги - всичко е реално и няма никаква измама, така че изобщо не се страхувам. Координатите ми са в профила.

НЯМА научна парапсихология!

НЯМА научна парапсихология!

Да, в България засега няма научна парапсихология. Такава има в САЩ, Великобритания, Дания, Швеция и Русия.

Парапсихологията официално бе призната за наука първо в Швеция през 2003 г. Администрацията на най-стария университет на Скандинавския полуостров - Lund University, назначи първия професор по парапсихология и хипнология.

В България през 1966 г. беше създаден Научно-изследователски институт по сугестология и парапсихология с ръководител д-р Георги Лозанов, психиатър, закрит в края на 70-те години.

В наше време най-популярните изследователи на парапсихологията са инж. Кубрат Томов и д-р Игнат Игнатов.

ЕЛА, ВИЖ И СЕ УБЕДИ!

Споко,приятел,не се засипвай с негативизъм.

Не ни е нужен.

Едва ли са чели "Селестинското пророчество"-но няма значение.

Ти знаеш за какво иде реч там.

Не давай от енергията си...

:(

Споко,приятел,не се засипвай с негативизъм.

Не ни е нужен.

Едва ли са чели "Селестинското пророчество"-но няма значение.

Ти знаеш за какво иде реч там.

Не давай от енергията си...

:lol6:

За съжаление в България има доста хора с явни психични заболявания, които не са картотекирани в психиатрията и съответно не се лекуват. :)

За съжаление в България има доста хора с явни психични заболявания, които не са картотекирани в психиатрията и съответно не се лекуват. :lol6:

Моля те, не се описвай толкова дословно!...

"...Напред! Науката е слънце, което във душите грей!" Във вашата душа, уважаеми ПАРАПСИХОЛОГ, слънцето (т.е. здравия разум) е закрито от облаците на невежеството и самозаблудата.

Моля те, не се описвай толкова дословно!...

Тази реплка ми звучи доста инфантилно. Навремето, като деца, си ги разправяхме такива. :)

"...Напред! Науката е слънце, което във душите грей!" Във вашата душа, уважаеми ПАРАПСИХОЛОГ, слънцето (т.е. здравия разум) е закрито от облаците на невежеството и самозаблудата.

Пишеш празни приказки. Искам логически аргументи за самозаблудата и научни факти за невежеството ми. ;)

Тази реплка ми звучи доста инфантилно. Навремето, като деца, си ги разправяхме такива. :)

Явно порастването ти е трудно или възгордяването прекалено, като на дете на което не са изпълнили желанието и се муси. Защото да правиш коментари от този вид е жалко. Дай сега ние че сме възрастни и да говорим неща непременно различни от тези които би казало и едно дете, (особено когато са на място...).

Пишеш празни приказки. Искам логически аргументи за самозаблудата и научни факти за невежеството ми. ;)

Нещо твоите липсват за да ги оборим. Как да се представят факти срещу нещо, което не съществува или поне ти, който си утвърдителят му в тази тема не си доказал? Така че, ти правиш платена заблуда!

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.