Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как ясновидците предсказват бъдещето ?

Featured Replies

Преди седмица/2 някаде 1 от приятелите ми каза , че операцията която претърпя му е била предзказана 3 дена преди тя да се случи от ясновидка , та ме заинтересува и отидох и аз при нея.Иначе аз ме вярвах нито в магии нито в нищо и когато отидох при нея - тя възрастна жена някаде около 60-65 години каза утре да отида вечерта гледа за утре само да си оставиш снимка . Оставих снимката , на другия ден отидох и каза чедо имате магия от 2 години и аз нали малко се позачудих и питам как да я премахнем и имаш ли доказателство че наистина я имам тая магия - заведи ме у вас видях мястото където е сложена.Заведох я и каза бъркай в тая съксия но не с ръце с метална пръчка или с дървена бърках бърках 10-15 мин и от веднъж изкочи лист овит с 5 конци , листа бе малък почти незабележим и на него се редуваха следните писания. Смърт - вече се беше случила (дядо ми почина) Болест - (майка ми е диабетик) Бедност - (може да се каже преди година) 4-тото в момента не мога да се сетя 5- безбрачие на децата (понеже ние сме брат и сестра) Мисълта ми е как предсказа бъдещето ми (за което не съм писал) , и как разбра че имам магия ?

Редактирано от LIS (преглед на промените)

• Отговори 104
  • Прегледи 36,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Светослав  Иванов
    Светослав Иванов

Ти нито си идвал в моите приемни във Варна и София, нито имаш представа как се провежда обучението, нито четеш внимателно това, което е писано в обявите. А там пише: Записване – чрез събеседване с вкл

• Иллюзия
    Иллюзия

Това на колко водка се случва? Или на нещо друго?

• haidukpikaso
    haidukpikaso

Споко,приятел,не се засипвай с негативизъм. Не ни е нужен. Едва ли са чели "Селестинското пророчество"-но няма значение. Ти знаеш за какво иде реч там. Не давай от енергията си...

• Автор

Що не питаш нея?

Аха и какво ще каже ? - Силите ми идват от бог ...

между другото забелязах 2 много странни златни меделиона които беше виснала направо за такава възрастна жена ..

Хайде да се изкажа и аз - вечният скептик (че то нали това си върти света - конкуренцията :P)... Малко ми изглежда странно, че е поискала един ден. Ако имаше феноменални способности, щеше да ти разправи всичко още на вратата - като Ванга... Общо взето, много шарлатани се извъдиха в тая област, затова и данъка им се вдига. :) Поздрави!

• Автор

Хайде да се изкажа и аз - вечният скептик (че то нали това си върти света - конкуренцията :P)... Малко ми изглежда странно, че е поискала един ден. Ако имаше феноменални способности, щеше да ти разправи всичко още на вратата - като Ванга... Общо взето, много шарлатани се извъдиха в тая област, затова и данъка им се вдига. :)

Поздрави!

Искаж да кажеш че лъже ли ? - изобщо не е вярно тя дори е от Пловдив а аз от София ... невъзможно да ме е излъгала !

Някои виждат

Преди години имах проблеми и се обърнах за помощ към ясновидеца Георги Бедников

Каза да се прибера в нас и да му се обадя по телефона

"Имаш на терасата някакви стари черги,хвърляй ги веднага.На стената ти е закачено нещо езическо-и него го изхвърли.

И снимка на умрял не се държи-особено над леглото ти"

Публикувано изображение

Наистина имах черги на терасата,а на стената ми висеше една африканска маска,гипсова,така и не помнех кой ми я е подарил.

А над леглото ми беше залепен плакат на поп фолк певицата Румяна,която загина при катастрофа.

Изхвърлих всичко веднага и дома ми сякаш светна отново - светлината се върна

А преди не можеше да се диша от отрицателната енергия

Благодаря ти,Жоро!

Прекланям се пред теб и пред дарбата ти!

Всичко това с ясновидците са пълни глупости. И аз мога да кажа на всеки тук, че у тях си има болен, а то я баба, я дядо, я някой родител ще се намери да е болен от нещо. Само от рак например страдат поне 30% от хората над 70г, а вече и много по-млади. Като добавим тук и диабетици, асматици и какво ли още не ... вероятността да позная, че всеки тук има някой болен в къщи ще се увеличи дори над 50%, ето и аз имам баща болен от цироза. Така че моля да научим малко статистика и факти, а не да вярваме в глупости. Кое младо момиче няма нещо окачено или залепено над леглото си? Не съм момиче, но имам сестра, но и без нея пак съм виждал момически стаи, че там е пълно с плакати, играчки, джунджурийки, какво толкова има и някаква маска или икона, или статуйка да има. Отново се връзвате заради непознаването на статистиката и логиката. Черги на терасата, ами че до преди 20 години, че и днес все още е модерно да имаш някои целски атрибути, които имат дори етноложка стойност и не виждам нищо лошо да ги има човек, а на терасата дори когато остареят все още ще ти вършат работа, така че там е най-вероятно да ги има. Ето как познавайки няколко статистически истини един шарлатанин може да постигне омайване на някоя мадама и да му се кланя дори. Моля ви хора, вземете се в ръце. Няма ясновидство, няма нищо друго освен разни хитряги, които имат житейски опит и познават навиците на хората. Това не е ясновидство. Но вие сте жадни за лъжи и мистерии и ви е кеф някой да ви лъже мейсторски. Стегнете се моля ви!

Как предсказват бъдещето ?! ...никак! :hush: Дори и наистина да има хора с по-специални способности, то те определено не са онези, които "предсказват бъдещето" по телевизията и т.н. Та, мисълта ми е, че ясновидци - няма, има хора без работа!

Моля ви хора, вземете се в ръце. Няма ясновидство, няма нищо друго освен разни хитряги, които имат житейски опит и познават навиците на хората. Това не е ясновидство. Но вие сте жадни за лъжи и мистерии и ви е кеф някой да ви лъже мейсторски. Стегнете се моля ви!

"- А дяволът също ли не съществува? - изведнъж весело се обърна болният към Иван Николаевич.

- И дяволът...

- Не му противоречи! - само с устни прошешна Берлиоз; той се отметна още по-енергично зад гърба на професора и взе да прави гримаси.

- Няма никакъв дявол! - изкрещя Иван Николаевич тъкмо каквото не биваше, объркан от цялата тази каша. - Ама че навлек! Стига с тия смахнати дивотии!

- Е, не, наистина става интересно! - тресеше се от смях професорът. - Но какво е това - при вас каквото и да попиташ все го няма!"

"Майсторът и Маргарита" М.С. Булгаков.

"- А дяволът също ли не съществува? - изведнъж весело се обърна болният към Иван Николаевич.

- И дяволът...

- Не му противоречи! - само с устни прошешна Берлиоз; той се отметна още по-енергично зад гърба на професора и взе да прави гримаси.

- Няма никакъв дявол! - изкрещя Иван Николаевич тъкмо каквото не биваше, объркан от цялата тази каша. - Ама че навлек! Стига с тия смахнати дивотии!

- Е, не, наистина става интересно! - тресеше се от смях професорът. - Но какво е това - при вас каквото и да попиташ все го няма!"

http://www.youtube.com/watch?v=osc-ZYOIAIY

http://www.youtube.com/watch?v=yGqDDzaM8z8...feature=related

Редактирано от valentinus (преглед на промените)

- И дяволът...

Няма емоции освен съжаление, по погубеното в глупости време. Публикувано изображение

Как предсказват бъдещето ?! ...никак! :doh: Дори и наистина да има хора с по-специални способности, то те определено не са онези, които "предсказват бъдещето" по телевизията и т.н. Та, мисълта ми е, че ясновидци - няма, има хора без работа!

Именно, при това няма хора съм "по-специални" способности. Има просто тарикати и честни хора. Тарикатите използват всяка възможност да лъжат, крадат и трупат някакви дивиденти, било материални или морални, чрез манипулации и лъжи. Честните хора, не злоупотребяват с познанията и дедуктивните си възможности за да профитират от това, а се занимават с наука. :)

Всичко това с ясновидците са пълни глупости. И аз мога да кажа на всеки тук, че у тях си има болен, а то я баба, я дядо, я някой родител ще се намери да е болен от нещо. Само от рак например страдат поне 30% от хората над 70г, а вече и много по-млади. Като добавим тук и диабетици, асматици и какво ли още не ... вероятността да позная, че всеки тук има някой болен в къщи ще се увеличи дори над 50%, ето и аз имам баща болен от цироза. Така че моля да научим малко статистика и факти, а не да вярваме в глупости. Кое младо момиче няма нещо окачено или залепено над леглото си? Не съм момиче, но имам сестра, но и без нея пак съм виждал момически стаи, че там е пълно с плакати, играчки, джунджурийки, какво толкова има и някаква маска или икона, или статуйка да има. Отново се връзвате заради непознаването на статистиката и логиката. Черги на терасата, ами че до преди 20 години, че и днес все още е модерно да имаш някои целски атрибути, които имат дори етноложка стойност и не виждам нищо лошо да ги има човек, а на терасата дори когато остареят все още ще ти вършат работа, така че там е най-вероятно да ги има. Ето как познавайки няколко статистически истини един шарлатанин може да постигне омайване на някоя мадама и да му се кланя дори. Моля ви хора, вземете се в ръце. Няма ясновидство, няма нищо друго освен разни хитряги, които имат житейски опит и познават навиците на хората. Това не е ясновидство. Но вие сте жадни за лъжи и мистерии и ви е кеф някой да ви лъже мейсторски. Стегнете се моля ви!

Никой не те кара да вярваш

Той позна и назова точно какво има-чергите не бяха мои,от предишните наематели бяха останали и ги бях смотала под кашоните

И не е някаква си картина на стената-каза езически символ-има разлика,нали Публикувано изображение

Африканската маска е езически символ

И не ми е казал да си махна плаката от стената-каза че имам снимка на умрял човек над леглото ми

Румяна не беше между живите

Никой не те кара да вярваш

Той позна и назова точно какво има-чергите не бяха мои,от предишните наематели бяха останали и ги бях смотала под кашоните

И не е някаква си картина на стената-каза езически символ-има разлика,нали Публикувано изображение

Африканската маска е езически символ

И не ми е казал да си махна плаката от стената-каза че имам снимка на умрял човек над леглото ми

Румяна не беше между живите

Ами и аз като малък има снимки на умрели хора над леглото си, само че не на незнам си коя Румяна, а на Васил Левски. Принципно обаче пак е умрял човек. Езически символи ... че кой няма езически символи у дома си, я някое слонче, я Буда с кръгло коремче, я африканска маска, статуетка или не знам си какво подобно, я някаква плетеница. Има ли къща, с която да няма някакви езически символи, че дори мартеницата е езически символ за християнската религия. :wors:

Аз не вярвам, а знам или не знам. Вярата ми е чуждо нещо и не го храня. Знанието се доказва с еднозначни факти, а не с натъкмени надежди и предположения. ;) Пък и нищо чудно първо да те е поразпитал и едва след като опознае навиците ти да е направил някакви предположения. Можеше още да ти каже, че имаш мъртво животно под изтривалката, а ти щеше да намериш я паяк, я хлебарка, я мравка. Тва са методите на професор Нагласенков. :)

Преди седмица/2 някаде 1 от приятелите ми каза , че операцията която претърпя му е била предзказана 3 дена преди тя да се случи от ясновидка , та ме заинтересува и отидох и аз при нея.Иначе аз ме вярвах нито в магии нито в нищо и когато отидох при нея - тя възрастна жена някаде около 60-65 години каза утре да отида вечерта гледа за утре само да си оставиш снимка . Оставих снимката , на другия ден отидох и каза чедо имате магия от 2 години и аз нали малко се позачудих и питам как да я премахнем и имаш ли доказателство че наистина я имам тая магия - заведи ме у вас видях мястото където е сложена.Заведох я и каза бъркай в тая съксия но не с ръце с метална пръчка или с дървена бърках бърках 10-15 мин и от веднъж изкочи лист овит с 5 конци , листа бе малък почти незабележим и на него се редуваха следните писания.

Смърт - вече се беше случила (дядо ми почина)

Болест - (майка ми е диабетик)

Бедност - (може да се каже преди година)

4-тото в момента не мога да се сетя

5- безбрачие на децата (понеже ние сме брат и сестра)

Мисълта ми е как предсказа бъдещето ми (за което не съм писал) , и как разбра че имам магия ?

Първо със скептицизма. Какъв е тоя приятел? Щом казваш "един от приятелите", явно не е много приятел. И това със саксията ме озадачава. Каква е тази саксия? И имаш ли си на идея, кой може да е поставил тоя лист с конци? Ако се замислиш, може да се окаже, че това е и приятелят ти. А ако не е той, кой е тогава? От въздуха ли е дошло? И аз веднъж си търсих сапуна в банята 15 минути и ако бях спрял преди това, щях да повярвам в някакви сили. Все пак след 15 минути търсене и съмнения, че наистина има нещо нереално, аз открих сапуна в едно канче със сапунена вода, напълнило се само от душа :) А банята бе 3 квадрата, така, че нямаше как тоя сапун да изчезне, освен ако не се бяха намесили свръхсили. Ами ако не го бях открил? Колко ли пари щях да хвърля по ясновидци?

Има и друго. Ясновидството се учи. Важно е да видиш, какъв човек стои срещу теб. Ако е някоя истерична жена, много лесно ще можеш да и вземаш парите всяка седмица или месец. Просто и казваш да направи това, което тя, никога не би направила. Казваш и да остави еди кой си мъж, който така и така иска да остави, но не смее. После, като не го направи, почва да съжалява и да вярва в ясновидските способности на старицата. Ако попиташ тая жена, дали ясновидката познава, тя ще ти каже, че познава в 90 % от случаите. И все пак, ако предприеме дадено "ясновидско" действие, то на хормонална основа, щастието и ще се завърне( поне до момета, когато дойде ред на следващата среща с ясновидката). После ще видим новата ситуация...

Всъщност, мисля, че и в тоя форум имаше статия, която говореше за това, как ясновидците познават.

Айде дай още малко разяснения, че ми стана интересно да се правя на Холмс ;)

Ами и аз като малък има снимки на умрели хора над леглото си, само че не на незнам си коя Румяна, а на Васил Левски. Принципно обаче пак е умрял човек. Езически символи ... че кой няма езически символи у дома си, я някое слонче, я Буда с кръгло коремче, я африканска маска, статуетка или не знам си какво подобно, я някаква плетеница. Има ли къща, с която да няма някакви езически символи, че дори мартеницата е езически символ за християнската религия. :)

Аз не вярвам, а знам или не знам. Вярата ми е чуждо нещо и не го храня. Знанието се доказва с еднозначни факти, а не с натъкмени надежди и предположения. :) Пък и нищо чудно първо да те е поразпитал и едва след като опознае навиците ти да е направил някакви предположения. Можеше още да ти каже, че имаш мъртво животно под изтривалката, а ти щеше да намериш я паяк, я хлебарка, я мравка. Тва са методите на професор Нагласенков. :)

А аз на стената си имам не един, а много плакати на умрели коли - Fiat Stilo, Ford Mondeo, WV Polo, MG ( ей тая марка, наистина умря преди няколко години ) и още доста :P

А за мъртвото животно...Има милиярди пукнали бактерии, особено под изтривалката :P

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

Винаги ми е било странно, че никой екстрасенс (дано така да се казва на врачката, по книжовному :)), не дава конкретни отговори. Всичко винаги е с недомлъвки, или начин, по който ти сам си тълкуваш нещата.

Пример: Нострадамус - "Дяволът ще се всели в черна кутия и рогата му ще се виждат." (Телевизор); "Двама братя ще паднат умрели от небето." (СТЦ на 11.09.2001г.)... За феномена Ванга - нямам все още адекватно обяснение! В случая - чергите (интересно наистина), но във всеки дом има поне по 1 такава. Често е забутана. :) Да речем - 80% вероятност. Най-интересно ми стана за снимката на умрял човек (съжалявам Публикувано изображение). Вярно е, че много от нас са преживявали загуби в живота си... И все пак, хората сме удивителни създания. Въпреки това, искаме да си спомняме за загубения ни близък или приятел (да чукна на дърво), и поставяме снимки над леглото си. Така, може би си втълпяваме, че са по-близо до нас и ще ни е по-леко... Надеждата е силно нещо!

Поздрави!

Като го засили човек да ходи да търси ясновидци- не се интересува как. И да не вярва- пак ходи. Куцука човешкото същество и ползва патерици. Много хубава идея дава Салман Рушди: "Процес прекалено сложен за обяснение" ( П2СЗО ). Двойката ще да е степенен показател.

В случая - чергите (интересно наистина), но във всеки дом има поне по 1 такава. Често е забутана. :) Да речем - 80% вероятност. Най-интересно ми стана за снимката на умрял човек (съжалявам Публикувано изображение). Вярно е, че много от нас са преживявали загуби в живота си... И все пак, хората сме удивителни създания. Въпреки това, искаме да си спомняме за загубения ни близък или приятел (да чукна на дърво), и поставяме снимки над леглото си. Така, може би си втълпяваме, че са по-близо до нас и ще ни е по-леко... Надеждата е силно нещо!

Поздрави!

Забутана ама не е и моя-нямах и намерение да ползвам чужди неща

И той откъде видя какво точно имам над леглото си :)

Можеше и да нямам нищо,а можеше и плакат на Патрик Суейзи да имам (да е жив и здрав пича)

А снимките на починалите ми близки са ми в албуми-не ги държа по стените изобщо

Като вие сте такива "специалисти" кажете какво имам сега на стената си - кажете ми де - слушам с интерес

И какво имам на терасата си

:)

...Като вие сте такива "специалисти" кажете какво имам сега на стената си - кажете ми де - слушам с интерес

Котета!

Навсякъде около теб "виждам" котета! Публикувано изображение

Котета!

Навсякъде около теб "виждам" котета! Публикувано изображение

Грешка!

Имам само една единствена писанка-златна ангорка,казва се Хари Мата Хари ;)

Опитайте пак,информацията ви е от преди 2 и повече години

:P

Винаги ми е било странно, че никой екстрасенс (дано така да се казва на врачката, по книжовному ;)), не дава конкретни отговори. Всичко винаги е с недомлъвки, или начин, по който ти сам си тълкуваш нещата.

Пример: Нострадамус - "Дяволът ще се всели в черна кутия и рогата му ще се виждат." (Телевизор); "Двама братя ще паднат умрели от небето." (СТЦ на 11.09.2001г.)... За феномена Ванга - нямам все още адекватно обяснение! В случая - чергите (интересно наистина), но във всеки дом има поне по 1 такава. Често е забутана. :) Да речем - 80% вероятност. Най-интересно ми стана за снимката на умрял човек (съжалявам Публикувано изображение). Вярно е, че много от нас са преживявали загуби в живота си... И все пак, хората сме удивителни създания. Въпреки това, искаме да си спомняме за загубения ни близък или приятел (да чукна на дърво), и поставяме снимки над леглото си. Така, може би си втълпяваме, че са по-близо до нас и ще ни е по-леко... Надеждата е силно нещо!

Поздрави!

Няма феномен Ванга, има феномен "жадни хора за мистерии и ясновидци". Но това не е феномен, а тривиално до втръсване и масово явление. Ванга, както и всички други шарлатани не са притежавали никакви сили, независимо с или без фонтанелата им да е мека. Всичко е било и ще продължава да бъде психологически трикове на ловки хитряги, които само гледат как да ви вземат парите.

Имам една позната, т.е. тя е приятелка на жена ми, момичето следва фармацевтика 4та година в София, работи като аптекарка от 2 години и една вечер се обажда на жена ми в 2 часа посреднощ да я пита какво да правела, защото била пила амонячна вода, опитала се да се жабури защото имала афта и я глътнала. Изобщо да не отварям сега тема за афтите, ама как може да си толкова лейка заслапа да следваш и да си учил уж биохимия и химия и да не знаеш, какво е амонячната вода и да ревеш по нощите на приятелите си, а да не мислиш с главата си на време. Тая същата фенка преди 3-4 седмици била на операция да й отстраняват някакви линфни възли под челюстта, защото от много хигиена си ги е възпалила яко, тя пуши обаче като комин и се хвали как веднага след като излязла от упойка нарамила си системата и се скрила в тоалетната да изпуши една, а на другия ден като я изписали от болницата отишла ведната на някакъв ясновидец, който и взел 200 лева и вечерта тя трябвало да му се обади по телефона за да й побае малко оня. И според нея благодарение на баенето на нея й минало. Пак така я карал да сваля от стените си някакви плакати и да изхвърля стари дрехи. Та ей такива хора има в България и то млади 22 годишни момичета. Какво мога да очаквам от такъв човек, не да следва ами ще завърши фармацефтика и пак нищо няма да е научил. Това обикновено са болни от емоционалност хора, които са обречени во веки веков да са клиенти на асновидци, в тяхната глава знание никога няма да влезе. Тъжно ми е. Публикувано изображение

Забутана ама не е и моя-нямах и намерение да ползвам чужди неща

И той откъде видя какво точно имам над леглото си :P

Можеше и да нямам нищо,а можеше и плакат на Патрик Суейзи да имам (да е жив и здрав пича)

А снимките на починалите ми близки са ми в албуми-не ги държа по стените изобщо

Като вие сте такива "специалисти" кажете какво имам сега на стената си - кажете ми де - слушам с интерес

Аз не съм специалист по тарикатските трикове. Не те познавам и имам малко наблюдения, но ето и аз имах снимка на умрял, така че има си някаква степен на срещане на това явление. Иначе мога да ти кажа, че сигурно имаш плюшена играчка на ключодържателя си, както и че декоративната възглавничка на леглото ти е урочасана от един човек, който я е погалил. Ти се сещай от кой. ;)

Иначе мога да ти кажа, че сигурно имаш плюшена играчка на ключодържателя си, както и че декоративната възглавничка на леглото ти е урочасана от един човек, който я е погалил. Ти се сещай от кой. :)

Нищо не позна

На ключодържателя си имам пластмасово човеченце

А декоративни възглавнички нямам и никога не съм имала такива кичозни глупости

Възглавниците през деня са ми под леглото и няма кой да ги пипне камо ли да ги урочаса

Та на стената какво имам,айде да не се мъчиш с всички стени-стената над леглото ми

:P

Няма феномен Ванга, има феномен "жадни хора за мистерии и ясновидци". Но това не е феномен, а тривиално до втръсване и масово явление. Ванга, както и всички други шарлатани не са притежавали никакви сили, независимо с или без фонтанелата им да е мека.

weselqk дори Тома неверни е бил по "вярващ"/знаеш/ от теб.

Необяснимото за теб е вече доказано от квантовата физика.

"Не е луд този,който яде баницата,а този който му я дава" :wors:

weselqk дори Тома неверни е бил по "вярващ"/знаеш/ от теб.

Необяснимото за теб е вече доказано от квантовата физика.

"Не е луд този,който яде баницата,а този който му я дава" :help:

способностите на баба Ванга нямат нищо общо с квантова физика, я дай да видим какво са доказали. Квантова физика се смесва с телепатия и става квантова олигофрения ...............

some_spirit приеми,че квантовата физика е ДОКАЗАЛА,че ВСЕЛЕНАТА Е ХОЛОГРАМА и всичко в нея е ЕНЕРГИЯ.

Човекът е сгъстена енергия и играе на ролята на ТРАНСЛАТОР/антена/ и при правилна/точна/ настройка,може да възприема

всичката информация от космоса.Там няма минало,настояще и бъдеще.Всичко е цикли и всичко се запаметява.

Основният проблем на хората е тяхното ограничено мислене и осъзнаване на нещата,такива каквито са.

МАТРИЦАТА е много стегната и трудно се излиза от нея :wub:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.