Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как ясновидците предсказват бъдещето ?

Featured Replies

some_spirit приеми,че квантовата физика е ДОКАЗАЛА,че ВСЕЛЕНАТА Е ХОЛОГРАМА и всичко в нея е ЕНЕРГИЯ.

Човекът е сгъстена енергия и играе на ролята на ТРАНСЛАТОР/антена/ и при правилна/точна/ настройка,може да възприема

всичката информация от космоса.Там няма минало,настояще и бъдеще.Всичко е цикли и всичко се запаметява.

Основният проблем на хората е тяхното ограничено мислене и осъзнаване на нещата,такива каквито са.

МАТРИЦАТА е много стегната и трудно се излиза от нея :wub:

къде го е доказала, във вид на уравнение ли, какво майтапче само, мога ли да те попитам кой я създава холограмата, тоест да съществува вселената (искам да им отида на гости да ги питам едни неща създателите), другото за времето не е така, много се лъжеш ако мислиш че всяко временце си същества във всеки един момент, тоест като осъществиш пътуване в миналото ела ми се обади по temporal-ния com link (ако знаеш какво е това де). Всичко е цикли, не знам за какви цикли изобщо говориш (паркета се цикли от време на време). Матрицата е стегната и трудно се излало от нея, ама аз съм учил сметки с матрици (колонки и редове), знаеш ли доста добър бях, нищо особено все едно като да можеш да смяташ от 1 до 10.

И кви холограми нали имахме една скаличка и голям взрив, кога смениха главната теория за произхода на вселената (с още по глупав)

• Отговори 104
  • Прегледи 37,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Светослав  Иванов
    Светослав Иванов

Ти нито си идвал в моите приемни във Варна и София, нито имаш представа как се провежда обучението, нито четеш внимателно това, което е писано в обявите. А там пише: Записване – чрез събеседване с вкл

• Иллюзия
    Иллюзия

Това на колко водка се случва? Или на нещо друго?

• haidukpikaso
    haidukpikaso

Споко,приятел,не се засипвай с негативизъм. Не ни е нужен. Едва ли са чели "Селестинското пророчество"-но няма значение. Ти знаеш за какво иде реч там. Не давай от енергията си...

Един коан за финал.

Една жаба живеела в кладенец и един ден срещнала една риба. Жабата я попитала "Ти от къде идваш?", а рибата отвърнала "Идвам от океана.". Жабата пак попитала: "А океана колко е голям?". Рибата и казала, че океана е огромен, но жабата продължила да пита:" Колкото половината кладенец ли е?", а рибата "не,по-голям е"..."колкото три четвърти от кладенеца ли е"....."не,не по-голям е"......"колкото кладенеца ли е"....."не, много по-голям" и жабата накрай поискала да види океана. Когато стигнали до него жабата го погледнала с очите си и не могла да побере в себе си това, което виждала и се...пръснала. ;)

ONIDAR - спокойно няма да се пръсна, досега поне колко пъти е трябвало да се пръсна не знам, обаче не става. Не мога да разбера за какво хората използват такива сравнение, а може би за да не им трият модераторите мненията когато обиждат някой друг потребител. Гледай жабата си е жива и здрава, освен морето гледа и към космоса и дори може да отваря тунелчета. Само финали гледам, обаче нищо съществено не става, само заплахи. Нали знаеш рибите те в морето си живеят, обаче и шефове си имат, хора де които ги ловят и после ги ядат, щото много вкусно, а пък аз жабата се кискам до пръсване, щото не рибата ме е завела до морето ами хората с надеждата да ме направят и мен на рибок ама не става.

Само няколко примера за вид ясновидство ще дам-едния бе когато аз бях на около 12-13 години,та на майка ми и гледаха на кафе...човека,който и "гледаше" каза,че много скоро някой ще падне от високо..аз паднах от 6 метра.. Другия случай-майка и дъщеря близка приятелка на майка ми-та дъщеричката и имаше някакво червено петно на лявото или дясното око,което докторите неможеха да определят какво е...а окото и започна да се затваря...Майка и отиде при Ванга..Ванга и каза,че тя ще си отиде от този свят и дъщеря и ще се оправи...тя заболя от рак и си отиде..а дъщеря и се оправи... Има много шарлатани и измамници няма спор..но понякога не всичко може да се обясни и това не е от незнание или слаба обща култура...

Е нали виждаш какво пишат майтапчиите

Още чакам да ми кажат какво имам на стената си

Публикувано изображение

Мисълта ми е как предсказа бъдещето ми (за което не съм писал) , и как разбра че имам магия ?

Ми нищо конкретно не ти казва!Освен, че казва болест, бедност ...Общи неща!Които надали има човек на който не са се случвали!

Аз вече си мисля, че на всеки е правена магия!Знам и за такава правена на мен и на мой роднина!Тя умря, аз съж жива, но през какво минах не искам и да се сещам!

Ох, защо се занимавате с магии и гледачи бе хора?! Публикувано изображение

• 2 години по-късно...

Преди седмица/2 някаде 1 от приятелите ми каза , че операцията която претърпя му е била предзказана 3 дена преди тя да се случи от ясновидка , та ме заинтересува и отидох и аз при нея.Иначе аз ме вярвах нито в магии нито в нищо и когато отидох при нея - тя възрастна жена някаде около 60-65 години каза утре да отида вечерта гледа за утре само да си оставиш снимка . Оставих снимката , на другия ден отидох и каза чедо имате магия от 2 години и аз нали малко се позачудих и питам как да я премахнем и имаш ли доказателство че наистина я имам тая магия - заведи ме у вас видях мястото където е сложена.Заведох я и каза бъркай в тая съксия но не с ръце с метална пръчка или с дървена бърках бърках 10-15 мин и от веднъж изкочи лист овит с 5 конци , листа бе малък почти незабележим и на него се редуваха следните писания.

Смърт - вече се беше случила (дядо ми почина)

Болест - (майка ми е диабетик)

Бедност - (може да се каже преди година)

4-тото в момента не мога да се сетя

5- безбрачие на децата (понеже ние сме брат и сестра)

Мисълта ми е как предсказа бъдещето ми (за което не съм писал) , и как разбра че имам магия ?

http-~~-//vbox7.com/play:605ec514

http-~~-//vbox7.com/play:042d99af

http-~~-//vbox7.com/play:e006e998

http-~~-//vbox7.com/play:5aa47f6c

Гледал съм ги тези клипове.

Дават отговор на това, което питаш и се чудиш (и аз съм търсил отговор на това, как познават, доста инфо търсих в нета за това, намерих тези клипове ).

Редактирано от J0J0 (преглед на промените)

Домързя ме да прочета 3те страници и сигурно вече някой ти е казал, НО преди време четох в една книга за следните неща: -хората сами се издават. Например: Ясновидка: Виждаам, виждаам името Иван /казват се често срещани имена в България, не например Хулио/ Човек: О, да това е баща ми/майка ми/приятел/роднина. /Ако пък не кажеш нищо винаги се измъкват с отговор: Очаква ви среща с този човек или нещо такова. -предсказват нещо много вероятно... Например отиваш зимата и тя казва: - Виждам боледуване. И тука ако си боледувал или член от семейството е боледувал ти се изненадваш как вижда в миналото. Отделно зимата си е сезоно на хремите и настинките и /не пожелавам никому/ ако теб също те застигне настинка ще се радваш колко е добра "ясновидката". Бяха описани някой неща, но като цяло ясновидките разчитат на вероятности и на това да се издадеш сам за нещо. Ето ти примерен диалог: -Виждам името Иван. -О да! Това е баща ми! -Виждам смърт! -О да! Баща ми почина! /Това е самия диалог а овъртанията няма как да г и опиша/ И така сам се издава човек. Разбира се имената може да са други, хората може да са други, събитията за които говори и тн... Също така нещата за които говорят ако се окажат грешни винаги са лесни за отбягване, защото не оточняват дали са бъдещи или минали събития.

Редактирано от silicon valley (преглед на промените)

Има си курсове по екстрасензорика - елате, вижте, убедете се и се научете! Ще направите разлика между тарикатското гадаетелство и екстрасензориката, наричана с остарялото и ненаучно наименование "ясновидство". Ще ви бъдат разкрити селските гадателски трикове с полувъпрос-полуотговор на Ванга. http://www.psychea.dir.bg/_wm/pbasic/?df=641034&GDirId=9fa4b665a796aea990edfebb104aa4f3 http://www.youtube.com/user/Parapsycholog

Редактирано от ПАРАПСИХОЛОГ (преглед на промените)

Има си курсове по екстрасензорика - елате, вижте, убедете се и се научете! Ще направите разлика между тарикатското гадаетелство и екстрасензориката, наричана с остарялото и ненаучно наименование "ясновидство". Ще ви бъдат разкрити селските гадателски трикове с полувъпрос-полуотговор на Ванга.

http-~~-//www.youtube.com/user/Parapsycholog

http://vbox7.com/play:605ec514

http://vbox7.com/play:042d99af

http://vbox7.com/play:e006e998

http://vbox7.com/play:5aa47f6c

Няма спор, в клиповете се казва и доказва, що за "стока" са гадателите

Делфийският оракул напр. бил известен със своите двусмслени предсказания, които позволявали взаимноизключващи се тълкувания. Напр. кралят на Лидия, Крез, попитал какво ще се случи, ако нападне Персия. Отговорът бил, че едно велико кралство ще падне. Крез решил, че това ще е Персия, но се оказало, че е собственото му кралство. Майсторлъкът в занаята е да формулирате пророчеството. така, че да е вярно във всички случаи ;)

По невнимание и от небрежност на писах + на ПАРАПСИХОЛОГ, но след като посетих профила му установих, че това е г-н Светослав Иванов от ОЦ "ПСИХЕЯ". Ето и забележителната му биография:

Светослав Иванов е роден в град Варна. Той е един от родствениците на севастократор Момчил Войвода (ХІVв.), на войводите Маринчо Страшния (ХVІІІв.), както и на национал-революционери от Егейска Македония.

От 1975 година се интересува от християнство, езотерика, история, етнография и езикознание. През 1979 година става вегетарианец, а от 1981 година – ученик на Окултната Школа на Всемирното Бяло Братство и започва да практикува окултни науки.

Завършва Средно музикално училище “Добри Христов” – Варна, цигулка, а впоследствие теология в Софийския университет “Св.Климент Охридски”.

През 1990 година е един от създателите на Дружество за проучване на аномални явления. Изнася лекции из страната за Учението на Всемирното Бяло Братство и парапсихичните феномени.

Инициатор за промяната на юридическото наименование на Братството от Духовно общество "Всемирно Бяло Братство" на Общество "Бяло братство".

През 1991 година е основоположник и съпредседател на Окултен научен приложен и просветен център на Бялото братство и отговорен редактор на вестник “Духовно братство”.

От 1993 година спира временно публичните си изяви и се отдава на научно-изследователска дейност в областта на окултизма, телепатията, хипнозата и сугестията. На базата на това прави собствени открития за въздействие върху подсъзнанието.

В началото на 1997 година подновява практическата си дейност в помощ на хората с лични проблеми.

От 2001 година е ръководител на сдружение ОЦ “Психея”.

Притежава извънсетивно възприятие (екстрасензорна перцепция). Гениален откривател, изобретател, теоретик и практик в областта на психотрониката, парапсихологията, и информационно-енергийната терапия и т.нар. “магия”.

Източник: http://www.psychea.dir.bg/_wm/catalog/item.php?did=92691&df=14&dflid=3

:rolleyes:

Редактирано от scepsis (преглед на промените)

Стига с това Бяло братство че ми писна

:angry:

явно си има начини дядо ми на времето му правиха операция от жлъчка не беше добре и със сърцето обаче майка ми ходи при някаква врачка за други работи и тази жена, ей така изведнъж започнала да говори че дядо ми е в болница, че са му правили операция, и че е преживял 2 инфаркта по време на операцията. Нито дядо ми го знаеше това нито майка ми. Докторите го бяха скрили защото над 40 минути са опитвали да го свестят, нещо бяха сгафили но вече не помня детайлите. Наложи се да търсиме връзки, от познат хирург и един от доцентите за да ни покажат какво точно е станало. Всичко го бяха описали на един лист който бе скрит. Та от каде тази ще знае това при положение че живее на 100км че и повече, и срещата става съвсем случайно!? Да не говорим за Вера Кочовска която има невероятни способности на които са били свидетели цели групи от хора

-----------------------

Добре е да се прави разлика между Петър Дънов и Всемирното бяло братство.

Дънов го е разпуснал през 1944 г точно по тази причина - знаел е, че материалните му остатъци ще са великолепна храна и развъдник на всякакви "духовни" плужаци, некрофили, "лечители" и "гадатели" и прочие изчадия. Е, има и една маса добри и търсещи хора, заблудени, че плужеците са наистина наследници и интерпретатори на Беинса Дуно. И са създали егрегор, от който е толкова трудно да се откопчат...

Може и да е така. Не споря.

Ето какво ни предлага да научим от него г-н Светослав Иванов (ПАРАПСИХОЛОГ):

ПРАКТИЧЕСКИ ТРЕНИНГ – КУРСОВЕ И СЕМИНАРИ

ПО ФЕНОМЕНАЛНИЯ

ПСИ-МЕТОД НА СВЕТОСЛАВ ИВАНОВ

ДУХОВНО УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ

ДУШЕВНА И ФИЗИОЛОГИЧНА РЕГУЛАЦИЯ

ЕКСПРЕСНО РАЗВИТИЕ НА ЕКСТРАСЕНЗОРНИТЕ СПОСОБНОСТИ

чрез

МЕДИТАТИВЕН ТРЕНИНГ

и

ЕНЕРГОИНФОРМАЦИОНЕН ОБМЕН

Хармонизиране на мисловно-емоционалната енергия и отключване на успеха в бизнеса и личния живот.

Духовно, холистично лечение на душата и тялото.

Повишаване на работоспособността и увеличаване ефективността на творческото мислене.

Овладяване за няколко часа на феномени като: телепатия, телеестезия (ясновидство), радиестезия, интуиция.

Информация по въпроси на религиозно-мистическите вярвания, обреди и обичаи.

Тренинг-обучението се провежда индивидуално или групово в София и Варна, или задочно по Skype – за страната.

Записване – чрез събеседване с включен

уникален безплатен урок - демонстрация при който за около 1 минута се научавате да виждате излъчването на биополето (аурата) и се активират Вашите екстрасензорни способности!

Източник

Не мисля, че е нужен коментар, освен че спасението на давещите се е в техните ръце.

Редактирано от scepsis (преглед на промените)

Домързя ме да прочета 3те страници и сигурно вече някой ти е казал, НО преди време четох в една книга за следните неща:

-хората сами се издават. Например:

Ясновидка: Виждаам, виждаам името Иван /казват се често срещани имена в България, не например Хулио/

Човек: О, да това е баща ми/майка ми/приятел/роднина. /Ако пък не кажеш нищо винаги се измъкват с отговор: Очаква ви среща с този човек или нещо такова.

-предсказват нещо много вероятно... Например отиваш зимата и тя казва:

- Виждам боледуване.

И тука ако си боледувал или член от семейството е боледувал ти се изненадваш как вижда в миналото. Отделно зимата си е сезоно на хремите и настинките и /не пожелавам никому/ ако теб също те застигне настинка ще се радваш колко е добра "ясновидката".

Бяха описани някой неща, но като цяло ясновидките разчитат на вероятности и на това да се издадеш сам за нещо. Ето ти примерен диалог:

-Виждам името Иван.

-О да! Това е баща ми!

-Виждам смърт!

-О да! Баща ми почина!

/Това е самия диалог а овъртанията няма как да г и опиша/

И така сам се издава човек. Разбира се имената може да са други, хората може да са други, събитията за които говори и тн... Също така нещата за които говорят ако се окажат грешни винаги са лесни за отбягване, защото не оточняват дали са бъдещи или минали събития.

Пък ти като си толкова обигран,що не станеш и ти един ясновидец,а?!

Съгласна съм,че има много измамници,но има хора,които в действителност имат такава дарба.Защо всичко трябва да бъде

обяснимо за човешкия мозък?По същия начин сигурно и любовта не съществува,понеже няма как да се обясни чрез науката ... о,не,извинявам се,тя пък траеше 4 години!!!

А иначе е нормално да не ти дават окончателни отговори...ти не знаеш ли,че понякога бъдещето се мени?А и освен това,понякога е възможно човека да не може да понесе истината и да е по-добре,за негово добро,да се смекчи и да не се каже цялата,тъй като не се знае как ще му повлияе.

А относно Ванга ... мисля,че доста ниско паднахте,за да се съмнявате и да я сравнявате с шарлатани!!!

Редактирано от mariela_es (преглед на промените)

Аз донякъде вярвам... но не и на тези тъпотии които БТВ ни сервираха миналата и по-миналата година..

Аз донякъде вярвам... но не и на тези тъпотии които БТВ ни сервираха миналата и по-миналата година..

Аз,...доНИКЪДЕ не вярвам, включително на тъпотиите по БТВ...

Хах... да и ти естествено много отворен... си го казваш "Аз,...доНИКЪДЕ не вярвам". И естествено като те питам защо... ти ще кажеш ми не знам... просто не вярвам. Обоснови се. В цял Свят я знаят онази сляпа българка Ванга, от Петрич. Само ти не я знаеш и само ти не знаеш какво е предсказала и какво се е случило... Да ти кажа ли?

Въпросът е кога тълкуваш предсказанието, което обикновено се дава в много обща и двусмислена форма. Дали смисълът му е ясен преди настъпването на събитието или се разкрива едва след него. Във втория случай най-вероятно става дума за нагласяване на предсказанието към фактите.

Пък ти като си толкова обигран,що не станеш и ти един ясновидец,а?!

Съгласна съм,че има много измамници,но има хора,които в действителност имат такава дарба.Защо всичко трябва да бъде

обяснимо за човешкия мозък?По същия начин сигурно и любовта не съществува,понеже няма как да се обясни чрез науката ... о,не,извинявам се,тя пък траеше 4 години!!!

А иначе е нормално да не ти дават окончателни отговори...ти не знаеш ли,че понякога бъдещето се мени?А и освен това,понякога е възможно човека да не може да понесе истината и да е по-добре,за негово добро,да се смекчи и да не се каже цялата,тъй като не се знае как ще му повлияе.

А относно Ванга ... мисля,че доста ниско паднахте,за да се съмнявате и да я сравнявате с шарлатани!!!

Дори няма да си направа труда да отговарям на такава глупост.

Всъщност аз съм ясновидец. И мога да ти го докажа. Като напълня колата с бензин знаеш ли колко лесно предсказвам след колко километра ще свърши. :biggrin:

Дори няма да си направа труда да отговарям на такава глупост.

Всъщност аз съм ясновидец. И мога да ти го докажа. Като напълня колата с бензин знаеш ли колко лесно предсказвам след колко километра ще свърши. :biggrin:

На такава глупост?И коя е глупоста?Като толкова си наясно с нещата с ясновидството може и ти да станеш такъв,хем пари ще изкараш!Нали не вярваш в такива работи?!

Ама няма да се разправяме,всеки с мнението си!

"Запример, някой от вас може да говори за ясновидството, да държи цели лекции какво нещо е ясновидството. – Добре е това, но дайте една демонстрация. Малко хора могат да дадат една демонстрация за ясновидството. Защо? Защото онзи човек, който има ясновидство, той вижда и отпред, и отзад на главата си. Значи, други очи действуват и разкриват света от друга светлина. Но ако един човек не (е) готов, както много хора не са готови за ясновидството, и се развие в тях тази способност, тя би ги поставила в крайно смущение."

"Каза ми всичко", 32. неделна беседа от Учителя, държана на 16 юни 1935 година

София-Изгрев

"Сега, аз бих желал запример, повечето от вас да бъдат ясновидци – да виждат, да знаят. Не зная колко души от вас са ясновидци. Трябва да развиете ясновидството. Не мислете, че то може изведнъж да се развие. Най-напред при ясновидството, вие ще влезете в един свят като на кино. Най-първо ще се научите да се самоовладявате. Нищо да не те смущава. И като че всички тези работи са уредени. И ще се концентрираш вътре в себе си, в ума си и ще видиш, колко неща минават по пътя. Ще знаете това е кино, това не е реален свят."

"Малките опити", 6. лекция на Общия окултен клас, държана от Учителя на 10 ноември 1937 г., сряда, 5 ч. с.

София – Изгрев.

" Как ясновидците предсказват бъдещето ? " Ами те и циганките на улицата ,дето гледат на ръка срещу 2 лева са ясновидци . И принципа на предсказване е същия - става въпрос за пари в края на крайщата .

" Как ясновидците предсказват бъдещето ? "

Ами те и циганките на улицата ,дето гледат на ръка срещу 2 лева са ясновидци . И принципа на предсказване е същия - става въпрос за пари в края на крайщата .

Циганките, които "гледат" по улиците за 2 лв. не са никакви ясновидки, а мошенички. След като им дадеш 2 лв. ще ти "гледат", ще ти кажат, че имаш черна магия от майка и дъщеря направена и ще искат 100 лв. за развалянето й. :)

Редактирано от ПАРАПСИХОЛОГ (преглед на промените)

"Запример, някой от вас може да говори за ясновидството, да държи цели лекции какво нещо е ясновидството. – Добре е това, но дайте една демонстрация. Малко хора могат да дадат една демонстрация за ясновидството. Защо? Защото онзи човек, който има ясновидство, той вижда и отпред, и отзад на главата си. Значи, други очи действуват и разкриват света от друга светлина. Но ако един човек не (е) готов, както много хора не са готови за ясновидството, и се развие в тях тази способност, тя би ги поставила в крайно смущение."

"Каза ми всичко", 32. неделна беседа от Учителя, държана на 16 юни 1935 година

София-Изгрев

"Сега, аз бих желал запример, повечето от вас да бъдат ясновидци – да виждат, да знаят. Не зная колко души от вас са ясновидци. Трябва да развиете ясновидството. Не мислете, че то може изведнъж да се развие. Най-напред при ясновидството, вие ще влезете в един свят като на кино. Най-първо ще се научите да се самоовладявате. Нищо да не те смущава. И като че всички тези работи са уредени. И ще се концентрираш вътре в себе си, в ума си и ще видиш, колко неща минават по пътя. Ще знаете това е кино, това не е реален свят."

"Малките опити", 6. лекция на Общия окултен клас, държана от Учителя на 10 ноември 1937 г., сряда, 5 ч. с.

София – Изгрев.

Чакай сега да си сложа коректорските очила, че цвета на шрифта е перфектно избран, въздействието му е почти като пряк поглед на заварване с електрожен!

Циганките, които "гледат" по улиците за 2 лв. не са никакви ясновидки, а мошенички. След като им дадеш 2 лв. ще ти "гледат", ще ти кажат, че имаш черна магия от майка и дъщеря направена и ще искат 100 лв. за развалянето й. :)

Значи и в продължението играят на "дребно", но въпреки това Ви бъркат в бизнеса?!?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.