Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да открия че имам/ме магия ?

Featured Replies

Магията е бумеранг-който се връща с огромна сила към този,който я е направил
-цитатът е от на "хайдукпикасо" постът и е вярен.Аз също не вярвам в подобни неща,но ги има,обаче винаги съм си мислела,че ако си добър човек и вярваш,че нещо по-висше от магиите те закриля-каквото и да е то-ще ти помага да преодолееш всичко лошо.А,че се връща със сигурност съм убедена-всеки ,който прави лошо на друг,няма значение магия или каквото и да е друго все някога ще му се стовари върху собствената му глава.Всичко е до психика,а когато си най-отчаян,вярваш на така наречените "врачки",а те злоупотребяват с "хорските"нещастия.Така си мисля.

Нека всеки вярва в своята положителна енергия! :)

• Отговори 80
  • Прегледи 38,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• haidukpikaso
    haidukpikaso

Точно за това говоря-за силата-на положителното мислене За положителната енергия-която е в теб и която излъчваш Няма магия-която да ви попречи или да ви унищожи Повярвайте ми Още ми правят маг

• ^^ANGELSING^^
    ^^ANGELSING^^

Да, права си някой хора наистина са мръсни!На работата ми имаше направена магия: черна коса, безопасна игла и ощ е нещо но сега не си спомням беше преди месеци!Мислех да я махам, но колегите казаха да

• haidukpikaso
    haidukpikaso

Магиите съществуват Но няма да те засегне ничия магия - Ако вярваш в Бог Ако пожелаваш живот и здраве-на враговете си Магията е бумеранг-който се връща с огромна сила към този,който я е нап

-цитатът е от на "хайдукпикасо" постът и е вярен.Аз също не вярвам в подобни неща,но ги има,обаче винаги съм си мислела,че ако си добър човек и вярваш,че нещо по-висше от магиите те закриля-каквото и да е то-ще ти помага да преодолееш всичко лошо.А,че се връща със сигурност съм убедена-всеки ,който прави лошо на друг,няма значение магия или каквото и да е друго все някога ще му се стовари върху собствената му глава.Всичко е до психика,а когато си най-отчаян,вярваш на така наречените "врачки",а те злоупотребяват с "хорските"нещастия.Така си мисля.

Нека всеки вярва в своята положителна енергия! ;)

Точно за това говоря-за силата-на положителното мислене

За положителната енергия-която е в теб и която излъчваш

Няма магия-която да ви попречи или да ви унищожи

Повярвайте ми

Още ми правят магии за смърт

Пък аз още съм си жива и здрава

:)

Защото Бог е с мен и аз с Него

• 1 месец по-късно...

Аз все още не вярвам в магиите, но... Ще пиша тук заради една приятелка. Та... Приятелката на брат и спала един ден у тях, а тя има нещо циганско у себе си. Или единия родител, или и двамата са цигани. Та на сутринта са намерили пред входната врата топка косми и конец, заедно с тях. Космите явно са били от черната коса на момичето. После са се опитали да изгорят топката, но конеца не можел. Има малко опърлени пръсти сякаш на котлон. Дали не са му направили магия? Ако някой знае нещо по въпроса ще сме му благодарни да го каже :)

laugh.gif

Като цяло те съветвам въобще да не мислиш за подобни неща.

Но за да те успокоя, ще кажа, че щом се предполага, че космите са на евентуалния извършител, то не е опит за подобен вид въздействие. Проблемът е, че вие (тези, които се опитали да горят) сте направили нещо подобно на магия (от този тип, баш цигански), но след като не е било умишлено, няма за какво толкова да се притеснявате.

Излизам бързо от темата, че ме е гнус.

Не се самоизмамвайте,

магия не се премахва с друга магия - това е допълнително натоварване на самия себе си.

Ще отидете при православен свещеник или в манастир при монахини - те знаят какво да правят - ще Ви четат Киприянови молитви - има ги в молитвеника, аз имам молитвеник и Киприяновите молитви, но в Манастира са ми ззабранили да ги чета, защото нямам силата на свещениците.

Всичко най-добро Ада

Не се самоизмамвайте,

магия не се премахва с друга магия - това е допълнително натоварване на самия себе си.

Ще отидете при православен свещеник или в манастир при монахини - те знаят какво да правят - ще Ви четат Киприянови молитви - има ги в молитвеника, аз имам молитвеник и Киприяновите молитви, но в Манастира са ми ззабранили да ги чета, защото нямам силата на свещениците.

Всичко най-добро Ада

Извинявай, а четенето на молитви какво е, според теб... Не е ли също вид магия? Молитвата е висша магия, то затова и не ти разрешават поповете да четеш, като станеш баш магьосник в расо, тогава ще можеш...

Можеш ли да ми кажеш каква е разликата между поповете и разните там баячки и магесници-екстрасенси и екстраобирджии...

Аз, щото, не намирам.

Напоследък ми се върти една мисъл в главата - при следващото си Пришествие, мисля, Христос ще разбие на пух и прах всички църкви, храмчета и духовни братства и сестринства... това ще му е задачата следващия път и със сигурност ще успее, щото има вече опит с разрушение на обори и гълъбарници и гонене на търговци...

Четох четох за моята магия няма нищо конкретно. Имам чувството че ми е направена магия да съм цял живот ерген. На такива ходжи и подобни много не вярвам ама някоя дългокрака (до 20 години) като за едното нищо може да я развали.

• 2 месеца по-късно...

Развалям магии на момичета до 20 години,гледам на пъп и винаги познавам.Шегувам се laugh.gif магиите са сериозни неща и с тях трябва да се внимава много,чувал съм за някои много добри гледачки тука във варна но ме е страх да отида.

Четох четох за моята магия няма нищо конкретно. Имам чувството че ми е направена магия да съм цял живот ерген. На такива ходжи и подобни много не вярвам ама някоя дългокрака (до 20 години) като за едното нищо може да я развали.

Ерген си, защото не заслужаваш друго! cool.gif

Ами, тази дългокраката като мине 22 годишна възраст (ти вече си писал на други места, че харесваш само момичета до 22 годишна възраст), тогава кво ше прайте? Ще се развеждате ли?

Горният - ти пък що ще ходиш пре гледачки и баячки?

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Опитай се да не вярваш в такива неща.Оптимизма ти,ще отблъсне всяка магия... cool.gif

Ехееее, магии и магьосници има от както сме станали говорещи маймунки, значи много, ама много векове преди христосчо и мохамедчо и всички подобни нови вери от преди само някакви си 20 века.

Мене обаче магии не ме ловят.

Позволявам на всеки който пожелае да се опита да прави ритуали за каквато си иска вредна магия срещу мен. Може даже и да плаща на ходжа или негър марабу да се пробват да си скъсат нервите че не става.

Пробвайте бе, кво чакате.

Аааа, май ви е шубе от последствията cool.gif

Ехееее, магии и магьосници има от както сме станали говорещи маймунки, значи много, ама много векове преди христосчо и мохамедчо и всички подобни нови вери от преди само някакви си 20 века.

Мене обаче магии не ме ловят.

Позволявам на всеки който пожелае да се опита да прави ритуали за каквато си иска вредна магия срещу мен. Може даже и да плаща на ходжа или негър марабу да се пробват да си скъсат нервите че не става.

Пробвайте бе, кво чакате.

Аааа, май ви е шубе от последствията cool.gif

Ти по-добре не предизвиквай! :P Има достатъчно луди на този свят и някой от тях ще вземе да пробва.

Ти по-добре не предизвиквай! :lock: Има достатъчно луди на този свят и някой от тях ще вземе да пробва.

а за разваляне било най-ефикасно с яйца,ама не го знам

Аз знам за яйцата. Пълна глупост е да се твърди, че е най-ефективно да се развалят магии с яйца. Магиите се развалят от човек, който го може - това е!

Яйцата само обирали отрицателната енергия. Иначе, ако отидеш при правилният човек той ще ти развали магията, а ритуалът, който ще използва е без значение - той служи за психическа настройка и дори не е нужен, ако човек може да придобие умствената настройка и без него.

Аз го знам:

Разбивате няколко яйца в средно голям съд,прибавяте натрошено сирене,нарязан колбас,зелен лук и моркови на шайби. Изсипвате в тиган с нагорещено олио и разбърквате,за да се изпържи сместта равномерно. Консумирайте с чаша охладена бира.

biggrin.gif

Аз го знам:

Разбивате няколко яйца в средно голям съд,прибавяте натрошено сирене,нарязан колбас,зелен лук и моркови на шайби. Изсипвате в тиган с нагорещено олио и разбърквате,за да се изпържи сместта равномерно. Консумирайте с чаша охладена бира.

biggrin.gif

Това не е по темата.

Аз го знам:

biggrin.gif

Еййй ,чудех се какво ми се е прияло. И то петел да ме подсети. :P

Това не е по темата.

То с тия вашите гениални теми каквото и да се напише,все ще е спам. :clap:

:nono: Както виждаш, тук си говорим за магиите.

Те яйцата играят съществена роля там... :clap:

Те яйцата играят съществена роля там... :clap:

Не ги разбираш ти тези работи. :nono:

Аз вече писах, че има - сварените яйца премахват отрицателната енергия, ама няма да ти кажа как, защото ти не вярваш в такива неща.

Не ги разбираш ти тези работи. ;)

Аз вече писах, че има - сварените яйца премахват отрицателната енергия, ама няма да ти кажа как, защото ти не вярваш в такива неща.

Аз когато съм развалял магии,ти си бил в детската градина biggrin.gif

При това с бъркани яйца... ;):lol6: :lol6:

Развалял си магии на разни момичета ли или по-скоро си се опитвал да ги омагьосаш?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.