Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кога за последно плакахте?

Featured Replies

Ами аз по принцип плача много често, голяма ревла съм. Та така и днес плаках, заради едно момче. Публикувано изображение

• 2 седмици по-късно...
  • Отговори 196
  • Прегледи 32,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Толкова отдавна, че вече не си спомням.. В началото (тоест след края) плаках много много много, дни наред.. След това си забраних да плача.. Да се случило един, два пъти и от тогава не съм си позволявала такъв лукс.. А вече и да искам не мога.. просто сълзите не искат да потекат..

Когато бях по-малък плачех за щяло и не щяло ... Е пораснах и нещата се промениха. Кога за последно плаках ? :angry: Преди около 2 месеца...

Ами аз по принцип плача много често, голяма ревла съм. Та така и днес плаках, заради едно момче. Публикувано изображение

Ти пък за момче плаче ли се не си струва.

Момчетата сме грубияни, кръшкари, пияници, мързеливци и т.н

Ае стига съм ви се обяснявал, че де ш знайш момичето дето ни ги приказва тея с моя приятел може да е тука нейде се скрило и подслушва. :angry:

Ами последно вчера. И докато пиша това пак се разчуствам! Пратихме моето кученце-35 кг немса овчарка на годинка на обочение за месец и вчера гледах снимки от когато беше малък. И да олекна ми. :speak: ето вижте го:

• 2 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...
  • 5 месеца по-късно...

Аз гладам да не плача за никой, защото никой не заслужава това :angry: иначе си плача редовно на филмчета

• 2 седмици по-късно...

Абе май беше някаде ......... около раждането ми доколкото си спомням.

• 3 седмици по-късно...

Абе май беше някаде ......... около раждането ми доколкото си спомням.

:yanim:

Само, че забравяш, че за психолозите си открита карта. Мъжете също плачат. И този свръх мъжествен аватар...... :wors:

Последно плаках, като ми умря кучето.......

Редактирано от npn (преглед на промените)

:clap:

Само, че забравяш, че за психолозите си открита карта. Мъжете също плачат. И този свръх мъжествен аватар...... :wors:

Последно плаках, като ми умря кучето.......

Абе аз се шегувах, но за жалост днес ми умря котката и много плаках и много гадно ми стана.Дори пак ми се плаче http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif:sad:

АМи кога за последно плаках..........хмм В Далечното минало да , май за играчка ще да е било:)

Редактирано от iordanoff (преглед на промените)

Напоследък често на филми...не плача, по-скоро ми се пълнят очичките, което доста ме тревожи!

Никога не съм плакал аз съм Терминатор :-D

...уф, как искам да съм като теб.........:)

Преди около 2 години.....заради жена....

Редактирано от deymoss (преглед на промените)

не мога да разбера, защо темата е в раздела за тийнейджърите. нима само те плачат? възрастните го правят дори по-често, но не със сълзи, които всички да виждат. усещам го по себе си и най-вече от наблюденията, които извършвам над хората, свързани с работата ми, а и не само. и наистина ли за повечето от вас плача е само отронването на сълза. нещо, което се вижда визулано? нима само това се окачествява като плач? мисля си, че сте в дълбока заблуда, ако приемате толкова повърхностно зададения въпрос. или просто аз задълбавам прекалено. все пак ще кажа, че за мен плача е най-вече в душата на човек. често ми се е случвало да плача по този скрит начин. уча се и се стремя да не го правя, но моментите на слабост са неизбежни. плача всеки път, когато се сетя в какво положение се намира родината ни, която често напускам по работа, но все пак съм тук. плача, когато гледам възрастните хора и положението, в което са поставени. плача и за това, че не мога да помогна. плакал съм и от любов, случвало се е и от омраза да плача. отронвал съм и сълзи, но истинския плач е вътре в мен.

не мога да разбера, защо темата е в раздела за тийнейджърите. нима само те плачат? възрастните го правят дори по-често, но не със сълзи, които всички да виждат. усещам го по себе си и най-вече от наблюденията, които извършвам над хората, свързани с работата ми, а и не само. и наистина ли за повечето от вас плача е само отронването на сълза. нещо, което се вижда визулано? нима само това се окачествява като плач? мисля си, че сте в дълбока заблуда, ако приемате толкова повърхностно зададения въпрос. или просто аз задълбавам прекалено. все пак ще кажа, че за мен плача е най-вече в душата на човек. често ми се е случвало да плача по този скрит начин. уча се и се стремя да не го правя, но моментите на слабост са неизбежни. плача всеки път, когато се сетя в какво положение се намира родината ни, която често напускам по работа, но все пак съм тук. плача, когато гледам възрастните хора и положението, в което са поставени. плача и за това, че не мога да помогна. плакал съм и от любов, случвало се е и от омраза да плача. отронвал съм и сълзи, но истинския плач е вътре в мен.

А къде според теб трябва да е темата?!

И какво лошо има да е в тийнраздела?! Тук,както виждаш, не пишат само тийнейджъри.

Преди 2 месеца,на погребението на дядо ми(сигурно година не съм плакал преди това).И плача може да се каже че помага.

Очаквам да е днес,след мача Литекс-Левски...Дълбоко ранима душа съм...

Знам,че проблема не се решава с рев,но в последно време си поплаквам.Явно съм изпаднала в депресивно състояние.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.