Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кога за последно плакахте?

Featured Replies

Вчера .... заради мъж Публикувано изображение Но днес успях да не плача - засега ;)

Не плачи заради мъж!Щом той не плаче за теб! Публикувано изображение

Кат' спичелих от тототу ;)

Кога ще черпиш! :P
  • Отговори 196
  • Прегледи 32,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ех ама и на мен ми се реве за такива неща като печалба от тотото. Обещавам да пророня някоя друга сълза , но защо ли нещо фишовете не искат да ме зарадват :)

Аз си рева на филми като абсолютен идиот, затова пък в живота рядко ми се случва :)

Иначе последно ревах преди месец-два за хора, които не са вече сред нас...

Сълзите не лекуват болката, но олеква. Повече боли, когато не можеш да се разплачеш.

И аз на филми на Джони Деп рева от смях, излъгах когато казах, че не го правя :)

Преди няколко дни, а усещам, че имам нужда! На времето минавах за ревла, обаче нещо стана и сега не плача.... Правя го, но заради другите за себе си не мога, а зная че трябва. Това може да ме разтовари, ама съм си изплакала сълзите май дали е възможно ? :scared:

И защо? Да не са ти паднали и четирите батерии на четирите ти GSM-а една след друга? Публикувано изображение

Вече са 7 GSM.Причината е бившата ми приятелка, която оглави класацията за най-пропаднала жена, след предишната бивша.

Вече са 7 GSM.Причината е бившата ми приятелка, която оглави класацията за най-пропаднала жена, след предишната бивша.

Е, за бившата плаках само мислено, щото аз пропаднах, а тя се издигна и бях катализатора за това :scared: Стигнах до там, че почнах да ходя само с ризи Публикувано изображение Щото нали знаеш, най-важно е един голтак да изглежда добре, за да не си мислят, че е такъв :P

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

Това може да ме разтовари, ама съм си изплакала сълзите май дали е възможно ? :clap:

Не си си изплакала сълзите-Душата ти е уморена и няма сили и за плач

...Това може да ме разтовари, ама съм си изплакала сълзите май дали е възможно ? :wors:

Преди по-малко от година аз се питах същото. Аз също не можех да плача (дори на филми). Сега вече си рева на филмите, но за себе си все още не мога. Знам поне, че и това ще се случи.

Иначе последно плаках докато гледах филма P.S. I love you Публикувано изображение А дали ми е олекнало няма как да кажа, щото няма за какво да ми олеква :clap:

Кога за последно плакахте и защо? Стана ли ви по-леко от това?

Мноооого отдавна беше...Някъде февруари 1998 в казармата - щото трябваше да изляза в отпуска,ама нещо се прецакаха нещата и си останах в поделението - та тогава пуснах няколко сълзи от яд. Публикувано изображение Оттогава не съм ревал.

Жива я оплакахме със жената оная нощ, но прескочи трапа....

Радвам се, моето го подариха родителите ми на други хора, плаках за нея, дори понякога ми е мъчно ...но вече е на друг! Публикувано изображение

Радвам се, моето го подариха родителите ми на други хора, плаках за нея, дори понякога ми е мъчно ...но вече е на друг! Публикувано изображение

Ти на колко години си че ти се месят в живота

Публикувано изображение

Ти на колко години си че ти се месят в живота

Публикувано изображение

То не е задължително да е сега бе мила :P;)
  • Автор

Направо се чудя дали е възможно.. 10 години са минали Публикувано изображение

Аз след 10г още страдам по първата си любов, и помня до дума всичко, което ни се е случило.И плаках следобед.

От плач полза няма, още повече боли после!

Аз след 10г още страдам по първата си любов, и помня до дума всичко, което ни се е случило.И плаках следобед.

Няма полза бе човече, разбери жената не е искала това, което ти си искал!Ако си отваряхме повече очите преди да направим избора си на човек до нас, после нямаше така да страдаме или ревем!

Няма полза бе човече, разбери жената не е искала това, което ти си искал!Ако си отваряхме повече очите преди да направим избора си на човек до нас, после нямаше така да страдаме или ревем!

Я кажи една рецепта за отваряне на очи?? Ти като се влюбиш, какво си казваш: "Яяяя, чакай малко да си отворя очите, за да не рева после", така ли? Всеки си реве според ситуацията, емоционалността, и "душевното препълване". Като ти е дошъл момента да ревеш, ревеш. Не си планираш предварително нещата.

Я кажи една рецепта за отваряне на очи?? Ти като се влюбиш, какво си казваш: "Яяяя, чакай малко да си отворя очите, за да не рева после", така ли? Всеки си реве според ситуацията, емоционалността, и "душевното препълване". Като ти е дошъл момента да ревеш, ревеш. Не си планираш предварително нещата.

А ти като четеш не четеш какво пише между редовете, ами само се заяждаш! :yanim:

Друг път се опитай да доловиш казаното, не да съдиш прибързано!Лек ден!

Нямам рецепта, ако имах нямаше да имам една буца заседнала в гълрото и стомаха!Ама и сълзите не помагат, за да се махне това усещане за тежест и свиване!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.