Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за БТК-ADSL - част 3

Featured Replies

ето това е, ако направи някой по-добър тест от моя...

273618955.png

Редактирано от mrsmithster (преглед на промените)

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 251,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

273413292.png

Ако нямаш друга работа, може да опиташ да го подобриш.

Какво интересно сваляте отттам ако не е тайна ?

Ако нямаш друга работа, може да опиташ да го подобриш.

Какво интересно сваляте отттам ако не е тайна ?

добри скорости показва и от чужбина:

273420549.png

273413292.png

Абе хора вие карти 1 гигабит ли ползвате? Освен ако не е бъг, който може да e чисто визуален, как през лан карта до 100mbps ще преминат 150mbps??? Пък и това не е ли по бързо и от споменатия преди VDSL biggrin.gif

273413292.png

Бихте ли престанали да си ги мерите? Или пак трябва да трия масово постове? Дискусията е за БТК-ADSL.

П.П. За мерене има "Празни приказки и забава"

================Дискусията на тази тема се премести на http://forum.ggbg.net/ ============================================================

хехе

няма и 15мин от как подкарах серииния кабел на Huawei MT882, и вече имам /etc/passwd с криптираните пароли :)

Познавам едно CoreDuo което няма да си почива тази вечер :)

Jack the Ripper is your best friend :)

Ми, как да ви кажа вече ги имам паролите (цели 4 са) - Jack the Ripper се оказа излишен :+)

На някои да му трябват?

================Дискусията на тази тема се премести на http://forum.ggbg.net/ ============================================================

Редактирано от boruncho (преглед на промените)

Давай, но са по-интересни за WiFi-тата! Ако тях можеш да измъкнеш... или да ти ги подшушнат :)

е че те паролите са обществена тайна , има ги в нет-а с малко повечко търсене се намират лесно , а ако не , телнет + брутус + root + access ( 12 -14 аски символа без специланите ) <ahttps://www.kaldata.com/forums/uploads/emoticons/default_wink.gif' alt=';)'> .

Редактирано от SnOOpeRa (преглед на промените)

Сериозно?

Ами прати ми ги на ЛС, че не знам какво е брутус

Сериозно?

Ами прати ми ги на ЛС, че не знам какво е брутус

Брутус го имаше и в дата, уж хакерска програма за разбивеане на пароли, но не винаги работи.

Това не е цензура, а грижа за спазване на правилата, нещо като полицейщина. Моля да се ограничавате в коментарите си по темата!
Брутус го имаше и в дата, уж хакерска програма за разбивеане на пароли, но не винаги работи.

Ирония, приятелю, ирония.

Само забелязвам изкривеното мислене - интернет=торент, достъп=дата.бг

Жалко, много жалко

Редактирано от Topper (преглед на промените)

Ирония, приятелю, ирония.

Само забелязвам изкривеното мислене - интернет=торент, достъп=дата.бг

Жалко, много жалко

Не съм съгласен :), интернет може да се използва за куп други неща освен за торенти. А мисленето на човек не изкривено, когато тегли торенти, просто човек не всичко може да си закупи легално. Това е дълга тема и ако ще я обсъждаме по добре да отворим нова тема. Аз съм сигурен, че едва ли имате толкова пари за да закупите (за персонално ползване) оригинални, известни програми Autocad, PhotoShop, та дори и Вистите ако хората не ги получат в комплект с лаптоп не си ги копуват и е нормално спрямо мижавия ни стандарт.

Не искам да се заяждам, обаче не знам защо споменахте торентите, или аз защо пиша за тях, като въибще не съм ги споменал.

KrazyIvan всяка програма разбиваща нещо, спада в категория хакерски. Корена Hack - едно от значенията му е разбивам :)

Редактирано от life_alert (преглед на промените)

Здравейте,днес в БТК център смених модема си с WiFi 531B(безжичен),проблема ми е че в менюто на my.contact незнам как да пренасоча портовете си.На старият от хелпа ми ги бяха пренасочили,но днес посмъртно не мога да се свържа с тях.

Някой ще помогне ли с NAPT настройките:

-име на сървър:

-протокол:

-външен порт: от: до:

-вътрешен IP адрес:

-вътрешен порт: от: до:

Благодаря предварително!

Странното е че и в бизнесцентъра след като попитах какво става със скоростите само вдигаха рамене....

Здравейте,днес в БТК център смених модема си с WiFi 531B(безжичен),проблема ми е че в менюто на my.contact незнам как да пренасоча портовете си.На старият от хелпа ми ги бяха пренасочили,но днес посмъртно не мога да се свържа с тях.

Някой ще помогне ли с NAPT настройките:

-име на сървър:

-протокол:

-външен порт: от: до:

-вътрешен IP адрес:

-вътрешен порт: от: до:

Благодаря предварително!

Странното е че и в бизнесцентъра след като попитах какво става със скоростите само вдигаха рамене....

Мисля че ето това ТУК , от старата тема ще ти свърши работа.

Мисля че ето това ТУК , от старата тема ще ти свърши работа.

Благодаря много :brick wall:

Не съм съгласен :), интернет може да се използва за куп други неща освен за торенти. А мисленето на човек не изкривено, когато тегли торенти, просто човек не всичко може да си закупи легално. Това е дълга тема и ако ще я обсъждаме по добре да отворим нова тема. Аз съм сигурен, че едва ли имате толкова пари за да закупите (за персонално ползване) оригинални, известни програми Autocad, PhotoShop,

Да ползвам Фотошоп, след като има GIMP ли?

Наистина, интересен въпрос. Като ми трябва нещо, намирам го като безплатно приложение, а не робувам на М$ Офис например.

А споменах торенти и дата.бг, защото ТЕ излиза, че са основните критерии в тази тема за "колко са скапани" БТК.

Някой знае ли дали има нова крайна дата за пускане на новите скорости щото аз май ще си остана чакането

Незнам кога е крайната дата ама тия простаци от бтк вече почват да ме дразянят.И на мен още не са ми пуснали новата скорост

Малеееее....."ДРАЗНЯТ" е много меко казано. Имам чувството че съм им имал всичките проблеми. Пък за служителите в центровете им да не говорим. Как е възможно да те препращат все към разни телефони на които даже и не вдигат пък после сметката ти станала космическа. Нямам думи. Като ми прекарваха телефона, техника ми хвърли един кабел, върза го с едно тиксо, бръкна си в джоба, извади една рузетка, подхвърли я и нея и ми вика "Ееее имал си касмет останала ми е една- оправяй са от тук нататака". Тва е България брато. После пък модема беше толкова скапан, а за да го сменя се наложи да взема безжичен (чакай да избърша сълзите). Ще си сипя още едно че не вече не издържам.

Малеееее....."ДРАЗНЯТ" е много меко казано. Имам чувството че съм им имал всичките проблеми. Пък за служителите в центровете им да не говорим. Как е възможно да те препращат все към разни телефони на които даже и не вдигат пък после сметката ти станала космическа. Нямам думи. Като ми прекарваха телефона, техника ми хвърли един кабел, върза го с едно тиксо, бръкна си в джоба, извади една рузетка, подхвърли я и нея и ми вика "Ееее имал си касмет останала ми е една- оправяй са от тук нататака". Тва е България брато. После пък модема беше толкова скапан, а за да го сменя се наложи да взема безжичен (чакай да избърша сълзите). Ще си сипя още едно че не вече не издържам.

Бъдете по-позитивни.И щом не ти харесва БТК защо си при тях?!?!Има толкова много кабеларки-опитай там.

П.С.щом още не са ти вдигнали скоростта значи има някакъв проблем.Потърси помощ на 130,по- лесно е.

Аз нямам нищо против БТК, просто се чудя защо не бяха направени тестове преди да пускат рекламите,ами те пуснаха рекламите и те първа почват да правят опити,да проверяват линии и др.А и в моя град няма голям избор за интернет.

Редактирано от plovkata (преглед на промените)

Днес след 45 минути чакане на телефона ми отговориха уклончиво да си..... и хич не им пукаше за новите скорости и почнаха да ми разправят ,че не ми е отговаряла връзката и не са можели да ми пуснат голяма скорост а на 15 .05.2008 говореха съвсем друго само дето ми свършиха безплатните минути към БТК щото съм на най икономичната тарифа .И ми е интересно няма ли кой да каже на журналистите от мидийте за тези гаври с потребителите на АДСЛ ???Щото като гледам рекламите си вървят а ние си мълчим ????

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.