Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за БТК-ADSL - част 3

Featured Replies

Аз не съм нов клиент, а на 15.05 ми пуснаха новата скорост :)

То си беше казано, че трябва да преподписват само клиенти, които не са преподписвали договорите си преди Септември 2008. Абе това е говорено вече, нужно ли е все да се повтаряме...

А явно чакат тези, с които има някакви пробелни...

А може да си имат собствен терптип на работа :) На различни места по-бързо/по-бавно да се правят нещата :) На мен е казано,че до Май ще я увеличат и ако не я увеличат до края на месеца ще званя до центъра да питам :)

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 251,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

Никъде няма записани точно определени цени за гарантираните им услуги. Ако си имаш акаунт мениджър, се свържи с него и той може да ти каже нещо по въпроса. Ако си нямаш, а искаш да ползваш такава услуга, се обади на тел. 0800 10 123- оттам ще ти назначат акаунт мениджър и така :)

Благодаря, не питам че не го знам - питам хората тук дали знаят за какви цифри става дума. А не да плащаме 20 лв и да имаме претенциите за 100% гаранция на трафика и персонален отговорник!

Благодаря, не питам че не го знам - питам хората тук дали знаят за какви цифри става дума. А не да плащаме 20 лв и да имаме претенциите за 100% гаранция на трафика и персонален отговорник!

Мда, там цените определено не са под стотака...Дано вече те разберат :)

Стотака ли??

За 4Мб - хилядарка не мърда, най-много до 700-800 да се свали с много преговори и компромиси

За акаунт мениджър при бизнес клиентите не се доплаща нищо ;)

За гарантирана скорост, е там вече е друг въпроса ;)

Е да се похваля ,уж съм на новата скорост.Дигам най много доунлоад 1 МB/s а на ъплоад 65 КB/s.

Обаче ми дигнаха нервите,някой ден забива и няма нет.Рестартирам модема и има нет но има нет със старата скорост.Пак рестарт и ето я новата скорост.Във Варна съм,установих следното като рестартна модема и съм с ip 90...... винаги съм със старата скорост, а с ип 87....,83 ..... съм с новата скорост.

А да не говорим ,че два три пъти ме кара да си активирам връзката наново.

аз доколкото си помням сайта на бтк е btc.bg, а ти си постнал някакъв линк, в който е написано с K и не ми се отваря ;)

аз доколкото си помням сайта на бтк е btc.bg, а ти си постнал някакъв линк, в който е написано с K и не ми се отваря ;)

АМи ако се беше разтърсил щеше да видиш че и двата водят на едно и също място:

http://www.btc.bg/files/products/file_163_bg.pdf

me@me ~

$ nslookup www.btk.bg

Server:  UnKnown

Address:  10.10.11.11

DNS request timed out.

timeout was 2 seconds.

Non-authoritative answer:

Name:	btk.bg

Address:  212.39.65.217

Aliases:  www.btk.bg

rninov@rninov ~

$ nslookup www.btc.bg

Server:  UnKnown

Address:  10.10.11.11

Non-authoritative answer:

Name:	btc.bg

Address:  212.39.65.217

Aliases:  www.btc.bg

Напротив, някой админ е помислил и е направил alias на домейните (50% от хората ще го изпишат btk, другите 50% btc - кой както му скимне).

Сайта е един и същ с две имена

Е да се похваля ,уж съм на новата скорост.Дигам най много доунлоад 1 МB/s а на ъплоад 65 КB/s.

Обаче ми дигнаха нервите,някой ден забива и няма нет.Рестартирам модема и има нет но има нет със старата скорост.Пак рестарт и ето я новата скорост.Във Варна съм,установих следното като рестартна модема и съм с ip 90...... винаги съм със старата скорост, а с ип 87....,83 ..... съм с новата скорост.

А да не говорим ,че два три пъти ме кара да си активирам връзката наново.

пич тва го бях описал още първите дни като почнаха да дигат скоростите , разликата е в това че ип-та 90.154.х.х са с гейтуей х.х.х.244 , а другите 86.127.х.х и 83.228.х.х и 79.100.х.х са с гейтуей х.х.х.245 , при мен преди беше 244 гейтуей 2мбит доун/1мбит ъп , пуснаха ми после новата скорост и стана при 244 гейтуей 6мбит ( пакет старт ) при 245 гейтуей 12мбит ( пакет темпо ) а съм на темпо пакет , като ми рекънектне модема и вземе кофти ип , го ресетва 2-3 пъти и повече някой път да си хване добро , за варна става дума , брас профилите на абонатите нещо не са направени правилно за разликите в плановете , или просто тк си правят ташак че няма да се забележи и ще кажеш че е просто временен спад в скороста и така си намаляват натоварността на линийте , тва с гейтуея и разликие спрямо него все още не мога да си ги обясня каква му е логиката , а се поразтърсих доста , може би тва са ип-тата на два брас-а в сф , и зависи към кой се свържеш ( а доколкото знам беше само един брас в сф само )

АМи ако се беше разтърсил щеше да видиш че и двата водят на едно и също място:

http://www.btc.bg/files/products/file_163_bg.pdf

Първо- съм момиче :lol6:

Второ- преди време, като изпишеш сайта с К, не се отваряше изобщо

Трето- предният ти линк при мен не се отваря, ако тръгна да разследвам всеки неотварящ ми се линк...

Първо- съм момиче :lol6:

Второ- преди време, като изпишеш сайта с К, не се отваряше изобщо

Трето- предният ти линк при мен не се отваря, ако тръгна да разследвам всеки неотварящ ми се линк...

Извинения за грешката с пола :-)

Възможно е един от сайтовете да не се отваря, защото DNS сървърите, обслужващи двата доменйна са еднакви, но реда е различен. А и това е Интернет, никога не знаеш кое как и кога ще работи :-)

Това е най-бързия нет.

Хвалиш ли се или се оплакваш? Аз колко пъти трябва да напомням постовете да са по темата? Има си тема за некоректни или лоши доставчици

:)

Пиша в тази тема, понеже касае абонатите на БТК ADSL.

От днес (поне аз днес го забелязах), www.iptv.bg вече е достъпен и за нас - абонатите на БТК ADSL.

На "печелившите" - честито.

Днес ходих до един БТК център да видя нещо има ли напредък по моята заявка....

"Септември ще бъде май"

Гео Милев.... :)

:)

Пиша в тази тема, понеже касае абонатите на БТК ADSL.

От днес (поне аз днес го забелязах), www.iptv.bg вече е достъпен и за нас - абонатите на БТК ADSL.

На "печелившите" - честито.

Функционалността абонамент за клиенти на бТк - България Телеком в момента не е достъпна, тъй като доставчикът е в тестов период. След официалното пускане на услугата, ще можете да се абонирате за платените телевизии.

Искам да попитам някой дали може да ми даде клипче за това как се отварят страниците през ADSLа. Защото kaldata се отваря за около 30 секунди, а понякога и към минута. Та искам да видя това нормално ли е?

Искам да попитам някой дали може да ми даде клипче за това как се отварят страниците през ADSLа. Защото kaldata се отваря за около 30 секунди, а понякога и към минута. Та искам да видя това нормално ли е?

Не е нормално и въпроса ти също.

Знам, дори е смешен, защото майка ми работи в БТК, а нищо не може да направи по въпроса, но... За горе-долу колко време трябва да се отваря сайт като този, за да се счита за нормално?

Знам, дори е смешен, защото майка ми работи в БТК, а нищо не може да направи по въпроса, но... За горе-долу колко време трябва да се отваря сайт като този, за да се счита за нормално?

Току що опресних.

Страницата е 250KB и се зареди за 4sec.

На 1Мб съм.

Е каква ти е скоростта ?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.