Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Eset NOD32 - въпроси и мнения - част 1

Featured Replies

Е, то се внимава какво се трие. Особено с RegCleaner и премахването на софтуера.

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 287,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

Да попитам пак, свалих си и инсталирах последната версия на програмата (която излезе днес, ли вчера), та свалих си комерсиалната версия, инсталирах я, и след това исках да ъпдейтна програмата, написах един сървър, който не използва юзърнейм и парола, а написах един да го наречем "нелегален", стигаше до 20%, и ми изписваше "Update is damage" или нещо подобно, та въведох юзърнейм и парола и всичко си се оправи, ъпдейтна се, но сега като пробвам да видя дали работи "нелегалния" ми пише, "Server connection failure".

Tа въпроса ми е, дали в тази версия нама нещо като филтър, който забранява тези нелегални сайтове (нещо като онова за сериините номера в касперски).

И също искам да попитам, каква е последната версия на ъпдейтите излязла до сега, кое число там хиляда.. :speak:

Да попитам пак, свалих си и инсталирах последната версия на програмата (която излезе днес, ли вчера), та свалих си комерсиалната версия, инсталирах я, и след това исках да ъпдейтна програмата, написах един сървър, който не използва юзърнейм и парола, а написах един да го наречем "нелегален", стигаше до 20%, и ми изписваше "Update is damage" или нещо подобно, та въведох юзърнейм и парола и всичко си се оправи, ъпдейтна се, но сега като пробвам да видя дали работи "нелегалния" ми пише, "Server connection failure".

Tа въпроса ми е, дали в тази версия нама нещо като филтър, който забранява тези нелегални сайтове (нещо като онова за сериините номера в касперски).

И също искам да попитам, каква е последната версия на ъпдейтите излязла до сега, кое число там хиляда.. :whist:

Или сървърът не работи или имаш защитна стена, която спира НОД да се свърже със сървъра. Последната версия (към момента) на дефинициите е 1933

NOD 32 в България

Как не ви писна да се циганите за 4,80 лв на месец.

ДВА КИРЛИВИ SMS-А.

Вместо това "преинсталирай Win-a, трий си регистрите, ма то тъй не става, сиа щи кажа как става номера..." и още един куп тарикатски глупости.

Аз по-беден не станах с 5 лева, ма поне съм спокоен, че всичко работи.

Изобщо що ли си губя времето, вие пак ще си преинсталирате... и ще си триете...

Аре.

NOD 32 в България

Как не ви писна да се циганите за 4,80 лв на месец.

ДВА КИРЛИВИ SMS-А.

Вместо това "преинсталирай Win-a, трий си регистрите, ма то тъй не става, сиа щи кажа как става номера..." и още един куп тарикатски глупости.

Аз по-беден не станах с 5 лева, ма поне съм спокоен, че всичко работи.

Изобщо що ли си губя времето, вие пак ще си преинсталирате... и ще си триете...

Аре.

Няма да прибързвам с триене и ще ти дам втори шанс да се изкажеш по-човешки и с повече уважение към останалите потребители и да обясниш по-точно какво имаш предвид, че коментарът ти е леко неясен.

Редактирано от Night_Raven (преглед на промените)

Няма да прибързвам с триене и ще ти дам втори шанс да се изкажеш по-човешки и с повече уважение към останалите потребители и да обясниш по-точно какво имаш предвид, че коментарът ти е леко неясен.

С цялото ми уважение към всички - тука се обсъждат какви ли не пинизи как да се излъже NOD-a. И ако се пусне мнение в стил "купи си го официално, всичко ще е ок" то се третира като реклама.

"Купи го, купи го, купи го...". ТОВА е реклама.

"Излъжи го, излъжи го, излъжи го...". ТОВА е взаимопомощ?!

Още ли съм неясен?

Или сървърът не работи или имаш защитна стена, която спира НОД да се свърже със сървъра. Последната версия (към момента) на дефинициите е 1933

Aми с BlackICE съм, преди изтриването на предната версия се ъпдейтваше именно от този сървър и сега при инсталирането на тази.

А и какви настройки да бутна за да може Блекайс-а да не закача нода, къде да го добавя, че не съм наясно с тази стена ;)

С цялото ми уважение към всички - тука се обсъждат какви ли не пинизи как да се излъже NOD-a. И ако се пусне мнение в стил "купи си го официално, всичко ще е ок" то се третира като реклама.

Още ли съм неясен?

ГОдишно излиза 50-60 лева. По-добре да си купя хард на старо и да направя райд

Редактирано от prwvu (преглед на промените)

Още ли съм неясен?

Мисля, че преувеличаваш. Не мисля, че подканване за закупуване се счита за реклама. Аз лично не го възприемам като такава. Аз мога да дам пример какво може да мине за реклама, но надали ще има особена полза. Мисълта ми е, че може би реагираш по-импулсивно. Как да се излъже NOD също не се казва тук. Както виждаш се описват проблеми, свързани с програмата.

Ами ако не изпитваш параноя, че могат да ти точат ценна информация, е по-добре да е включено всичко. Или ако ще изключваш нещо, да е изпращането на статистическа информация, а не целия ThreatSense.Net.

Не съм чак такъв параноик, но като изключих изпращането на стат. инфо нещо ъпдейта ми спря (може да е съвпадение) и като си еърнах пращането обновяването си тръгна норамлно?!?!?!?

Искам също да попитам нова версия направо върху старата ли се инсталира или е нужно да се махне старата и тогава новата?

Редактирано от ram^ (преглед на промените)

Искам също да попитам нова версия направо върху старата ли се инсталира или е нужно да се махне старата и тогава новата?

По принцип можеш да инсталираш върху старата, но ако е по-голям ъпгрейд (2.50.хх -> 2.51.хх), е желателно да деинсталираш първо старата.

Сега съм с 2.5 и с ъпдейт 1.1934 и ако сложа най-новата версия от кой ъпдейт ще е тя, защото дочух че когато се сложи новата и тя е ъпдейтната много надолу и трябва да се изтеглят много мегабайти ъпдейти, но аз имам останал само 100 мб трафик. Та да ви питам-От кой ъпдейт е най-новата версия?(макар че е повече от логично тя да е с най-нови ъпдейти но все пак да питам)

Последната версия на NOD32 2.70.23, идва с версия на ъпдейтите 1.1916. Даже в началото на инсталацията ти казва, че инсталираш ъпдейти, който са по-стари от тези, които имаш. Но след инсталирането като дадеш Update now не трагва да сваля последните ъпдейти и след секунда-две версията на ъпдейтите се променя на тази, която си имал преди инсталацията, в твоя случай ще се варне на 1.1934. Така стана при мен. Изглежда програмата не сваля ъпдейтите наново, а ги въстановява от хард диска.

Това е хубаво, защото вече ми останаха само 68 мб трафик. Но дори и да изтегли ъпдейтите от 1916 нагоре това ще е не повече от 3-4 мб :rolleyes:

А има ли някакъв начин да се ъпгрейдне НОД-а до пълната версия....За легалния начин знам как става..а някакъв друг начин съществува ли?

Има 2 начина да се сдобиеш с комерсиалната версия, но и за двата ти трябват име и парола:

- използваш името и паролата, за да изтеглиш комерсиалната версия от сайта на Eset;

- използваш опцията за ъпгрейд към пълна версия в раздела Update на демото, като отново ще ти трябват име и парола.

а от къде мога да намеря име и парола,за да стане това :)

а от къде мога да намеря име и парола,за да стане това :)

1. Из интернет (тук няма да ти се дадат, защото не е легално).

2. При закупуване на програмата.

Здравейте, моя NOD32 си го взех от офиса, и ми казаха че всичко му е наред(т.е. регнат и т.н.), а като видях днеска от кога му е ъпдейта и ми стана лошо(от 03.2006). Изчетох всички публикации по тази тема, но никакъв ефект. Просто неиска да се ъпдейтва. Някой ако знае хубав линк за някоя хубава версия, която се и ъпдейтва много ще съм му благодарен.

P.S.

Браво на Модераторите, форума е срахотен. :blink:

Хе-хе, надали си изчел(а) всички мнения по темата. Много са, а и щеше да намериш отговор на въпроса си.

Щом не иска да се ъпдейтва, значи ще да е комерсиалната версия, защото демо версията би трябвало да се обновява без проблем. Комерсиалната (платената) версия иска име и парола за обновяване. Такива се получават при закупуване на програмата или се намират в интернет, но вторите са краднати и бързо се деактивират. Такива тук няма да получиш, защото не е легално. Съществуват и безплатни сървъри за ъпдейт, но са хем нелегални, хем доста непостоянни.

Виж в офиса ти как се обновява NOD или попитай колега.

Здравейте, ъпдейтвах NOD32 от руски сървър и програмата се заключи (иска парола). Някой има ли си на идея как мога да я изтрия?

Здравейте, ъпдейтвах NOD32 от руски сървър и програмата се заключи (иска парола). Някой има ли си на идея как мога да я изтрия?

Под Safe Mode изтрий ръчно всички файлове на NOD и почисти добре регистратурата от програмата. После можеш да инсталираш отново и не би трябвало да иска парола повече. Не съм 100% сигурен обаче дали методът ще е успешен.

Намери и изтрии ключа PackageID в : HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Eset\Nod\CurrentVersion\Info

Редактирано от tigertron (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.