Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Eset NOD32 - въпроси и мнения - част 1

Featured Replies

мда момчета/момичета цена нямате ама сега вече ми се струва че не е само от НОД-а ами има и нещо друго ! сега почна да ми се бави отварянето на браузърите в смисъл чакам 4-5 секунди а това вече май не е добре утре пак ще го преинсталирам и ще видя какво става !

Благодаря Ви че ми помогнахте !

а между дригото може ли да се получава това нещо ако някое физическо устройство се е прецакало (СД -РОМ ) че мойто май на там е тръгнало когато иска се отваря и мисля да го сменям ?

supergezza ами то значи ОС се скапала ама как при положение че днес съм форматирал и съм качил нов windows незнам идеми да го заритам !

не бях се занимавал с компа повече от 8-10 месеца и сега ми се струпа пфуй ! sad.gif

Благодаря Ви отново !

Редактирано от snatch (преглед на промените)

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 287,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

а между дригото може ли да се получава това нещо ако някое физическо устройство се е прецакало (СД -РОМ ) че мойто май на там е тръгнало когато иска се отваря и мисля да го сменям ?

Не.

Здравейте. Мога ли да ползвам една и съща парола за няколко инсталации на NOD-а. Понеже сайта след като ми прати паролата не ми позволява да си взема нова. Познава по някакъв начин че вече ми е изпратил парола и ми казва че вече си имам и да си гледам работата. Та тази легална парола която си имам на колко инсталации мога да я ползвам. Благодаря

искам да попитам дали нод 32 ме защитава от всичите гадории

като спайуеър и тн /не съм мн компетентен по въпроса така че не мога да ги изреждам sad.gif / и ако не кажете с какво тр да се защитя

-=MOD Edit by neoscanner=- Обединена тема.

Редактирано от neoscanner (преглед на промените)

Категоричен отговор не очаквай,най-добре прегледай другите теми в същия раздел и си избери нещо подходящо.

Здравей,

Искам да те помоля другия път когато тръгнеш да пишеш тела да се разровиш малко из форума и тогава ако го няма отгровора на твоя въпрос да пишеш.

Има достатачно много теми за НОД32.

С уважение:SCORPIO

Здрасти, не съм много опитен с тази програма ,но все пак мисля че ще е добре да я комбинираш с една защитна стена и една програма за спайуеар.НОД32 е лека и да я комбинираш с други програми(но зависи какви са) няма да ти товари компа.

Е,то стената си е почти задължителна.Можеш да пуснеш вградената ако си със SP2.

Според мен има много голям перимерът от добър при това безплатен софтуер ,което би било подходящо за комбинирана защита без да имаш проблеми със съвместимостта...

- A-squared Free 1.6.1 (www.emsisoft.com) или - Ewido Security Suite 3.5 (www.ewido.net) горещо се препоръчва една от двете...ANTI-MALWARE

- Microsoft Anti-Spyware Beta 1(Counter Spy с дефинициите на GIANT SOFTWARE) или Spy Sweeper...ANTISPYWARE (ANTISNOOPERS)

- FIREWALL (по-избор)

-Програмка за про-активна защита - Samurai - http://www.kaldata.com/comments.php?id=893...ghlight=samurai

-PreEmpt 2.0 - www.pivx.com

-SmartFix -

http://www.kaldata.com/comments.php?id=325...hlight=smartfix

ПС:Не целият софтуер от по-горе изброения е безлплатен...а някой като Ewido Security Suite 3.5 става FREEWARE след изтичането на 14 дена и отпадане не някои функции като защитата в реално време !!!

ПОЗДРАВИ !!!

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

cool.gif Здравейте всички.Според мен оптималния вариант за НОД32 е кракнатата версия.Прави си всички ъпдейти и т.н.

radoev, а според мен нямаш нужда от НОД-а ако си го кракнал :baby: Но разбира се, всеки преценява сам за себеси по какъв начин ще постъпи и каква програма ще си сложи на компютъра. За кракването на НОД-а се изписа доста в тази тема, и считам че не е необходимо да я дъвчем повече :bighat:

Здравейте!Имам проблем с НОД32.Пускам  да сканира, почва си сичко нормално ,обаче намира 3 вируса/изписва ги в червено-това какво значи?/ и изведнъж без нищо да каже спира да сканира.Аз изключвам компа.След като го пусна давам пак скен обаче същата работа.Също така не знам дали изобщо се ъпдейтва.Давам клийн-прави същите гадории като при сканирането.Какво да направя?Моля дайте съвет!

Благодаря за отделеното внимание!

<{POST_SNAPBACK}>

аз нямам текиви проблеми но като пусна компа и като зарежда нода не стига че го прави около 5 мин но и накрая ми показжа това: "error occurred communication with NOD32 kernel service" и не се минимизира.....как да го оправя? sad.gif

Ето един пач за НОД32. При който, след инсталацията не се нуждаете от пароли. Или поне така казват създателите. Аз не съм го пробвал, защото не използвам този антивирус.

PATCH

nodpatchstor0st.gif

П.п. Надявам се че всеки знае как е работи с rapidshare.de. Ако някой не знае, просто трябва да натисне там където пише FREE, отваря се една друга страница и може да се покаже долу едно отброяване ( но може да мине и без него). След като свърши отброяването (20-30 сек.) се показва файлът, който трябва да изтеглите.

Carcass, благодаря ти за пача, но при наличието на легални пароли и то от официалния сайт на НОД32, бих предпочел да имам легална версия на НОД-а, без никакви пачове.

Приятна вечер! :yanim:

Дайте деистващи потребителско име и парола. Много Ви моля, ако може по бързо че съм без друга антивирусна.

Всищност ми излиза, че ми е изтекъл 30 дневния период. Сега какво да направя.

Редактирано от zbki (преглед на промените)

• Администратор

Влизаш в настройки на програмата и сменяш сървъра да не е /nod_eval а примерно us2.eset.com и взимаш име и парола от тази тема

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=9873

здравейте , имам проблем излезе ми 4ервена икона на нода и ми дава 4е е изклю4ен AMON може ли някой да ми каже какво трябва да правя

Сложи отметка в дясно на File System Monitor /AMON/enabled !

Ще е добре да се запознаеш и с това:

http://www.kaldata.com/articles.php?action...age=1&pagenum=3

Редактирано от dimd (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

бях си инсталирала НОД32 преди около месец с ваша помошт и от днеска ми излиза :you have been using NOD32 for more than the 30-day trial period.Update is no longer possible. казаха ми ,4е трябва да я update и се поразрових из тази тема следвах стъпките на NoMoreFentazy (които са още в самото на4ало),но пак не става пак ми излиза същотоsad.gif какво да направя?:)мерси за отделеното време!!!

бях си инсталирала НОД32 преди около месец с ваша помошт и от днеска ми излиза :you have been using NOD32 for more than the 30-day trial period.Update is no longer possible. казаха ми ,4е трябва да я update и се поразрових из тази тема следвах стъпките на NoMoreFentazy (които са още в самото на4ало),но пак не става пак ми излиза същотоsad.gif какво да направя?:)мерси за отделеното време!!!

<{POST_SNAPBACK}>

Обикновенно тук има тема в самото начало специализирана за НОД32, където може да прочетеш за потребителските имена и пароли (които са актуални). Сървъра който ти трябва е препоръчително да бъде българският огледален сървър който също може да намериш там. Просто си въвеждаш българският огледален сървър и се свързваш към него.. постави потребителското име и парола ... ако нямаш никаква възможност да активираш ъпдейта, просто деинсталирай антивирусната. Изтрии директорията c:/Program Files/ESET в която се инсталира НОД32 и направи нова инсталация. Препоръчвам да изтеглиш инсталационната версия от специалните български сървъри които са дадени - там няма краен срок за ползване на програмата... така че няма да имаш проблем с изтичане на пробният срок. Също така както споменах по-горе настрой да прави ъпдейт от БГ -сървъра.

УСПЕХ... мисля че ще намериш темата с НОД32 защото е най-най отгоре и винаги си стои там :)

kaldata.com - Форуми > Софтуер > Сигурност и антивирусна защита

Зашто след като NOD32 съдържа adware, когато пусна Ad-ware да сканира ми открива задължително ниякой червей. Това означава ли че програмата не толкова добра или несъм направил всички настройки? :whist:

Ако някой иска описани за работа с NOD32 на български във вид на текстов документ да ми каже как иска да го получи, Съштото се отнася и за самата програма

проблема ми е там,4е съм в Испания и не вси4ко от БГ ми се отваря или ставаsad.gif и изобщо не знам ве4е какво да правя sad.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.