Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Internet Explorer 7 - въпроси и проблеми

Featured Replies

Здравеите искам да попитам как даси сменя езика на експлоара дамие на български нешто в настроиките него намирам.

Виш тук: Цък

• Отговори 391
  • Прегледи 80,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Здравейте! С Internet Explorer 6 съм (не сметнах за нужно да създавам нова тема). А от вчера наблюдавам следният проблем. Малко преди да започне самата инсталация на BitTorrent 6.1.2, се стигна

• 1. проверете в Add/remove programs за Ask toolbar и го премахнете използващите IE 6 ще ви упътят как да смените търсачката по подразбиране

• Хм, аз Ask Toolbar-а отдавна го махнах от Add/Remove programs, но дори и след рестартиране на компютъра проблемът не се премахна. Благодаря все пак за предложението, но ще се надявам и някой друг да п

Публикувани изображения

Искам да попитам между ИЕ6 и ИЕ7 имаше голяма разлика. Аз съм с ИЕ8 , но рядко го ползвам. Въпроса ми е каква е разликата м/у ИЕ7 и ИЕ8, защото аз не виждам такава!

сигурност, подръжка на нов web елементи, (евентуално) подобрено графично ядро и т.н.

винаги ли всичко трябва да го виждате, за да разберете че има промени към по-добро

• 1 месец по-късно...

Проблема е следния...Като вляза в тази странича защо не ми излиза това ограденото с червено http://store.picbg.net/pubpic/E9/0E/71864bd1df2ee90e.jpg

На мястото на това ми показва малко хиксче горе в ляво http://store.picbg.net/pubpic/67/10/ebc97ab89bd26710.JPG а отгоре на прозореца имам синя линия и като натисна на нея имам 3 опции http://store.picbg.net/pubpic/40/73/e92a9f4dc9784073.JPG като натисна първото ми излиза това http://store.picbg.net/pubpic/51/64/f61a7d16f6d65164.JPG Като вляза там ми показва това http://store.picbg.net/pubpic/1C/05/bf98938f81f41c05.JPG

Използвам Internet Explorer 7...

java?

стартирайте IE в сейф режим (no add-ons)

Здравейте,случва ми се за първи път и не знам какво да направя. Отваря ми браузъра на дадена страница на 1/4 от размера.Даже сега виждам само един ред.Какво да направя?

Искам да кажа че се отваря така

Clipboard05.bmp

Редактирано от mimimibg (преглед на промените)

Може да опиташ следното:

1. Промяна на размера на страницата на Internet Explorer: Отваряш някакъв линк -> не използваш бутона maximize -> нагласяш краищата на полетата към желания размер (Stretch) -> затваряш всички останали прозорци на IE -> затваряш последно преоразмерения прозорец на IE.

2. Може да върнеш настройките (за размер на страница) на Internet Explorer по подразбиране:

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main]

"Window_Placement"=-

3. Ако искаш винаги IE да отваря страница на максимум:

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main]

"FullScreen"="yes"

Забележка: т. 2 и 3 може да запишеш като REG файлове, като използваш Notepad -> save as. Дай им някакви имена и стартирай с двоен клик.

4. Също така може да използваш програмката: IE New Window Maximizer.

..............

Искам да кажа че се отваря така

Clipboard05.bmp

Добавям по-късно: Понеже си редактира поста след моя коментар, пробвай да пуснеш Internet Explorer от десктопа с десен клик -> Start Without Аdd-ons. Освен това има нова версия на Internet Explorer - 8 и винаги може да преминеш на нея.

Редактирано от nologo (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Как да направя, така че когато затворя програмата и после е пусна да ми излизат същите сайтове, т.е. да запомня адресите?

• 5 месеца по-късно...

Здравей те!Имам малък проблем с ъпдеита на товаpost-231307-1269540827,04_thumb.jpgкликвам за инсталиране но продължава дасе показва става въпрс за Install ActiveX Control ползвам,ОС ХП ИЕ7

• 3 месеца по-късно...

Здравейте,ползвах Internet Explorer 8 деинсталирах го защото исках да ползвам предната версия Internet Explorer 7 сега, не ще да се стартира,изтеглих Internet Explorer 7 от сайта на Майкрософт няколко пъти преинсталирам Internet Explorer всичко протича добре но не иска да се стартира някакви идеи ползвам Windows XP SP3

Редактирано от marinlp (преглед на промените)

Може да погледнеш как точно става деинсталирането на Internet Explorer 8, според Microsoft: Как да деинсталирам или премахна Internet Explorer 8?. На тази страница има алтернативен метод, както и стъпки при грешки в регистъра.

Може да погледнеш как точно става деинсталирането на Internet Explorer 8, според Microsoft: Как да деинсталирам или премахна Internet Explorer 8?. На тази страница има алтернативен метод, както и стъпки при грешки в регистъра.

Тези статии неми помогнаха като махна ИЕ8,ИЕ7 не се стартира,като инсталирам 8-цата се стртира,сега инсталирам 7-цата за последно ако тръгне,тръгне ако не се отказвам,благодаря за помощта.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.