Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Internet Explorer 7 - въпроси и проблеми

Featured Replies

Провери дали имаш отметки като на картинката, включително и на непочернената Forms (при мен са изключени умишлено):

ie71.jpg

• Отговори 391
  • Прегледи 79,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Здравейте! С Internet Explorer 6 съм (не сметнах за нужно да създавам нова тема). А от вчера наблюдавам следният проблем. Малко преди да започне самата инсталация на BitTorrent 6.1.2, се стигна

• 1. проверете в Add/remove programs за Ask toolbar и го премахнете използващите IE 6 ще ви упътят как да смените търсачката по подразбиране

• Хм, аз Ask Toolbar-а отдавна го махнах от Add/Remove programs, но дори и след рестартиране на компютъра проблемът не се премахна. Благодаря все пак за предложението, но ще се надявам и някой друг да п

Публикувани изображения

Провери дали имаш отметки като на картинката, включително и на непочернената Forms (при мен са изключени умишлено):

ie71.jpg

А тези отметки трябва или не трябва да ги има?

Написах, че при мен са махнати умишлено, следователно трябва да ги има за твоите цели.

П.П. Аз търся обратния ефект - да не се запазва нищо и затова съм ги махнал.

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

Написах, че при мен са махнати умишлено, следователно трябва да ги има за твоите цели.

П.П. Аз търся обратния ефект - да не се запазва нищо и затова съм ги махнал.

OK

Аз ги имам но пак не ми се записват. Някакво друго решение?

Пробва ли да си преинсталираш програмата?

• 1 месец по-късно...

Имам странен проблем с IE7. След преинсталация си работи нормално, но инсталирам ли още някой браузър и го направя подразбираш, IE7 си изключва адоните / non-adons / и не показва страниците, както трябва, а в Tools опцията Manage Adons, става неактивна. Ако върна експлоръра по подразбиране, пак си става нормално. Пробвах с Opera, Mozilla, Chrome, при всички се получава. Досега не беше се случвало, близо година Opera беше подразбираш, преди това Мозила. Как се оправя това ?

П.П. Тази сутрин преинсталирах пак, но резултата е същия.

а с ие8?

при положение че използваш ие7 едва ли имаш против да минеш на по-доброто ие (и все пак по-лошо от конкуренцията)

• 4 седмици по-късно...

имам следния проблем когато натисна върху иконата на internet explorer 7 и ми излиза тази страница и немога да променя да ми отваря моя си home page страница

ac0acdbd3a54ce03.jpg

Редактирано от megaasteroid (преглед на промените)

просто следвай и направи настройките предложени на сайта.....един път напраено след това не се появява

Здравеите имам следниа проблем, истрих историата на браузуването сега как данаправя настроиките задами запомни паролите зада неги пиша всеки път.

Здравеите имам следниа проблем, истрих историата на браузуването сега как данаправя настроиките задами запомни паролите зада неги пиша всеки път.

Tools --> Internet Options--->Content - на AutoComplete даваш Settings и маркираш User names and password on forms, както и Prompt me to save passwords.

Tools --> Internet Options--->Content - на AutoComplete даваш Settings и маркираш User names and password on forms, както и Prompt me to save passwords.

Мерси много стана

Дапопитам инешто друго ,имам два браузара експлоар и мозила зашто при експлоара имам звук на мишката а при мозилата се губи.

Мерси много стана

Дапопитам инешто друго ,имам два браузара експлоар и мозила зашто при експлоара имам звук на мишката а при мозилата се губи.

Защото при Firefox трябват add ones.Ако държиш да имаш такива звуци и на Мозила, инсталирай си следните add-ones: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1030

Редактирано от wertyusa (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Здравеите,зашто като страртирам програмата CCleaner за изчистване от стари и ненушни нешта ми изтрива и всички запазени саитове в лентата,такае ис програмата,XoftSpySe,коятое скенер след като сканира ако намери нешто го изтривам,данеби даги засича като зловреден софтуер тях,товае при експлоара,а при мозилата сичкоси остава сички саитове си седат в лентата,какво данаправя зада неги трие и даги пиша всеки път,като сарфирам с експлоара.

махни му отметките в опциите на CC

нямам го инсталиран в момента да ти кажа къде са и кои точно

• 1 месец по-късно...

Искам да попитам каква може да е причината от известно време интернета да ми е твърде бавен и от време на време прекасва.Това стана след като си смених лан картата.Възможно ли е да е от нея?

да,

лоши/стари/грешни драйвъри

замяна с по-слаба от предишната мрежова карта (10/100/1000>10/100)

лоша комуникация с доставчика и т.н.

все възможни причини

Според мене е от доставчика.

Ако имаш 2 PC - та в мрежа качи им Speed Meter Pro и им дай да тестват локалната скорост - ако е над 3-4 MB значи си добре

(тва е сложния начин)

аз конкретно имах предвид дали въобще си говорил с доставичка ти за сменената лан карта?

ако двете карти са еднакви като предлагана скорост, го викай да гледа и да си върши работата

ако не - следващия път по-внимателно

каква е била предишната карта и каква е сегашната?

Искам да попитам каква може да е причината от известно време интернета да ми е твърде бавен и от време на време прекасва.Това стана след като си смених лан картата.Възможно ли е да е от нея?

Къде ти е бавен нета и с колко?

Дали теглиш от датата с 50 КБ/с, а при торентите с 1.5 МБ/с?

Това и аз се сетих преди няколко дена и погледнах,но и двете карти са с еднаква скорост.Относно дали съм говорил с доставчика,да ходих там и им казах за проблема,а те ми казаха,че било невъзможно проблема да е в лан картата.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.