Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Internet Explorer 7 - въпроси и проблеми

Featured Replies

Здравейте!

Използвам ИЕ-7 за рефрешване на определена страница през определено време (примерно през 15 сек). Когато изтекът 15 сек и се обновява страницата ИЕ излиза на преден план и това много дразни. Има ли начин да се направи ИЕ да си работи на заден план (примерно както лисицата) и да не изкача така.

Благодаря Ви предварително

• Отговори 391
  • Прегледи 80,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Здравейте! С Internet Explorer 6 съм (не сметнах за нужно да създавам нова тема). А от вчера наблюдавам следният проблем. Малко преди да започне самата инсталация на BitTorrent 6.1.2, се стигна

• 1. проверете в Add/remove programs за Ask toolbar и го премахнете използващите IE 6 ще ви упътят как да смените търсачката по подразбиране

• Хм, аз Ask Toolbar-а отдавна го махнах от Add/Remove programs, но дори и след рестартиране на компютъра проблемът не се премахна. Благодаря все пак за предложението, но ще се надявам и някой друг да п

Публикувани изображения

То било много лесно.Обаче се иска да те насочи някой и най-важното да го разбереш.Благодаря "б-бой(стил)",да ти кажа сега как го направих:

Старт=>

Настройкки=>

Контрол панел=>

Добавяне или премахване на програми=>

Добавяне/премахване на "windows"компоненти=>

Отметка сложих на:"internet explorer".

И стана,появи си се иконката,но там където ти ми каза->

Свойства->Работен плот->Персонализиране на работния плот->НЕ СЕ ПОЯВИ.

Но важното е ,че вече си имам браузъра-експлорер.Благодаря ти за помощта,вече влизам в дълбините на компютъра,а преди ми се струваше малко страшничко.Проблема и този път се реши.Живи и здрави да сте!

Здравейте:ще съм ви благодарна ако ми дадете съвет и инфо за тези 2 файла в манаже адд онс на ие7.Струват ми се доста съмнителни и се появиха внезапно днес.Ето и файловете " opnkjKcA.dll " и " wvUkLccd.dll " Благодаря.

Странно, че в google липсва каквато и да е информация по въпроса. Сигурна ли си в имената им? Можеш ли да дадеш снимка? Къде са локализирани?

Изтегли Trend Micro HijackThis (безплатна е) смени името, например от HiJackThis.exe я промени на programa.exe, стартирай я и натисни САМО Do a scan and save a log file. Програмата за броени секунди ще сканира системата ти и ще изкара един лог, т.е. текстови файл, чието съдържание копирай в следващия си пост, за да го анализираме.

Опиши и с какви защитни програми си.

Здравейте.

Понеже използвам Firefox и винаги десинсталирам Internet Explorer и го търкам от Archivos program но този път с този windows нещо не се получи та през 5мин ми се отварят някакви скапани рекламки с него и компа от време на време ми забива яко (Ето), та искам да ви питам как да махна тази гадост.

Мерси предварително.

Здравейте.

Понеже използвам Firefox и винаги десинсталирам Internet Explorer и го търкам от Archivos program но този път с този windows нещо не се получи та през 5мин ми се отварят някакви скапани рекламки с него и компа от време на време ми забива яко (Ето), та искам да ви питам как да махна тази гадост.

Мерси предварително.

Не съм ного знаеща,но си мисля,че "експлорер" не може да се деинсталира,та нали прозорците на "уиндоус"са експлорер,не знам,но като те дразни толкова много направи си подразбиращ браузър Firefox и толкоз,но да се деинсталира "експлорер" май не става.Може само да си повредиш системата,поне така мисля аз.Нека и по-знаещи потребители да си кажат думата.

От два дена срещам трудност с отварянето на някой страници .

След рефреш,исканата страница се отваря. На какво се дължи това ?

1.Проблемен DNS

Start => Run => CMD => пишеш ipconfig /flushdns

2.Виж дали имаш и следната настройка на браузъра:

Automatically Detect Settings

browser5.gif

Махни отметката пред Use a proxy server (ако я има)...

3.Почисти кеша с CCleaner (включително и index.dat)

Успех! cool.gif

Не съм ного знаеща,но си мисля,че "експлорер" не може да се деинсталира,та нали прозорците на "уиндоус"са експлорер,не знам,но като те дразни толкова много направи си подразбиращ браузър Firefox и толкоз,но да се деинсталира "експлорер" май не става.Може само да си повредиш системата,поне така мисля аз.Нека и по-знаещи потребители да си кажат думата.

Вече съм го правил няколко пъти но този път нещо не се махна нз защо. След като го делна процесите се махаха а сега си висът там и гълтат яко рам и ми се отварят тъпи прозорчета :wub:

Здравейте.

Мерси предварително.

Не е препоръчително премахването на браузъра, защото доста приложения зависят от него...

Просто премахни преките пътища с помощта на Add or Remove Windows Components и си свиркай.

Ако все пак искаш да го махнеш напълно използвай програмката XPLite (не работи за версия Windows XP SP3)!

http://www.litepc.com/download/xplitetrial/xplite_trial.zip

И все пак ти си решаваш.Но е възможно браузъра да не е виновен, а машината да ти е инфектирана с някакви гадинки...

Има въпрос.. Става дума за сложена парола от Content advistor.. Как може да се махне без да я знаеш... Или да я разбереш... ?! или трябва преинсталиране..??!

Проблема се състои в това, че като влезна в някой сайт за гледане на видео онлайн (Vbox7, YouTuBe и т.н.) пускам едно клипче гледам там кво гледам, харесвам друго, отварям го обаче видеото не се зарейда седи така 941189_t.jpg докато не спра IE и не отида пак да го гледам. Понякой път се случва да имам късмет и да мога да гледам 3-4 клипчета преди да спре да ги зарежда.

Как да пусна добавките, като бутона въобще не е активен.

Ами първо те са активни...

Втори щракни на някоя от тях за да стане активно менюто "Enabled", "Disabled"

Точно там е номера. Всичко е разрешено, имам активекси, шокуей плеяр и т.н. И въпреки това се стартира с начална страница, със съобщение че добавките са забранени, и не ми показва коректно доста страници.

Точно там е номера. Всичко е разрешено, имам активекси, шокуей плеяр и т.н. И въпреки това се стартира с начална страница, със съобщение че добавките са забранени, и не ми показва коректно доста страници.

Удари един RESET на настройките на браузъра:

68082966as6.jpg

Ако ли не дай лог от HijackThis и провери за шпионски софтуер.

Виж и тази тема за премахване на забрани:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...mp;#entry662772

Обърни внимание на: Remove Restrictions Tool 3.0 Beta, Dial-a-Fix

Виж и тук:

http://groups.google.com/group/microsoft.p...bfb46f8696e8eff

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

Дадох ресет, и ми показа какво прави, първа точка бе забрана на добавките. Понеже имам проблем и с мозилата, по съвет в другата тема създадох още един акаунт. Там експлорера си работи нормално.

Сега е 2,30 през нощтта, утре ще се занимая с хиджака.

Реших въпроса по най елементарния начин. Изтрих стария акаунт и сега ползвам само новия. В него експлорера си работи както трябва, а и фаярфокса ми помогнахте да оправя, въобще много благодаря на всички в калдатата за помощтта. Колкото до вируси, според ад аваре и авг фрий компа ми е чист (по принцип съм почитател на аваст но реших да пробвам и новата версия на авг), сега ще сложа добрия стар аваст и да видим и той какво ще каже.

Проблема се състои в това, че като влезна в някой сайт за гледане на видео онлайн (Vbox7, YouTuBe и т.н.) пускам едно клипче гледам там кво гледам, харесвам друго, отварям го обаче видеото не се зарейда седи така 941189_t.jpg докато не спра IE и не отида пак да го гледам. Понякой път се случва да имам късмет и да мога да гледам 3-4 клипчета преди да спре да ги зарежда.

Искам да попитам за Internet Explorer 7.0 как мога да ги появя, защото лентата която ги даваше че са блокнати вече не ми се отваря а ми се отваря една икона отдолу че е блокната (едно лисче с един стоп) и до там немога да ги видя кои са блокнати да ги отворя. Ако някой знае да драсне някой ред.

Здравейте ! Нуждая се от малко помощ. Значи днес без да искам направих нещо и ми изчезна линията където мога да отварям "New Tabs" и сега незнам как да си я върна. Проблема е че като искам да отворя "New Tab" то ми отваря нов прозорец все едно използвам стария Internet Explorer.

Ето една малка снимка.

69687237sw6.jpg

Здравейте ! Нуждая се от малко помощ. Значи днес без да искам направих нещо и ми изчезна линията където мога да отварям "New Tabs" и сега незнам как да си я върна. Проблема е че като искам да отворя "New Tab" то ми отваря нов прозорец все едно използвам стария Internet Explorer.

Ето една малка снимка.

69687237sw6.jpg

967278.jpg

Пробвай с тази настройка....

От едно известрно време като отварям страници в интернет понякога интернет експлорер ми дава ето това

post-118028-1211795647_thumb.png

И е много непреиятно на всяка втора страница да го дава. След като го изпише натискам назад или обновяване и страницата се показва. Как мога да оправя този проблем

Редактирано от katn1 (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.