Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Internet Explorer 7 - въпроси и проблеми

Featured Replies

Най-сетне успях да го направя това нещо - вече начална страница ми е Google

Благодаря ! Ако може помощ и за този проблем:

Това става във всички форуми :lol6: Само през този браузер, никой друг: Цъкам да поставя линк и то ми изкарва следното съобщение:

This website is using window to ask you for information. If you trust this website, click here to allow scripted windwos...

Цъкам на него и ми изкарва надписче и цъкам на него. После пак трябва да цъкна, за да поставям линк и чак тогава става. Ако някой не е разбрал, ето:

1. 005049742-big.jpg

2. 005049745-big.jpg

После пак като цъкна става...

Ами, тук въпросът ми е как да направя така, че да не ми излиза това, а направо да си давам линковете ?! Предварително thank's.. sad.gif;)

Много моля някой да ми помогне. Предаварително благодаря ! :offtopic_s:sad.gif

Ето затова става въпрос. Не можех да тегля нищо през тоя браузер, ама това го оправих ..

И сега единствено този проблем остава, друг няма.

• Отговори 391
  • Прегледи 80,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Здравейте! С Internet Explorer 6 съм (не сметнах за нужно да създавам нова тема). А от вчера наблюдавам следният проблем. Малко преди да започне самата инсталация на BitTorrent 6.1.2, се стигна

• 1. проверете в Add/remove programs за Ask toolbar и го премахнете използващите IE 6 ще ви упътят как да смените търсачката по подразбиране

• Хм, аз Ask Toolbar-а отдавна го махнах от Add/Remove programs, но дори и след рестартиране на компютъра проблемът не се премахна. Благодаря все пак за предложението, но ще се надявам и някой друг да п

Публикувани изображения

Вкарай сайта като "trusted"

http://www.walkonmypath.com/permanently-al...ed-windows-ie7/

А иначе това са препоръчителните настройки по сигурността в Internet Explorer 7

http://surfthenetsafely.com/ieseczone8.htm

• Автор

По сложния начин е да се ровиш в Tools - Internet Options - Security - Internet и да си разрешиш повечето скриптове, Active X, java и т.нт. Но това едва ли пак ще помогне.

За това по лесно е да сложиш kaldata.com в Trusted Sites.

Вече ставам нахален, ама какъв е тоя Trusted Sites и как да я сложав него?

Аа, разбрах от линка на B-Boy

АМи, БЛАГОДАРЯ на всички ви..

Т.е., сега ще кажа като я вкарам в Trusted...

Неееееееееееееееееееееееееее, и така не стана

Пак си изкарва съобщението

Как да го оправя?

Моля ви да помогнете.... ! sad.gif:offtopic_s:sad.gif

• Автор

Нещо не правиш както трябва. При мен стана от първия път.

Tools -> Internet Options - > Security -> Trusted Sites -> Sites

и въвеждаш сайта, като махнеш отметка на Require Server verification

Редактирано от randb (преглед на промените)

Благодаря за информацията, сега стана.

Вече не изкарва съобщение.

Много БЛАГОДАРЯ !!!

Грешката ми беше, че не махам отметката !

Сега стана вече..

Кажете как да направя така че когато търся нещо в програмите от Windows-а то да не се запомня например с IE когато пиша нещо в гугъл след това да не се появява само като напиша първите букви

Кажете как да направя така че когато търся нещо в програмите от Windows-а то да не се запомня например с IE когато пиша нещо в гугъл след това да не се появява само като напиша първите букви

Tools >> Delete browsing history. И избираш кой компонент да изтриеш.

Не става с изтриване на историята на посетените страници а от Tools->Internet Options->Content->AutoComplete->Settings->Use AutoComplete for Web Addresses го ънчекваш :)

Редактирано от kmvasilev (преглед на промените)

Не става с изтриване на историята на посетените страници а от Tools->Internet Options->Content->AutoComplete->Settings->Use AutoComplete for Wen Addresses го ънчекваш :)

Къде е това Use AutoComplete for Wen Addresses че нещо не го виждам

Къде е това Use AutoComplete for Wen Addresses че нещо не го виждам

В Интернет Експлорера, на посоченото място Tools/Internet.........

Използвай програмата CCleaner, която хем ще ти разреши проблема хем ще ти почисти компютъра от ненужните файлове.

Последната версия на програмата можеш да свалиш от тук...

http://www.kaldata.com/comments.php?id=287...hlight=ccleaner

На този линк можеш да прочетеш по-обстойно как се работи с CCleaner...

http://www.kaldata.com/articles.php?action...showarticle=128

След като го инсталираш и конфигурираш, можеш да го използваш всеки път след като приключваш работа с компютъра.

Посочваш Recycle Bin ( Кошчето ) с дясно копче на мишката и от контекстното меню задаваш Run CCleaner

430946d88370a57f.jpg

Проблемът ми е че не мога да стартирам IE7.Всеки път ми се появява това съобщение:

post-63588-1202964806_thumb.jpg

и след него това:

post-63588-1202964840_thumb.jpg

Някой знае ли как да оправя проблема.

И, аз имам проблем с експлорера, като поработа с него и замръзва.Работата е там че не намирам логика и последователност в това. Както си работя с него изведнъж се появява прозорче че интернет експлорера треба да се рестартира и не можеш да направиш нищо освен да натиснеш и той да се рестартира или затвори.Работата е особено кофти защото като правя нещо един час и стане така губя цялата информация отваря се празен ексолорер. версията е 7.0.6000.16609 с виста съм. моля някой ако е имал същият проблем да даде някаква информация.

post-127590-1203100769_thumb.jpg

Редактирано от cegavara (преглед на промените)

Някой знае ли как да оправя проблема.

Свали от тук Dial-a-fix

http://djlizard.net.nyud.net:8080/software...-v0.60.0.24.zip

Тук ще получиш по-обстойна информация за това как се работи с този инструмент.

http://wiki.djlizard.net/Dial-a-fix#Mirror...2C_and_articles

След това, ако искаш върни браузъра в положение по подразбиране.

Напиши в RUN ... INETCPL.CPL, избери отгоре графата Advanced и натисни бутона RESET.

540ec504e4016051.jpg

Няма да е лошо и да направиш един ъпдейт браузъра и Windows, обмисли варианта да почистиш с някоя програма като CCleaner, след като си направил всичко това.

http://www.kaldata.com/comments.php?id=287...hlight=ccleaner

Редактирано от wowgeleto (преглед на промените)

Нещо не става.Появява се ето това съобщение:

post-63588-1203095476_thumb.jpg

Има нещо което пречи на програмата да се стартира.Някакви други идеи как мога да го оправя.

Защото си с Windows Vista ! Извинявай, но не обърнах внимание на това.

Опита ли да върнеш браузера в начално положение?

Защо не провериш системата за зловреден софтуер, понякога такъв род грешки се получават точно от наличието на гадинки.

Не знам каква антивирусна програма използваш, но ще ти дам съвет да спреш System Restore , да актуализираш антивирусната програма и да сканираш за гадинки. Същото направи и с AntiSpyware програмата която използваш.

Другото което можеш да направиш е да предоставиш един скрийн шот от Task Manager-a ,само със стартиран IE7 ( Затвори всички останали процеси).

Когато се появи това съобщение

c170de06619eda67.jpg

какво следва след като Windows провери за грешката?

Обърни внимание, колко точна информация е предоставил cegavara, но е можел да скролне малко повече за да се види хубаво какъв е проблема.

3a20228fa6a2dde5.jpg

Или да копира всичко от информацията и предостави тук.

Редактирано от wowgeleto (преглед на промените)

А когато излиза съобщението че windows проверява за решение на проблема,веднага се появява другия шот който дадох горе.Никаква друга информация,иначе щях да я предоставя.

Сканирах системата за вируси и зловреден софтуер,открих 14 троянеца.Изчистих ги и IE тръгна.Интересно но преди да публикувам проблема си сканирах и нищо не открих.Бях с nod32,смених я днес с avast и той ми ги откри гадините.

Благодаря ти много за помоща. ;):no-no::lol6:

Редактирано от betoveni (преглед на промените)

Ако сканираш и с SpybotSD или Spyware Doctor ще откриеш още доста гадинки, поради простата причина, че анти вируса който си използвал, няма antispy защита.

Avast е добро решение пред прехваленият NOD32 ( особено не лицензиран ), който не върши никаква работа в това положение, а само седи за украса.

някой знае ли как мога да си подреда най-често използваните сайтове както в мозилата при отметките(bookmarks) и всеки сайт да го отварям в нов подпрозорец

Аз съм на IE7 oт 2007 ноември(страхотен е ) ся есента като излезе и IE8 ше говзема и него . добавка към IE6,IE7 ---------------------> IE7pro :Plaugh.giflaugh.gif

Здравейте от мен. Имам проблем с IE 7- когато отворя някой сайт, се зарежда началната страница и дотам. Линковете са неактивни, не мога да продължа напред. След малко умуване ми изписва, че имало някакъв си проблем и иска да праща съобщение за грешката до microsoft. Мъчих се да инсталирам ъпдейти, опитвах се с кви ли не програми да го деинсталирам и да кача наново IE, но не става нищо. Не знам какво да правя, моля, помогнете!!!

Здравейте от мен. Имам проблем с IE 7- когато отворя някой сайт, се зарежда началната страница и дотам. Линковете са неактивни, не мога да продължа напред. След малко умуване ми изписва, че имало някакъв си проблем и иска да праща съобщение за грешката до microsoft. Мъчих се да инсталирам ъпдейти, опитвах се с кви ли не програми да го деинсталирам и да кача наново IE, но не става нищо. Не знам какво да правя, моля, помогнете!!!

1.Пробвай да възстановиш настройките по подразбиране на браузъра:

Tools => Internet Options => Advanced => Restore advanced settings

Tools => Internet Options => Advanced => Reset

2.Почисти кеша и временните файлове:

Tools => Internet Options => General => Delete => Delete all

3.Провери нивото на сигурност:

Tools => Internet Options => Security => Reset all zones to default level

4.Изключи добавките към браузъра:

Tools => Internet Options => Programs => Manage Add-ons => и изключвай добавките една по една и виж дали проблема ще изчезне...

5.Виж това за допълнителна оптимизация на работата на internet explorer

http://www.kaldata.com/forums/index.php?s=...st&p=714450

6.Изтегли си тази програма, сканирай и paste-ни лога файла тук:

http://www.merijn.org/files/HiJackThis_v2.exe

Имам проблем с IE7. Най-дебре ще е ако ви покажа снемка в какво се състои. Целия компютър забива за няколко секунди и след това се показва това прозорче и ако му дам да спре скрипта продължавам да си разглеждам страницата, но ако натисна някой линк става пак същото. Преинсталирал съм флаш плеъра, но не помогна

post-36029-1204195041_thumb.jpg

Проблемът е такъв, ползвам мозила, но един от любимите ми сайтове лисичко не го показва коректно. Експлора няма проблеми и реших да направя този сайт начална страница в експлорера. Обаче не мога. Всекси път ми се показва тоя гаден надпис, моля ви кажете ми какви са тия добавки, да ги сложа и да се свърши. Ето и малко от контрол панела да видите какво имам.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.