Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Internet Explorer 7 - въпроси и проблеми

Featured Replies

мерси за заинтересоваността по моя проблем,пробвах всичко,но проблема си остава само в Internet Explorer 7 sad.gifsad.gif

• Отговори 391
  • Прегледи 80,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Здравейте! С Internet Explorer 6 съм (не сметнах за нужно да създавам нова тема). А от вчера наблюдавам следният проблем. Малко преди да започне самата инсталация на BitTorrent 6.1.2, се стигна

• 1. проверете в Add/remove programs за Ask toolbar и го премахнете използващите IE 6 ще ви упътят как да смените търсачката по подразбиране

• Хм, аз Ask Toolbar-а отдавна го махнах от Add/Remove programs, но дори и след рестартиране на компютъра проблемът не се премахна. Благодаря все пак за предложението, но ще се надявам и някой друг да п

Публикувани изображения

Ами съвета ми е да го деинсталираш този Internet Explorer 7, ще се върне шестицата, ако с нея се чета кирилицата, инсталираш пак 7-ма версия. Ако и с 6-та версия има проблем, една нова, чиста инсталация и една благословия на Е_Off или които са там :angry22:

всичко вече е o.k.извиках в нас един пич,който много разбира от компове и той цъка там разни неща и работата стана.благодаря на всички,които се опитаха да ми помогнат :wors:;):nono:;)

Мдам... само че и аз имам същия проблем и не мога да го оправя. Пробвах с махането и слагането отново на браузера но не помогна. Гледах в настройките но така и не видях нещо което да помогне... някои някакви идеи?

P.S. Оправих се... с един reset на настройките на браузера всичко си идва на място. За съжаление не успях да разбера защо се появи този проблем sad.gif

Редактирано от m0rF1uS (преглед на промените)

В коментарите към BitComet 0.84 няколко души се оплакват, че им изчезва кирилицата в IE при слагане на тази версия. Да не би оттам да идва проблемът?

• 2 седмици по-късно...

А,някой знае ли,как се сменя шрифта използван,в експлорера,нещо този не ми харесва......

А,някой знае ли,как се сменя шрифта използван,в експлорера,нещо този не ми харесва......

От Tools >> Internet Options >> Advanced >> Multimedia се маха отметката от "Always use ClearType for HTML*"

след което трабва да се рестартира Explorera. Това е ако искаш да си махнеш Clear Type, пробвай го да видиш, колко по добре ще изглежда.

Иначе шрифта се променя от Tools >> Internet Options >> General >> Fonts - избираш си какъв да бъде

и след това от Accessibility чекваш "Ignore font styles specified on webpage", за да се ползва само той.

От Tools >> Internet Options >> Advanced >> Multimedia се маха отметката от "Always use ClearType for HTML*"

след което трабва да се рестартира Explorera. Това е ако искаш да си махнеш Clear Type, пробвай го да видиш, колко по добре ще изглежда.

Иначе шрифта се променя от Tools >> Internet Options >> General >> Fonts - избираш си какъв да бъде

и след това от Accessibility чекваш "Ignore font styles specified on webpage", за да се ползва само той.

Много ти благодаря ;) .Ама изобщо не бях се сетил да погледна там.

Оптимизирах доста настройки с TuneUp Utilities 2006 и WinXP Manager,и сега IE7 спря да помни въведените адреси,пароли и т.н.В Internet Options => Content => AutoComplete всичко си е отметнато както трябва,но не помни.Опитах да върна настройките на интернета,както си бяха,преди да ги оптимизирам,обаче няма ефект.Помагайте,ако знаете нещо,благодаря.

• 2 седмици по-късно...

Появи ми се проблем с IE 7 немога да пиша на български (пример:0A4A4A04A404A0D3EF6L) ето такова ми излиза когато тръгна да пиша на български.Проблема е само при IE!Във всички останали програми всичко е наред.Като дам copy от skype и paste в IE става но немога да пиша.Моля ви помогнете!

Проблема е следният:

Ползване на интернет от компютър, каойто има достъп до мрежата. Посещават се сайтове, както и има възможност за записване на информация по тях, както тук в момента правя аз, от същият компютър, но е невъзможно да се сваля каквто и да е от итернет.

Browser: IE7

Download manager: няма.

Благодаря предварително за помощта

Нека започна оттам,че муню Файл->new tab ми е неактивно.Когато дам с десния бутон open in new tab страниците се отварят в нов прозорец.възможно е да е станало с някоя програмка от рода на Tunexp,FreshUI,advanced windows care.

Рових и интернет опшънс,но не открих какво да пипна оттам.Причината да ползвам Интернет Експлорър 7 е точно таббраузинг-а и ако ще е така ще си ползвам Опера.Помогнете ми да си възстановя tabbed browsing :P

Ако позволите и още един проблем:уиндоус ъпдейт:стартирам го,изтеглят се файловете,но не иска да ги инсталира.някои от ъпдейтите ги тегля ръчно от сайта на майкрософт(минавам валидацията) и някои(не всичките) успявам да ги инсталирам ръчно.Пак може би е от някоя "Оптимизираща" програма?

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

такаа...нов проблем.уиндоуса ми въобще не иска да стартира.значи след ръчно инсталиране на няколко ъпдейта(може и да не е точно ръчно,защото при изключване предложи "install updates and shutdown" и докато го видя инсталира 2 ъпдейта,не разбрах кои точно)при стартирането тръгна "loading pesonalized settings","starting logon sounds",дава нещо много бързо и после сменя на "loading logoff sound"(демек тръгва да се изключва) и това се повтаря многократно и не стартира изобщо(това което трябваше да инсталира беше kb905474-нещо свързано с лиценза - той си е валиден;кб890830 - майкрософт малишъс тул-за месец март;kb929338 -това не помня за кво беше(windows xp critical update 13.03.2007);един дето се оказа за 64-битови кодеци за уиндоус медияплейър-kb929399 - може и да е успял да го натряска.иначе имах изтеглени,но неинсталирани още microsoft root sertificates update(търсих го и стигнах до това kb931125) не разбрах изобщо как се инсталира ръчно,даваше ми едно файлче,дето тръгваше да се изтегля,не да се инсталира с разширение ..ser.

Опитах и под сейфмод,там на втория опит видях опция "press ESC to stop loadind spdt.sys(тоя драйвер изобщо не знам за какво е).

в момента пиша под линукс-лайв сиди(слакс килбил).помагайте,моля,че точно сега нямам време поне до неделя да преинсталирам.

ако е необходимо ще ви напиша инсталирания в момента софтуер и хардуерната конфигурация(виждам си всичките дялове на харддиска,но естествено не мога да пиша по тях и да местя файлове)

Искам да попитам как мога да настроя браузера когато отварям от линк нова страница да се зарежда в нов таб а не да се отваря още един прозорец.

А и другия ми въпрос като цъкна на линк примерно който ми е даден в IRC как да направя така че да ми се отваря уголемиеният прозорец а не да се отваря малък и да се налга да го уголемявам сам

Редактирано от Barcelona_FC (преглед на промените)

Нещо се прецака с Internet Explorer-a

Ето снимка. Ако може някой да ми каже как да отстраня проблема.

http://img204.imageshack.us/img204/3157/untitledkh9.png

Със всички страници е така...

Редактирано от b0lti (преглед на промените)

А на мен постоянно ми дава някаква грешка където има флаш страници и ми казва че има проблем с някакъв файл getflash.dll

Някой не се ли е сблъсквал с тоя проблем ?

Ъпдейтни си флаш плейъра.Ако си с ФлашГет - махни го и виж дали дава пак грешка,пробвай да го преинсталираш.Не се сещам за друго,успех!

А се включва стандартното меню с десен клавиш из тулбаровете и се маркира тулбар Menu Bar cool.gif

Също така може да добавите/коригирате това в регистрите

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar\WebBrowser]

"ITBar7Position"=dword:00000001

Така стандартното меню ще се качи най-отгоре, както е било до сега :)

Можеш ли да обясниш малко по подробно как става.Благодаря

.Защо при затваряне на IE7 не ми помни отворените табове и при следващото отваряне пак трябва да ги търся ? Чекнал съм -Enable Tabbed Browsing (requires restart)

.Има ли БГ пакет за менюто на IE7?Изтеглих от тук http://store2.data.bg/biseradev/Software/Browsers/Internet Explorer/

но IE7 е пак на EN!

• 2 седмици по-късно...

здравейте

от скоро ползвам IE7 и съм доволен ,Но refresh бутона ме подлудява ,т.е. по скоро местоположението му :wors:

има ли някакъв начин да се измести в лявата страна при back и forward бутоните ?

• 3 седмици по-късно...

Здравейте,

Наскоро ми се появи следния проблем - При опит да отворя форума на http://www.kaldata.com, след като кликна върху дадена тема - браузъра се затваря. Това се случва и с някои други сайтове но рядко. В момента съм с IE 7. Деинсталирах го но с IE 6 - пак същата работа. Възможно ли е проблем с уиндоуса? С Win XP SP 2 съм.

Благодаря ви за помощта предварително.

Възможно е да е всичко,пробвай с алтернативен браузър.

Здравейте. Аз съм с Виста и оъ 3 дена ИЕ7 не ми зарежда никакви сраници??? Преди да стае това нещо ми излезе некво съобщение обаче не си спомням какво пишеше там angry.gif

Къде ли не рових настройките и няма и няма.

Някой ако има некаква идея защо може да е станало така , моля да ми каже.

Благодаря предварително.

.Защо при затваряне на IE7 не ми помни отворените табове и при следващото отваряне пак трябва да ги търся ? Чекнал съм -Enable Tabbed Browsing (requires restart)

.Има ли БГ пакет за менюто на IE7?Изтеглих от тук http://store2.data.bg/biseradev/Software/Browsers/Internet Explorer/

но IE7 е пак на EN!

Аз инсталирах Windows Internet Explorer 7 MUI Pack X86.exe. Превежда интерфейса на 32 езика, сред които и родния ни. Всичко ми е на български, но не помня къде попаднах на него. :angry:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.