Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Internet Explorer 7 - въпроси и проблеми

Featured Replies

Здравейте!

Имам следния проблем,който никой от моите приятели не можа да разреши.Инсталирах си IE7 и то за 2-ри път,тъй като 1-вия беше невероятно изнервящо и ми кипна,та го махнах. Сега ми се иска да съм по-упорита,та реших да питам и вас :

- 2.66 Celeron D , 512 DDR 1 , XP SP2 - Оригинален , Office 2003 . С тези параметри ,когато инсталирам прехваления браузър ,процесорът ми започва да дъни на 100% (svchost SYSTEM) и компа ми зависва тотално. За да отворя Task Manager-а например,изчаквам 2-3 минутки :-) . Съмнението ми е ,че има нещо гнило в общата работа на Експлоръра с Офиса . И преди да попитате ,трябва ми за работа и нямам избор.

Благодаря предварително!

• Отговори 391
  • Прегледи 80,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Здравейте! С Internet Explorer 6 съм (не сметнах за нужно да създавам нова тема). А от вчера наблюдавам следният проблем. Малко преди да започне самата инсталация на BitTorrent 6.1.2, се стигна

• 1. проверете в Add/remove programs за Ask toolbar и го премахнете използващите IE 6 ще ви упътят как да смените търсачката по подразбиране

• Хм, аз Ask Toolbar-а отдавна го махнах от Add/Remove programs, но дори и след рестартиране на компютъра проблемът не се премахна. Благодаря все пак за предложението, но ще се надявам и някой друг да п

Публикувани изображения

Здравейте!

Имам следния проблем,който никой от моите приятели не можа да разреши.Инсталирах си IE7 и то за 2-ри път,тъй като 1-вия беше невероятно изнервящо и ми кипна,та го махнах. Сега ми се иска да съм по-упорита,та реших да питам и вас :

- 2.66 Celeron D , 512 DDR 1 , XP SP2 - Оригинален , Office 2003 . С тези параметри ,когато инсталирам прехваления браузър ,процесорът ми започва да дъни на 100% (svchost SYSTEM) и компа ми зависва тотално. За да отворя Task Manager-а например,изчаквам 2-3 минутки :-) . Съмнението ми е ,че има нещо гнило в общата работа на Експлоръра с Офиса . И преди да попитате ,трябва ми за работа и нямам избор.

Благодаря предварително!

Опитай с друга версия на IE7. Аз ползвам нова версия на XP SP2 с вграден IE7 + Office 2003 и нямам проблеми.

Щом Windows-a е лицензиран опитай да го инсталираш през Windows Update.

...С тези параметри ,когато инсталирам прехваления браузър ,процесорът ми започва да дъни на 100% (svchost SYSTEM) и компа ми зависва тотално...

Послушай съвета на strix и си изтегли от сайта на Microsoft, макар че го има и в тукашния каталог - http://www.kaldata.com/modules.php?modid=1...how&id=1008

IE 7 си работи безпроблемно и с Office 2003 на далеч по-слаби машини от твоята, при това с лекота и без зависвания и забивания на системата.

Може да е от много неща, затова кажи какво пише като отвориш опцията за подробностите.

Или кажи какво те съветват от онлайн поддръжката.

Ами тя просто не се отваря(он лайн подръжката),така че не мога да ти кажа какво ме съветва.

Здравейте,имам едно гадно поведение на браузъра ;) ,след рестарт на компа ми се губят всички логвания и трябва всеки път да се логвам на ново в порталите в които съм регистриран ,например при Опера 9.22 не се получава този неудобен ефект,ако някой знае как да оправя IE7 angry.gif ,явно ми изстрива бисквитките след всеки рестарт на компа,не знам предполагам само ,някой може ли да ми помогне ,ще съм му много благодарен :wub:

Поздрави!

Виж само каква ирония - аз се чудя как да ги изчистя :speak:...

Опитай с това:

Internet Options->Content->AutoComplete->Use AutoComplete For и включи всички отметки (аз ги изключвам).

Виж само каква ирония - аз се чудя как да ги изчистя :)...

Опитай с това:

Internet Options->Content->AutoComplete->Use AutoComplete For и включи всички отметки (аз ги изключвам).

Оправи се,благодаря :P нямаше сложени отметки :P

• 1 месец по-късно...

Това става във всички форуми :wors: Само през този браузер, никой друг: Цъкам да поставя линк и то ми изкарва следното съобщение:

This website is using window to ask you for information. If you trust this website, click here to allow scripted windwos...

Цъкам на него и ми изкарва надписче и цъкам на него. После пак трябва да цъкна, за да поставям линк и чак тогава става. Ако някой не е разбрал, ето:

1. 005049742-big.jpg

2. 005049745-big.jpg

После пак като цъкна става...

Ами, тук въпросът ми е как да направя така, че да не ми излиза това, а направо да си давам линковете ?! Предварително thank's.. sad.gif:)

Много моля някой да ми помогне. Предаварително благодаря ! :wors:sad.gif

Редактирано от SentLorlpMan (преглед на промените)

Вижте и помогнете ,моля!

защо горе не лентата на интернета ми излиза вместо името на сайта е такива знаци ?????????????????? за www.toto.bg а пък за www.microsoft.com,всичко е наред Кажете моля

2008_01_31_21_08_36.wmv

Моля, някой да ми помогне да намеря къде да си настроя файловите типове в Internet Explorer 7? Като Firefox. :)

Здравейте,

как да ънинстална ИЕ7

и на негово място да инстална ИЕ6?

....

Здравейте,

как да ънинстална ИЕ7

и на негово място да инстална ИЕ6?

....

От Add\Remove Programs в Control Panel-a...ще се върнеш автоматично на 6

http://support.microsoft.com/kb/927177

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

Моля, някой да ми помогне да намеря къде да си настроя файловите типове в Internet Explorer 7? Като Firefox. :P

Поразгледах малко на този дето ми седин на компа, но мисля че от MS не са чували за такова животно biggrin.gif

Проблема е следния ,в която и страница в интернет да вляза ми излиза този прозорец-

http://www.picvalley.net/v.php?p=u/455/113676_023.BMP

Незнам как да го махна ,взе ми здравето ,някой ако може да помогне . Доста хора минаха през компа ми тия дни и не знам как точно се е получил ,благодаря предварително.

За да спреш съобщението направи следното:

Internet Explorer > Tools > Internet Options > Security > Local Internet > Custom Level

И в менюто : ActiveX controls and plug-ins сложи отметка на enable

64139884ca3.jpg

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

Искам да питам, възможно ли е и ако е, как да си го направя на български браузера ???

А, ако не може има ли някаква българска версия?

Ааа, и още нещо, бре.. Ето:

Отвсякъде се опитвах да направя начална страница Google, но не става и това си е. Значи аз го направих Google-a да ми се появява като цъкна на оная къщичка - дето е горе вдясно... Или, ами...

Снимка: 807871_orig.jpg

Тъй, и въпроса ми е, как да го напрая тоя сайт да не е само като цъкнеш на къщата, ами и като заредя браузера да ми излиза Google, а не няк'ъв сайт на IE 7

Редактирано от SentLorlpMan (преглед на промените)

С другите неща горе-долу се оправих..

Но, искам да питам, възможно ли е и ако е, как да си го направя на български браузера ???

А, ако не може има ли някаква българска версия?

Ааа, и още нещо, бре.. Ето:

Отвсякъде се опитвах да направя начална страница Google, но не става и това си е. Значи аз го направих Google-a да ми се появява като цъкна на оная къщичка - дето е горе вдясно... Или, ами...

Снимка: 807871_orig.jpg

Тъй, и въпроса ми е, как да го напрая тоя сайт да не е само като цъкнеш на къщата, ами и като заредя браузера да ми излиза Google, а не няк'ъв сайт на IE 7

Трябва да избереш съответните настройки в този "НЯК'ЪВ" сайт на Microsoft и си готов...

http://www.computerperformance.co.uk/vista...network_ie7.htm

За да го направиш на български ти трябва този пакет:

http://www.microsoft.com/downloads/details...;displaylang=bg

Пакета го инсталирах и вече е на български, ама за началната страница нещо не успях.

Това от тоя сайт, ... не можах да направя нищо..

Помоооощ !

• Автор
Пакета го инсталирах и вече е на български, ама за началната страница нещо не успях.

Това от тоя сайт, ... не можах да направя нищо..

Помоооощ !

Пробва ли Tools - Internet Options - Home Page и пишеш http://google.bg/

Да, но трябва да цъкам на къщата и тогава чак да ми излиза гугъла

А, аз искам като заредя браузера.

• Автор
Да, но трябва да цъкам на къщата и тогава чак да ми излиза гугъла

А, аз искам като заредя браузера.

Това преминавал ли си го?

http://runonce.msn.com/runonce2.aspx

Пробвай да влезеш в google и и точно до "къшичката" натискаш стелката и от падащато меню:

Add or change Home page

Да не би да имаш програма, която следи за промяна на home page на IE 7 и да блокира промяната?

Ами, като включа браузера ми изкарва точно този сайт. Пък аз не искам него, а Google.

Не съм го "минавал", нито пък знам как.

Програма която да следи промяната...? Първо, изобщо не знам какви са тия програми и второ за първи път чувам, че има такава. А, ако случайно има как да я намеря, за да я махна?

Пак, относно тоя http://runonce.msn.com/runonce2.aspx изобщо не съм го минавал, както казах и ако трябва да го мина и ще се оправи, как да го мина?

• Автор
Ами, като включа браузера ми изкарва точно този сайт. Пък аз не искам него, а Google.

Не съм го "минавал", нито пък знам как.

Програма която да следи промяната...? Първо, изобщо не знам какви са тия програми и второ за първи път чувам, че има такава. А, ако случайно има как да я намеря, за да я махна?

Пак, относно тоя http://runonce.msn.com/runonce2.aspx изобщо не съм го минавал, както казах и ако трябва да го мина и ще се оправи, как да го мина?

Значи вариантите са два:

-оставяш да зареди този сайт и си избираш настройките т.е най-вече search provider т.е. коя да ти е търсачката по подразбиране и след това Save your settings и излизат няколко опции, избираш Go to your Homepage.

-след като си минал това вече правиш това:

През тоя сайт ли си избирам настройките или откъде???

• Автор
През тоя сайт ли си избирам настройките или откъде???

...оставяш да зареди този сайт и си избираш настройките...

Кое от това не разбра ???

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.