Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Internet Explorer 7 - въпроси и проблеми

Featured Replies

Като си почистиш кеша с тази програма CCleaner ;)

Мерси много !

Свалих си програмката, само дето не видях как мога да изтрия точно определен интернет адрес ( и затова изтрих без да искам всички :wub: )

Не намирам начин по който мога да направя избор само за 1 адрес (ако има такъв начин ) . И дефакто от почистване избрах "история" и сега всички сайтове, които бяха в лентата за бърз достъп ги няма. :)

Редактирано от Jessica321 (преглед на промените)

• Отговори 391
  • Прегледи 79,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Здравейте! С Internet Explorer 6 съм (не сметнах за нужно да създавам нова тема). А от вчера наблюдавам следният проблем. Малко преди да започне самата инсталация на BitTorrent 6.1.2, се стигна

• 1. проверете в Add/remove programs за Ask toolbar и го премахнете използващите IE 6 ще ви упътят как да смените търсачката по подразбиране

• Хм, аз Ask Toolbar-а отдавна го махнах от Add/Remove programs, но дори и след рестартиране на компютъра проблемът не се премахна. Благодаря все пак за предложението, но ще се надявам и някой друг да п

Публикувани изображения

цъкаш на триъгълника отляво на адресната лента, и едно по едно - делете

Така само изтривам 'историята'.

Т.е. , да, ако някой провери - няма да се види, че адреса е посещаван еди-кога-си. Но по този начин не се маха от адресите за бърз достъп. Остава.

от кое не се маха? я дай на английски(или по-добро обяснение, или снимчица), че като почнете с тоя Бг UI и се побърквам

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

За премахване на списъка от прозореца на експлоръра: Internet Options->Content->AutoComplete->Settings->Use AutoComplete For и се изключват всички отметки. След почистване със CCleaner в прозореца няма да остане нищо.

Eто ти го и на картинка:

ie7his1tj0.jpg

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

:cheers: Благодаря на всички, които се отзоваха !

Аз вече изтрих всичко, просто се чудех дали има начин да изтрия само един линк .

Мерси още веднъж cool.gif

• 1 месец по-късно...

дори и когато не го ползвам ексето се зарежда от време на време какъв може да е проблема.Уиндоуса ми е на 4 дена .........до сега само него съм ползвал този проблем за първи път ми се появява

дори и когато не го ползвам ексето се зарежда от време на време какъв може да е проблема.Уиндоуса ми е на 4 дена .........до сега само него съм ползвал този проблем за първи път ми се появява

Да не бъркаш случайно 2та процеса iexplore и explorer :ass:

Редактирано от M_power (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Имам следния проблем Internet Explorer не ми зарежда клипчета с .flv формат примерно в сайтовете youtube.com, vbox7.com и други

0c2fcde445e44514.jpg 0f195c5c704755bb.jpg

Пробвал съм да деинсталирам Adobe Flash Player с програмката uninstall_flash_player, слагал съм по-старата версия 9, shockwave, java Java SE Runtime Environment, преинсталирвал съм Internet Explorer 7, пробвал съм с Internet Explorer 6, чистил съм бисквитките, но резултата винаги е неуспешен.

С Opera проблеми няма зареждат се сайтовете. Проверявал съм с HiJackThis за вируси няма. За инфо използвам WindowsXP Service Pack 3.

Някой нещо да му идва на ума освен преинстал на Windows ?

Редактирано от MaRCHiaNo (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...

Единствения начин да се пригоди IE към нормална работа е като се сложи тази добавка: IE7 Pro (има вграден мениджър за сваляне на файлове). cool.gif

всъщност няма вариант при който ИЕ (независимо от версията) да върши нормална работа - сега пак ще ме обвинят в пропаганда и спам, но което си е така, така си е

всъщност няма вариант при който ИЕ (независимо от версията) да върши нормална работа - сега пак ще ме обвинят в пропаганда и спам, но което си е така, така си е

С две ръце подкрепям.

Хората трябва да си избият от главите мнението, че IE е браузър, ставащ за нещо.

ааа между това да става за нещо/нищо и това да не върши работа има разлика

той става за нещо, но не върши работа

Аз попринцип съм се отказал от браузъра, но давам идея за неговите потребители.

Здравейте!

С Internet Explorer 6 съм (не сметнах за нужно да създавам нова тема).

А от вчера наблюдавам следният проблем.

Малко преди да започне самата инсталация на BitTorrent 6.1.2, се стигна до избора на това:

opa4f9f7.jpg

Аз по принцип бих премахнала отметките на тези неща, но в бързината съм пропуснала да го направя (снимката е след нова инсталация на същия продукт, вече премахнати отметки. Проблемът обаче е налице отново.).

В последствие деинсталирах тулбара, но си остана същественият проблем - при всяко написване на адрес в браузъра без www ми се появява ето това:

opa2ae118.jpg

Дори след деинсталация на тази торент програма и нейната повторна инсталация, проблемът не изчезва. А въвеждането на www ми е адски неприятно действие.

Имате ли предположения как да премахна това? Че съм разсеяна и невнимателна, се убеждавам за сетен път!

Редактирано от petinka90 (преглед на промените)

1. проверете в Add/remove programs за Ask toolbar и го премахнете

използващите IE 6 ще ви упътят как да смените търсачката по подразбиране

1. проверете в Add/remove programs за Ask toolbar и го премахнете

използващите IE 6 ще ви упътят как да смените търсачката по подразбиране

Хм, аз Ask Toolbar-а отдавна го махнах от Add/Remove programs, но дори и след рестартиране на компютъра проблемът не се премахна. Благодаря все пак за предложението, но ще се надявам и някой друг да помогне.

Хм, аз Ask Toolbar-а отдавна го махнах от Add/Remove programs, но дори и след рестартиране на компютъра проблемът не се премахна. Благодаря все пак за предложението, но ще се надявам и някой друг да помогне.

А рестартира ли компютъра след като деинсталира?

В крайна сметка проблемът се реши. Специални благодарности отправям към Underwater. Не знам какво бих правила без помощта ви. Благодаря сърдечно! cool.gif

Хубаво, но напиши как разреши проблема (ако искаш), в случай че някой има същия.

Хубаво, но напиши как разреши проблема (ако искаш), в случай че някой има същия.

С HijackThis оправихме проблема. Тулбара беше направил 4-5 записа в регистрите.

Пише ми че се е без добавки, и няма флаш плеяр. Като отида да го сваля, просто НИЩО не се случва, сти си на страницатя и толкоз. В интернет рових и така и не намерих линк да го сваля като отделна програма, където и да потърся все ме препраща на страницата на адобе откъдето упорито отказва да го инсталира. Не че ми е потрябнал експлорера, но го ползвам като резерва на фаярфокса.

• 1 месец по-късно...

Здравейте!

Бих искала да ви попитам как мога да премахна това чудо, та да не ми се появява всеки път щом отворя страница.

problemchebe68d.jpg

В първите 3 страници забелязах, че и други търсят решение на проблема. Но отговор така и не можах да намеря.

Ще ви бъда признателна, ако ми помогнете.

Редактирано от petinka90 (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.