Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Internet Explorer 7 - въпроси и проблеми

Featured Replies

И аз откакто ползвам Opera и съм забравил за проблеми, така че решението е може би да забравиш IE и да си избереш друг браузър.

• Отговори 391
  • Прегледи 80,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Здравейте! С Internet Explorer 6 съм (не сметнах за нужно да създавам нова тема). А от вчера наблюдавам следният проблем. Малко преди да започне самата инсталация на BitTorrent 6.1.2, се стигна

• 1. проверете в Add/remove programs за Ask toolbar и го премахнете използващите IE 6 ще ви упътят как да смените търсачката по подразбиране

• Хм, аз Ask Toolbar-а отдавна го махнах от Add/Remove programs, но дори и след рестартиране на компютъра проблемът не се премахна. Благодаря все пак за предложението, но ще се надявам и някой друг да п

Публикувани изображения

Е няма такава боза като Internet Explorer … Поредната глупава издънка, която вчера трябваше да се търси и оправя. Има JavaScript, който е закачен за $(document).ready(), който пък създава нови елементи в DOM дървото. Под Firefox всичко е ок, но в IE след показването на новите елементи браузърът показва предупреждение с надпис "Operation Aborted", и след това показва страница за грешка, все едно адреса който се опитвате да заредите не съществува. Супер, супер тъпо.

Какво се оказа - въпреки че сме се закачили към събитието, което се пуска когато страницата е заредена, това време е прекалено рано за IE за да започне да рисува нови DOM елементи. Решението - да се отложи извикването на функцията закачена към това събитие с таймаут от две секунди! Е не е ли тъпо ?

Цитирам написаното в http://kaloyan.info.

Редактирано от betoveni (преглед на промените)

Проблемът не е мой, а на един приятел, който е с IE 7. Проблемът е с Датата... Сайтът му се отваря, но като тръгне да тегли песни оттам (цъка на даунлоад линка за песента), и му излиза това - http://i26.tinypic.com/3505vrr.jpg

• 2 седмици по-късно...

Fix Internet Explorer RunOnce2.aspx Customize Your Settings Problem

(решете проблема с постоянното зареждане на тази страница http://runonce.msn.com/runonce2.aspx при стартиране на браузъра Internet Explorer 7)

download-ie7-runonce-remover.png

ИЗТЕГЛЕТЕ:

ъъъъъ тоя проблем се решава и без външни програми

и страницата се зарежда само веднъж

ъъъъъъъъъ ohmy.gifohmy.gifohmy.gifohmy.gifohmy.gif

Не винаги, понякога просто даваш SAVE Settings, но долу вляво въпреки, че изписва Done, нищо не се случва и следователно не зарежда само веднъж а всеки път...

62964642lw3.jpg

Дадох тулчето, защото доста хора продължават да питат как да отстранят този досаден проблем!

PS: Промяната става и от регистрите:

1. Click Start, click Run, type regedit, and then click OK.

2. Locate the following registry subkey, and then click it:

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main

3. In the details pane, double-click the RunOnceHasShown registry entry and enter 1 in the value data box. Click OK.

4. In the details pane, double-click the RunOnceComplete registry entry and enter 1 in the value data box. Click OK.

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...

Значи проблема е следния...

Инсталирах си Internet Explorer 7 и сега някои неща не работят.Например когато искам да прикача нещо ми се появява... Pop-up и нищо немога да направя(2,3)

Или пък някои линкове немогат да се отварят.Натискам върху тях и просто не се отварят (1)

Не ме питайте кво съм напраела да ги кача тези снимки... :)

Много ме дразнят тези неща и много ме ограничават.Моля ви помогнете ми кажете някви настройки ли трябва да оправя какво...?!Отчаяна съм,помогнете ми....Мерси предварително sad.gif

post-171803-1215628255_thumb.jpg

post-171803-1215628279_thumb.jpg

post-171803-1215628297_thumb.jpg

Редактирано от tralala... (преглед на промените)

#1 влез в опциите на гугъл лентата дето си я сложила и махни опциите да ти блокира Pop-up (или натисни бутончето където пише "2863 блокирани")

#2 ползвай някой по-добър браузър - като например Firefox

#3 викни някой да ти оправи Уиндоус-а че плаче миличкия за ремонтче, а ще стане много дълго ако го напишем тук......

#1 влез в опциите на гугъл лентата дето си я сложила и махни опциите да ти блокира Pop-up (или натисни бутончето където пише "2863 блокирани")

#2 ползвай някой по-добър браузър - като например Firefox

#3 викни някой да ти оправи Уиндоус-а че плаче миличкия за ремонтче, а ще стане много дълго ако го напишем тук......

О знам че плаче за ремонтче...тои одавна си плаче ама никой не се сеща...пък и не е на малко...от 5 години го имам :yanim:

А и не каза за това второто дето се появява{2}?!

-->#1

не съм сигурен дали тва идва от ИЕ или от гугъл-лентата

спри Pop-Up Blocker и от гугъл-лентата и от ИЕ (за ИЕ: tools-> (Internet) Options-->третият таб отгоре: Privacy, най-отдолу махаш отметката на Turn On Pop-Up Blocker; ако не е там поразрови из опциите докато го намериш, да не са го изместили), за гугъл лентата не знам как са и опциите, да ти кажа от къде се спира

-->#1

не съм сигурен дали тва идва от ИЕ или от гугъл-лентата

спри Pop-Up Blocker и от гугъл-лентата и от ИЕ (за ИЕ: tools-> (Internet) Options-->третият таб отгоре: Privacy, най-отдолу махаш отметката на Turn On Pop-Up Blocker; ако не е там поразрови из опциите докато го намериш, да не са го изместили), за гугъл лентата не знам как са и опциите, да ти кажа от къде се спира

Mi to nqma otmetka na Turn On Pop-Up Blocker......

предположих....сега ако намериш как да го спреш и от гугъл...--> нещо подобно е, само намери как се влиза в опциите

едит: виж в настройки (най вдясно) каде има такава опция за блокиране на изкачашите прозорции и я изключи

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

сорри, на първите две снимки е включена блокировката, а на третата си я изключила - браво!

а сега си намери някой да ти преинсталира направо уин-а

Ми да аз си мислех скоро да викна някой ама май чакам напълно да се развали biggrin.gif

А изтеглих си и Firefox харесва ми :) малкопо странна е ама ми харесва и ги няма тия проблеми,сичко си въпви нормално :)

добре дошла в цивилизацията......! хихиихих

ако имаш въпроси за нея питай в голямата тема

• 3 седмици по-късно...

значи проблема ми е например като цъкна на някой линк ми се отваря нов прозорец,а не ми отваря нов таб. :speak::speak: как да го оправя!!

някой ще помогне ли!!! ;)angry.gif

някой ще помогне ли????? или сам си пиша

стига дава зор де - такива потребители никой не харесва!!!!

аз ли да погледна в опциите и в полето за опции на табовете да цъкна чавки всичко да се отваря в нов таб, а??

Microsoft търси ангажирани бетатестери за Internet Explorer 8. За целта трябва само да пратите мейл на [email protected], в който да обясните, защо ще бъдете добри тестери. Тези, които вече имат достъп до Бета портала на Microsoft, няма нужда да се регистрират наново.

Източник и по-подробна информация: http://winfuture.de/news,41223.html (не ми се превежда по-подробно).

Редактирано от Wankata (преглед на промените)

Microsoft търси ангажирани бетатестери за Internet Explorer 8. За целта трябва само да пратите мейл на [email protected], в който да обясните, защо ще бъдете добри тестери. Тези, които вече имат достъп до Бета портала на Microsoft, няма нужда да се регистрират наново.

Източник и по-подробна информация: http://winfuture.de/news,41223.html (не ми се превежда по-подробно).

а ще плаща ли добре?

аз не виждам за кво са им повече бетатестери след като за 45 минути мога да им изкарам подробен лог на кой сайтове точно забива, защо и къде какво не работи на бета1?

а и те и без това след втората бета ще им писне и ще я направят финал

виж с радост бих се включил когато програмата се прехвърлли на Уин7 и офис 14

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

значи проблема ми е например като цъкна на някой линк ми се отваря нов прозорец,а не ми отваря нов таб. :speak::speak: как да го оправя!!

някой ще помогне ли!!! :shake_puter:angry.gif

някой ще помогне ли????? или сам си пиша

Tools->Internet Options->General, там чукни в Tabs->Setting и направи така:

ie7tab1co1.jpg

ОК и рестартирай браузъра.

• 4 седмици по-късно...

Здравейте всички ! :angel19:

Така... имам един малко глупав,може би въпрос .

Ползвам Internet Explorer 7 . Въпросът се състои в това ... как да махна определен сайт (ако въобще е възможно, де) от лентата за бърз достъп горе с падащото меню. Някой да знае? :help wanted::magnifier:

Здравейте всички ! :angel19:

Така... имам един малко глупав,може би въпрос .

Ползвам Internet Explorer 7 . Въпросът се състои в това ... как да махна определен сайт (ако въобще е възможно, де) от лентата за бърз достъп горе с падащото меню. Някой да знае? :help wanted::magnifier:

Като си почистиш кеша с тази програма CCleaner ;)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.