Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Internet Explorer 7 - въпроси и проблеми

Featured Replies

language interface pack for IE7 Естествено иска валидация!

ако може и един тъп въпрос:могат ли да се изкарат бутоните "refresh" и "Stop" в интернет експлорър 7?То ги има в менюто View,обаче съм свиканал и при IE6,Firefox,Opera да са ми на разположение отгоре.

• Отговори 391
  • Прегледи 80,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Здравейте! С Internet Explorer 6 съм (не сметнах за нужно да създавам нова тема). А от вчера наблюдавам следният проблем. Малко преди да започне самата инсталация на BitTorrent 6.1.2, се стигна

• 1. проверете в Add/remove programs за Ask toolbar и го премахнете използващите IE 6 ще ви упътят как да смените търсачката по подразбиране

• Хм, аз Ask Toolbar-а отдавна го махнах от Add/Remove programs, но дори и след рестартиране на компютъра проблемът не се премахна. Благодаря все пак за предложението, но ще се надявам и някой друг да п

Публикувани изображения

Искам да попитам как да си нстроя Internet Explorer 7 , че като задърпам торент да не ми се появява това досадно

APC%20Capture%20-%202007.05.12%2010.15.29%20-%20001.jpg

Няма ли някаква настройка като на Mozilla-та?

• 1 месец по-късно...

Здравейте!Надявам се някой да може да ми помогне,защото нямам идея какво да правя.До вчера всичко си беше наред,но след това IE7 изперка.Отварям си значи аз да кажем страницата на агенция Фокус,след това кликам на Фокус спорт и тя се отваря в нов прозорец.Когато обаче се опитам да затворя втория прозорец,автоматично се затваря и първия.А и независимо колко прозореца затварям,това става супер бавно. Освен това в парвите секунди след затварянето сякаш всичко е блокирало и каквото и да натискам се отваря чак по-късно.Проверих за вируси (с NOD32 съм )-показва че няма.Моля помогнете!

• 4 седмици по-късно...

Винаги съм харесвал начина на подреждане на сайтовете в Firefox с така наречените "закачалки " ( New Tab ) и когато се появиха в Internet Explorer 7 много се накефих ;) НО, веднага изкочи следния проблем - Отварям си така сайтове ,като ги закачам на тия "закачалки" и закачам,закачам и по едно време като чъкна на някой линк и опс целия експлорер се срива,тотално се изключва и ако съм писал някой неизпратен пост или още по-лошо, ако съм ъплоудвал видео към някой сайт ( ако за това ми трябват да кажем един час ,обикмовенно ще забие на 59 мин sad.gif ) всичко се губи :) Случвало ми се е като с два сайта които съм отворил с тия "закачалки" ,така и с десет ... За да избегна тая простотия спрях да използвам тия "New Tab" като с Internet Explorer 7 съм отворил само един сайт ... Тогава пък се получи следната простотия ... Чъкам на някой линк из тоя сайт,като му давам да го отвори в нов прозорец ... Отваря новия прозорец ,но сайта не излиза а започва едно флоодене в тоя прозорец,като постоянно се отварян нови "закачалки" с линка на който съм цукнал ... Е така как да не хвърля щайгата през терасата ??? Ако някой знае решението на тия проблеми или просто има някаква идея ,моля пишете ,че от доста време ме мъчи тва !!!

Значи искам да попитам може ли при всяко отваряне на браузера да ми отваря същите страници които са били преди да го затворя.. както при операта има такова нещо.. то и сега пита дали да ги сейва обаче когато са 2 или повече страници ... ?!

• 2 седмици по-късно...

И аз имам питанка! начи до преди известно време бах със стария Internet Explorer и нещо му стана и като се опитам да отворя vbox7.com и ми пише че имам проблем и трябва да го затвори и след това замених стария Internet Explorer с Internet Explorer 7 но проблема не се оправи! Когато му дадох да ми даде разяснения защо е така написа че липсват

AppName : iexplorer.exe

ModVer : 5.1.2600.3119

AppVEr : 7.0.6000.16473

Offset : 00012a5b

ModName : kernel32.dll

Търсих ги в страницата на МICROSOFT но не намерих нищо а после от датата намерих iexplorer.exe но нищо не стана като го инсталирах sad.gif някакви предложения

И аз имам питанка! начи до преди известно време бах със стария Internet Explorer и нещо му стана и като се опитам да отворя vbox7.com и ми пише че имам проблем и трябва да го затвори и след това замених стария Internet Explorer с Internet Explorer 7 но проблема не се оправи! Когато му дадох да ми даде разяснения защо е така написа че липсват

AppName : iexplorer.exe

ModVer : 5.1.2600.3119

AppVEr : 7.0.6000.16473

Offset : 00012a5b

ModName : kernel32.dll

Търсих ги в страницата на МICROSOFT но не намерих нищо а после от датата намерих iexplorer.exe но нищо не стана като го инсталирах sad.gif някакви предложения

Използвай GOOGLE за това -я виж колко резултати вади.

Цък прегледай-прочети и ще си решиш проблема.

Използвай GOOGLE за това -я виж колко резултати вади.

Цък прегледай-прочети и ще си решиш проблема.

:huh:

Значи искам да попитам може ли при всяко отваряне на браузера да ми отваря същите страници които са били преди да го затворя.. както при операта има такова нещо.. то и сега пита дали да ги сейва обаче когато са 2 или повече страници ... ?!

Най-добре си инсталирай надстройката GreenBrowser По-бързо се отварят табовете,и няма проблем с бъгването понякога когато отвориш много табове наведнъж. При отварянето,те пита дали да отвори последните страници,и т.н Скороста на отваряне на линкове е по-голяма.Абе IE7,ама в нова кожа.

Ето линк на GreenBrowser ако искаш да пробваш.

По-този начин и pavka1 може да си реши проблема.

Редактирано от dred (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Имам следния проблем с IE7.Работи нормално с 2 изключения-не работи десния бутон на мишката и при натискане на бутона "Изглед"се появява това-Проблем

По-принцип работя с OPERA и не ми е от голямо значение,но ме дразни.Някакви идеи за проблема?

Редактирано от bibito (преглед на промените)

Repair Internet Explorer

Disable all add-ons

Reset Internet Explorer to default settings

If disabling add-ons doesn't solve the problem, try resetting Internet Explorer back to its default settings. This removes all changes that have been made to Internet Explorer since it was installed, but it does not delete your favorites or feeds.

Close all Internet Explorer or Windows Explorer windows.

Click to open Internet Explorer.

Click the Tools button, and then click Internet Options.

Click the Advanced tab, and then click Reset.

Click Reset.

When you are done, click Close, and then click OK.

Close Internet Explorer and reopen it for the changes to take effect.

Редактирано от Iztre6tel (преглед на промените)

Първо това пробвах-никакъв ефект

а при мен винаги помага.

ползвам ИЕ7 откакто излезе и съм много доволен от него, именно, че точно с тези стъпки, само за 5 секунди, ми се възстановява.

съжалявам, че не помогнах.

имам подозрения, че някоя туининг програма те цака зловещо, но не мога да бъда сигурен.

прегледай си антиспайуеърите, виж програмките за защита, които лимитират възможностите на ИЕ.

Тъкмо обратното. Вероятно се изразявам неясно.

Ще споделя опит.

При мен сакатлъците с компа винаги са произхождали от САМИЯТ МЕН, най-вече от моята упорита тръпка - да донастройвам файбричните настройки.

Това мое ПРЕСТАРАВАНЕ винаги ми е носило много повече проблеми, отколкото който и да е вирус, спай, троянец или друга гадина.

Имах предвид, да огледаш внимателно системата си и да разкараш програмите (временно), които повлияват някакси ОТВАРЯНЕТО (ДОСТЪПА, ВИЗИЯТА, ИЗОБРАЗЯВАНЕТО ...) на уеб-страници.

Но мен много-много не ме слушай, понеже съм ламе.

Винаги внимавам какво ровичкам,а и за последно работих с IE7 преди месец и нещо.С никоя програма нямам проблеми ,а само с него.Но ако неможе да помогнете,ще го оставя така-и без това рядко го ползвам

Е прочетох толкова много, че в един момент се зачудих откъде този мерак да се изпробва новото и да опитвате от тортичката на бат Били. Окакто си сложих операта само я ОБНОВЯВАМ и нямам никакви проблеми. Експлорера ми е в дъното на СТАРТ бутона т.е. захвърлен като ненужна дреха. Какъв е смисъла да го ползвам след като е "СБИРЩАЙН" от Лисицата, ОПЕРАТА, Мозилата и дори от победения но не и повален НЕТСКЕЙП.

Резултата "НАПЪНАЛА СЕ ПЛАНИНАТА И родила МИШКА"

Какво да ви кажа ИЕ7 е съшито с бели конци и цялото е в КРЪПКИ, а такива дрехи да ги носят Селянките и да си говорят вечер на село през въканцията, че това било много модерно в последните години.

Момченца и вие малки плиткоумни момиченца, може да съм на 21 но все още смята, че притежавам стил на обличане и ООО, май се разсеях та накратко ИЕ е за ЛАМЪРИ.

Така, че приятна РАДОСТ за тези малки, дребни, злобни, зелени ЧоВеЧеТа.

"ПРИКЛЮЧЕНИЯТА са за ЛЮБИТЕЛИТЕ, професионалистите минават и БЕЗ ТЯХ"

МОЖЕ ДА ДЕРЗАЕТЕ на ВОЛЯ

:lock:

Редактирано от Keralain (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...
  • 3 седмици по-късно...

На адрес - http://finance.google.com/finance?q=NASDAQ:CSCO IE7 дава следната грешка:

e1.png

e2.png

и прекратява работа. Аз лично ползвам Firefox. но и други ползват компютъра за интернет и не се знае в кои други саитове IE7 ще crash-ва. Как може да се оправи този проблем?

Реших проблема като обнових Windows Script 5.6 до последната версия 5.6.0.8831 от тук.

Също така не можеше да се гледат филмчета от video.google.com

Днес имах удоволствието да видя по-долната картинка на служебния си комп, посмяхме се с колегите :wors:

bg_gov.jpg

Реших проблема като обнових Windows Script 5.6 до последната версия 5.6.0.8831 от тук.

Също така не можеше да се гледат филмчета от video.google.com

Новата версия е 5.7

http://www.kaldata.com/forums/index.php?s=...st&p=665210

Съжалявам за глупавия въпрос, но или аз съм много глупав или незнам вече ....

Сложих си ИЕ 7.0.5730.11 Когато вляза ми изкача сайт http://runonce.msn.com/runonce2.aspx който иска да персонализирам настроиките си като след това натисна запеметяване на настроиките. Отдолу има различни бутони за защита, нов вид и тн. - но като штракна в/у някой оттях нищо не става. Какво да направя?

Благодаря

post-30271-1191658299_thumb.jpg

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.