Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за World of WarCraft

Featured Replies

Тоя мн зле оО Стигнах до 2-рата минутаааааа...може после да го догледам...

А преди малко 1 паладин направоооо...5 удара и ме свали оО И не го хваща fear гада Публикувано изображение

no skillz, no ballz Публикувано изображение Срамота... Аз сега патчвам с "WoW-3.0.9-to-3.1.0-enUS-Win-patch" и нагоре и следобед сигурно ще играя в твоя сървър, да ви покажа малко как се прави :ass:
  • Отговори 1,1k
  • Прегледи 180,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

no skillz, no ballz Публикувано изображение Срамота... Аз сега патчвам с "WoW-3.0.9-to-3.1.0-enUS-Win-patch" и нагоре и следобед сигурно ще играя в твоя сървър, да ви покажа малко как се прави :ass:

хехе ай ще те видим отворко Публикувано изображение Днес тъкмо си взех новия gear за лок-а Публикувано изображение Това разбира се не попречи да ме разкатаят на арената Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

здравейте имам следният проблем както си играя изведнъш играта ме изхвърля може ли дами кажете как да си го оправя

b0928 , правилно ти го е казал thedemonhunter проблемите могат да бъдат доста ... софтуер , хардуер , интернет връзка ... така само ще си чешем езиците и няма да разберем от къде иде проблема !

Провери един по един за проблеми ...

ами няма грешка Публикувано изображение се едно съм дал алт+ф4

Ами, като оставим това, че може просто да си измисляш, за да врътнеш някой друг пост, проблема може да се дължи на някой AddOn, ако си слагал, емулатора, с който са направили сървъра може да е бъгав... Но във всеки случай не може да те изхвърли без да ти покаже нещо. Поне на мен с беглия ми опит в тази игра не ми се е случвало. Съмнява ме да е хардуерен проблем, тъй като казваш, че е само при тази игра. Може също да кажеш кога е започнало да ти прави магарии и също така дали си инсталирал нещо ново наскоро.

Оп, пропуснах да спомена интернета. Едва ли е от него. Ако проблема беше там, нямаше да го изхвърля все едно е дал Alt+F4, просто щеше да го дисконектва от сървъра, да му лаги в игра и т.н.

не си измислям сървара в които играе е http://www.neverendless-wow.com/ играта съм я свалил от тук http://######/details.php?id=157827 слет товя я доъпгреитнах до 3.0.9 после изтрих папките Cache WTF слет товя кат влязох в ацц то ми излезнаха следните папки Cache WTF и тази Interface.

Бих те попитал дали се правиш на тъп, но Ханибал пак ще каже, че се заяждам =/ Никъде не съм казал, че не играеш, а че може би имаш "въображаем" проблем. Стопляш ли? Ии пак нищо съществено не казваш за този твой проблем. Да, всички ги имаме тези папки, във WTF има папки с имената на акаунтите, с които си влизал, както е и при Steam, в Interface са AddOn-ите, ако имаш такива, в Catche не знам какво толкова съществено има, но в общи линии след толкова изписани постове пак сме в изходна позиция - ти имаш проблем, а ние не разполагаме с никаква информация.

Бих те попитал дали се правиш на тъп, но Ханибал пак ще каже, че се заяждам =/ Никъде не съм казал, че не играеш, а че може би имаш "въображаем" проблем. Стопляш ли? Ии пак нищо съществено не казваш за този твой проблем. Да, всички ги имаме тези папки, във WTF има папки с имената на акаунтите, с които си влизал, както е и при Steam, в Interface са AddOn-ите, ако имаш такива, в Catche не знам какво толкова съществено има, но в общи линии след толкова изписани постове пак сме в изходна позиция - ти имаш проблем, а ние не разполагаме с никаква информация.

Хорааа как да ви обясня както си играя изведнъж играта сама излиза все едно съм дал алт+ф4 няма никакви ерори бонбони и тем подобни изхвърля ме изведнъж...

Хорааа как да ви обясня както си играя изведнъж играта сама излиза все едно съм дал алт+ф4 няма никакви ерори бонбони и тем подобни изхвърля ме изведнъж...

WoW е к0лтурна игра и с този жест, всъщност подсъзнателно иска да ти каже "Ае младеж, не можеш да се оправиш, бегай да цъкаш Sims". Капиш ? О.0

Здравейте някои може ли да ми каже защо като сървара е на медиум немога да си влеза с моя акалт а с акауна на един мои приател мога да вляза?

Пак ти казвам - не сме гадатели. Това, че сървъра е на Медуим не означава нищо. В самите настройки на сървъра му се задава какво да пише. Може само аз да си играя в сървъра и да ми е на High. А защо не можеш да си влезеш в акаунта, сигурно и админите не могат да ти обадят...

Играя WoW от 3 дни. Имам Елф warrior 70 левел, ама мнооого ме бият. Не съм му нацелил скиловете, въпреки че започнах малко по малко да стоплям. Бихте ли ми казали кои са му по-важните таланти и как да го развивам. Или по-добре някоя стратегия за паладин(ако идеята е като на Diablo да бие ултра-мега бързо)

Редактирано от M1st3r_X (преглед на промените)

Играя WoW от 3 дни. Имам Елф warrior 70 левел, ама мнооого ме бият. Не съм му нацелил скиловете, въпреки че започнах малко по малко да стоплям. Бихте ли ми казали кои са му по-важните таланти и как да го развивам.

Или по-добре някоя стратегия за паладин(ако идеята е като на Diablo да бие ултра-мега бързо)

- 'totaly pr0 stuf' :huh:

Играя WoW от 3 дни. Имам Елф warrior 70 левел, ама мнооого ме бият. Не съм му нацелил скиловете, въпреки че започнах малко по малко да стоплям. Бихте ли ми казали кои са му по-важните таланти и как да го развивам.

Или по-добре някоя стратегия за паладин(ако идеята е като на Diablo да бие ултра-мега бързо)

Ако ще е нa Fury можа така http://www.wowhead.com/?talent#LZGx0sEVurxRVkAo

а може ли на мен да ми кажете как да развия паладин за дпс и на лориара кои скил е да носи 2 2хенд уръжия

WoWCrack? High-Rate се води, но не се залъгвай, че е фън, професиите също се развиват малко по-бързо, босовете пускат магии и няма донор айтъми. Това е, което знам.

Някой тук знае ли дали има начин да наглася QuestHelper така че да ми показва първо куестовете за нисък левел. T.e като взема 1 куест за 15 и друг за 18 левел да ми показва първо този за 15 а след това този за 18?

Edit: Някой може ли да ми каже как да продължа със талантите Публикувано изображение само това съм дигал за сега..

Редактирано от dj_ee3 (преглед на промените)

С Questhelpera немога да ти помогна,защото аз не го ползвам много,а талантите според мен ще ти е по-лесно на Shadow,а не на Holy :)http://www.wowhead.com/?talent#bVcbuhZZGxfzofzffqfzAo (може би нещо такова) (но не съм сигурен дали е добър билда,защото не съм играл wow от много отдавна:) ),но ако има грешки се надявам някой да ме поправи :).

Ами според мен пък на Холи и Дисиплин ще бъде по-добре. Един приятел играеше с такъв прийст и просто никой не можеше да го убие. А при мен QH си показваше 1-во мисиите с най-ниско ниво. Още като го инсталирах беше така...

Баш пък за PvP... Един приятел имаше Shadow Priest във времената, когато още играехме в WoWScape и си беше чисто олицетворение на думата "машина".

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.