Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за World of WarCraft

Featured Replies

WoWscape realm-а ? Машина? Хехе, да.Говориш за времената, когато всички блъскаха haste гемове и кастваха магий за 0.1 секунда? Да, нормално.Но в нормална среда Shadow Priest не е толкова силен.Силен е, но чак пък "машина"...

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 180,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Я кажете някой герой и клас от алианса, добър за начинаещ. :) Един приятел иска да пуцаме заедно, обаче който и да си харесам, все ми вика че ще е ми е трудно...

Незнам защо ама на мен като чили Холи повече ми харесва я дайте една програмка за таланти и за него и ще реша какво да правя..

За pvp и като dps трябва да е на холи. Ако ходи на райдове предимно - на shadow.

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение dps - на холи ? за райдове предимно shadow ?? И какво ще ми кажеш,че холи приест прави добър дпс ? или,че с приеста немога да healvam като холи в райдове ?(даже в WOTLK и disc става за райдове..)Момчето пита за дигане на левели - Shadow. (за пвп за мен най-доброто е Discipline..(играл съм с disc priest и много трудно ме сваляха...)),но не казвам,че shadow не става....А че може да дигне и с другите buildove(holy и disc) може(той може и без таланти да изкара до някой левел....)А dj_ee3 ти как реши,че Holy ти е по интересно ? (на screenshota,който си дал малко по-горе си още 14 левел...)

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение dps - на холи ? за райдове предимно shadow ?? И какво ще ми кажеш,че холи приест прави добър дпс ? или,че с приеста немога да healvam като холи в райдове ?(даже в WOTLK и disc става за райдове..)Момчето пита за дигане на левели - Shadow. (за пвп за мен най-доброто е Discipline..(играл съм с disc priest и много трудно ме сваляха...)),но не казвам,че shadow не става....А че може да дигне и с другите buildove(holy и disc) може(той може и без таланти да изкара до някой левел....)А dj_ee3 ти как реши,че Holy ти е по интересно ? (на screenshota,който си дал малко по-горе си още 14 левел...)

Незнам как го реших но си промених мнението препоръчаха ми да ги смеся до някаква степен казаха ми до 60-65 левел да дигам Shadow и после след това да дигам Holy за да може да healvam по инстансите. И мисля така да направя... вече си смених талантите на Shadow! Като мисля да следвам схемата дадена на другата страница http://www.wowhead.com/?talent#bVcbuhZZGxfzofzffqfzAo

Мерси за отговорите... Начи Warlock или Rogue ще е... А я кажете Aliance или Horde са по-трудни за развиване? Има ли някаква разлика с коя страна ще почна или бонусите и минусите са еднакви за двете страни? Undead Warlock добре ли е за абсолютен новак?

Редактирано от Crimsader (преглед на промените)

Ае, няма почти никакво значение дали си Horce или Alliance. Просто различните раси имат различни бонуси, които мен да питаш не са кой знае колко важни. Какъв клас ще почнеш си е изцяло твоя работа, не ги слушай тия какво ти говорят. То и аз докато зарибявах в един авер, още като излезе играта ми разправяше да съм си правел паладин, отначало щяло да ми било по-лесно, ала-бала, но... Тръгнах си с Warlock и още си го играя като main class. И винаги ми е било интересно да им чета коментарите по форумите. Има една камара теми от рода на "Кой клас е най-труден според вас/на вас" или пък "С кой клас сте най-добри". И винаги е едно и също - тези, които играят предимно Paladin, Rogue, Warrior, казват, че те са им по-лесни, а най-трудни им са Mage, Warlock и Priest, докато при мен е точно обратното. Голям смях е падало като сме си правили дуели с един приятел - той е с Hunter, а аз с един Warrior го гоня като гламав, за да го ударя... И да обобщим - нема да слушаш какво ти се приказва, а ще играеш както на теб ти харесва! ;]

Ае, няма почти никакво значение дали си Horce или Alliance. Просто различните раси имат различни бонуси, които мен да питаш не са кой знае колко важни. Какъв клас ще почнеш си е изцяло твоя работа, не ги слушай тия какво ти говорят. То и аз докато зарибявах в един авер, още като излезе играта ми разправяше да съм си правел паладин, отначало щяло да ми било по-лесно, ала-бала, но... Тръгнах си с Warlock и още си го играя като main class. И винаги ми е било интересно да им чета коментарите по форумите. Има една камара теми от рода на "Кой клас е най-труден според вас/на вас" или пък "С кой клас сте най-добри". И винаги е едно и също - тези, които играят предимно Paladin, Rogue, Warrior, казват, че те са им по-лесни, а най-трудни им са Mage, Warlock и Priest, докато при мен е точно обратното. Голям смях е падало като сме си правили дуели с един приятел - той е с Hunter, а аз с един Warrior го гоня като гламав, за да го ударя... И да обобщим - нема да слушаш какво ти се приказва, а ще играеш както на теб ти харесва! ;]

Браво!Точно така е няма най-силен,най-слаб,най-труден или най-лесен..играеш това,което ти е интересно(все пак това е игра...)За мен всички са интересни и лесни,затова Crimsader почни това,което ти се играе.И реши дали ти се tankva,healva или dpsva(първия ми герой беше priest и беше доста интересно) и както каза thedemonhunter не ги слушай по форумите какво говорят,защото по-горе прочетох някои доста интересни мнения :angry:(добра работа Shadow_skill) :question:.

Редактирано от tinker (преглед на промените)

За Horde или Alliance - има доста голямо значение кой ти е реалма / сървъра - ако е като повечето Horde : Alliance 2 : 1 - Като Ally ще ти е по-трудно, ще те "ганкват" пред инстанцийте, като хорда всичко на тепсия - рейдове глупости...Играл съм и 2те, като Хорда ми харесваше повече, макар че последният ми герой преди да спра беше ally warrior Публикувано изображение

Е, но като изключим сополивите келешчета, които освен, ако са по 5 в парти не могат да те обият, няма значение... Аа, всъщност, излъгах те - ако си Horde получаваш +125 точки респект от моя страна xD

:P Хах... Ем, сори баце май ке съм от Алианса. Щото ако вляза Алианс, ще имам половината квартал в парти Публикувано изображение

High е сървъра.

@Windseeker - абе dps-ва ми се, ама ми казаха, че на WotLK Rogue бил мега слаб и никой не си правел, така че... Май ще хийлвам целия ни tank отбор ;]

Мерси за помощта, момчета! След малко ще се изтеглила тая игра, дето все ме заплашват, че ще ме зариби (ама ко от тва, аз свърших даскало почти) Публикувано изображение

Айде стига съм ви тормозил с нубските си въпросчета! :super:

:P Хах... Ем, сори баце май ке съм от Алианса. Щото ако вляза Алианс, ще имам половината квартал в парти Публикувано изображение

High е сървъра.

@Windseeker - абе dps-ва ми се, ама ми казаха, че на WotLK Rogue бил мега слаб и никой не си правел, така че... Май ще хийлвам целия ни tank отбор ;]

Мерси за помощта, момчета! След малко ще се изтеглила тая игра, дето все ме заплашват, че ще ме зариби (ама ко от тва, аз свърших даскало почти) Публикувано изображение

Айде стига съм ви тормозил с нубските си въпросчета! :)

Crimsader слаб клас няма...просто в момента близард се опитват да балансират играта, така че е въсможно някой от класовете в играта да изпитва проблеми в PvP и PvE, но мога да ти кажа, че това не е rogue!!! Просто за тези 5 години, през които WoW е Live, Rogue-a не е бил никога слаб и няма да бъде...единственият клас, който е понесъл доста нефове е Warlock-a и Hunter-a, но дори и тогава тези класове са били доизпипани и са били на едно ниво с всички останали. Така че, играй с този клас който ти изглеждана готин а не с този, който приятелите им трябва за парти защото те вече са си избрали с какъв клас герой да играят... Поздрави и гледай да не се зарибиш!!!

Редактирано от `ELvisSs^^ (преглед на промените)

WOTLK Dps ( поне докато играех ) - Warrior / Shaman и в PvP и в PvE мажеха, поне аз мажех де Публикувано изображение .А това, което са ти казали, незнам роуг съм играл на WOTLK само във фън сървър PvP и..само Warrior ме биеше, незнам сега как е...но си мисля, че са ти го казали щото им трябва HEALER за рейдове , но играта не е само рейдове - има и играч срещу играч...тогава с тоя прийст, няма да ти е приятно, повярвай :) НО според мен - избери си, който на теб ти харесва и си играй, както ти харесва! Един съвет - НЕ СЕ ЗАРИБЯВАЙ, после не е лесно да я спреш Публикувано изображение

Редактирано от Windseeker (преглед на промените)

Хаха... ок ;) Аз PvP едва ли ще играя, първо щото ще ме размажат тотално и второ щото си качвам играта за да играя с приятели. Демек ей така сам едва ли ще я играя.

Споко не си вярвам, че ще се зарибя... Преди 2 години един приятел ми даде 10-дневния trial акаунт за Blizzard сървърите. Играх я 5 дни и я изтрих, че щях да умра от скука Публикувано изображение

Сега разбирам, че е била далеч по-интересна :rolleyes: Вчера един френдо ми показва как да се напия в игра. Паднах от смях.

Имам само един последен въпрос. Понеже мисля да играя само с един герой, я кажете Rogue на какъв талант е най-добре да се развива?

Всички герой се развиват НЕ само на 1 "дърво".Демек не всички точки на 1 спек - например роуг - дигаш повчето точки на Subtlety, около 20 на Assassination и примерно 5 на combat ...не ги помня вече :rolleyes:

Всички герой се развиват НЕ само на 1 "дърво".Демек не всички точки на 1 спек - например роуг - дигаш повчето точки на Subtlety, около 20 на Assassination и примерно 5 на combat ...не ги помня вече ;)

:lol6: Аха,значи е задължително да се дигнат така ? Всеки си решава сам как ще дигне талантите си(както той намери за най-добро) и не е задължително един роуг да е винаги с 20/5/46 както Windseeker казва (даже на WOTLK почти не съм виждал роуг с такива таланти о0 (повечето са Multi(assassination))...

"Например" - дадох пример просто.Казах, че не съм играл роуг в WOTLK, а и УоУ вече не играя, забравил съм ги.Но имам някакъв спомен, че в TBC най-доброто беше Sub, да в WOTLK е assis + дагери.

не знам защо си губите времето на такива сървъри... нямат нищо общо с оригинала... (не че и оригинала не е пълно губене на време:whist: ) в WOTLK е невъзможно да мажеш с Warr/Sham.. combo-то беше добро в TBC... warrior-ите вече са толкова underpowered, а нулевия survivability на shaman-a въобще не помага... всяко едно комбо, състоящо се от играчи, които не са умствено изостанали, може да свали добре екипиран шаман в 3-4 gcd..

не знам защо си губите времето на такива сървъри... нямат нищо общо с оригинала... (не че и оригинала не е пълно губене на време;) )

Защо мислиш,че не играя на близ ?А,за warrior-а спокойно :whist: след пач 3.2.0 всичко ще бъде nerf-нато (без rogue-а,mage-а и warrior-а до колкото си спомням) ;) Нещо като Balance пач май :).

(На кой realm играеш,ако играеш на оригиналната или не си спрял :) )

Редактирано от tinker (преглед на промените)

може ли да ми дадете много добър сървар за 3.1.2 но да е ПвП и да се вдига бързо.Ако може и едно инфо кои клас и на какво е развит е най-добро,защото съм играл в много сървари които само лориар паладин са добри на другите не им работят повечето скилове и т.н.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.