Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Безплатен лицензиран софтуер

Featured Replies

преди 13 минути, RudeBoy написа:

според мен

Това е според теб...
Как мислиш? Дали Comss биха си позволили такова нещо? Според мен -не.
А според мен произходът е промоция за потребители на EaseUS.

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 633,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Скоро идват Нова година и Коледа, а с тях и времето за подаръци! Компанията AOMEI, заедно със своите партньори, подготви грандиозна промоция, разпространявайки 22 полезни програми абсолютно безп

• CyberLink PhotoDirector 6 Deluxe И едно видео, в което се показва една от възможностите, заради която си инсталирах този софтуер.  

• Подаръци от AOMEI: https://www.aomeitech.com/partners/biggest-christmas-carnival-giveaway.html   Soft Organizer Pro 9.20 https://tunecom.ru/licenses/127-soft-organizer-pro-besplatna

Публикувани изображения

преди 9 минути, Proshark написа:

Преди да определяш,би било редно да провериш.....

Аз не "определям", просто питам. Нямам идея колко е сериозен сайтът. Но като чета "характеристиките" на "лиценза", точно на пиратски ми прилича - не е посочен източник, няма техническа поддръжка на софтуера, ако го ъпдейтнеш по официалния начин, губиш лиценза. 

Всъщност, редно е ти да провериш дали е легален лиценз, предии да го публикуваш във форум, където пиратски ключове са забранени.

Аз ще докладвам поста ти за всеки случай, пък нека @Kalin Karaboychev да си прецени.

преди 12 минути, RudeBoy написа:

Аз не "определям", просто питам. Нямам идея колко е сериозен сайтът. Но като чета "характеристиките" на "лиценза", точно на пиратски ми прилича - не е посочен източник, няма техническа поддръжка на софтуера, ако го ъпдейтнеш по официалния начин, губиш лиценза. 

Всъщност, редно е ти да провериш дали е легален лиценз, предии да го публикуваш във форум, където пиратски ключове са забранени.

Аз ще докладвам поста ти за всеки случай, пък нека @Kalin Karaboychev да си прецени.

Форума е свободен,всеки преценява кое да докладва и кое не.Твое право е да докладваш.Що се отнася до промоцията-като всяка такава си има ограничения-било в техническата поддръжка,било за обновявания..По твоята логика всички промоции-за 6 месеца,за 2 месеца,предлагани от софтуерните разработчици са нелегални...що за расъждения!?

Ето ти още една промоция.....пак във връзка с Comss...

Screenshot.png

https://www.paragon-software.com/hdm-25-anniversary/

Бесплатная лицензия PARAGON Hard Disk Manager 25th Anniversary Limited Edition

Serial number

И това ако не те убеди,че сайта е в сериозната категория...не знам кое....

Всъщност...какво точно прочете относно характеристиките на лиценза....!?

Само да добавя,че няма автоматизация на обновяванията,т.н. ръчни обновявания са налични....което не прави софтуера нелегален....така са решили тези от промо екипа...

Редактирано от Proshark (преглед на промените)

преди 1 минута, цър-вул написа:

:offtopic_s:

Верно ли? И на кого го казваш...

Остави това.....Не мога да повярвам,че човек от "легендите" пише подобни коментари....

преди 4 минути, Proshark написа:

По твоята логика всички промоции-за 6 месеца,за 2 месеца,предлагани от софтуерните разработчици са нелегални...що за расъждения!?

Не бе, човек, не съм казал такова нещо, къде ме пращаш, може би :) 

Само че тази "промоция" никъде не пише да е от разработчика на софтуера. Затова попитах. Просто е пльоснат някакъв ключ, без да пише откъде е. Ти по този начин знаеш ли колко "промоции" могат да се организират?...

преди 1 минута, RudeBoy написа:

Не бе, човек, не съм казал такова нещо, къде ме пращаш, може би :) 

Само че тази "промоция" никъде не пише да е от разработчика на софтуера. Затова попитах. Просто е пльоснат някакъв ключ, без да пише откъде е. Ти по този начин знаеш ли колко "промоции" могат да се организират?...

Дали мислиш,че не знам!?Що съм ти дал линк към сайта?Да не би да е за пръв път?

Хайде да не влизаме в обяснителен режим...Този сайт е от малкото,в които промоциите са им гарантирани...дори си договарят сами такива...Да не мислиш,че специално за нас двамата с теб,ще тръгнат да ни обясняват условията си!?Това си е тяхна работа!Факт е,че промоцията работи,няма блокиране на код(щото не за пръв път се възползвам от тяхно промо) и няма проблем с надграждане....Ако имах(или някой е споделил съмнения) въобще нямаше да си правя труда...

Една популярна и уважавана от мен(ако има значение..) Symantec Endpoint Protection предоставя неуправлямем клиент-версия безплатно-това прави ли я нелегална...защото е промотирана от друг сайт!?

AOMEI OneKey Recovery Pro - Безплатен лиценз

Вземете безплатен лиценз AOMEI OneKey Recovery Pro за цял живот. 
Прост инструмент за архивиране на системата, който създава 
скрит дял за възстановяване на вашия компютър

Системни изисквания
Поддържана операционна система: Windows 10 / 8.1 / 8/7 (32/64-bit)

Доживотен лиценз на AOMEI OneKey Recovery Pro, предлаган за използване в организации.
Не се предлагат безплатни актуализации на новите версии. Лиценз само за версия 1.6.2.
Без безплатна техническа поддръжка.

https://www.comss.ru/page.php?id=8220

• 2 седмици по-късно...
на 30.01.2021 г. в 6:45, Maxim Todorov написа:

AIDA64 Extreme – PC Diagnostic & benchmarking Tool Free License

AIDA64 Extreme е софтуер за диагностика и сравнителен анализ на Windows. 
Софтуерът предлага широка гама от функции, които помагат за овърклок, диагностика на 
хардуерни грешки, стрес тестване и мониторинг.
Този инструмент за компютър има уникални възможности за оценка на производителността на 
процесора, системната памет и дисковите устройства.
Софтуерът работи както на 32-битова, така и на 64-битова операционна система Microsoft Windows 
и напълно поддържа Microsoft Windows 10,8,7, Vista, XP и Windows Server 2012 до 2019

https://www.techno360.in/aida64-extreme-pc-diagnostic-benchmarking-free-license/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Techno360+(Techno360)#spbcta_ph1

Благодаря за програмата!

Hard Disk Sentinel - Безплатен лиценз

Hard Disk Sentinel наблюдава и анализира състоянието на твърдите 
дискове, тяхната производителност и капацитет. 
Използвайки Hard Disk Sentinel, можете да тествате, диагностицирате 
и коригирате всички проблеми с твърдия диск. 

Поддържани ОС на Windows: Windows 95, 98, 98SE, ME, NT4, 2000, XP, 2003, 2008, Vista, 
Windows 7, Windows Home Server, Windows 2012, Windows Server 2016, Windows 8, 
Windows 8.1, Windows 10 версии 32- бит и 64-би

Това е доживотен лиценз само за версия 5.61
Няма безплатни актуализации на бъдещи версии. 
Когато надстроите, ще загубите активирането.
Без безплатна техническа поддръжка.

След инсталирането програмата се активира сама!

https://www.comss.ru/page.php?id=4446

Тези съвсем случайно ли са ползвали име подобно на HWiNFO, която е и безплатна? Някакви впечатления от горната имаш ли?

преди 2 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Тези съвсем случайно ли са ползвали име подобно на HWiNFO, която е и безплатна? Някакви впечатления от горната имаш ли?

В първия момент си помислих че е техен продукт.Тъкмо мислех да я кача и да я тествам.

• 2 седмици по-късно...
на 11.03.2021 г. в 20:39, A.com написа:

WinToUSB Professional

Някой има ли опит с програмата?

Какво по-точно? И защо не си пусна една темичка в Програми - проблеми и дискусии?

преди 12 часа, цър-вул написа:

Вземи увеличи оооще малко картинките и шрифта, че не се виждат добре...

Дедето е с 4 диоптъра и събира всякакъв нужен и ненужен софтуер... да си го има... :hush:

преди 2 минути, Joss Bomon написа:

Дедето е с 4 диоптъра

'бе, и аз съм 4, ама да си видял мой пост с такива мега-гига текстове и картинни галерии?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.