Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Очакваме Call Of Duty 5

Featured Replies

То е малко тъпо, защото

ти идват на безкрайни вълни и нивото свършва когато умреш.

;)

???? не схващам...

• Отговори 239
  • Прегледи 26,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Аз пък реших все пак да играя с този псевдоним $$$, копирах си сейфовете в неговата папка и като вляза помпя само Cancel, докато не влезе в менюто и ми ги има сейфовете... Поне друг начин не намерих,

• Пробвай да си я изтеглиш на RIP. При мене само така се оправи...

• И така става. Правил съм го - работи. Ако не ти се спира нета всеки път: Отиваш в C:\Windows\System32\drivers\etc. Намираш файла "hosts" и го отваряш с notepad. Вътре, на нов ред пишеш следното:

Публикувани изображения

???? не схващам...

Според мен нивото е интересно, но няма мисъл, защото края (на това ниво) е безмислен.

Това е нещо като бонус ниво... Ако беше hardcore фен на поредицата, щеше да видиш че има смисъл biggrin.gif Пробваш се да видиш до колко най-много можеш да издържиш... Аз всеки пъ все по-далеч стигам :beer:

Това е нещо като бонус ниво... Ако беше hardcore фен на поредицата, щеше да видиш че има смисъл biggrin.gif Пробваш се да видиш до колко най-много можеш да издържиш... Аз всеки пъ все по-далеч стигам :beer:

за новата карта на зомбите ли говорите?

• 4 месеца по-късно...

И аз търся един филм.. плс хелп

Не знам как се казва.. само само,че беше романтична комебия и си спомням края

На края тея уж се разделяха и момичето мн страдаше, ама момчето се сети нещо .. видя някаква снимка на някакав Фар.. и отиди да търси момичето на този фар

Обиколил всички фарове , ама накрая я открил..

Апфф .. и аз хич нищо не обясних sad.gif

Пробвай да си я изтеглиш на RIP. При мене само така се оправи...

При мен само се оправи с друг сд-кей че и на всичкото отгоре не можех да играя с пуснат интернет. :P

Спри си нета, пусни си играта и като почнеш мисия си пускаш нета отново.

Редактирано от GraffiK_POP_FAN (преглед на промените)

Спри си нета, пусни си играта и като почнеш мисия си пускаш нета отново.

И така става. Правил съм го - работи. Ако не ти се спира нета всеки път:

Отиваш в C:\Windows\System32\drivers\etc. Намираш файла "hosts" и го отваряш с notepad. Вътре, на нов ред пишеш следното: "127.0.0.1 treyarch.com"

Би трябвало да стане, ако не стане - намери към кой сайт се свързва играта, когато я пуснеш и напиши неговото име. Сега я нямам играта, не мога да го намеря кой е biggrin.gif

Този начин работи и с други игри да им се спира достъпо до интенет. Така съм спирал update-a на Sacred 2, заради който не можеш да играя :)

Нека да спомена, че блокиране през firewall нищо няма да промени ;)

Успех!

• 5 месеца по-късно...

Здравейте. Вчера инсталирах Call of Duty WaW и реших да поиграя малко. Играта вървеше без проблем при сингъла и реших да инсталирам всички пачове за да поиграя малко и мултито. Инсталирах ги но до там. Като влезнах видях че съм Offline. Избрах опцията "Choose online profile" мисля че така беше но играта ми крашва. Направих си нов профил пробвах пак и пак крашва. Видях по горе че има опцията "Go Online" и като я натисна пак крашва играта и сега когато искам да влезна в мултито не ми дава т.е влизам и изписва "Retrieving Account Information" и пак ме изхвърля и излиза следният проблем post-225147-1261573783,32_thumb.jpg

Търсех навсякъде за този проблем, ровех се къде ли не но не намерих начин да го оправя..

Мнения ?

пп. ОС ми е Windows 7 x64

Редактирано от PhX (преглед на промените)

Ба тва се оправяше много трудно. И се появява само при някои, аз колко си играх докато го оправя.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.