Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Очакваме Call Of Duty 5

Featured Replies

Ами няма такъв линк. Ако ти пратя ще ти покаже, че достъпът е забранен. Както и да е, ето как да се докопаш до крака. Пъро натискаш на линка, избираш кой да е европейски мирор, на следващата страница даваш "Enter". Вече си в началната страница. Сега под Game Index (вдясно) има написани буквичи. Примерно първите "A-F" - това означава, че в този линк има кракове за игри, започващи с букви от A до F (английската азбука). Call of Duty започва с "C", така че натискаш на линка "A-F" под Game Index вдясно. Сега намери името на Call of Duty World at War (в дясната колонка е). Натискаш на името и ти излизат кракове и трейнъри. Краковете са всички изписани файлове под заглавието Game Fixes. (Следиш ли ми мисълта?) Натискаш върху името на избрания от теб крак и ще те прехвърли на мястото, откъдето да го изтеглиш. Крака, който си избрал ще се намира най-горе в страницата на браузъра ти, натискаш върху иконката на дискета. Ще ти излезе списък с мирори. натискаш на кой да е европейски мирор и ще ти pop-up-не файла за теглене. Натискаш Save As и ти тегли архивче с крака. Това е, replace-ваш го и играеш.

Дано това да ти е помогнало, описах ти го как трябва да стане по възможно най-подробния начин. Надявам се и Вие, юзърите от Индия (индианците) да сте ме разбрали :blink:

П.П. Ако решиш да теглиш и трейнъри от GameCopyWorld, възможно е да засече някои от тях като троянци. Но спокойно, никой от файловете в сайта няма какъв то и да е вреден ефект върхо машината ти. В повечето случаи акко си с NOD 32, може дори да не засече троянец. Но както казах това е само за трейнърите.

Ако някой крак не ти действа или просто искаш да играеш оригиналната си игра без да пъкаш диск всеки път в CD ROM-a, отбивай се в GameCopyWorld - Меката на краковете и трейнърите :)

Наясно ли сте , че вие двамата на рушавате правилата ? angry.gif

• Отговори 239
  • Прегледи 26,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Аз пък реших все пак да играя с този псевдоним $$$, копирах си сейфовете в неговата папка и като вляза помпя само Cancel, докато не влезе в менюто и ми ги има сейфовете... Поне друг начин не намерих,

• Пробвай да си я изтеглиш на RIP. При мене само така се оправи...

• И така става. Правил съм го - работи. Ако не ти се спира нета всеки път: Отиваш в C:\Windows\System32\drivers\etc. Намираш файла "hosts" и го отваряш с notepad. Вътре, на нов ред пишеш следното:

Публикувани изображения

На мен ли ми е нещо бъгнато или найстина в замунда я няма играта !?

:headphones::help:

На мен ли ми е нещо бъгнато или найстина в замунда я няма играта !?

:newspaper::P

В арената я има.Дръпни си я от там cool.gif

Нии понеже сме маниаци... С нацистките зомбита издържахме... 24 вълни. Ебати якото беше biggrin.gif

Хаха, браво! Аз голям зор видях с тези зомбита... Но като завършек на играта идеята е добра. Точно в стил Call of Duty да сложат закачка на края на играта... На мене все ми свършват патроните и остават с няколко пусти гранати и ножка, затова се захванах да я врътна на хард.

Проблемче! Пускам играта от Solo/Co-op иконката, зарежда, казва ми, че не е пуснат PumkBuster (той е само за multiplayer, ако не греша) и като цъкна Solo > New Game > и избера трудност нищо не става. Пак ме връща в менюто за избор между New Game и Mission Select. Пробвах да излезна от играта и да влезна пак, проверих дали стартирам правилното ехе. Нищо! Отделно всеки път като влезна ми връща настройките на default. Какво да правя biggrin.gif ?

КАК момчета се прави профил,на мен не ми дава да направя и така не мога да се сеивам?

Такаааа, задра сложна тема. Смени си CD-Key-а. Отиди в C:\Documents and Settings\*User-нейм-а ти*\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW\ изтрии съдържанието на папката. Направи папка players. В нея направи папка profiles и текстови файл с име active. В него напиши името на профила с, който искаш да си. В папката profiles направи папка с името на твоя профил. (Бъдещ) Пусни играта и се радвай.

Хора пак стана тоя проблем. Изтривам файла CoDWaW_ в папката на Юзъра, обаче след като пусна играта той се възстановява и пак ми прави сечено. Като го изтрия всичко е ок, обаче нещо го преражда sad.gif Някакви идеи как да махна тая сволач завинaги?

Редактирано от Crimsader (преглед на промените)

Не мога да те разбера... Имам само "profiles" с моя профил и TXT "active" в нея... Нищо друго...

Ок, значи. Не пускаш MultiPlayer. Ако искаш да се свържеш със сървър:

Правиш ShortCut на CodwawMP. Десен бутон на него. При Target дописваш. +connect *IP-то на сървъра*.

Между последния символ и + трябва да има разстояние. Пускаш играта от ShortCut-а. Когато се disconnect-неш от сървъра няма да те пита да си правиш профил, и няма да ти ресва този, който имаш. Ако докато се кънектваш те пита дали искаш да си направиш профил, изгаси играта от Task Manager и я пусни пак. Няма да те пита.

Такаааа, задра сложна тема. Смени си CD-Key-а. Отиди в C:\Documents and Settings\*User-нейм-а ти*\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW\ изтрии съдържанието на папката. Направи папка players. В нея направи папка profiles и текстови файл с име active. В него напиши името на профила с, който искаш да си. В папката profiles направи папка с името на твоя профил. (Бъдещ) Пусни играта и се радвай.

Да ама при мен не стоят точно така работите,аз съм на Виста,а и друго там намирам къде е горе долу сефовете на игрите на нямам Activision или COD:WAW папка.

@Skoinks - мерси за отговора, ама аз говоря че Single Player-a ми се бъгва така... Като я изключа от сингъл се появява servercache.dat и неизвестен файл с име CoDWaW_, който ми създава проблема... Заради него май ми се появяват хиляда профили и играта крашва при пускането, докато не го изтрия ohmy.gif

Ъъъ... Кой CD-key? Къде трябва да е това? ohmy.gif

Ъъъ... Кой CD-key? Къде трябва да е това? ohmy.gif

ЦИТАТ(Skoinks @ 25.11.2008г. в 22:44ч.) *

Това какво е ?

Това не е смяна на CD-key-a, akashi... въобще разбра ли накъде бия?

Както и да е, Skoinks ми отговори по ЛС :jumping11:

Абе пичове как да си направя online профил на BETA ???

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.