Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Очакваме Call Of Duty 5

Featured Replies

даа, те щото са нямали оптики през втората световна biggrin.gif И на MoH Airborne го има тва нещо.

Ся за пушкалаците няма проблем, ама MP44 с оптика това е трагикомично biggrin.gif

P.S. Искам да са ми турили и Cluster Grenade тоя път :rolleyes:

• Отговори 239
  • Прегледи 26,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Аз пък реших все пак да играя с този псевдоним $$$, копирах си сейфовете в неговата папка и като вляза помпя само Cancel, докато не влезе в менюто и ми ги има сейфовете... Поне друг начин не намерих,

• Пробвай да си я изтеглиш на RIP. При мене само така се оправи...

• И така става. Правил съм го - работи. Ако не ти се спира нета всеки път: Отиваш в C:\Windows\System32\drivers\etc. Намираш файла "hosts" и го отваряш с notepad. Вътре, на нов ред пишеш следното:

Публикувани изображения

оопс забравил съм да поясня че става дума за пушкала мато M1 grand,MP40,Thompson и други такива....пък и не съм много сигурен за заглушителите като в CoD4.... :s

Оох, полузаспал реших да проверя какво ново има в арената и ОП! CoD 5 RELOADED!!! cool.gif Теглете хора... А като награда за моето посреднощно сърфиране ще я пробвал след няколко часа, като се събудя... Ще пиша първи впечатления! ;)

Аре честито!

Хррр... :rolleyes:

За какво правя всичко както е описано,слагам крака и като пусна играта зарежда малко и ме изхвърля като ми дава грешка.На Windows Vista Ultimate SP1 64bit съм

За какво правя всичко както е описано,слагам крака и като пусна играта зарежда малко и ме изхвърля като ми дава грешка.На Windows Vista Ultimate SP1 64bit съм

Каква е грешката ?

• Автор

Сега и аз я свалям.Интересно каква ще е графиката и геймплея дано е як.Дерзайте геймъри.

Каква е грешката ?

Call of Duty®:World at War Campaign/Coop спря да работи

Проблем предизвиква спиране на правилната работа на тази програма.Windows яе затвори програмата и ще ви уведоми,ако има решение.

Гледам и други хора се оплакват че не им тръгвала дори и под XP.Проблема да не е в торента.Reloaded.Някой има ли същия проблем и тръгва ли му?

Редактирано от Remix1912 (преглед на промените)

Call of duty 4 беше по добра.Тази ми се вижда малко дървена не е нищо особено само историята е интересна

Редактирано от Xzibit_X (преглед на промените)

Всички се оплаквало, че не тръгва на 64 битов Windows... Аз съм на 32 битов, обаче приятелите ми викат, че има същия проблем като при RA3 в менюто. Само че тоя път трябва да чакаш 5 минути sad.gif

Отново познатия cod дух...много ми хареса играта!

Това означава ли, че си я превъртял за един ден?

Оправих си грешката. :ph34r:

Още съм там дето бия немски каски със снайпера... biggrin.gif

Оправих си грешката. ;)

Още съм там дето бия немски каски със снайпера... biggrin.gif

А аз още съм там, дето седя и гледам постера в тракера biggrin.gif ... Имам общо 5GB на двата диска biggrin.gif Тая седмица ще се обзаведа с още 500GB и ще почна и аз.

А аз още съм там, дето седя и гледам постера в тракера biggrin.gif ... Имам общо 5GB на двата диска biggrin.gif Тая седмица ще се обзаведа с още 500GB и ще почна и аз.

biggrin.gif Нали уж не си почитател на CoD biggrin.gif Аз мисля да изчакам докато излезе официално да не вземе да стане като с Assassin`s creed.

Това означава ли, че си я превъртял за един ден?

Ами не е невъзможно да се превърти за 1 ден cool.gif Аз съм на половината игра а съм играл само около 3-4 часа. Някой луд геймър може да я е превъртял за 1 ден laugh.gif

Call of duty 4 беше по добра.Тази ми се вижда малко дървена не е нищо особено само историята е интересна

Връщам си думите назад сега се зарибих здравата biggrin.gif тази игра по нищо не отстъпва на COD 4. .А относно превъртането за 1 ден на никой не го препоръчвам защото като се врътне играта става безинтересна а COD не се прави всеки месец cool.gif

Редактирано от Xzibit_X (преглед на промените)

Лелее, страшна е тая игра!Великолепна история, много динамичен геймплей, постоянен екшън!

Достойно продължение на поредицата! :P

Лелее, страшна е тая игра!Великолепна история, много динамичен геймплей, постоянен екшън!

Достойно продължение на поредицата! :P

С ножа яко се реже... cool.gif

Дам, хареса ми това нововъведение.Кучетата също... biggrin.gif Как само им кърши вратовете biggrin.gif

Кучетата също... biggrin.gif Как само им кърши вратовете biggrin.gif

хм..тази версия версия на КоД не съм я играл щото няма да ми тръгне sad.gif но до колкото си спомням и в КоД4 имаше кучета на които им кършиш вратовете :P

защо всикчи ми казват, че е много кратка? ох, дано да греша, че CoD 4 наистина беше такава.

хах, на мене въобще не ми я инсталира... пълни една чертичка и забива. 5 пъти пробвах все забива... егаси sad.gif

При опит да стартирам играта ме изплюва с това: Unhandled exception caught

Някой да е намерил решение?

в Виста х32 СП1 съм

обновен до последния дх9

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.