Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Очакваме Call Of Duty 5

Featured Replies

Как така ??

От кога ?

• Отговори 239
  • Прегледи 26,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Аз пък реших все пак да играя с този псевдоним $$$, копирах си сейфовете в неговата папка и като вляза помпя само Cancel, докато не влезе в менюто и ми ги има сейфовете... Поне друг начин не намерих,

• Пробвай да си я изтеглиш на RIP. При мене само така се оправи...

• И така става. Правил съм го - работи. Ако не ти се спира нета всеки път: Отиваш в C:\Windows\System32\drivers\etc. Намираш файла "hosts" и го отваряш с notepad. Вътре, на нов ред пишеш следното:

Публикувани изображения

Имам предвид, че ако имаш профил за CoD5, а ти имаш, не можеш да ползваш бетата. Мисля, че с командата connect *IP* в конзолата може да стане.

Хора някой ако знае откъде да си дръпна RIP за Call of Duty5 да каже!

Търсих го навсякъде !

Ако някой е на Мегалан и е от софия нека ми го изпрати на скайпа !

Редактирано от DeluxBG (преглед на промените)

Хора някой ако знае откъде да си дръпна RIP за Call of Duty5 да каже!

Търсих го навсякъде !

Ако някой е на Мегалан и е от софия нека ми го изпрати на скайпа !

Ето ти RIP , ама е FULL...

Изтеглих си "Call.Of.Duty.World.At.War-RELOADED" и следвах тези указания:

1. Изпечи на диск или маунтни с Daemon Tools.

2. Инсталирай играта.

3. Сериен номер: ---- ---- ----

4. Копирай крака от папка Crack в инсталационната папка.

5. Играй.

Проблемът е в стъпка 4: нямам папка Crack. Когато се инсталира играта на десктопа ми се появиха две иконки. Hа едната пише "... Solo", а на другата "... Multiplayer". Когато кликна върху първата иконка ми се появява надпис да вкарам коректно ДВД и да рестартирам апликацията. Натискам ОК, но нищо не става sad.gif. Как да си пусна играта?

П.П. Играта е един файл от 6ГБ с разширение .ISO. С WinRar го архивирах на 3 части от по 2ГБ. Качих файловете един по един на флашката и ги прехвърлих на лаптопа. Там те се съединиха автоматично в един файл от 6ГБ. С "Daemon Tools"-а отворих .ISO файла и инсталирах играта.

Редактирано от ozic (преглед на промените)

докато е маунтнат .ISO файла отиваш в MY computer и даваш десен бутон на маунтнатият диск(където ти излиза иконката на играта) избираш отвори и там трябва да има папка крак.копираш фаиловете които са в папката и ги копираш в директорията на играта.надявам се да съм помогнал

Пичове дръпнах си Reloaded версията, инсталирам всичко и при задаване на нова игра когато трябва да избера Veteran, Regular и т.н. след като избера ме връща към менюто New Game и Mission Select. Може ли някой да ми каже как да го оправя ?!

• 2 седмици по-късно...

Начи проблема е че ти трябва друг сериен номер-CD-KEY(и аз имах същия проблем наред сигурно с половин България)!!!!!Но за съжаление съм истрил фаила и не помна от къде го свалих но мога да те саветвам да потърсиш в коментарите в замунда.

Отиваш в C:\Users\Administrator\AppData\Local\Activision\CoDWaW\players\profiles, там правиш папка с твоето име и един Notepad, който кръстваш active. В него написваш името, с което си кръстил папката и си готов...

Настрой да ти показва невидими папка, преди да започнеш.

Отиваш в C:\Users\Administrator\AppData\Local\Activision\CoDWaW\players\profiles, там правиш папка с твоето име и един Notepad, който кръстваш active. В него написваш името, с което си кръстил папката и си готов...

Настрой да ти показва невидими папка, преди да започнеш.

Пак нестава! ;) ;)

Пак нестава! :) :)

Ми аз до колкото си го превеждам не ти е позволено да играеш с този ник(player)трябва да си го смениш!!!

P.S. Sry ако тва вече си го разбрал и си го пробвал :)

Нали не се пишеш с празно място? biggrin.gif

И аз разбирам, че или нямаш ник, или той е направен от празно място и не ти позволява да играеш.

Ако ти дава същото дори и с истинско ме си смени CD-Key-a и изтрий файла CoDWaW__ в C:\Users\Administrator\AppData\Local\Activision\CoDWaW\. Четири байтов, неизвестен файл е. При мене всички проблеми се оправиха, след като го изтрих.

Манияци аз също имам ерор ,ама по-различен .

Качих си Reloaded версията и всичко ОК, но не може да ми зареди 3-та мисия .

Най-много да тръгне клипа за 3-та мисия и до там .Става черен екрана и се появява мишката .При което (Alt+F4) за да изляза .Появява се ерор, който ми казва, че не можел да намери подходящ Direct3D или нещо такова .

Верно машината ми е стара и чакам да зареди ,но зареди ли всичко е наред .

Щом първите две мисии си вървят добре би трябвало и нататък да е така .

:beer:

Много странно.Играта ми я даде един френд,ама на него му върви .

Търсих,четох наляво надясно, но решение не открих .

Та кажете дали някой е имал същия проблем и как го е оправил .Или някаква идея .

Манияци аз също имам ерор ,ама по-различен .

Качих си Reloaded версията и всичко ОК, но не може да ми зареди 3-та мисия .

Най-много да тръгне клипа за 3-та мисия и до там .Става черен екрана и се появява мишката .При което (Alt+F4) за да изляза .Появява се ерор, който ми казва, че не можел да намери подходящ Direct3D или нещо такова .

Верно машината ми е стара и чакам да зареди ,но зареди ли всичко е наред .

Щом първите две мисии си вървят добре би трябвало и нататък да е така .

:headphones:

Много странно.Играта ми я даде един френд,ама на него му върви .

Търсих,четох наляво надясно, но решение не открих .

Та кажете дали някой е имал същия проблем и как го е оправил .Или някаква идея .

Инсталирай последния DirectX :wow:

Извинете, може да помислите за тъпо, но как се започва ниво? :yanim:

Пусни си single player на играта,има 2 икони едната е за single другата за multi cool.gif

Пусни си single player на играта,има 2 икони едната е за single другата за multi cool.gif

Когато вляза в менюто и после в SOLO, не става нощо нито когато дам нова игра, нито - избиране на мисия. Избирам ранг и после нищо. sad.gifohmy.gif Стои все едно нище не съм направил и не мога да почна.

Когато вляза в менюто и после в SOLO, не става нощо нито когато дам нова игра, нито - избиране на мисия. Избирам ранг и после нищо. sad.gifohmy.gif Стои все едно нище не съм направил и не мога да почна.

Приятел трябва ти друг сериен номер по нагоре в същата страница съм обяснил.

Редактирано от delqnski (преглед на промените)

Приятел трябва ти друг сериен номер по нагоре в същата страница съм обяснил.

10x, готин, задължен съм ти. :speak:

Извинявам се за лаишкия въпрос , но къде са сейфовете на тази игра. :) Няма папка players в инсталационната папка ,както при COD4, а C:\Documents and Settings\User\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW\players\save е празна :)

p.s.Играта съм я превъртял , де

Ха , и още нещо! Като се опитах сега да пусна мултито ме изхвърля post-177773-1231070473_thumb.png и като затворя това ми показва post-177773-1231070592_thumb.png

Някакви идеи ohmy.gif

Редактирано от kai40 (преглед на промените)

Шест часа и десет минути. Естествено аз играх на второ ниво на трудност, но е сравнително кратка. СоD 4 също беше кратка - пак за около шест часа.

P.S.

Много красив и героичен край. :P Всичките игри са добри, но незнам защо, краят на тази ми направи голямо впечатление.

Да попитам аз.ПОМОЩ.Защо на нивото в Okinava,пускам го зарежда и по едно време играта крашва и ме изкарва.А предишното ниво като го пуснах си работи без проблем.Какво да правя.Махнах пача,кракнах я наново и се тая.Къде е проблема.Ако я преинсталирам ще се оправи ли.

Пробва ли да си смениш CD-key-a? И при мене имаше такъв проблем и се оправи като го смених. Някъде в Options се влизаше за да се смени...

Можеш ли само да ми каже кое подред е това ниво в Окинава?

Пробва ли да си смениш CD-key-a? И при мене имаше такъв проблем и се оправи като го смених. Някъде в Options се влизаше за да се смени...

Можеш ли само да ми каже кое подред е това ниво в Окинава?

13-то подред.Braiking Point се казва.

ПП:От къде се сменп CD-KEY-а и от къде да зема нов.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.