Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Очакваме Call Of Duty 5

Featured Replies

Оставете го. Просто още един ламе... спамер. Имало ги е винаги и ще продължава да ги има. Като настинка са.

p.s.

Извинете за off topic-а.

• Отговори 239
  • Прегледи 26,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Аз пък реших все пак да играя с този псевдоним $$$, копирах си сейфовете в неговата папка и като вляза помпя само Cancel, докато не влезе в менюто и ми ги има сейфовете... Поне друг начин не намерих,

• Пробвай да си я изтеглиш на RIP. При мене само така се оправи...

• И така става. Правил съм го - работи. Ако не ти се спира нета всеки път: Отиваш в C:\Windows\System32\drivers\etc. Намираш файла "hosts" и го отваряш с notepad. Вътре, на нов ред пишеш следното:

Публикувани изображения

Свалих играта калл оф дути4 но излезна малак проблем: някои знае ли как даго отстраня- ето какво исписва Next volume:D:\games\Call of Duty4\call of Duty.4.modern. warfare. XBOX360-DIXCiD.r01?

Свалих играта калл оф дути4 но излезна малак проблем: някои знае ли как даго отстраня- ето какво исписва Next volume:D:\games\Call of Duty4\call of Duty.4.modern. warfare. XBOX360-DIXCiD.r01?

Знаеш че си свалил конзолната версия нали?

Благодаря , Много сте полезни ! Да Ви попитам: как да ги различа коя игра е за РС и коя за конзола .

Редактирано от Hanibal_Lektar
Големи букви и неправилен словоред ! (преглед на промените)

Благодаря , Много сте полезни ! Да Ви попитам: как да ги различа коя игра е за РС и коя за конзола ..

Ми то трябва да си пише релииза дали е за PC или за Конзола,а ако питаш за системните изисквания би трябвало да ги пише в описанието на играта.Ако не сам там търсиш в GOOGLE.

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

Ако теглиш от замунда -

cat_games_pciso.gif - PC-Iso - Играта е за компютър и се инсталира с DAEMON Tools/някоя друга Iso програма.

cat_games_pcrip.gif - PC-Rip - Играта отново е за компютър, но от нея са орязани някои неща (Музика, филмчета, коментари...) Инсталират се с Някоя RAR програма - WinRar, 7z...

cat_games_ps2.gif - Игра за PS1/PS2/PSP.

cat_games.gif - Игра за Xbox 360, PS3 или Wii.

Аз тегля от АРЕНА БГ за там как стоят нещтата , щото в замунда нямало места поне така казаха.Чесно да викажа много съм доволен отвас. :):):clap:

• 2 седмици по-късно...
На 13 октомври беше пусната Xbox 360 бетата на Call of Duty: World at War. Тя позволява на играчите да пробват четирите фракции в четири различни режима на три различни карти. Тези, които все още не са успели да се сдобият с beta key могат да пробват шанса си на Callofduty.com. PC бетата ще се появи съвсем скоро след пуска на 360 бетата.

Не знам дали тая бета ще се яви като демо, но ... ако е така, да я дават насам biggrin.gif

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

Ако не се казваше Call of Duty нямаше да я позная. Има толкова нови неща, че не е истина. И все пак запазва този дух който притежават Call of Duty игрите.

За АренаБГ са ти такива:

6nujpxif0seg5a2rzes5_thumb.gif - имидж файлове, инсталират се с DAEMON Tools, а крака се намира във виртуалните дискове

dwxefs1wqxs0utcuv8cv_thumb.jpg - това са архиви, разирхивирваш с WinRAR и играеш

f7nytwkkkh08fdgqkx6a_thumb.gif - тези са за PlayStation 2

8yrhg5pncx4caph3f779_thumb.gif - а тези, за PlayStation Portable, имидж дайолве, копират се в папка ISO на конзолата

a5sl318nc79rknq5biqa_thumb.gif - стария XBox с GeForce 3-ката, в арената има само една игра за него :)

5nj25zf5rhzf67bl0qok_thumb.gif - това е за XBox360

Като гледам изискванията има две възможности

1)Добре оптимизирана

2)Същата като 4, но в стил Втора Световна Война.

(CPU: Intel® Pentium® 4 2.4 GHz or AMD® Athlon 64 2800+

RAM: 512MB RAM

VIDEO CARD: NVIDIA® Geforce 6600 or better or ATI® Radeon® 9800Pro or better)-> Част от Изискванията се препокриват

Ми нормално след като тия използват енджина на Activision и просто играта е с други текстури (за втората световна).Изискванията не би трябвало да са по-високи въпреки че е крайно време за DX 10 COD игра (може би COD 6 дето излиза 2009 ще е такава - тя е от Activision отново).

Дали пак ще включат капитан Прайс? Така де, в COD4 май умря, но COD5 е отново WWII, така че е възможно.

Може би той е единственият, който е възможно да включат - в четворката е стар, тоест през WW2 може да е бил още млад редник biggrin.gif

Жалко обаче, няма шанс за Вазкес и Газ :rolleyes:

Според мене обаче ще са нови героите. Очаквам и повече мисии в сравнение с четворката.

... и да видя най-сетне подвижнa MG42 biggrin.gif

Може би той е единственият, който е възможно да включат - в четворката е стар, тоест през WW2 може да е бил още млад редник biggrin.gif

Жалко обаче, няма шанс за Вазкес и Газ :blow out candles:

Според мене обаче ще са нови героите. Очаквам и повече мисии в сравнение с четворката.

... и да видя най-сетне подвижнa MG42 biggrin.gif

има един сървър на CoD:UO на който можеш да си взимаш МГ 42 и дори противотанковата пушка(мисията на павлов) cool.gif

а за Капитан прайс-Ще се разцепя от смях ако го има и тук biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Редактирано от gogo velev (преглед на промените)

под противотанкова пушка Recoiless Rifle ли имаш предвид?

United Offense така и не успях да я подкарам :headphones:

gogo velev е прав. В Call of Duty: United Offense наистина имаше подвишно MG42. Даже май беше в първото ниво.

Бележка. MG 42 НЯМА да има подвижна по простата причина, че тежи майка и баща. В UO имаше една хамериканска подвижна, и MG 34, не 42. Recoilless Rifle беше в CoD 1 и не се движи.

Да има подвижни МГ34, М1919 и можеш да ги използваш в повечето сървъри,НО както казах в един СЪРВЪР може да взимаш МГ42 с shift и да си я поставяш където искаш като легнеш + shift

а противотакновата пушка не знам как се казва,но имаше една мисия където с нея унищожаваш около 5 танка с такава сега ще потърся инфо и ще постна ако намеря

П.С. на всички call of duty за втората световна има подвижни МГ42-тези които са монтирани на превозни средства biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

П.С.мда Recoilless Rifle беше в този сървър...май имаше и мод към този сървър но..няма смисъл от мода

Някой да има инфо за БЕТА-та? Кога и къде? :P

Бетата излезе :cheers: и е на 6-то място по играваемост според xfire :huh: а 4-ворката е на второ,двойката на трето хм...

споделяйте дали ви е харесала или...никой не я играе...или всички са заети да я играят biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

П.С.Според мен(гледах доста клипчета вече) мултиплеъра е тотално о*ран-как може на оръжия от втората световна по време на втората световна да можеш да си слагаш оптики,заглушители и т.н.според мен е твърде нереално sad.gif:(sad.gif по-добре да не я браха правили-може сингъла да е добър но мултиплейъра за мен не струва

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.