Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Очакваме Call Of Duty 5

Featured Replies

При опит да стартирам играта ме изплюва с това: Unhandled exception caught

Някой да е намерил решение?

в Виста х32 СП1 съм

обновен до последния дх9

На мен ми даваше грешка,но тръгна просто отиди в контрол панела в хардуер и звуци,там после на Звук и цъкаш два пъти на Speakers и после там най-в дясно на разширени и там долу го правиш на 24 бита 48000Хз(Студиино качество)след това натискаш приложи,ОК и е готово играта трябва да тръгне.

"НА ТЕЗИ НА КОИТО ИМ ДАВА ГРЕШКА ПРИ СТАРТИРАНЕТО ДА НАПРАВЯТ ТОВА !!!

1. Go to Control Panel

2. The click on "Hardware and Sound"

3. Click on "Sound"

4. Doble click on "speakers"

5. go to the Advanced tab

6. Set the default format to "24 Bit, 48000 Hz (Studio Quality)"

Работи за Виста за ХП

Редактирано от Remix1912 (преглед на промените)

• Отговори 239
  • Прегледи 26,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Аз пък реших все пак да играя с този псевдоним $$$, копирах си сейфовете в неговата папка и като вляза помпя само Cancel, докато не влезе в менюто и ми ги има сейфовете... Поне друг начин не намерих,

• Пробвай да си я изтеглиш на RIP. При мене само така се оправи...

• И така става. Правил съм го - работи. Ако не ти се спира нета всеки път: Отиваш в C:\Windows\System32\drivers\etc. Намираш файла "hosts" и го отваряш с notepad. Вътре, на нов ред пишеш следното:

Публикувани изображения

На мен ми даваше грешка,но тръгна просто отиди в контрол панела в хардуер и звуци,там после на Звук и цъкаш два пъти на Speakers и после там най-в дясно на разширени и там долу го правиш на 24 бита 48000Хз(Студиино качество)след това натискаш приложи,ОК и е готово играта трябва да тръгне.

"НА ТЕЗИ НА КОИТО ИМ ДАВА ГРЕШКА ПРИ СТАРТИРАНЕТО ДА НАПРАВЯТ ТОВА !!!

1. Go to Control Panel

2. The click on "Hardware and Sound"

3. Click on "Sound"

4. Doble click on "speakers"

5. go to the Advanced tab

6. Set the default format to "24 Bit, 48000 Hz (Studio Quality)"

Работи за Виста за ХП

това си е по подразбиране така...ама пак неще..

Не знам какво се ма'ате за това за колко време се превърта. Аз я врътнах на Hardened за 4 часа. Играта е велика. Btw, ако някой иска да цъкаме мулти да пише ЛС. Намерих начин, но е доста сложен :rolleyes:

Аве хора, някой имал ли е подобен проблем? Изтеглих играта, пускам да се инсталира пълни до някакъв файл и забива. Пробвах и с ръчно копиане на файловете по папки и ми забива копирането :| Всичко пробвах все ми забива на някой файл, който е различен всеки път :| Да *** вееееее!!! ;)

Имам проблем.Минавам 1вата мисия.Всичко е наред.После се появява черен екран и това е.Как да го оправя?Скъсах се от чакане :rolleyes:sad.gif:angry:

Редактирано от jamc (преглед на промените)

Аве хора, някой имал ли е подобен проблем? Изтеглих играта, пускам да се инсталира пълни до някакъв файл и забива. Пробвах и с ръчно копиане на файловете по папки и ми забива копирането :| Всичко пробвах все ми забива на някой файл, който е различен всеки път :| Да *** вееееее!!! :sobbing:

"Нали знаш какво пише, когато пуснеш някоя по-мощна игра: nvidia, .... it's meant to be played"

Така ли? Ето ти го резултата :) Нвидиа.

Ни в клин, ни в ръкав като плюеш, получваш същото.

Тоя па... Nvidia съкс. Просто така не можем да му гледаме на кафе. Да даде повече инфоо.

BTW, КВО общо има картата с инсталацията?!

Редактирано от Skoinks (преглед на промените)

Аве хора, някой имал ли е подобен проблем? Изтеглих играта, пускам да се инсталира пълни до някакъв файл и забива. Пробвах и с ръчно копиане на файловете по папки и ми забива копирането :| Всичко пробвах все ми забива на някой файл, който е различен всеки път :| Да *** вееееее!!! :sobbing:

Направи една проверка на торента да не е изпуснало някой фаил при свалянето. ;)

Айде и аз я врътнах.Супер, гига, мега, турбо яка игра...жалко, че е толкова кратка. :rolleyes:

Нооо...за къде без наши момчета:

sasssud7.jpg

Имаше доста такива из кредитите, но това ми се стори най-българско. biggrin.gif

И наистина е българин! http://www.linkedin.com/in/malkia

БРАВО!!!Страхотна игра! :P:D

Айде и аз я врътнах.Супер, гига, мега, турбо яка игра...жалко, че е толкова кратка. ;)

sasssud7.jpg

БРАВО!!!Страхотна игра! :wors::P

Йеее...Бях убеден , че българите не са толкова зле от страна на игрите-бях прав ! biggrin.gif

Айде и аз я врътнах.Супер, гига, мега, турбо яка игра...жалко, че е толкова кратка. :huh:

sasssud7.jpg

БРАВО!!!Страхотна игра! :wors::yanim:

Браво! :yanim: Жалко само,че имам гаден проблем с играта :Psad.gif:angry:

Поне имаш проблеми, аз не мога дори и тях да имам biggrin.gif Като не мгоа да я инсталирам... Тъй като казвате, че е кратка, някой може ли да ми каже колко нива има играта и дали е по-кратка от CoD 4?

А моя проблем е следния, минавам първата мисия и започва да зарежда втората и след като зареди малко и ме изхвърля от играта и ми дава някаква грешка, това го прави постоянно опитвах и отново и отново и не иска, ако може някой да помогне от какво може да е?

А моя проблем е следния, минавам първата мисия и започва да зарежда втората и след като зареди малко и ме изхвърля от играта и ми дава някаква грешка, това го прави постоянно опитвах и отново и отново и не иска, ако може някой да помогне от какво може да е?

Напиши каква е грешката...

И при мен е така само ,че не ми дава грешка,а след 1вата мисия ми стои черен екрна :write a letter: Ето пач 1.1 http://www.gamershell.com/download_35712.shtml

Редактирано от jamc (преглед на промените)

Напиши каква е грешката...

1240485.jpg

Ето това ми изкарва.

Ето и на мене ми дава некав смотан проблем k0legazj7.th.jpgthpix.gif mоля помогнете

Тази грешка като стартираш играта ли ти се появява ?

Не след като мина 1-та мисия, почва да зарежда втората и това излиза и ме изхвърля от играта.

Много е добра играта.Вече започнах 5-тата част - до четвъртата мисия съм и мога да кажа,че определено ми харесва(то цялата поредица ми харесва).Оръжията са много добри...Това,което ми направи впечатление е,че като тичаш/ходиш по различни терени(вода,нанагорнище,равно място) скоростта ти е различна (нещо, което май го нямаше в 4-ката,а е добро нововъведение).Не случайно CoD е една от най-играните игри.Може би единственото нещо,което за сега не ми харесва е,че играта се очертава да бъде кратка(май са 20 мисии).

Според мен играта е страшно бъгава. Първо, че си стартира кога си иска, второ аверите се стрелят на един кашон разстояние, трето когато легнеш на запалена течност, тя не те наранява.... Не знам не ми хареса играта, а и не може да се играе нормално-днес тръгва, утре-не sad.gif

Редактирано от Rommel42 (преглед на промените)

• Автор

Играта е пародия на Call of Duty.Няма го чувството типично за CoD.Технически е зле а историята е тъпо расказана и не скопосана.Звука и саундтрака са плачевни.Изобщо доста е зле.Да идва истинската игра на Инфинити Вард,тия другите "разработчици" да вземат да се скрият някъде и повече да не се паказват.

Редактирано от MasterI (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.