Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Очакваме Call Of Duty 5

Featured Replies

CD-Keya се сменя от Options => Co-Op Options => Change CD key. CD-keya, който работеше го забравих, но Skoinks мисля че го беше написал по-назаде в тази тема, тка че прелисти й малко страничките, току-виж си го намерил. Ако все пак не го намериш пробвай в Гугъл... Не давам гаранция, че проблемът ще се оправи. Казвам, че и аз имах такъв проблем, само че на 7-ма мисия и се оправи след като смених CD-keya :)

Редактирано от Crimsader (преглед на промените)

• Отговори 239
  • Прегледи 26,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Аз пък реших все пак да играя с този псевдоним $$$, копирах си сейфовете в неговата папка и като вляза помпя само Cancel, докато не влезе в менюто и ми ги има сейфовете... Поне друг начин не намерих,

• Пробвай да си я изтеглиш на RIP. При мене само така се оправи...

• И така става. Правил съм го - работи. Ако не ти се спира нета всеки път: Отиваш в C:\Windows\System32\drivers\etc. Намираш файла "hosts" и го отваряш с notepad. Вътре, на нов ред пишеш следното:

Публикувани изображения

Някой може ли да ми прати някакви сейфове от тази игра? Преинсталирах си Windows-a и глупака му с глупак - забравих да се поровя из *\Users\ директорията да си съхраня каквото е нужно sad.gif ... а бях минал доста от играта (последно разбивах една армада японци... явно царицата на мравуняка е била там... ама както и да е). Някой ако може да ми прати някой сейв, няма значение до къде, просто не ми се почва отначало.

Благодаря Ви предварително.

CD-Keya се сменя от Options => Co-Op Options => Change CD key. CD-keya, който работеше го забравих, но Skoinks мисля че го беше написал по-назаде в тази тема, тка че прелисти й малко страничките, току-виж си го намерил. Ако все пак не го намериш пробвай в Гугъл... Не давам гаранция, че проблемът ще се оправи. Казвам, че и аз имах такъв проблем, само че на 7-ма мисия и се оправи след като смених CD-keya :)

Не знам ако може дай кея защото пробвах и с key generator и с дгури кодове,дава че е валиден,но на тази мисия пак крашва.Пробвах с един файл откл8чих всички мисии и тогава направо заредих следващата миси тя си бачка там без проблем,а на тази пак дава грешка.Дай ако може работещия кей да видим дали ще стане.

Никой ли няма да ми прати сейфове?

Колко далеч беше стигнал. Опиши последното ниво, защото от по горе не разбирам почти нищо.

Редактирано от GraffiK_POP_FAN (преглед на промените)

Нещо като японска крепост... с много японци естествено, насъбрани по окопи, едновременно излизаха и от земята... не съм добър в описанията. Просто искам сейв с някакъв прогрес, понеже не ми се почва отначало. Идеята ми е поне да не се налага да наваксвам толкова много. :)

Не знам ако може дай кея защото пробвах и с key generator и с дгури кодове,дава че е валиден,но на тази мисия пак крашва.Пробвах с един файл откл8чих всички мисии и тогава направо заредих следващата миси тя си бачка там без проблем,а на тази пак дава грешка.Дай ако може работещия кей да видим дали ще стане.

Еми щом си пробвал с всички CD key-ове и не става, значи проблема е в нивото, филмчето преди него или в крака, не знам...

Кажи ми на кой релийз ти е играта. Сигурно е на RELOADED, пробвай ре-инстал или да копираш нивото ръчно (името ще и е нещо от сорта на iw_sp13.iwd) и видетот за нивото в папка videos. И на мене ми се наложи да копирам файлове ръчно, защото ми се бъгваше пък инсталацията...

Искам сега и аз малко помощ... Значи проблема с крашването в началото го оправих. Обаче сега просто на случайни моменти когато я пусна ми дава да си направя Online account. Аз имам, натикам Cancel и ме връща в менюто с някакъв профил без име и без никакви отключени нива.

Някаква мистериозна сила ми прави папка $$$ в папка Players и ми записва в TXT-to active $$$ :)

Трих пак файлове, блокирах достъпа до файлове, но пак става. Съвсем случайно понякога когато я пусна ей така не ми приема моя профил и ме запраща на майната си да правя нов sad.gif Някакви идеи?

Не става пробвах и с заменяне на файлове,всички мисии и фимчетата замених,но не стана,нещо си е от релииза,свалих от арена един файл който откл8чва всички мисии и така прескочих тази мисия.

• 2 седмици по-късно...

Абе... егати... Правя всичко като хората, но като вляза ми пише "Retrieving accounts information failed" и после "Create online profile". А аз си имам. После като вляза при профилите някаква невидима сила ми е направила папka $$$ и е написала в текстовия файл също $$$ :rolleyes:

WTF?! Как да се справя с това?

И на мен се е случвало...просто като я превъртях си копирах папката със сейфовете на друг дял...и като се случи изтривам новосъздадената и си слагам моята biggrin.gif

C:\Users\B-boy\AppData\Local\Activision\CoDWaW (за Windows Vista) и всичко е 6 biggrin.gif

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

Аз пък реших все пак да играя с този псевдоним $$$, копирах си сейфовете в неговата папка и като вляза помпя само Cancel, докато не влезе в менюто и ми ги има сейфовете... Поне друг начин не намерих, всичко изпробвах...

Искам сега и аз малко помощ... Значи проблема с крашването в началото го оправих. Обаче сега просто на случайни моменти когато я пусна ми дава да си направя Online account. Аз имам, натикам Cancel и ме връща в менюто с някакъв профил без име и без никакви отключени нива.

Някаква мистериозна сила ми прави папка $$$ в папка Players и ми записва в TXT-to active $$$ :lol6:

Трих пак файлове, блокирах достъпа до файлове, но пак става. Съвсем случайно понякога когато я пусна ей така не ми приема моя профил и ме запраща на майната си да правя нов sad.gif Някакви идеи?

При мен се получава същото с папката.Може би успях да вляза точно два пъти с моя си акаунт и като изляза активния player си е $$$ ...накрая за да играя мулти просто си преименувах unknown soldier-a.

angelovarna ако все още ти трябва safe мога да ти пратя на veteran на 7-8 мисии преди края.Стигнал съм до една мисия в Япония, започнах да играя multiplayer и се отказах да я превъртам... biggrin.gif а и и без това на ветеран не е много лесно и ме убиваха по няколко пъти докато продължа...Пиши ми ЛС ако си заинтересован.

• 2 седмици по-късно...

Повечето от нас вече я превъртяха, но все пак:

Activision качиха в нета първата кръпка за Call of Duty: World at War. Тя обновява този наскоро излязъл шутър на Treyarch Invention до версия 1.2, добавя една нова карта, отстранява няколко експлойта и прочие.

Free Multiplayer Map! The tide is out and the sun is high – this daytime version of Makin sheds new light on the battle! 

Fixed exploits that allowed for power ranking servers. 

Fixed router related server authentication errors. 

Fixed HTTP Redirect functionality for downloading mods 

Fixed sound device crashes stemming from Emulated Sound Devices 

Fixed exploit which allowed players to color their name tag. 

Hits now register properly while targeted player is leaning. 

Enabled /cg_drawfps in multiplayer games. 

Fixed command-line +connect functionality 

/cg_fov no longer resets to the default value in between matches. 

Dedicated servers automatically reconnect to the Master Server in case the Master Server resets. 

"Accept Game Invite" is bound to its default key, F10. 

Implemented fix for attempting to join password protected servers from the server browser. 

Fine tuned Bolt-Action Rifles for balance. 

Screenshots no longer overwrite each other. 

Fixed various multiplayer map related issues and exploits.

link: ЛИНК

Fixed exploit which allowed players to color their name tag.

Пфуу, какъв голям проблем! biggrin.gif Видях го тоя ъпдейт по тракерите преди няколко дни, жалко че само mutliplayer фиксове има sad.gif

Аз принципно не играя шуутъри на мултиплеър (въпреки, че мисля, че съм добър (без да се хваля)), но е хубаво, че изглаждат проблемите и там. Скоро може да излезе нов пач, кой знае. :P

Пфуу, какъв голям проблем! biggrin.gif Видях го тоя ъпдейт по тракерите преди няколко дни, жалко че само mutliplayer фиксове има sad.gif

Заради този "малък" проблем се получава лаг

2.10 Забранено е публикуването и разпространението на незаконен софтуер като кракове, пачове и серийни номера, както и заявките за такива.

:rolleyes:

Редактирано от Crimsader (преглед на промените)

свалих новата карта за зомбитата може ли някой да каже как да я инсталирам в играта.благодаря предварително :rolleyes:

Каква нова карта? :rolleyes: Я дайте линк...

свалих новата карта за зомбитата може ли някой да каже как да я инсталирам в играта.благодаря предварително :yanim:

Чакай малко!Нивото със зомбитата не е ли след като я превъртиш.След като изчакаш надписите,то почва biggrin.gif

последното ниво е ,да

То е малко тъпо, защото

ти идват на безкрайни вълни и нивото свършва когато умреш.

;)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.