Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Очакваме Call Of Duty 5

Featured Replies

Напротив. Играта не е бъгава. Превъртях я 4 пъти вече на всичките нива на трудност и нито веднъж не ми се е бъгвало нещо/крашвала играта.

• Отговори 239
  • Прегледи 26,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Аз пък реших все пак да играя с този псевдоним $$$, копирах си сейфовете в неговата папка и като вляза помпя само Cancel, докато не влезе в менюто и ми ги има сейфовете... Поне друг начин не намерих,

• Пробвай да си я изтеглиш на RIP. При мене само така се оправи...

• И така става. Правил съм го - работи. Ако не ти се спира нета всеки път: Отиваш в C:\Windows\System32\drivers\etc. Намираш файла "hosts" и го отваряш с notepad. Вътре, на нов ред пишеш следното:

Публикувани изображения

Ех, случва се... Но все пак, измежду помиите, които излзат напоследък мене ме изкефи ;) И все пак най-много се изкефих на CoD4.

Редактирано от Crimsader (преглед на промените)

На мен пък не щеше да се инсталира и трябваше да я изтегля RIP-ната. Сега си върви перфектно :rolleyes: Доволен съм, да и още как, след като има и български момчета в разработката...

Играта е пародия на Call of Duty.Няма го чувството типично за CoD.Технически е зле а историята е тъпо расказана и не скопосана.Звука и саундтрака са плачевни.Изобщо доста е зле.Да идва истинската игра на Инфинити Вард,тия другите "разработчици" да вземат да се скрият някъде и повече да не се паказват.

Единствено филмчетата ми харесваха-бяха доста раздвижени. Само дето ако РИП е 100 процента работещ, то там няма филмчетата и това ми убива удоволствието. Наистина липсва чувството за Call of Duty. 1 я врътнах общо 59 пъти и все още ми харесва сингъла, мултите също е прекрасно, само дето няма крактнати сървъри sad.gif. Двойката-тя малко развали серията, но също се понася. Нея съм я врътнал около 20 пъти, също добра. 3ката за жалост не видя бял свят за ПС, 4 беше издънка, 5 я наследи с не дотам кадърния engine... Чудно каква ли ще бъде Call of Duty 6-sci-fi....

Неп, то беше рипната инсталация, всичко си има :)

Двойката-тя малко развали серията...

Bullshit! :) За времето си CoD 2 беше най-доброто FPS, а аз тъй като съм ги пробвал всичките мога да кажа, че CoD 3 е най-зле от всички. Играх я на PSP-то... Ужасна графика, геймплейа беше ужасно труден... Абе прилича на тая Brothers in Arms Road to Hill 30 ;)

4-ката не знам как може да е издънка, но както кажеш... Сега и аз я врътвам CoD5 и мога да кажа, че има турбо добра атмосфера, много втелява :)

Неп, то беше рипната инсталация, всичко си има :)

Bullshit! :lol6: За времето си CoD 2 беше най-доброто FPS, а аз тъй като съм ги пробвал всичките мога да кажа, че CoD 3 е най-зле от всички. Играх я на PSP-то... Ужасна графика, геймплейа беше ужасно труден... Абе прилича на тая Brothers in Arms Road to Hill 30 ;)

4-ката не знам как може да е издънка, но както кажеш... Сега и аз я врътвам CoD5 и мога да кажа, че има турбо добра атмосфера, много втелява :)

"Играх я на PSP-то". LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOL. Така. Аз ти казах, че си смешен. (Не си спомням къде) Първо, че играта никога не е излизала за PSP. Второ, че CoD3 е може би най-свежата игра за WWII (След CoD5) просто е само за X-Box 360, PS3, PS2 и Wii. Не е нужно тук да ни се правиш на "all knowing" геймър, защото си личи, че не си такъв.

Абе прилича на тая Brothers in Arms Road to Hill 30

Тебе трябва да ти вземат компютъра и да те наритат на пуст остров по средата на Тихия океан!

Редактирано от Skoinks (преглед на промените)

Ама че, отрпека! Пфуу, аман!!! :P

CoD 3 я има за PSP от няколко години, провери където искаш!!! Аз ти казвам, че я играх на PSP-то и беше със супер гадна графика и прочие.

Абе чудя ви се бе, хора, не е проучил въпроса и ма нарежда вече. Спри да се заяждаш с мене, ти се правиш на този "all knowing gamer", не аз! интелекта си личи от километри.

Говори глупости, после аз съм бил смешен... На тебе трябва да ти... Аре няма да псувам пред модовете. Нито пък ще се занимавам със селски ламери... :)

PSP версиите са олекотени и съвсем различни затова имат лоша графика.PSP не предоставя хардуера които е необходим на игрите да се видят в пълния им блясък.Все пак конзолата е малка

Е това е ясно... Но!

Първо, че играта никога не е излизала за PSP.

:rolleyes:

Абе прилича на тая Brothers in Arms Road to Hill 30

... по графика!

:angry22:

Играта е пълен батак.След като я ъпдейтнах на версия 1.1 пак попаднах на доста и досадни бъгове.Единия от моите ме заклещи до стената и не можех да мърдам.Един път ми изчезнаха сейфовете и я почнах от начало(добре че бях само на 3-та мисия)Точно накрая преди влизането на райхстага бариерата не се разби и аз незнаех че точно това е трябвало да стане и се лутах 20 мин по картата докато разбера че трябвало да дам рестарт.Една врата също се бъгна и моите стояха пред нея без да я отворят.Доста е трудна и враговете първо стрелят после се показват.Случи ми се войник да не мога да убия с танк.Гранатите почти нищо не им правят докато техните те хващат много отдалече.Много разочарован останах.Играта НЕ струва.

Искам само да попитам защо ми прави такъв странен бъг. Играя, спирам играта, пускам я пак и точно преди менюто ме изхвърля и ми показва това:

ln6l69r6xzk5wc36476e.jpg

Понякога става, понякога не, но когато стане няма оправяне освен рестарт на PC-то...

;) Някакви идеи как се оправя това чудо?

П.П. Направих онези настройки, където влизам в папката с профилите и правя моя като active, но пак същото става...

Абе не знам, ма очевидно и Gamespot, Gamestop, GT и още няколко сайта не намират играта CoD3 PSP. А да те светна, че графиката на BiA е една от добрите и няма КЪДЕ да се сравнява с PSP тъпизмите.

Влезте в google и напишете call of duty 3 for PSP и вижте първите линкове цък

P.S не давам линк защото при опит за влизане ми дава ТОВА

Редактирано от jamc (преглед на промените)

Сега я свалям.На пръв поглед изглежда супер.Но някой знаели crack сървъри за нея.

Мерси много.

Не ти говоря за BiA Hell's Highway, а за BiA Road to Hill 30, от преди няколко години с графика на нещо от типа на Medal of Honor Allied Assault.

Не знам къде какво сте търсили, аз съм я играл CoD 3 на PSP... И няма да я играя повече де, то за PSP единствено Tekken и още една-две си струват...

CoD W@W сега я превъртях и мога да кажа само, че е страшна. Накрая отключва някакво бонус ниво, където трябва да цепиш немски зомбита и да видиш колко дълго би оцелял с ограничени ресурси...

Лично най ме впечатли CoD 4, но както е почнало ще излиза по една CoD на година.

Относно проблема, изтрих всички профили и още едни тъпотий и се оправи...

И сега... Да се задълбаем в GTA 4 :)

Поздрави! :lighter:

Аз пак имам следния проблем . Всичко е точно, играя, ама като стигна до 6 ниво и като го пусна ми изписва - донт'сенд. Мисля , нещо е прецакана играта ? Някой имал ли е този проблем !

Редактирано от Hanibal_Lektar
В българската азбука има букви Ч и Ш (преглед на промените)

Да... Изтегли си RELOADED и копирай картите от него. Ако твоята CoD 5 e на RELOADED, сори...

Аз крак си изках но при редакцията го е махнал. Та някои може ли да ми даде крак , че тоя в замунда ме ебва ! ohmy.gif

Не могат да се прилагат файлове в съобщенията по-големи от 2 мегабайта... Пробвай да си намериш крака в GameCopyWorld ;)

Понеже сам малко ундеанец става ли просто да пратиш директен линк от този саит, че ненамирам . ;)sad.gifohmy.gif

Ами няма такъв линк. Ако ти пратя ще ти покаже, че достъпът е забранен. Както и да е, ето как да се докопаш до крака. Пъро натискаш на линка, избираш кой да е европейски мирор, на следващата страница даваш "Enter". Вече си в началната страница. Сега под Game Index (вдясно) има написани буквичи. Примерно първите "A-F" - това означава, че в този линк има кракове за игри, започващи с букви от A до F (английската азбука). Call of Duty започва с "C", така че натискаш на линка "A-F" под Game Index вдясно. Сега намери името на Call of Duty World at War (в дясната колонка е). Натискаш на името и ти излизат кракове и трейнъри. Краковете са всички изписани файлове под заглавието Game Fixes. (Следиш ли ми мисълта?) Натискаш върху името на избрания от теб крак и ще те прехвърли на мястото, откъдето да го изтеглиш. Крака, който си избрал ще се намира най-горе в страницата на браузъра ти, натискаш върху иконката на дискета. Ще ти излезе списък с мирори. натискаш на кой да е европейски мирор и ще ти pop-up-не файла за теглене. Натискаш Save As и ти тегли архивче с крака. Това е, replace-ваш го и играеш.

Дано това да ти е помогнало, описах ти го как трябва да стане по възможно най-подробния начин. Надявам се и Вие, юзърите от Индия (индианците) да сте ме разбрали :lol6:

П.П. Ако решиш да теглиш и трейнъри от GameCopyWorld, възможно е да засече някои от тях като троянци. Но спокойно, никой от файловете в сайта няма какъв то и да е вреден ефект върхо машината ти. В повечето случаи акко си с NOD 32, може дори да не засече троянец. Но както казах това е само за трейнърите.

Ако някой крак не ти действа или просто искаш да играеш оригиналната си игра без да пъкаш диск всеки път в CD ROM-a, отбивай се в GameCopyWorld - Меката на краковете и трейнърите ;)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.