Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да разбера дали ми следят компютъра?

Featured Replies

Един съвет от мен-Ще изгубиш много по-малко време ако си дадеш компа за преинсталация на Уиндоуза ,отколкото да се мъчиш да разбреш нещо от иначе професионалните съвети тук.Проследих темата и подозирам че компа ти е доста заразен с всевъзможни вредители.Няма да е лошо да прочетеш малко поне за Уиндоус-за начинаещи.Аиде успех :)

Стои си на прозореца!

Ето!

http://img15.imageshack.us/img15/5330/46308230.png

Това просто го затвори.Ти направи ли това което ти бяха препоръчли?Ето-просто махни отметките от прозорчетат дето сам маркирал.

post-210006-1236788046_thumb.jpg

• Отговори 135
  • Прегледи 70,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• а аз си мислех, че вица за блондинката дето я пратили в космоса е научна фантастика

• ееееееееее, стига де! Тъкмо стана интересно!

• не е зле един лог от Hijackthis 1.свали я от тук 2.прейменувай я на alabala.exe 3.избери Do scan and safe log file 4.копирай съдържанието на лога и го постни в следващия си пост

Публикувани изображения

Един съвет от мен-Ще изгубиш много по-малко време ако си дадеш компа за преинсталация на Уиндоуза ,отколкото да се мъчиш да разбреш нещо от иначе професионалните съвети тук.Проследих темата и подозирам че компа ти е доста заразен с всевъзможни вредители.Няма да е лошо да прочетеш малко поне за Уиндоус-за начинаещи.Аиде успех :)

Това просто го затвори.Ти направи ли това което ти бяха препоръчли?Ето-просто махни отметките от прозорчетат дето сам маркирал.

А това къде се намира?

А това къде се намира?

С риск да го повторя- от Декстопа кликаш с десен бутон на Моя компютър,>Своиства>Remote(намира се вдясно на Аутаматик Упдате) и си точно там.

Нямам го, излиза ми това за тапетите и скрийнсейвъра. sad.gif

Нямам го, излиза ми това за тапетите и скрийнсейвъра. sad.gif

Излиза ти това защото кликаш на самия екран.Маи не следиш:)кликни на Иконата Моя Компютър .

Излиза ти това защото кликаш на самия екран.Маи не следиш:wors:кликни на Иконата Моя Компютър .

И само да ти напомня че сам сигурен че ще забравиш.като махнеш отметките натисни ОК задалжително.после рестартраи.

Направих го. Но това пак си стои. sad.gif Упорита напаст такава!

Плюс това, всеки път като реша да рестартирам или угася компютъра, все тва ми се появява!

http://img527.imageshack.us/img527/167/37776536.png

Плюс това, всеки път като реша да рестартирам или угася компютъра, все тва ми се появява!

http://www.kaldata.com/forums/index.php?s=...t&p=1295689

Винаги има край :rolleyes: Или сама си направи или някой да дойде да ти инсталира ОС - ЧИСТА ИНСТАЛАЦИЯ

- запиши си важните неща на дискове,но без ексетата и компресираните файлове.

- на някои програми като на Фотошоп можеш да запомниш някои настройки - копирай и тях

- премини към чиста инсталация - триене на дялове и последвалото им форматиране

- инсталираш драйверите и махаш свички отметки за споделени папки и отдалечена помощ

- виждам че харесваш Нортон - сложи си NIS 2009 лошото,е че за целта ще ти е нужен интернет,самата активация не става по друг начин.Поне аз не знам

- едва след това пускаш ъпдейтите на ОС и я обновяваш до дупка

- Преминаваш към инсталацията на другите програми.

- избягвай да ползваш елементарни пароли - по лесно е да ги помниш отколкото да поправяш след това

Толкова време се мъчиш - откъде този мазохизъм?

Винаги има край :rolleyes: Или сама си направи или някой да дойде да ти инсталира ОС - ЧИСТА ИНСТАЛАЦИЯ

- запиши си важните неща на дискове,но без ексетата и компресираните файлове.

- на някои програми като на Фотошоп можеш да запомниш някои настройки - копирай и тях

- премини към чиста инсталация - триене на дялове и последвалото им форматиране

- инсталираш драйверите и махаш свички отметки за споделени папки и отдалечена помощ

- виждам че харесваш Нортон - сложи си NIS 2009 лошото,е че за целта ще ти е нужен интернет,самата активация не става по друг начин.Поне аз не знам

- едва след това пускаш ъпдейтите на ОС и я обновяваш до дупка

- Преминаваш към инсталацията на другите програми.

- избягвай да ползваш елементарни пароли - по лесно е да ги помниш отколкото да поправяш след това

Толкова време се мъчиш - откъде този мазохизъм?

Откъде да знам аз че някаква си ревнивка ще ме тормози?Отде да знам, че ще попадна на психопатка?

Няма как да знаеш - инсталирай си на чисто но Уиндоус, смени си всички пароли и запомни само нужните ти отметки в браузъра.

Предварително прочети важните теми във форума и след инсталацията си затвори дупките/ освен ако този който е инсталирал не го е сторил вече/ Никакво споделяне на файлове и папки - и никакво доверие на разни приятели :rolleyes:

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Така е, в днешно време е пълно с психопати, особено в интернет...

Тия ревнивите са сред най-лошите. Пази се от тях. Не я знаеш какво замисля.

Откъде да знам аз че някаква си ревнивка ще ме тормози?Отде да знам, че ще попадна на психопатка?

Затова както ти каза nikssi направи чиста инсталация, сложи си добра антивирусна, някоя антишпионска (като SpyBot Search&Destroy) и почваш начисто. Пък ако след това ще се боиш да не те погне психопатката, отиваш при интернет доставчика си и му казваш да ти сменят IPто (предполагам, че ще ти го сменят) и готово. И внимавай във форумите, до колкото разбрах в други теми тя те е намерила от форум или нещо такова беше. Айде Успех и внимавай в мрежата :clap:

• 3 месеца по-късно...

Моля , помогнете ! Почти съм сигурен ,че на компютърът ми е исталирана програма за наблюдение над работата ми в Стелт режим ! Моля посечете ми програма или начин по който да разбера дали съм прав и как да го прамахна !

Благодаря предварително !

Какво те кара да мислиш така?

Като начало един screenshot от всички задачи в Ctrl+Alt+Del [Task Manger] > Processes, би свършил работа.

Моля , помогнете ! Почти съм сигурен ,че на компютърът ми е исталирана програма за наблюдение над работата ми в Стелт режим ! Моля посечете ми програма или начин по който да разбера дали съм прав и как да го прамахна !

Ако си "Почти съм сигурен", най-сигурно ще е направо да преинсталираш, вместо сега един куп въпроси да те питаме, а ти от твойто ниво на компетентност няма тъй или иначе да се оправиш или да дадеш нужната информация. Най-бързо, лесно и сигурно, а ще ти спести и часове излишно писане по форуми. Стелт-мелт... сега ще почне едно постване на лога от един куп програми и питания на елементарни въпроси, за много неща, дето си решил да ги спестиш.

Ще ти кажа най-лесния начин. Само и единствено антивирусната на Касперски ги лови всичките троянски коне, дори и да са криптирани - проверено и потвърдено. Сложи си един Касперски и не му мисли. Аз ползвам AVG, но пък тя проверено не може да лови всичките :) Но на мен не ми трябва по-добра защита, мога да се опазя от подобни животинки. :)

Най-напред погледни в Add/Remove Programs от Control Panel-a...защото, ако не е изтрит записа от регистрите...тя ще присъства там...

След това огледай папките в Programi Files и Application Data, процесите (както ти спомена Krisku)...и евентуално един лог от GMER.

Ако това ти се вижда сложно...последвай съвета на djagi.

Друг вариант е да си сложиш някоя програма за дистанционен контрол и да дадеш управлението на някой тук който ги разбира тези неща да направи проверката и евентуално да премахне тази заплаха. Разбира се ти трябва да имаш пълно доверие на човека и да си сигурен в него.

некоректна идея! Автора да се счита предупреден!!!

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Не се връзвайте на пишещи под различни псевдоними тук във форума Днес са тук,утре са пак тук под друго име :angry: и се правят на многознайковци.

Най добре сам преинсталирай компа като изтриеш всички дялове и отново ги създадеш и минеш през формат.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Не се връзвайте на пишещи под различни псевдоними тук във форума Днес са тук,утре са пак тук под друго име :angry: и се правят на многознайковци.

Най добре сам преинсталирай компа като изтриеш всички дялове и отново ги създадеш и минеш през формат.

Послушай цитираните препоръки!

• 1 месец по-късно...

привет: искам помощ относно следене на друг компютър. може ли някой да ми пише на майл или на скайп как става? как да проверя дали ме шпионират на компа и как ще стане ако всичко е скрито: папки, и програмата даже. благодаря предварително: скайп; jiktak9 e-mail:[email protected]

привет: искам помощ относно следене на друг компютър. може ли някой да ми пише на майл или на скайп как става? как да проверя дали ме шпионират на компа и как ще стане ако всичко е скрито: папки, и програмата даже. благодаря предварително: скайп; jiktak9 e-mail:[email protected]

Ти ли искаш да следиш или искаш да провериш дали не те следят теб?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.