Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой е най-добрият Torrent клиент и защо?

Най-добрият торент клиент 600 гласували потребители

1. 1. Най-добрият торент клиент

• uTorrent
      70%
      372
    • BitComet
      14%
      77
    • Flashget
      3%
      17
    • Azureus
      3%
      21
    • BitSpirit
      2%
      11
    • Друг
      6%
      32

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

uTorrent Завинаги!!! :rolleyes:;);)

• Отговори 230
  • Прегледи 82,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Bitcomet-та може да е бъгав,но свалям по-бързо с него от Utorren-та.С Bitcomet-та свалям с 2600-2700Kbs.,a s Utorrena с 2300-2400Kbs.А и ако слагате,слагайте старите биткомет-и до 0.70,всичко от там на татък са боклуци.

Аз съм с биткомет 0.60 и си ми е перфектно, който каквото му харесва!

че е лаком...за системни ресурси Публикувано изображение

Bitcomet .70 :) µtorrent ме дразни по име, при скорости около 2-3 MB/s компютъра е по-тромав спрямо с Bitcomet, a с тия скапани партфайлове дето ми блъска по папките да си го... (цензура) ;)

Аз не мога да се съглася с това че кометата е лакома на рам и че натоварвала компа ползвам версия 0.80.Процесора ми е Pentium 4 - 3.00GHz и 1.00GB рам.Ето снимка на процесора в момент на сваляне.

post-19664-1220243186_thumb.jpg

Редактирано от silvestar (преглед на промените)

Тва си казва думата когато теглиш с по висока скорост, тва 400 нищо не каза все едно. Средно тегля с над 5-6МБ. Тогава да видиш дали ще можеш да си отвориш калкулатора. :rolleyes: Аз си тегля с uTorrent и съм много доволен.

Редактирано от Rade (преглед на промените)

Не знам дали Кометата е лакома за ресурси ама като бях с нея компа ми се рестартираше например като си пуснеш уин ампа или някаква друга програма Публикувано изображение Откакто я махнах и сложих мю торрента нямам подобни проблеми. :angry:

Има такова нещо, и аз съм с него, менюто му е по-просто и достъпно за вникване от начинаещи потребители (говоря като бивш такъв).

Тази тема май ще я зачистят, понеже е пълно с подобни, но нека кажа, че ползвам най-банален FlashGet, защото не ме занимава със себе си, не е капризен, дърпа наред, разпознаваем е от повечето тракери и сървъри.

Аз съм твърдо за µTorrent, то като се замисля никога не съм ползвал някоя друга :P

Аз съм твърдо за µTorrent, то като се замисля никога не съм ползвал някоя друга :lol6:

uTorrent-най-простата и най леката! BitCometa дърпа процесора на 80-90% и ни можеш да ползваш компа. Ползвам но по рядко и BitSpirit тя е по-тежка от uTorrent но си я бива и нея! :)

абе с тия 65% и всички изказани мнения не смятате ли че дискусията е свършила отдавна

• 4 месеца по-късно...
  • 2 месеца по-късно...

Вот за BitComet. С него започнах и с него ще си остана. Имаше период от месец, два в които бях с FlashGet, но не останах доволен. Много по-тежък е и има приумицата да забива при директно спиране/пускане на голямо количество файлове. BitComet не го прави това, като и предоставя exp система за сиид т.е. колкото повече качваш, толкова по-висок ранк получаваш и ти се отварят все повече "ресурси". Аз в момента съм 12 ниво Captain, като в най-скоро време ще натрупам за Major :rolleyes: ..

• 5 месеца по-късно...

Blah! няма файда от тоя биткомет

инсталирах го да видя дали има промяна в скоростта или нещо, но маи не :\ от всякъде има реклами и функции, които почти за нищо не служат :yanim:

utorrent

u torrent няма нужда да я хваля,най идеалният торент

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.