Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaspersky Anti-Virus & Internet Security 2009 - част 1

Featured Replies

Сравнявайки по ползвани ресурси не установявам осезаема разлика между ESET SS v.3 и K I S 2009. Досега обаче и двете трайно не са ми харесали заради загуба на функционалност при някои атаки. При последната версия на KIS 2009 не зная дали това ще се случи отново. Ще пробвам. Поздрави

Вярно е това съм го установил преди повече от месец.Който желае да се влияе от пропагандите и манипулациите на първенеца по-статистика,но практиката и личното убеждаване е най-вярно.

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 151,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

/не уточнявам кое повече върви от двете :eek: /

Може ли по-конкретно?

Благодаря.

"""Пробвай и обезателно пиши и те моля поне една снимка пусни""" Не разбирам защо трябва да правя снимка примерно на почервенелия ESET SS с отпадналите му функции - който не ми вярва ще повярва, когато го установи някой път при себе си. Щели били да подобряват Root-защитеността в четвъртата си версия... Пожелавам им успехи, но третата им версия не отговаря на необичайните изисквания на един ненормален потребител като мен. Надявам се скоро да не видя K I S 2009 в аналогично състояние - защото ще последва незабавна деинсталация. Как Ви се струва - ползвайки 4-5 седмици безплатния Comodo IS нито веднъж не установих подобна безпомощност в защитеността. Поздрави

"""Пробвай и обезателно пиши и те моля поне една снимка пусни""" Не разбирам защо трябва да правя снимка примерно на почервенелия ESET SS с отпадналите му функции - който не ми вярва ще повярва, когато го установи някой път при себе си. Щели били да подобряват Root-защитеността в четвъртата си версия... Пожелавам им успехи, но третата им версия не отговаря на необичайните изисквания на един ненормален потребител като мен. Надявам се скоро да не видя K I S 2009 в аналогично състояние - защото ще последва незабавна деинсталация. Как Ви се струва - ползвайки 4-5 седмици безплатния Comodo IS нито веднъж не установих подобна безпомощност в защитеността. Поздрави

Лично на мене ще ми бъде любопитно да видя снимка на която КИС е напълно безпомощен.Ако Касперски не може да се справи то за другите въобще не го вярвам,като изключвам NIS защото никога не съм го пробвал и не съм наясно на какво е способен,а от мнения и статистики не се влиая.

"""Лично на мене ще ми бъде любопитно да видя снимка на която КИС е напълно безпомощен""" Нещата лесно могат да се манипулират - например ако правиш обратното на това, което ти препоръчва интегрираният пакет. После може да се добави към снимките някакъв целенасочен коментар.Някои ще повярват, а други не - както се е случвало... Това също е причина за нежелание да правя снимки - аз не продавам програми за да участвам в техните реклами или надлъгвания. Поздрави

Имах впредвид Касперски не ЕСЕТ

честно казано не разбирам какъв ти е проблема и какво се опитваш да доказваш и на кого? Постоянно плюеш по една единствена програма! Какъв ти е проблема? Чепика ли те стяга нещо, що ли? Когато се регистрирах в този форум, нямах абсолютно никакво намерение, даже и не съм си и мислел да влизам в полемики за каквато и да е програма. Даже може да се каже, че съвсем случайно попаднах на този форум, даже до скоро изобщо не знаех за съществуването на сайта. Обаче като четох известно време темите, забелязах /а то се хваща с невъоръжено око/, че какво са прави, какво се струва, какво се обсъжда, но винаги разговора се свежда до оплюване на програма, и то на една единствена. И като човек, който е ползвал програмата, това много ме подразни! А програмата си е една от най-добрите! Защо не плюеш срещу другите, а само срещу НОД32? Да не би другите да са по-добри я? В никакъв случай! И забележи, че никога не съм казвал нищо лошо за Касперски, като качества на програмата, докато ти се скъса да повтаряш колко лоша била НОД. Аз показах в нагледен вид резултатите от дългогодишното тестване на една компания, и ти и още 2-3 скочихте като ужилени? каква е тая реакция не мога да разбера. Комплекси ли избиваш, болен ли си, що ли? Но начина по който "скачаш" не е изглежда много "здрав". Честно ти казвам! Подхвърляш някое друго файлче или линкче и се радваш като децата, колко много хващала любимата ти програма. Добре, хубаво, нека хваща, ама защо правиш веднага сравнение с НОД-а? Твоето пристрастие към любимата ти програма, за която очевидно и в "огъня ще се хвърлиш", от страни изглежда "не здраво". Само човек който е материално заинтересован може така да реагира. А ако нямаж финансова изгода, значи си фанатик, но се опасявам...."в клинични размери". По-спокойно бе човек...това е само една програма.....поредица от 1 и 0 най-грубо казано, и нищо повече! По спокойно!

500761q.jpg

Ако още не ти е станало ясно тука всички сме "ЧАЛНАТИ"

Продуктите на ЕСЕТ ми харесват но НЕ ми харесва тяхната мудност и ще ги критикувам непрекъснато мое право е.

Давал съм някое линкче...ами попрестанах вече защото ме подгониха оттам дето ги давах...

Финансова изгода нямам и не съм имал - ползвам пет продукта на пет машини без да включвам виртуалките.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Засега работи добре. Учуди ме само защо при подразбиране е с настройки за повърхностен евристичен анализ - коригирах го на среден, а се чудих дали да не го поставя на висок. Вероятно ще заработи по-параноично - и това смятам да пробвам. Поздрави

Имах впредвид Касперски не ЕСЕТ

Ако още не ти е станало ясно тука всички сме "ЧАЛНАТИ"

Продуктите на ЕСЕТ ми харесват но НЕ ми харесва тяхната мудност и ще ги критикувам непрекъснато мое право е.

Давал съм някое линкче...ами попрестанах вече защото ме подгониха оттам дето ги давах...

Финансова изгода нямам и не съм имал - ползвам пет продукта на пет машини без да включвам виртуалките.

ОК.....мир да има- "заравям томахавката"! cool.gif

Редактирано от engineer (преглед на промените)

ОК.....мир да има- "заравям томахавката"! cool.gif

Преди да я заровиш би ли отговорил на въпроса ми - http://www.kaldata.com/forums/index.php?s=...t&p=1208306?

Някои ще ми каже ли как се изпращат файлове до Каспер Лаб,че нещо е лyднал този продyкт.....дава ми,че ПерфектДиск е вирус и много опасно приложениe

Някои ще ми каже ли как се изпращат файлове до Каспер Лаб,че нещо е лyднал този продyкт.....дава ми,че ПерфектДиск е вирус и много опасно приложениe

КИС или КАВ?

Имам един въпрос :huh:)

Какво представлява това??

всеки ден по 5-6 пъти от различни ип-та в раздела на КИС - Network Attack Blocker

КИС отчита опита да се проникне ли да ми бъде избратен ли (не знам точко кое )

някаква папка "Absent" и на Result пише: Detect: Intrusion.Win.MSSQL.worm.Helkern

Имам един въпрос :))

Какво представлява това??

всеки ден по 5-6 пъти от различни ип-та в раздела на КИС - Network Attack Blocker

КИС отчита опита да се проникне ли да ми бъде избратен ли (не знам точко кое )

някаква папка "Absent" и на Result пише: Detect: Intrusion.Win.MSSQL.worm.Helkern

http://www.raymond.cc/forum/general-forum/...-ip-attack.html

http://www.websecurity.mobi/computer-secur...ort-1434-a.html

[email protected]

В архив с парола ( infected ) или ( virus ),както и с описание на проблема.

При мене не прави проблеми Касперски

[email protected]

В архив с парола ( infected ) или ( virus ),както и с описание на проблема.

При мене не прави проблеми Касперски

Ами незнам какво my става....сега ще пиша

Ами....резултат от "дълбокото" интергриране в системата. Между другото лятото, когато ползвах за кратко Касапа, също си спомням, че имах някакво "закучване" в компа, което като махнах Касапа се оправи...

Ами....резултат от "дълбокото" интергриране в системата. Между другото лятото, когато ползвах за кратко Касапа, също си спомням, че имах някакво "закучване" в компа, което като махнах Касапа се оправи...

За да има качествена защита е нужно подобно поведение и възможности.При мен също проактивната му защита не разрешава на програмата ми за дефрагментиране O&O Defrag да му мести файловете камо ли друго.Ако дойде време да не може да забрани на която и да е програма нещо което пожелае го махам от компютъра си.Лично за мене това е основния критерий за способностите на дадена програма.Преди два дни Comodo се опита да му забрани нещо защото не го бях сложил в доверената му зона и Касперски я изключи постави и червено кръгче в-у иконата и в трея и продължи да си работи необезпокояван.Кажи коя друга програма може да се противопостави на Comodo Firewall и да и заповядва и аз ще ползвам нея.

НОМЕРАТА НА КАСПЕРСКИ:

След като едно приятелче ми инсталира копието си на Касперски се убедих. че защитата е "хорошенко сделана". Да, ама не. Много бистренка товорищите в Москва се усетиха и другарят Касперович напълно откачи. То не бяха алени инконки и щуротии, и най-накрая "братушките" си "изсмукаха" даунлодчето и ме оставиха без каквато и да е защита.

:ph34r:

Сега съм с ESET Smart Security - не плохо...

cool.gif

При мен бе същото тази сутрин.Каспереца беше полудял, но след като се ъпдейтна, спряха да се показват прозорците.Сега всичко е наред.

18511489dh5.th.pngthpix.gif

НОМЕРАТА НА КАСПЕРСКИ:

След като едно приятелче ми инсталира копието си на Касперски се убедих. че защитата е "хорошенко сделана". Да, ама не. Много бистренка товорищите в Москва се усетиха и другарят Касперович напълно откачи. То не бяха алени инконки и щуротии, и най-накрая "братушките" си "изсмукаха" даунлодчето и ме оставиха без каквато и да е защита.

:ph34r:

Сега съм с ESET Smart Security - не плохо...

cool.gif

Декември сме ей biggrin.gif А навярно са се усетили,че ползаш пиратски лиценз? :P

интернета ми е на VPN мрежа, но с Kaspersky постояно ме дискънектва. Гледах в настойките и не ми беше блокирана втората мрежа, както и първата. Преди малко я деинсталирах, защото и да я спра временно пак продължава. С Live OneCare имах подобен, но се оправяше от настройките... Въпроса е, че тя няма подръжка за страната. Някой имал ли е подобен проблем с Kaspersky и как го е оправил?

интернета ми е на VPN мрежа, но с Kaspersky постояно ме дискънектва. Гледах в настойките и не ми беше блокирана втората мрежа, както и първата. Преди малко я деинсталирах, защото и да я спра временно пак продължава. С Live OneCare имах подобен, но се оправяше от настройките... Въпроса е, че тя няма подръжка за страната. Някой имал ли е подобен проблем с Kaspersky и как го е оправил?

Или те допуска или не.

http://support.microsoft.com/kb/314076/bg

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

Допуска ме за разлика от Live OneCare. На нея и разрешавах VPN, а при Kaspersky се кънектвам и след 2, 4 минути и ме прекъсва - имам чувството, че е стена, но пък, ако беше нямаше изобщо интернет да имам. Настройките ми за VPN са малко по различни при мен. След, като създам връзката отивам на настройки с десен бутон от там и правя следните отметки след това пиша име и парола и влизам...

post-32493-1229805395_thumb.jpg

post-32493-1229805357_thumb.jpg

Отделно съм на Vista x64

Постоянно през 1 минута КИС ми засича следния вирус

Trojan-downloader.JS.Tabletka.a уж го трие ама през минута пак излиза

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.