Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaspersky Anti-Virus & Internet Security 2009 - част 1

Featured Replies

1. Иконата на Касперски се появява в трея когато стартиращите процеси са проверени.Това,че я няма не значи че не работи biggrin.gif Работи.

2. При Авира не съм съгласен напълно.При нея например всички процеси стартират почти преди нея или заедно с нея.

3.Касперски стартира още преди да се е показал екрана за приветствието.Ако ползваш повече акаунти ще видиш,че докато зареди акаунта,той вече се е обновил и дори е направил проверката на стартиращите обекти.

Това съм забелязъл от доста време е така.Още от версия 5 имам спомени...

PS. Леле като гледам с какво съм заобиколен...какви са тия мадами по аватарите бре.Губя си фокуса biggrin.gif

Е! Нали трябва да има и ....аватари :speak:

p.с.Видя ли резултатите за Firewall-а които съм дала

Редактирано от Androcure06 (преглед на промените)

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 151,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

Изпитвам същите съмнения, nikssi. А що се отнася до .454ab, то май по някое време програмата стана само .454а, но помислих, че може би съм се заблудил, а след което преминах на .506. А сега казваш, че е е вече .454ас.

Баги 8.0.0.506 CF2 http://forum.kaspersky.com/index.php?showt...mp;#entry815569

Со вчерашнего вечера периодически стала появляться такая ошибка (значок KIS в трее становится серым, иногда списки приложений сетевого экрана и контроля приложений становятся пустыми): Kaspersky Anli-Viius - обнаружена ошибка. Приложение будет закрыто. Приносим извинения за неудобства.

KIS предлагает сформировать трассировки и дампы памяти для отправки их В ЛК, я соглашаюсь... он их формирует... Но отправка завершается на 0%, окно закрывается... KIS продолжает работать до следующей ошибки... Периодичность выползания этих ошибок... минут 8-10...

:P

Сборка CF2, вышедшая не так давно, не является сборкой по исправлению звуковых уведомлений, а включает в себе значительные улучшения по самозащите приложения (были случаи, когда зловреды "портили" наши файлы, что вело к плохим последствиям: http://support.kaspersky.ru/faq/?qid=208636181 ), мелкие исправления в локализациях (описание ошибок активации и прочее - для того, чтобы пользователи понимали почему у них ошибка активации 1:12037, например), исправлена работа с ЦОБ Windows - теперь пользователи не будут пугаться, исправлена проверка защищенных паролем архивов, улучшено взаимодействие с Outpost.

Как видите, в списке нет "звуковых" критический изменений. Мы надеемся, что они будут и все наши пользователи будут удовлетворены, но ВЫ должны понимать - это может занять какое-то время и Ваши частые сообщения ну никак не ускорят решение Вашей персональной проблемы.

Мдаммм sad.gif ще почакаме да си оправят всичко май.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

P.S. hlevoust, прав си. Възвръща се Hide when inactive след рестарт за иконата на Kaspersky, ако преди рестарта е зададено Always show. Ще пробвам някои техники. :P

На Vista този проблем при мен го няма. След рестарт си е show.

П.П. Аз това май го писах вече..

Мдаммм sad.gif ще почакаме да си оправят всичко май.

Ще почакаме, важното е, че проблемът е известен на разработчиците. Лабораторията е известна с бързата си реакция при проблеми, та навярно скоро ще се появи финална .506 или пък .507, кой знае.

Ще почакаме, важното е, че проблемът е известен на разработчиците. Лабораторията е известна с бързата си реакция при проблеми, та навярно скоро ще се появи финална .506 или пък .507, кой знае.

Да като гледам май се върви към НОВА 2010 версия ...щом се обсъжда името сега :whist:

Здравейте,

Имам малък проблем с KAV/KIS. Когато компилирам някой мой код (конзолно приложение) и новополученото exe се сканира от касперски. То е напълно логично, но се получава леко забавяне докато касперски установи неговата безвредност. Дали няма начин да се направи изходните файлове от Visual Studio или CodeBlocks да не се сканират?

Здравейте,

Имам малък проблем с KAV/KIS. Когато компилирам някой мой код (конзолно приложение) и новополученото exe се сканира от касперски. То е напълно логично, но се получава леко забавяне докато касперски установи неговата безвредност. Дали няма начин да се направи изходните файлове от Visual Studio или CodeBlocks да не се сканират?

Има, просто добави папката, в която се компилират файловете, към изключенията (Settings - Threats and Exclusions - Thrusted Zone) и нищо, което е в нея няма да се сканира и няма да има забавяне.

Има, просто добави папката, в която се компилират файловете, към изключенията (Settings - Threats and Exclusions - Thrusted Zone) и нищо, което е в нея няма да се сканира и няма да има забавяне.

Идеално. Получи се. Много 10х. :speak:

А защо?... би трябвало всяка Антивирусна първо тя да излиза

При Аваст има опция която позволява да се зареди след другите услуги, което е от ползва за по-смотани кошници а не да стартира тъпия скайп и антивирус и мюторента да търси пиърите в това време и 5 мин да не миже да отлепи.

При Аваст има опция която позволява да се зареди след другите услуги, което е от ползва за по-смотани кошници а не да стартира тъпия скайп и антивирус и мюторента да търси пиърите в това време и 5 мин да не миже да отлепи.

При мене в настройките му е зададено да сканира при стартиране на приложението.

Когато вече се появи иконата обикновенно е минало сканирането.Това означава единствено,че програмата работи.

Ползвам програма за следене на портовете,но в случая тази програма не вижда ли или КИС 506 не позволява да го следят какво прави?

Докато ползвах Аваст излизаше пълна информация на кой порт „слуша” а тук не се вижда нищо за КИС въпреки че си работи напълно и лови вирусите нормално http://store.picbg.net/pubpic/66/FB/63a8210a0fac66fb.jpg

Моля някой познаващ добре КИС да ми обясни защо е така,каква е причината да не бъде забелязван от CurrPorts кои портове ползва.невидим ли е КИС за нея какво става?

Ползвам програма за следене на портовете,но в случая тази програма не вижда ли или КИС 506 не позволява да го следят какво прави?

Самозащитата на Кис ,не позволява,каквото и да е било вмешателство .Даже при Виста блокира процес(скенер) на Microsoft,не обича да му досаждат или да го анализират.Контрола на системата е изцяло под негово ръководство.

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

Самозащитата на Кис ,не позволява,каквото и да е било вмешателство .Даже при Виста блокира процес(скенер) на Microsoft,не обича да му досаждат или да го анализират.Контрола на системата е изцяло под негово ръководство.

Особенно версия 8.0.0.506 там наистина е подобрена доста защитата на програмата от несанкционирана намеса.

благодаря за изчерпателния отговор.така и предполагах но не бях сигурен.изключителна програма е КИС досега не е имало случай да поискам нещо от нея и да не е могла да го изпълни имам предвид да наложи ограничения на зловреден код с който експерементирам.лично за мене по-проста и добра стена от тази на КИС не съм ползвал.толкова точна и ясна информация дава при въпрос дали да разреши нещо нито една стена го няма и е най-лека от всички(ако може да се каже че въобще се усеща)та въпроса ми е защо я класират на трето място след Комодо,как ги тестват нямам представа не ми се вярва да има по-добри стени от тази на КИС,защото съм ползвал и Комодо с която неопитен потребител може да сгреши много лесно при вземане на решения кое да разреши и кое не.

благодаря за изчерпателния отговор.така и предполагах но не бях сигурен.изключителна програма е КИС досега не е имало случай да поискам нещо от нея и да не е могла да го изпълни имам предвид да наложи ограничения на зловреден код с който експерементирам.лично за мене по-проста и добра стена от тази на КИС не съм ползвал.толкова точна и ясна информация дава при въпрос дали да разреши нещо нито една стена го няма и е най-лека от всички(ако може да се каже че въобще се усеща)та въпроса ми е защо я класират на трето място след Комодо,как ги тестват нямам представа не ми се вярва да има по-добри стени от тази на КИС,защото съм ползвал и Комодо с която неопитен потребител може да сгреши много лесно при вземане на решения кое да разреши и кое не.

Лично мнение Outpost е на по високо ниво без никакво вмешателство,както си е по подразбиране.

На Кис трябва да се пипнат две неща за да е в абсолютен стелт режим.

484322k.jpg

Лично мнение Outpost е на по високо ниво без никакво вмешателство,както си е по подразбиране.

На Кис трябва да се пипнат две неща за да е в абсолютен стелт режим.

484322k.jpg

цената за ползването на Outpost е твърде висока много товари и е много усложнена.ако се отнася само за две корекции при КИС за да е на нивото на Outpost няма какво да говорим.Как го правят това с КИС/KAV Руснаците и аз не зная но е напълно в реда на нещата трудно ще ги достигнат конкурентите им.

Установявам огромна разлика в бързината на скенера на КИС 506 много по-бърз от този на КИС 454.Въобще не се усеща и при макс настройки може да претендира за един от най-леките.Нека и други да споделят впечатления за 506.

Здравейте !

Искам да попитам:

-получаваш код от промоциите,от кога започва да тече срока й,от когато го получиш или го активираш?

-дали 4кода*3месеца=12месеца или 2*6месеца=12 ????

Благодаря предварително!

Здравейте !

Искам да попитам:

-получаваш код от промоциите,от кога започва да тече срока й,от когато го получиш или го активираш?

-дали 4кода*3месеца=12месеца или 2*6месеца=12 ????

Благодаря предварително!

Зависи от полученият код.По принцип започва да тече от датата на ползването.

Ако е обърнат при получаването в ключ - започва да тече от датата на регистрацията.Полученият ключ на пощата тече веднага.

Версия 8.0.0.506 на K I S финализирана ли е ? През настоящата година няколко версии уж бяха Final, но после бързо започваха със следващи Бети. Поздрави

да попитам nikssi, като спец по касперски: колко време би била валидна промоцията?

http://wongsk.blogspot.com/2008/12/free-18...-kaspersky.html

мисълта ми е, понеже съм се накачулил със 6 лиценза за по 180 дни, което е 3 години, дали ще бъдат валидни тия лицензи и след 3 години или ще ги прекратят след известно време?

Мисля, че щом си го получил са почнали да изтичат.

Това не се ли отнася за ключовете...те май са с начало в деня на получаването. Серийните номера не се ли активират едва след като се зададат в програмата? Обикновено, когато сериен номер или ключ са с фиксиран срок на действие, то това го пише в е-майла при получаването, поне така е например при Авирата...

Хм....появява се проблем при инсталация на КАВ 2009 /и двете версии/ на Virtual Box. Дава син екран!!! Много странно! Дейнсталирах, пак инсталирах- все същото: започва да се ъпдейтва и след 5-6 сек- син екран и виртуалката се рестартирва сама..и после пак същото.

Дайте съвети....!

Версия 8.0.0.506 на K I S финализирана ли е ? През настоящата година няколко версии уж бяха Final, но после бързо започваха със следващи Бети. Поздрави

ftp://devbuilds.kaspersky-labs.com/devbuilds/ не я виждам там.

да попитам nikssi, като спец по касперски: колко време би била валидна промоцията?

http://wongsk.blogspot.com/2008/12/free-18...-kaspersky.html

мисълта ми е, понеже съм се накачулил със 6 лиценза за по 180 дни, което е 3 години, дали ще бъдат валидни тия лицензи и след 3 години или ще ги прекратят след известно време?

По принцип срока на активационните кодове тече от датата на обръщането им в ключове или активация.То е едно и също.Не съм пробвал да се презапасявам.Най вероятно февруари ще има пак промо ;) Така беше през миналата година.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.