Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Спасение? От какво и как?

Featured Replies

Всеки сам избира линиите си.

Просто някои са се уморили от безкрайното напластяване и познават последствията.

Ти ми кажи, каква и коя част от пластовете ти ще останат да живеят, няма да отминат. И това ли е значимостта ти?

А кое трябва да е Същност?

Разногласия много, по отношение на това от което трябва да се освобождаваме. Но мъничко поне се доближаваме в мотивацията - търсене на Същността, в съответните си форми.

• Отговори 87
  • Прегледи 16k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Просто някои са се уморили от безкрайното напластяване и познават последствията.

Ти ми кажи, каква и коя част от пластовете ти ще останат да живеят, няма да отминат. И това ли е значимостта ти?

Разногласия много, по отношение на това от което трябва да се освобождаваме. Но мъничко поне се доближаваме в мотивацията - търсене на Същността, в съответните си форми.

Разбира се, че всеки сам избира линиите си и колко и как да напластява и също така поема отговорността за всеки един пласт. Но колкото повече познаваш цветовете, толкова по-добре ще откроиш СЪЩЕСТВЕНИТЕ, ВАЖНИТЕ, НЕПРЕХОДНИТЕ за теб, нали?

Цветовете са си вибрации в определени ленти.

Непреходното е доста отвъд тях.

Освен ако не наричаш цвят и вибрацията с безкрайно голяма честота и амплитуда, която сторва пространството - нула...

• Автор
Разбира се, че всеки сам избира линиите си и колко и как да напластява и също така поема отговорността за всеки един пласт. Но колкото повече познаваш цветовете, толкова по-добре ще откроиш СЪЩЕСТВЕНИТЕ, ВАЖНИТЕ, НЕПРЕХОДНИТЕ за теб, нали?

Колко гордо и красиво звучи! И за възможността за избор, и за носенето на отговорност, и за познаването на цветовете... Непреходно? Кое в нашия живот е непреходно? А и може ли за мен едно да е непреходно, а за някой друг- друго? Какво непреходно ще да е тогава?

А всичките ни пъстри пластове са една хубава илюзия. При това- доста преходна. Да, много си я харесваме. Само че е илюзия. Най- идиотското е, че първо всеки един от нас трудничко се отърсва от тази илюзорност, и второ, ако някой се поотърси- няма как да предаде процеса на развенчаване на илюзиите на някой друг. Защото в това отношение наистина всеки сам трябва да си открие илюзиите. В същото време никой не може сам... Но пък може сам гордо да се блъска.

О, дано да е от целебните блъсканици!

Ами ... Да подгоним вятъра, и това е по- добре, отколкото да седнем и да плачем... (по Вапцаров)

Непреходно? Кое в нашия живот е непреходно?

Това което ме вдъхновява.

А и може ли за мен едно да е непреходно, а за някой друг- друго?

Може.

• Автор
Непреходно? Кое в нашия живот е непреходно?

Аха... Това, което те вдъхновява, е проекцията на непреходното в твоето същество. Ще те вдъхновява и зове, докато не откриеш наистина непреходното. но понеже е проекцията в твоето същество, ти изглежда, че може да бъде различно от проекцията в моето същество, например.

Спомни си "лекарството" на Мери Попинз.

Редактирано от Багира (преглед на промените)

Аха... Това, което те вдъхновява, е проекцията на непреходното в твоето същество. Ще те вдъхновява и зове, докато не откриеш наистина непреходното. но понеже е проекцията в твоето същество, ти изглежда, че може да бъде различно от проекцията в моето същество, например.

Спомни си "лекарството" на Мери Попинз.

Прочетох поста ти 3 (ТРИ) пъти в пълно съсредоточение и нищо не разбрах.

Сори, "аз съм мече с много малко ум", но съм сигурна че знаеш какво си искала да ми кажеш и не е написано нарочно толкова (за мен) объркващо.

Може.

Даа, разбрах ти стила. Ти си бил/а телеграфист или в предната си, а може и в настоящата инкранация. Затова постинг над 5 думи е вече в категораоята 'спам'. Ти да не си Козирог или Скорпион, бре?... :grimace:

По-вероятно е да си Скорпион, тъй като са доста ревниви. :lol6: Това, което не могат да получат рушат у другите. cool.gif

Спасение? От какво и как?

Със сигурност не е от рогатичкия защото си мисля че и той има проблем с човека вече :lol6::grimace: Може би човекът трябва да разреши най-сложния въпрос т.е. да се опита сам себе си да разреши (ако може) biggrin.gifcool.gif

Даа, разбрах ти стила. Ти си бил/а телеграфист или в предната си, а може и в настоящата инкранация. Затова постинг над 5 думи е вече в категораоята 'спам'. Ти да не си Козирог или Скорпион, бре?... :lol6:

По-вероятно е да си Скорпион, тъй като са доста ревниви. :P Това, което не могат да получат рушат у другите. cool.gif

:hush: скъпи, дали би повярвал че съм Близнаци с Асц. Близнаци :grimace:

• Автор
Прочетох поста ти 3 (ТРИ) пъти в пълно съсредоточение и нищо не разбрах.

Сори, "аз съм мече с много малко ум", но съм сигурна че знаеш какво си искала да ми кажеш и не е написано нарочно толкова (за мен) объркващо.

Неприятно. Аз като си го чета- всичко разбирам! :P

Ще пробвам на ЛС. Но все пак поискай да разбереш, де!

Редактирано от Багира (преглед на промените)

:wors: скъпи, дали би повярвал че съм Близнаци с Асц. Близнаци :P

ако Луната ти е в Скопион-бих. cool.gif

• 1 година по-късно...

Аз лично, както Йогите, се стремя да извеждам резултатите от нежелани минали събития и да предодвратявам повторната им поява.

С настъпването на пролетта започвам с Раджа Йога - "Царска Йога" - Пълна самодисциплина. Спирам с вредните навици и се отдавам изцяло на учението.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.