Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Skype - въпроси и проблеми при използването - част 3

Featured Replies

Да, но май и на личния компютър не се пази, когато е спряна хронологията в скайп.

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 248,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Да, но май и на личния компютър не се пази, когато е спряна хронологията в скайп.

Точно така :)

ПП: Да попитам, има ли начин да се пусни втори скайп при Portable версията на 4.0 ? Благодаря предварително.

Редактирано от tNDrRr (преглед на промените)

Виждам абонатите с които говоря чернобели и екрана ми е разделен на 4 вертикални ленти във всяка от тях има по едно еднакво изображение на този с когото говоря.

Виждам абонатите с които говоря чернобели и екрана ми е разделен на 4 вертикални ленти във всяка от тях има по едно еднакво изображение на този с когото говоря.

Правил ли си преинсталиране на драйверите на камерата ?

Браво, колко интересно. Но в кристалната ми топка не виждам нищо за софтуера, който ползваш, видеокамерата, драйверите за нея и т.н.

Камерата си работи добре. Мен ме виждат. но аз ги виждам чернобели и четворни, дали е от моята камера? Или от нещо друго.

Камерата си работи добре. Мен ме виждат. но аз ги виждам чернобели и четворни, дали е от моята камера? Или от нещо друго.

Вярно. Проблема беше, че ти не ги виждаш добре.

За коя програма става дума ? Пробвай нея да преинсталираш, но след като я деинсталираш преди това.

Вярно. Проблема беше, че ти не ги виждаш добре.

За коя програма става дума ? Пробвай нея да преинсталираш, но след като я деинсталираш преди това.

Става въпрос за скайп.

Архивирай контактите си и пробвай с преинсталация. И има тема за скайп!

Да ама точно тоя проблем не можах да го намеря.

Преинсталирах скайпа и пак същото.

Здравейте, преди вчера нямах никакъв проблем със скайп, но днес, докато говорех се появиха 2 проблема: 1. От време на време не чувам човекът отсреща. /предполагам, че проблемът е в микрофона отсреща/ 2. По-лошото е, че другият, с когото говоря чува ужасен страничен шум, като течаща река, който чувам и аз. И е много дразнещо. Досега не ми се беше случвало нещо подобно. И още един въпрос... Когато статусът в скайп ми е различен от отпочишащ, т.е. когато всички звуци се чуват. Не мога да слушам музика, защото песента засича и когато премина в режим Отпочишащ, всичко си идва на мястото. Как да го оправя? Благодаря предварително

Здравейте,

преди вчера нямах никакъв проблем със скайп, но днес, докато говорех се появиха 2 проблема:

1. От време на време не чувам човекът отсреща. /предполагам, че проблемът е в микрофона отсреща/

2. По-лошото е, че другият, с когото говоря чува ужасен страничен шум, като течаща река, който чувам и аз. И е много дразнещо. Досега не ми се беше случвало нещо подобно.

И още един въпрос...

Когато статусът в скайп ми е различен от отпочишащ, т.е. когато всички звуци се чуват. Не мога да слушам музика, защото песента засича и когато премина в режим Отпочишащ, всичко си идва на мястото. Как да го оправя?

Благодаря предварително

"Преди вчера" ми хареса :speak:

Гледала ли си какви процеси работят, и какво е натоварването на процесора ?

"Преди вчера" ми хареса :speak:

Гледала ли си какви процеси работят, и какво е натоварването на процесора ?

Не съм, понеже и да ги гледам, не разбирам.

Но темата не е само за скайп....

Шумът се чува и когато запиша нещо с Рекордера на Windows...

А по отношение на "преди вчера" нека да не издребняваме като се шегуваме с неволно допуснати грешки. :speak:

Все пак мисля, че форумът е за да имаме възможност да разрешаваме проблеми, свързани с компютрите, нали?

Редактирано от b.dramliyska (преглед на промените)

Здравейте, за съжаление ми се наложи преинсталация на PC-то заради вирус.. Вследствие на това изгубих Skype хронологията си /ползвам Скайп версия 3.8/, а там имах доста важни неща. Има ли някакъв начин да си я възстановя от сайта на Скайп, въвеждайки потребителското си име и парола, или с помощта на някаква програма? Ако не, то поне за в бъдеще ми кажете дали има опция да си съхранявам хронологията някъде на принципа на изтеглянето на Bookmarks от Firefox?

Здравейте,

за съжаление ми се наложи преинсталация на PC-то заради вирус.. Вследствие на това изгубих Skype хронологията си /ползвам Скайп версия 3.8/, а там имах доста важни неща. Има ли някакъв начин да си я възстановя от сайта на Скайп, въвеждайки потребителското си име и парола, или с помощта на някаква програма?

Ако не, то поне за в бъдеще ми кажете дали има опция да си съхранявам хронологията някъде на принципа на изтеглянето на Bookmarks от Firefox?

Не, не може. Това е дискутирано десетки пъти в темата!!!

Извинявам се за леко тъпия въпрос но как мога да изпратя едно и също съобщение до всичките си абонати на скайп 4, без да правя дискусия мисля, че имаше такава опция?!

Привет от мен. Имам един въпрос за програмата скайп. Вчера един приятел ме вкара в един групов чат със един негов приятел. Забелязах че когато погледнах темата никът на приятеля му беше блокиран от мен, а аз не бях го блокирвал. След това го отблокирах и го приех като абонат. След 5 минути му пратих една програма и изведнъж какво да видя : моя никнейм блокира същия потребител, а в това време таман цъках да му пращам програма.Искам да попитам има ли някаква команда за бързо блокиране на абонат да не би да съм я натистал по време на пращането или по време на игране защото няколко пъти играта ми са сваляше от скайп (нали излизат балончета и цъках на тях по погрешка).Паролата на скайп не съм е казвал на никой и мисля че не са ми я разбрали.. След като стана това си смених паролата 4 пъти, но забелязах че когато си се логнал в даден ник и да смениш паролата, ако друг човек се е логнал няма да го дисконектне еми ще си седи докат не се логаутне има ли начин да се направи така че да иска да се логаутне за да въведе паролата за по сигурно? Има ли основание да се притеснявам от цялата ситуация ? Windows 7 32bit skype 4.1.0.141 ПП. Благодаря на всички които се отзоват.

Редактирано от evgeniha (преглед на промените)

Абе, неведнъж ми се е случвало да не мога да пиша на даден абонат. Преди време ми е дал пълномощно, виждам му статуса в скайп, като отворя чата и се опитам да напиша съобщение всичко си е наред и след няколко секунди ми изписва "Останалите абонати напуснаха чата.", също като при групов чат. А в самия чат пише: [01:46:50] Đĕmﻩ₦ łłμŋŁعŔ каза: тук ли си? [01:46:50] *** lubomessito не може да бъде добавен поради настройките на своята неприкосновеност. *** Като се опитам да му звъннка пък ми изписва "Не сте опълномощен за разговор." На какво може да се дължи това? :)

Абе, неведнъж ми се е случвало да не мога да пиша на даден абонат. Преди време ми е дал пълномощно, виждам му статуса в скайп, като отворя чата и се опитам да напиша съобщение всичко си е наред и след няколко секунди ми изписва "Останалите абонати напуснаха чата.", също като при групов чат. А в самия чат пише:

[01:46:50] Đĕmﻩ₦ łłμŋŁعŔ каза: тук ли си?

[01:46:50] *** lubomessito не може да бъде добавен поради настройките на своята неприкосновеност.

Като се опитам да му звъннка пък ми изписва "Не сте опълномощен за разговор."

На какво може да се дължи това? ;)

Настройавт си скайпа да не могат да им пишат/звънят абонати на които не е дал пълномошно. А теб сигурно те е изтрил от абонатите си или нещо такова, за да ти излиза това съобщение

Здравейте може да има такива въпроси но съжелявам.. :) Значи от 4 дена не мога да пиша с един от абонатите си. Изписва ми че не получава както и на него когато той ми пише... като сме в общ чат с някой друг можем да пишем но щом другия излезе и пак не се получават Публикувано изображение Писах му от другия ми skype и след около 40 мин пак спряха да се получават съобщенията :@ . Какво ли не пробвахме и не става Публикувано изображение Колко ще продължи това, въобще ще можем ли да си пишем пак?! PLS отговорете

Редактирано от sara_vn (преглед на промените)

Значи проблема ми е следния от около 1-2 дена скайпа ми поглъща целия Интернет нз точно как да го кажа но ще дам пример когато свалям нещо с BitComet-a при включен скайп едвам тегля със 60 - 70 kb/s (и когато ровя в нета ми зарежда доста бавно страниците браузъра ) а когато е изключен всичко си е нормално със скоростта не нета. Ако някой има някви идеи да пише .

Изключи си за малко скайп, поне за 2 часа - станал си супернод, през теб минава трафика на други потребители (стоиш постоянно на линия и има достатна пропусквателна лента)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.