Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Skype - въпроси и проблеми при използването - част 3

Featured Replies

Един мой приятел неможе да гледа клипчета в skype. Пише му, че няма flashplayеr. След като го изтегли отново му се появява същия проблем. Ако някой знае как може да се реши този проблем да каже .

Редактирано от kage (преглед на промените)

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 248,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Хора здравейте. Имам един странен проблем със Skype. Ето какво се получава.

post-104414-1247329795_thumb.jpg

Хора здравейте. Имам един странен проблем със Skype. Ето какво се получава.

И на мен ми се е случвало пробвай да влезнеш в някой друг акаунт (скайп) :)

Здравейте! Имам проблем със скайп, и ето какво ми излиза, когато го стартирам:

Публикувано изображение

От работа се налага да влизам в скайп чрез "уеб заместител" - сайт, който предлагат опция за вързване в мрежата на скайп (imo.im).

Проблемът: когато вляза от там, групите ми се изтриват и трябва наново да ги правя.

Въпросът: Доста е дразнещо и искам да попитам някой знае ли как да оправя това?

Skype 3.x

Редактирано от EmineM (преглед на промените)

"От работата се налага" - работата ли ти го налага :) Имо.им го ползвам от както съществува, при мен никога не е създавал такъв проблем.

Здравейте! Имам проблем със скайп, и ето какво ми излиза, когато го стартирам:

Публикувано изображение

Опитах се да намеря отговор на моя въпрос, но не успях. Моля за помощ! Наложи ми се да премахна съобщение изпратено преди 2-3 дни в един чат*, но се оказа че тази опция не е сред активните в този момент. Използвала съм премахването на съобщения и други пъти, обаче в значително по- кратки интервали от време. Като цяло, имам тази опция- работи си, но мога ли да премахна съобщение което не подлежи вече на тази обработка? Надявам се, да сте ме разбрали :]

Благодаря!

*-една дискусия

Редактирано от groovy_baby (преглед на промените)

Опитах се да намеря отговор на моя въпрос, но не успях. Моля за помощ! Наложи ми се да премахна съобщение изпратено преди 2-3 дни в един чат, но се оказа че тази опция не е сред активните в този момент. Използвала съм премахването на съобщения и други пъти, обаче в значително по- кратки интервали от време. Като цяло, имам тази опция- работи си, но мога ли да премахна съобщение което не подлежи вече на тази обработка? Надявам се, да сте ме разбрали :]

Благодаря!

За Skype ли иде реч groovy_baby? .. Така обяснено ... един чат .. едва ли някой ще ти помогне

Редактирано от elica.elica (преглед на промените)

Здравейте днес ми се появи един проблем в скайпа който мн ме дразни чата си с някой или на профила си пиша нещо на латиница и когато реша да превключа езика (нямам Flex Type и неискам) скайпа забива ако през това време говора разговора си остава нормален не прекъсва и такиа.... И единствения начин да го спра е от Task Manager като прекрата процеса и после пак го пускам и ако превключа езика пак така. Неска сиг 10-15 пъти го спирах и пусках моля помагайте Публикувано изображение

Здравейте днес ми се появи един проблем в скайпа който мн ме дразни чата си с някой или на профила си пиша нещо на латиница и когато реша да превключа езика (нямам Flex Type и неискам) скайпа забива ако през това време говора разговора си остава нормален не прекъсва и такиа.... И единствения начин да го спра е от Task Manager като прекрата процеса и после пак го пускам и ако превключа езика пак така. Неска сиг 10-15 пъти го спирах и пусках моля помагайте Публикувано изображение

с последната версия си,нали ?

пробвай да uninstall-неш скайпа и да го иснталираш пак....също,някакви плъгини инсталирал ли си му ?

За Skype ли иде реч groovy_baby? .. Така обяснено ... един чат .. едва ли някой ще ти помогне

Щом темата е за въпроси свързани със скайп, мисля че това пояснение е излишно!?!?

Редактирано от groovy_baby (преглед на промените)

groovy_baby ... "Един чат" не е поясение за Skype мисля, по скоро можеш да объркаш някого с това .. но не ми се спори Не зная дали може да се премахне съобщението по някакъв начин и аз съм пробвала и не става, но ако не е получено и не искаш да стигне адреса си можеш да си изтриеш хронологията и няма да се достави, но ако е вече доставено нямам идея как може да бъде премахнато ... дано да съм ти помогнала .... кажи "благодаря" ако е така .... :wub:

Редактирано от elica.elica (преглед на промените)

Един мой приятел неможе да гледа клипчета в skype. Пише му, че няма flashplayеr. След като го изтегли отново му се появява същия проблем. Ако някой знае как може да се реши този проблем да каже .

Мисля, че трябваше да се инсталира през IE, защото Skype ползва именно него за среда.

Иначе някой знае ли защо 4.1.0.136 ми се затваря, когато кликна с колелцето на мишката върху него в таскбара? Преди си се минимизираше в трея, другите програми също го правят, ползвам Taskbar Shuffle ...

elica.elica не ми помогна, ако трябва да сме честни, но ти благодаря за вниманието което ми отдели :] Публикувано изображение

Съжелявам groovy_baby .... било е доставено ...а? А за времето .. няма проблем ... :P пак заповядай

Инсталирах си версията 4.1.0.136 на Skype но искам да си сменя тапета - фона на skype но липсва опцията, която я има при по старата версия, може ли някой да ми помогне :rolleyes:

Инсталирах си версията 4.1.0.136 на Skype но искам да си сменя тапета - фона на skype но липсва опцията, която я има при по старата версия, може ли някой да ми помогне :speak:

Четворката все още няма тази опция, заедно с няколко други, които чакаме да се появят отново по някое време.

Имам неприятното усещане, че един колега който става след работа обича да се бърника в чуждите компютри....разбрах, че има начин да се чете хронологията в Скайп, като се отвори main.db ....какво мога да направя за да го предодвратя това ? Чух че писането на кирилица помага и общо взето е невъзможно да се разчете, но не съм убеден и се притеснявам...посъветвайте ме нещо с което хронологията ми да остане скрита завинаги .....

velez,поне на работа можеш да изключиш водене на хронология - има го в разширените настройки за неприкосновеност(инструменти ->настройки->меню"поверителност" ->неприкосновеност->Бутон "разширени настройки" ->"води хронология" от падащото меню избираш Изключено)

Или като ставаш от компа пак оттам можеш да си я чистиш хронологията(от съседния бутон)

Редактирано от манол (преглед на промените)

velez,поне на работа можеш да изключиш водене на хронология - има го в разширените настройки за неприкосновеност(инструменти ->настройки->меню"поверителност" ->неприкосновеност->Бутон "разширени настройки" ->"води хронология" от падащото меню избираш Изключено)

Или като ставаш от компа пак оттам можеш да си я чистиш хронологията(от съседния бутон)

Това ми е ясно и съм го направил...въпреки това хронологията се запазва на компютъра - main.db - това е файла, който м/у другото е скрит но с 2-3 кликания на мишката се намира и после да речем с notepad или друга подобна програма общо взето се разчита всичко дори и да е на кирилица, въпреки, че с кирилицата гимнастиката е малко по сложна....а ако се изтрие въпросния файл трябва да се инсталира на ново Скайп което е малко досадно да се прави всеки ден.......

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.