Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Skype - въпроси и проблеми при използването - част 3

Featured Replies

Може може, ако се вярва на прехвалените възможности на Скайп - може да работи и с FireWire (IEEE1394) камери. Други програми го могат без проблем, защо не и "любимия" скайп?

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 248,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Така и никой не знае да ми каже защо ми се прeеба видеонастроението на skype? ;)

Със Скайп 3.8.0.188 съм. Когато щракна върху ново събитие, като пропуснат разговор или абонат рожденик, ми се появява следната грешка и скайп спира да работи: Access violation at address 00000000. Read of address 00000000. Веднъж се появи и без да съм щракал никъде. Този проблем се появява, както в Windows Vista, така и в XP. Също и с версия 3.8.0.180.

Със скайп 3.8.0.139 съм и когато ми пращат файлове не ми показва иконката за съответния формат... седи ми винаги онази бялата иконка, 1 лист със синьо прозорче вътре, която се появява когато нямате съответната програма за отваряне/възпроизвеждане на файла.. след като се прати си го отваря, но иконката в скайпа пак си я няа ohmy.gif хелп?

Привет! Стана някакъв бъг Публикувано изображение Интернета ми прекъсна за няколко секунди и след като се появи, всички абонати в списъка ми ги няма. В същото време те ме виждат, че съм на линия. При на сестра ми скайпа същото стана.

Привет! Стана някакъв бъг Публикувано изображение Интернета ми прекъсна за няколко секунди и след като се появи, всички абонати в списъка ми ги няма. В същото време те ме виждат, че съм на линия. При на сестра ми скайпа същото стана.

Рестартирай си го и при мен веднъж стана и се оправи. Споко :P

Не се оправя. Пробвах и под windows и там скайпа така го показва. Превключих обратно на линукс и пак е същото. Нещо се е объркало при сървърите на скайп явно.

Не се оправя. Пробвах и под windows и там скайпа така го показва. Превключих обратно на линукс и пак е същото. Нещо се е объркало при сървърите на скайп явно.

Кои сървъри молим ???

Нема такова животно.

Твоя компютър и компютрите на останалите участници в играта наречена Peer-to=peer à la Skype вържат работата на липсващите централни сървъри.

Ако не си с последната (бета) версия я инсталирай само да ти се оправи Скайпания и после пак си ползвай която версия ти харесва.

Няма значение коя версия е. Пробвах и други версии и на друга ОС, няма оправия. Явно ще си ги добавям отново.

Здравейте! Имам следния въпрос: има ли някакъв начин да разбера какъв е бил имейла, който съм оставил по време на регистрация? Защото в момента съм в доста конфузна ситуация и не си помня паролата, а дори и да искам да я възстановя няма да мога, защото не помня имейла, който оставих... Благодаря предварително на отзовалите се! Публикувано изображение

Здравейте! Имам следния въпрос: има ли някакъв начин да разбера какъв е бил имейла, който съм оставил по време на регистрация? Защото в момента съм в доста конфузна ситуация и не си помня паролата, а дори и да искам да я възстановя няма да мога, защото не помня имейла, който оставих... Благодаря предварително на отзовалите се! Публикувано изображение

Въпроса е дискутиран, ползвай търсачката!

Има ли начин да разбера кога последно абонат е бил на линия при версия 4 както при по старата версия

Инсталирах скайп 4 и сега с каквато и по-стара версия да пробвам пак неще да се маха 4-то...

Инсталирах скайп 4 и сега с каквато и по-стара версия да пробвам пак неще да се маха 4-то...

Деинсталирай Скайп, после инсталирай по-старата версия.

Редактирано от mxp (преглед на промените)

Има ли възможност скайп да издава звук при влизането на точно определен абонат и как?

Мъчих се един месец с 4 -та версия.Постоянно прекъсване,разпадане на връзката през 2- 3 минути.Инсталирах си обратно версия 3.188 и проблема изчезна-по рано бях пак с нея.Последната ми видео връзка бе 1.5 часа без никакво прекъсване.Така ,че не се лъжете с 4 -ката докато не я оправят.

Тук са всички стари весии: http://www.oldapps.com/skype.php

Неска се появи дразнещ проблем със скайп, не че е нещо серизоно ,но изнервя, значи появи си изчакващо пълномощно, но от никой не пише кой е просто си стои това изчакващо пълномощно и стои червеното знаменце, пробвах по какъв ли не начин да го махна, опции сменях на скайп, преисталирах скайп, сменям от отпочиващ на линия, недостъпен и пак не се маха това знаме за изчакване на пълнощощн, пробвах и където пише да изтрия всички последни събития и пак не са махна, май е невъзможно да го отстраня.Не вярвам и някой друг да е имал подобен проблем, от колкото години ползвам скайп и тва нещо ми се появява за първи път.Ако някой може да помогне да премахна този неприятен бъг моля да каже как.

Santa simpicita. Или го приеми, или го отхвърли. //Off След това деинсталираш Уиндоуса. И накрая форматираш диска.

Значи проблема ми е следният: когато си пусна скайпа на компютъра и в продължение на 5 минути интернет връзката ми е заета само със скайпа. Не мога да ползвам нито браузъра не ми отваря страниците, нито друга програма свързана с интернет. От какво може да е проблема ?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.