Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Skype - въпроси и проблеми при използването - част 3

Featured Replies

скайпа ми се зарежда със включването на комп.въпреки че сме дали опция да не го прави.

може ли да се направи нещо по въпроса?

:huh:

Ами с командата msconfig може да контролираш какво да се зарежда.Или пък с програми като TuneUp Utilities например .. аз предпочитам второто.
  • Отговори 1,2k
  • Прегледи 247,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ами с командата msconfig може да контролираш какво да се зарежда.Или пък с програми като TuneUp Utilities например .. аз предпочитам второто.

тази команда къде да я дам? менюто на уиндоус е бг!

тази команда къде да я дам? менюто на уиндоус е бг!

Старт>Изпълни (или както е преведено)>Пишеш msconfig. Избираш Startup (Не знам как са го превели, но е последният таб). И от там избираш кои приложения да се стартират заедно със системата.

Старт>Изпълни (или както е преведено)>Пишеш msconfig. Избираш Startup (Не знам как са го превели, но е последният таб). И от там избираш кои приложения да се стартират заедно със системата.

[/q

благодаря за помощта,но там не излиза скайп.или аз не го откривам.

излизат програми като utorent daemon tools и т.н.

И какво ако някой ме чете ...ако ще и зелените човечета от марс да четат , мен лично слабо ме интересува .. Но теб дали не те гони нещо параноя :speak:

Колкото до това на кой му е крив космоса ще си замълча - нещо не си в час!

Че то с такова IQ, какво ти пречи ;)

Само ако ти вземат чипса, ще се впечатлиш Публикувано изображение

Ай, бегай чати

Днес получих по скайп това съобщение -може ли да ми кажете има ли нещо вярно или е пак спам по скайп?

Ако получите телефонно обаждане от хора, които твърдят, че са инженери по

поддръжката на мобилната мрежа, или че проверяват телефонната линия и ви

молят да въведете #90 или #09, или друг някакъв код, затворете веднага без

да набирате никакви номера.

Има компании или хора - измамници, ползващи устройство, което позволява, ако

наберете #90 или #09, или друг код, да получат достъп до вашата СИМ карта и

да правят разговори от нея, като на вас се трупат разходи.

Моля разпространете това съобщение до всички колеги, роднини и познати, за

да го предотвратим.

Днес получих по скайп това съобщение -може ли да ми кажете има ли нещо вярно или е пак спам по скайп?

По принцип е вярно и е стара хватка.

обаче това не пречи и да е вид спам

Че то с такова IQ, какво ти пречи :rolleyes:

Само ако ти вземат чипса, ще се впечатлиш Публикувано изображение

Ай, бегай чати

Оо Боже .. ако знаеш как обичам такива дето само като ги приближиш започват да дават определения и да джафкат .. па си мислят , че могат да хапят Публикувано изображение

Обаче си прав все пак , IQ-то не ми е такова че да се занимавам със с....чета :grimace:

Ай, бегай се биеш със вятърните мелници

Взеха ти чипса зелените ли :nono:

Аха искочиха от скайпа и стана белята , тичай да информираш нищо неподозиращите хорица какви неща стават в скайп :rolleyes:

Явно не си в час, тъй че си затвори устата. Ако се съмняваш - направи си справка с потребителя, който се чудеше как така на няколко места му се получава хронологията. Маалко по-нагоре от носа ти, 2-3 поста. Или и ти вярваш на лъксвата басня за AES кодирането, ха ха ха. Ваше е Царството небесно :)

Някой абонат ми е искал пълномощно, но не мога да разбера кой е и не мога да го добавя как да го оправя..

Публикувано изображение

Искам помощ сложих Skype 3.8 и 4хх и на 3.8 работи добре но след 1 минута се излючва сам направо излиза от нея а 4-тата версия няма букви нищо Публикувано изображение

А ето снимка от Skype 3.6.0.216 Където съм писал 2-3 реда и не излизат никакви букви Публикувано изображение

Публикувано изображение

Оправих го дадох да го пуска с виста интерфейса и нямам проблем :speak:

Редактирано от LeGaL^CriMeR (преглед на промените)

Здравейте, вчера си ъпдейтнах Скайпа до последната версия. Днес като пуснах компа си влязох с моето име и парола.След малко гледам долу до часовника, до активната иконка на Скайпа онази бледата си стои.Чукнах на нея и пак ми излезе прозореца за въвеждане на име и парола.Въведох тези на брат ми и хоп! влязох и с неговия акаунт. И двата си работиха нормално, даже направих тест разговор м/у тях без проблем(като изключим микрофонията). Много се зарадвах на новата функция на Скайп, но след като излязох от единия акаунт, повече не ми предложи тази екстра. Та въпроса ми е има ли такава възможност или нещо се беше бъгнал.

Здравейте,

вчера си ъпдейтнах Скайпа до последната версия.

Днес като пуснах компа си влязох с моето име и парола.След малко гледам долу до часовника, до активната иконка на Скайпа онази бледата си стои.Чукнах на нея и пак ми излезе прозореца за въвеждане на име и парола.Въведох тези на брат ми и хоп! влязох и с неговия акаунт.

И двата си работиха нормално, даже направих тест разговор м/у тях без проблем(като изключим микрофонията).

Много се зарадвах на новата функция на Скайп, но след като излязох от единия акаунт, повече не ми предложи тази екстра.

Та въпроса ми е има ли такава възможност или нещо се беше бъгнал.

Можеш да пуснеш колкото инстанции си поискаш с shortcut параметър /secondary

Благодаря за бързия отговор.

Само ако ми кажеш и какво искаш да ми кажеш :rolleyes:

Намерих подробно обяснение тук - http://skypeblog.eu/2008/08/skype-40.html

Редактирано от Petrov (преглед на промените)

Някой има пли проблем със скайп при плейването на видео от настроението си? Със версия 4 съм и тотално отказва да ми плейне клипа. На друг потребител плейва без проблем, но моето настроение не. Инсталирал съм адобе плеъра от сайта на адобе, но пак не става. :speak::rolleyes:

Аз искам само да кажа, че не съм очарован от новата верися на Skype. Има неща които ми липсват от предната. Например, когато пиша на човек, който е офлайн не ми изписва че съобщението няма да бъде доставено. Подредбата на самият диалог е доста по-неподредена и неясна. И защо на вски диалогов прозорец са ми всичките табове с опции отгоре, като си ги има и в основният с изключение на "Помощ", който ми излиза само в диалоговият прозорец (незнайно защо). Имаше и други неща които куцаха, но не се сещам, но както и да е - ще свикваме! Публикувано изображение

Редактирано от icemans (преглед на промените)

Айс, изпращането на съобщението все още е така, само че сега се "визуализира" като въртящо се ajax кръгче до часа на съобщението. Може би опит да се внуши на потребителя, че са реализирали офлайн съобщения... Колкото до интерфейса, самата концепция е заложена в 90% от IM клиентите и не смятам, че е лоша - особено като гледам някои тийнейджъри както говорят с 10-20-30 души и си представи толкова отворени прозореца! Иначе, че е куцо - толкова си могат. Доста пъти съм се чудил какви програмисти работят, като почнеш от детските бъгове и минеш през решения на човек, който все едно не е виждал дръг път интерфейс...

Ако някой не е слушал новини - да знае че от ЕС официално са го натиснали да дадат възможност на службите за подслушване.

Една стара новина по въпроса: http://news.ibox.bg/news/id_1583388066

Topper аз лично съм си го превключил на "Стегнат вид" и може би затова ми се струва по-дървено и затова ми се виждат тези излишни табове на всеки отворен диалогов прозорец!

Някой абонат ми е искал пълномощно, но не мога да разбера кой е и не мога да го добавя как да го оправя..

Публикувано изображение

Оправи ли го вече?Защото като гледам картинката си натиснал върху "добавете абонати с влачене".Маркирай "Всички абонати" и трябва да се оправи според мен.

Topper аз лично съм си го превключил на "Стегнат вид" и може би затова ми се струва по-дървено и затова ми се виждат тези излишни табове на всеки отворен диалогов прозорец!

За 4-ка си говорим, нали?

Значи, като почнем от превода (стегнат да се чете като разкачен) и се мине през концепцията на големите умници, вярно си е много тъпо. Вероятно като "стегнат" са имали в предвид, че можеш да разкачих списъка с абонатите ? Аз лично мисля, че се опитаха да омекотят възприемането на 4-ката от хард-потребителите, свикнали с претрупания таскбар от разговори при 3-ката.

Изключи си Стегнат-дрън-дрън и виж каква е идеята, заимствана от другите IM

И какво ако някой ме чете ...ако ще и зелените човечета от марс да четат , мен лично слабо ме интересува .. Но теб дали не те гони нещо параноя :)

Колкото до това на кой му е крив космоса ще си замълча - нещо не си в час!

Сега изясни ли ти се, след като ЕС изкара разпоредбата, че възможността си е имало да те четат? Ако щеш и AES^3 да е...

Не става дума дори за обикновеното "mirror" на чата ти с логване от друго место.

Ама наз ни ни пречи, нъл тъй :)

Някой да има идея 4-тата версия на Скайп как използва аудио периферията, че на мен ми орязва честотната лента и музиката е с отвратително качество. Позвам foobar за плеър и въпреки това... Има ли други с подобен проблем и някой с идеи как да се оправи :help wanted3:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.