Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Skype - въпроси и проблеми при използването - част 3

Featured Replies

Как мога да сваля снимката от профила на даден потребител и то със същото качество и големина с която е качена?

;)
  • Отговори 1,2k
  • Прегледи 248,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравейте . Аз явно съм идиот :ph34r: обаче не мога да си намеря skype за samsung g810 . Свалих един който върви но няма call само chat и то през java .Fring не тръгва , абе направо нямам думи. Все пак телефона е със симбиан 9,2. Ако е възможно някой да помогне.

Здравейте! Вече няколко пъти, когато търся потребител в скайп, който съществува и не ми излиза. Публикувано изображение Пише, че не съществува такъв абонат. Пробвала съм и в " Търсене на Skype абонати " и в " Добави абонат ". Не става. :) Много ще съм ви благодарна, ако ми кажете какъв може да е проблема. Благодаря предварително !

Здравейте, въпроса ми е следният. Понеже хванах прителката ми да си пише с някакъв в skype, чрез хронологията на чата. Искам да попитам да ли мога да видя от някъде изпратените файлове м/у тях ? (изпращането на данните не станало от компютърът в къщи)

Здравейте, въпроса ми е следният. Понеже хванах прителката ми да си пише с някакъв в skype, чрез хронологията на чата. Искам да попитам да ли мога да видя от някъде изпратените файлове м/у тях ? (изпращането на данните не станало от компютърът в къщи)

Даже и да има начин не бих го коментирал. Изясни се с нея или забрави за случилото се

Даже и да има начин не бих го коментирал. Изясни се с нея или забрави за случилото се

Аз не искам морални съвети, а техническа помощ!

Сигурно това са си мислели и създателите на атомната бомба

Еми аз нито създавам оръжение за мосово поразяване, нито ще убивам някого или искам да навредя, просто искам да се добера до истината. Е в крайна сметка има ли някакъв начин ?

Редактирано от vgp_sas (преглед на промените)

Просто искам да се добера до истината. Е в крайна сметка има ли някакъв начин ?

Понеже това изглежда не си го прочел:

Изясни се с нея или забрави за случилото се

Понеже това изглежда не си го прочел:

Не прочел съм го! Но това е се едно да отидеш при някой крадец и да го питаш "А бе ти крадец ли си ?"

Помислете преди да се правите на интересни и морални!

Ти утре сигурно ще зададеш този въпрос и на някоя уеб поща? :clap:

Не прочел съм го! Но това е се едно да отидеш при някой крадец и да го питаш "А бе ти крадец ли си ?"

Помислете преди да се правите на интересни и морални!

ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

В сила от 01.01.2002 г. Обн. ДВ. бр.1 от 4

Януари 2002г., изм. ДВ. бр.70 от 10 Август 2004г., изм. ДВ. бр.93 от 19

Октомври 2004г., изм. ДВ. бр.43 от 20 Май 2005г., изм. ДВ. бр.103 от 23

Декември 2005г., изм. ДВ. бр.30 от 11 Април 2006г., изм. ДВ. бр.91 от

10 Ноември 2006г., изм. ДВ. бр.57 от 13 Юли 2007г.

Глава първа.

ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ

Чл. 1. (Изм.

- ДВ, бр. 103 от 2005 г.) (1) Този закон урежда защитата на правата на

физическите лица при обработването на личните им данни.

(2) Целта на закона е гарантиране на неприкосновеността на личността и личния живот чрез осигуряване на защита на физическите лица при неправомерно обработване на свързаните с тях лични данни в процеса на свободното движение на данните.

Здравейте ! Правилно ли забелязвам, но в Скайп 4 няма индикатор, че абоната те е блокирал чрез иконка питанка до аватара му ? Как може да се провери наистина дали те е блокнал ?

как да изтирия(или периодично да изтривам) историята на дискусията с определен потребител на последната версия на Skype (v.4.0.0.216)? Не искам да махам изцяло запис на историята със всички потребители, а само на определен, или да няма или да мога да го трия>

Редактирано от luybomir (преглед на промените)

как да изтирия(или периодично да изтривам) историята на дискусията с определен потребител на последната версия на Skype (v.4.0.0.216)?

Не искам да махам изцяло запис на историята със всички потребители, а само на определен, или да няма или да мога да го трия>

Отиваш на дискусии и от там избираш абоната чиято хронология искаш да изтриеш и триеш с delete навсякаде, където го има в хронологията

Публикувано изображение

Искам да попитам защо когато абонатите ми си сменят ника или аватара при мен си седи както е било преди- непроменено?Това стана след като инсталирах скайп 4 преди бях с 3,8 и нямах проблеми!

Отиваш на дискусии и от там избираш абоната чиято хронология искаш да изтриеш и триеш с delete навсякаде, където го има в хронологията

това беше готина шега;)

Май няма възможностПубликувано изображение

предварително се извинявам ако някой вече е споменал това, но все пак моя проблем е следния: със скайп 3.8.0.139 съм и когато ми пращат файлове не ми показва иконката за съответния формат... седи ми винаги онази бялата иконка, 1 лист със синьо прозорче вътре, която се появява когато нямате съответната програма за отваряне/възпроизвеждане на файла.. след като се прати си го отваря, но иконката в скайпа пак си я няа Публикувано изображение хелп? :P

Здравейте, имам следният проблем: Когато слушам музика и някои ми пише в Skype звука ми прекъсва. Също съм забелязал, че когато някои ми пише в Skype преди да се чуе "звънчето" за известяване се чува странен шум и след това звука. Има някакво закъснение между получаване на съобщението и звука за индикация. Също така имам чушстшото, че някой като ми пише при известяването компютърът ми се замисля- получава се някакво накъсване. От какво може да е този проблем? ( Не съм сигурен, че го обясних правилно, но ... ) . Компютърът ми е DELL Studio и е с оригинален Windows Vista. Skype Version 4.0.0.226 При настолният ми компютър който е с Windows XP го няма този проблем, а версията на Skype е същата.

здравейте! имам следния проблем със скайп. след като си преинсталирах windows-a и се опитах да си вляза в скайпа видях,че нямам абонати.все едно някой ми ги е изтрил,а като искам да добавя някой ми е с въпрос все едно ме е блокнал и ми е с въпрос. моля помогнете...

Проблема се усложни. Вече изобщо нямам звук на компютъра, чува се само звук от Skype. Нито от Winamp, нито от vbox примерно като псуна никое клипче. Всичко си е усилено, но само Skype се чува.

Писах в раздела за видеокамери ,но ме препратиха тука.Значи имам видеокамера JVC и пробвах да я ползвам за скайпа ,но изписва това по долу на снимката .къде е проблема и дали изобщо ще стане за скайпа.

Проблема се усложни. Вече изобщо нямам звук на компютъра, чува се само звук от Skype. Нито от Winamp, нито от vbox примерно като псуна никое клипче. Всичко си е усилено, но само Skype се чува.

Пробвай някакви драйвери за Звуковата карта!

Писах в раздела за видеокамери ,но ме препратиха тука.Значи имам видеокамера JVC и пробвах да я ползвам за скайпа ,но изписва това по долу на снимката .къде е проблема и дали изобщо ще стане за скайпа.

Пробвай първо с някой друга програма за уеб камери, примерно AMCap и тогава виж дали тя ще ти я отвори. Според мене ще ти трябват някакви драйвери за тази камера, ако изобщо ще има възможност. Според мен няма да стане, но не ти пречи да пробваш!

Пробвай първо с някой друга програма за уеб камери, примерно AMCap и тогава виж дали тя ще ти я отвори. Според мене ще ти трябват някакви драйвери за тази камера, ако изобщо ще има възможност. Според мен няма да стане, но не ти пречи да пробваш!

ако се инсталират драйвърите, ще стане, пише си го и в опътването на камерата, че става. авторът си мисли, че му я "открива", защото я намира като юсб устройство, но трябва да се инсталират подходящите драйвъри, за да се ползва и като уеб-камера

ако се инсталират драйвърите, ще стане, пише си го и в опътването на камерата, че става. авторът си мисли, че му я "открива", защото я намира като юсб устройство, но трябва да се инсталират подходящите драйвъри, за да се ползва и като уеб-камера

дали има такива драйвери за да стане уеб камера ,защото нямам в комплекта на камерата.И като няма USB камерата мисля ,че няма да стане.

Редактирано от mrawkata (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.