Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Skype - въпроси и проблеми при използването - част 3

Featured Replies

привет :P съвсем скоро попаднах на ТОВА и искам да попитам дали наистина е така както го пишат ... например само за 5 долара на месец неограничени разговори с една страна от Европа? И това само за стационарни телефони ли важи?

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 248,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

И пак няма България?

Цял ден пиша,но ми го търкат,няма зна4ение,искам някой да ми обясни,защто след като изтрих скайп3.6 и после наново го поставих,не мога да сложа видео настроение.

Цял ден пиша,но ми го търкат,няма зна4ение,искам някой да ми обясни,защто след като изтрих скайп3.6 и после наново го поставих,не мога да сложа видео настроение.

Теглиш последната версия на флаш: http://fpdownload.macromedia.com/get/flash...h_player_ax.exe

Затваряш всички броузери, скайп, най-добре целия софтуер, който не ти е нужен и оставяш само един Windows Explorer, с него намира изтегления файл, инсталираш го и готово

Никой ли не знае как да тръгне видео настроението ми,инсталирах флаш плеар,както ме посъветва kapnemo,не ще и това е :rolleyes: ,

Здр търся един език за скайп, който се добавя селед инсталацията.Не помня как точно се казва, но знам, че е голяма простотия. Ако някой се сеща да помага

Задравейте! Зная, че тази тема е обсъждана многокартно, но наистина бих искала да получа отговор на това, което ме вълнува. Моят казус е следния: Когато вляза в скайп от компютъра в офиса, настроението на един от абонатите в списъка ми е едно, а когато вляза в скайп от компютъра вкъщи е друго. Настроенията не се променят, дори, когато и двамата сме на линия. И в двата случая не се показва аватар. Това означава ли че ме е премахнал от списъка си с абонати? Има ли начин да проверя това дали е така със сигурност. А ако всичко това не означава че ме е премахнал , какъв може да е проблема? Предварително благодаря !

Редактирано от sumeer (преглед на промените)

привет :) съвсем скоро попаднах на ТОВА и искам да попитам дали наистина е така както го пишат ... например само за 5 долара на месец неограничени разговори с една страна от Европа? И това само за стационарни телефони ли важи?

Това на което си попаднал означава че, в страните по-назапад където националните разговори са безплатни от телефон до телефон, можеш чрез предоставения ти "Skype To Go" номер да звъниш до другите 20 европейски страни направо от стационарния ти телефон и да забравиш че софтуера Скайп съществува.

Ми да, щом като ще мога да ти звъня от телефона ми до твоя телефон без пари (ти си в чужбина спрямо мен), не ми трябва повече Скайп. Трябва само и ти да се изнесеш в една от посочените в списъка страни и магията ще проработи ( аз съм вече в списъка :P ).

п.п. само дето по 5 евро на месец е прекалено скъпо в сравнение с конкурентните оферти. Публикувано изображение

Уж затворения протокал на Skype бил велик, пък сега правят мили очи на бизнес потребителите с това SIP решение:

http://www.skypeforsip.com/

Трябваше им цели 5 годинки за да проумеят че бизнеса не им иска затворения протокол и софтуера им.

Въпроса е сега след още колко годинки ще стане възможно и за "простосмъртни" домашни потребители да ползват СИП телефон за да се обаждат безплатно до Скайп потребители.

И като стане и това възможно, пак си остава проблема че трябва потребителя да си е пуснал компютъра.

Гарантирам, че ползвах търсачката за това, което искам да питам, но нямаше резултат, затова питам: Какъв е тоя "скайпващ режим" (по това търсих за резултат) и как мога да го променя, защото сульо и пульо взеха да ми досаждат. Какво да настроя за да говоря само с абонатите, включени в списъка? В настройките има такава опция "Приемай разговори . . . " и 2 опции: 1) От всекиго 2) Само от включени в списъка Проблема обаче е че настройката е бледа, т.е. не може да се пипа по нея. Какво да направя за да приемам разговори само от включени в списъка? :P

Тва е да кажем, ако ти се е доприказвало. Могат да ти пишат всякакви, без да ти искат пълномощно. Ии така...

Искам Да попитаМ нещо което може Да е дискусирано вече, но сЪм новА в сайта, а имам проБлем сЪс скайп-а.. :rolleyes: Skype ми нЕщо не иска Да се свЪрже, изписва "Skype не е в състояние Да се свЪрже", и Да се свържа с Администратор {а аз нЕзнам как} Публикувано изображение молЯ Ви ако на нЯкой мУ се е случвало и знаЕ как Да отсрани проблема Да ми Отг. ;)

Значи с 2 думи не мога да збранявам на други, освен тези в списъка да се свързват с мен, респективно не мога да променя този "скайпващ режим", така ли?

Добре ве, нали за SkypeMe става дума?! Като не искаш да ти пишат други, влизаш в настройките там дето пише Съобщение и КС и има едно "Приемай съобщения..." и слагаш на "само от включени в списъка". Същото правиш и с "Разговори". Нещо сложно?

Да за това става дума (SkypeMe mode в английското меню или Скайпващ (звучи ми като скапващ :rolleyes: ) режим в българското). Както обаче споменах по-горе

В настройките има такава опция "Приемай разговори . . . " и 2 опции:

1) От всекиго

2) Само от включени в списъка

Проблема обаче е че настройката е бледа, т.е. не може да се пипа по нея. Какво да направя за да приемам разговори само от включени в списъка? :P

Повече от ясно ми е, че трябва да се избере 2-та опция, демек само от включените в списъка. Както и да е вече разбрах какво трябва да се направи за да се промени тази настройка. Влиза се в Скайп->Присъствие->променя се от "На линия" в "Отсъстващ" примерно и чак тогава в "Съобщения и КС" настройката за разговорите се активира, след което се променя желаната опция. Благодаря на всички, които отделиха от свободното си време за проблема! Лека вечер, поздрави! Публикувано изображение

Редактирано от instrument (преглед на промените)

Здравейте. Мога ли по някакъв начин да си сменя skype името без да регистрирам нов акаунт?

Здравейте някой може ли да ми каже след като преинсталирам уиндоуса и инсталирам скайп дали може да се впише направо на режим инкогнито? благодаря

Здравейте. Мога ли по някакъв начин да си сменя skype името без да регистрирам нов акаунт?

Не?

Здравейте някой може ли да ми каже след като преинсталирам уиндоуса и инсталирам скайп дали може да се впише направо на режим инкогнито? благодаря

Вписваш се, включваш се на инкогните, после се отписваш и като влезеш наново си си инкогнито, какво толкова?

Имам проблем.Мисля че е от наскоро.Като е пуснат скайпа да се пуска заедно с Windows и при пускане като почне той да зарежда почва да мисли компа и дори забива за известно време.А като е изкл8чена функцията да се пуска с Windows и след това го пусна май няма проблем.От какво е това,преинсталирах скайп,ПАК СЪЩОТО?

Можеш да питаш на форума на Скапан дали можеш да си препращаш разговорите от сегашното име към друго Скайпано име и ефекта ще е същия ако става. Сегашните ти контакти като ти звънят ще вдигаш от другото име. Чат ли си?

Искам да попитам на Nokia 7210 Supernova може ли да се сложи скайп, защото в сайта на скайп го няма в списъка с Compatible phone models! Ето: Nokia 6111 E61 6131 E62 5200 E71 5610 N70 6085 N72 6126 N73 6165 N75 6230i N76 6233 N78 6234 N80 6270 N81 6280 N82 6300 N95 6555 N96 7370

Редактирано от gig93 (преглед на промените)

"Нормално" ли е да не ми работи менюто от снимката? Като кликна на стрелката, си излиза, но не реагира по никакъв начин на мишката. Иначе групите си работят както трябва, в ред си е менюто Contacts > Contact Categories.

Проблемът още си стои, сега съм с 4.0.0.224 и когато кликна на стрелката, менюто си излиза, но веднага щом мръдна курсора, изчезва. Някой друг със същия проблем? Някакви идеи?

Как мога да сваля снимката от профила на даден потребител и то със същото качество и големина с която е качена? Едит: Все още ли трябва и двамата абонати да са на линия за да се получат съобщенията? Ако сега пиша на потребител, който е извън линия, ще го получи ли дори когато аз вече не съм в скайп?

Редактирано от nrs (преглед на промените)

Интересно къде отидоха ревнивите застъпници (или натрупаха вече абонати в сметките си, сега работят за благото им) но никой не иска да коментира как стана тази "фатка"

http://www.gizmo5.com/pc/opensky/

Обаждане до Скайп абонати от Гизмо, WiFi телефони, че дори и през уебстраницата GizmoCall !!!

Изглежда след като не искаха да се разплатят с фирмата, собственик на Р2Р технологията, която ползват, сега Скайп ще усетят как губят монопола си (интересен монопол - техни абонати не могат да се свързват с никой от другите комуникатори - навсякъде това се смята за недостатък, само за Скайп е предимство ;)) след като явно недоволните патенто-притежатели са решили да им отвърнат със същата етика, като дадат технологията на другите конкуренти :speak:

Как мога да сваля снимката от профила на даден потребител и то със същото качество и големина с която е качена?

Едит: Все още ли трябва и двамата абонати да са на линия за да се получат съобщенията? Ако сега пиша на потребител, който е извън линия, ще го получи ли дори когато аз вече не съм в скайп?

Не, не можеш да пращаш така съобщения.

Не, няма да го получи.

Да, това е тъпо за месинджър.

Да, това е "предимство" само на скайп :angry:

Проблемът още си стои, сега съм с 4.0.0.224 и когато кликна на стрелката, менюто си излиза, но веднага щом мръдна курсора, изчезва. Някой друг със същия проблем? Някакви идеи?

От както е излязла 4-ката е така, като се вижда начина на работа на "инжинерите" - споко, рапотувано е, ще го оправим към 6-7 версия :speak:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.