Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Skype - въпроси и проблеми при използването - част 3

Featured Replies

Със скайп 3.8.0.139 съм и когато ми пращат файлове не ми показва иконката за съответния формат... седи ми винаги онази бялата иконка, 1 лист със синьо прозорче вътре, която се появява когато нямате съответната програма за отваряне/възпроизвеждане на файла.. след като се прати си го отваря, но иконката в скайпа пак си я няа ohmy.gif хелп?

Значи проблема ми е следният: когато си пусна скайпа на компютъра и в продължение на 5 минути интернет връзката ми е заета само със скайпа. Не мога да ползвам нито браузъра не ми отваря страниците, нито друга програма свързана с интернет. От какво може да е проблема ?

бавен комп?
  • Отговори 1,2k
  • Прегледи 248,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Как да разбера дали даден потребител е вписан и е сложил статус "инкогнито"? Може би пинг, но как да пингна конкретния юзър? П.С идеята е да не му пиша всеки път когато искам да проверя :P иначе като не се доставят съобщенията е логично, че е оффлайн (това е пояснение с цел да избегнем съвети от типа на "пиши му и ще разбереш) ;)

Как да разбера дали даден потребител е вписан и е сложил статус "инкогнито"? Може би пинг, но как да пингна конкретния юзър?

П.С идеята е да не му пиша всеки път когато искам да проверя ;) иначе като не се доставят съобщенията е логично, че е оффлайн (това е пояснение с цел да избегнем съвети от типа на "пиши му и ще разбереш) ;)

Това е дискутирано, няма начин!

Как да разбера дали даден потребител е вписан и е сложил статус "инкогнито"? Може би пинг, но как да пингна конкретния юзър?

П.С идеята е да не му пиша всеки път когато искам да проверя ;) иначе като не се доставят съобщенията е логично, че е оффлайн (това е пояснение с цел да избегнем съвети от типа на "пиши му и ще разбереш) ;)

Като му звънеш трябва да има сигнал.

Имам проблем със скайпа от вчера. Не мога да си вляза в акаунта. Нищо не съм пипал и сега ми излиза: "Отварянето на скайп е невъзможно. Вече сте вписан. Моля опитайте отново." Преинсталирах скайп. Нищо не стана. Смених си паролата изтрих config.xml файла и все още не мога да вляза.

Редактирано от nikrage (преглед на промените)

Здравейте!

Получих следното съобщение в пощата си от Скайп:

========================================================================

============== THIS IS AN AUTOMATED MESSAGE, DO NOT REPLY ==============

========================================================================

Hi хххххххххх,

yyyyyyyyyy is trying to reach you on Skype.

To add this person to your Contacts visit:

http://skype.com/go/contactrequest?usernam...c=T-_-E-_-A-_-C

Happy talking

The people at Skype

На мястото на x е моят ник, а на мястото на y- абонат, когото съм изтрила от контактите си наскоро. Мeйлът е получен, докато съм била офлайн. Според вас какви точно действия е предприел, че да получа това? За пръв път ми се случва.

Редактирано от Taliq (преглед на промените)

Потърсих из форума, но не намерих това, което ме интересуваше. Та, бях си скрил броя абонатите да не се вижда в профила ну. И дълго време бях така, но реших да им дам да се виждат. Също възстанових някаква част от абонатите от архив, който съм си правел от преди, понеже бях изтрил доста! И така, сложих аз отметката да ми се виждат абонатите в профила, но после ми казаха, че само 340 се виждат, а аз като ги селектирам всичките и цъкна на delete ме пита дали искам да изтрия 524 абоната, 340 са били сигурно тези, които са били преди да възтановя и останалата част от файла, но какво от това. Имам едни абонати в листта, а показва други, защо така. И преди ми се е случвало на старите версии. Търкал съм един-двама и след това все нещо се обърква... Някакви идеи приятели?

Редактирано от batkoto (преглед на промените)

Е те хората са ти писали,само трябва да четеш.Щом си го махнала,въпросният индивид отново се е опитал да се включи ;)

Благодаря ;) Аз дотолкова си го преведох. Ама ползвам скайп от сто години, и никога досега не съм получавала такива мейли, а когато някой иска да го добавя, просто си получавам искане за пълномощно и това е- никакви мейли, никакви чудеса. Пробвах да ползвам скайп 4, но не ми хареса и си върнах 3.8. Да не би това да е някаква екстра в скайп 4, се чудя аз :rolleyes:

Със скайп 3.8.0.139 съм и когато ми пращат файлове не ми показва иконката за съответния формат... седи ми винаги онази бялата иконка, 1 лист със синьо прозорче вътре, която се появява когато нямате съответната програма за отваряне/възпроизвеждане на файла.. след като се прати си го отваря, но иконката в скайпа пак си я няа ohmy.gif хелп?

• 2 седмици по-късно...

имам проблем със скайпа който се състо в това че не ми излиза иконата в лентата с инструменти

имам проблем със скайпа който се състо в това че не ми излиза иконата в лентата с инструменти

Еми пробвай със десен клавиш на таскбара-->Рroperties-->Taskbar-->Customize :angry:

Еми пробвай със десен клавиш на таскбара-->Рroperties-->Taskbar-->Customize :doh:

Ако може аз на български ще го напиша : ))

десен клавиш на таскбара->свойства->персонализиране->"скриване при неактивност" или "винаги показвай"/skype/->"ok"->приложи->"ок"

Моя пък е "винаги скривай",така си ми харесва : )))

Неможах да разбера на този новият скайп как се изпращат визитки. Т.е. някой като ми поиска контакта на някой и аз му го пращах направо и при него си излиза с оции за добавяне към списъка. На този неможах да го намеря!

Неможах да разбера на този новият скайп как се изпращат визитки. Т.е. някой като ми поиска контакта на някой и аз му го пращах направо и при него си излиза с оции за добавяне към списъка. На този неможах да го намеря!

Опита ли с drag&drop на контакта в разговора?

Опитах, но нестава!!!

Аз май си отговорих сам на въпроса. За всички които имат интерес какво няма да видят във версия 4.0 поне засега:

Indeed the sending contacts option is not currently there. But it will be back. Here is a full list of features currently not available in the latest 4.0 version but will soon be returned:

- Accessibility (some aspects are not fully supported in 4.0, so please continue to use version 3.8 until this is resolved)

- Sending contacts

- Birthday reminders

- Call Transfer

- Personalisation

- Alerts for partners

- Speed Dial.

- Auto redia

Казват че във следващите релийзи ще има допълнения с някой от нещата. Голям автогол са си вкарали - немога да проумея как са го допуснали ?! ;)

Новия скайп е изключително неудобен !

и бъгав

Абе от "ИЗГЛЕД" като му дадеш "Стегнат вид" горе долу придобива някакъв вид, но тези пропуски са недопустими!!!

Някои може ли да ми каже програмата с която може да имам 2 скаипа на декстопа. Моля ви се. Благодаря ви предварително. Плс барз отговор Някои може ли да ми каже програмата с която може да имам 2 скаипа на декстопа. Моля ви се. Благодаря ви предварително. Плс барз отговор ;):P:help: :help: С наи-новиа сакип сам

Редактирано от gogo98 (преглед на промените)

Start - Run - "C:\Program Files\Skype\Phone\Skype.exe" /secondary - може да имаш и 3 Публикувано изображение Ако директорията ти е различна трябва да я посочиш разбира се!

Start - Run - "C:\Program Files\Skype\Phone\Skype.exe" /secondary - може да имаш и 3 Публикувано изображение Ако директорията ти е различна трябва да я посочиш разбира се!

Mерси стана

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.