Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Skype - въпроси и проблеми при използването - част 3

Featured Replies

Здравейте! Имам един проблем... Със скайп 3.8 съм и не мога да виждам определени абонати (не всички) когато са на линия. За да видя дали са на линия,първо трябва да им позвъня и чак тогава изписва,че са тук(иначе ми дава,че са извън линия). Как мога да оправя този проблем?

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 248,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

като не ползваш скупе ....не разбрахте ли че тая програма е пълна с всевъзможни бъгове като този.......

Имам следния проблем Немога да получа покана за игра и като изпратя аз те не я получават. Моля помогнете опцията за екстри е активирана.

Здравейте ,

Имам проблем със задаване на видео в настроението на скайп - ако опитам да добавя видео не ми се показват Dailymotion и Metacafe и няма search bar , където да търся клипове... Опитах директно от сайта на Dailymotion с линка Add to Skype , но пак нямаше резултат ... Понякога излиза съобщение, че няма връзка със сървъра , но не винаги . Използвам Skype 4.0.0.226 под Windows Vista Ultimate x 64. Преди използвах Skype 3.8.0.188, пак под Vista , имах същия проблем и затова инсталирах по-новата версия на Skype , но резултат нямаше Публикувано изображение

Някой срещал ли е подобен проблем ? Моля за малко помощ.

Благодаря предварително :)

здравейте.интересувам се как мога даси прегледам хронологията от друг коmпютар

Здравейте! Имам въпрос за Скайп, но ще ви помоля да се отнесете сериозно, защото съм много притеснен. Положението е следното: изпратил съм текстово съобщение по чата на абонат, който в момента не може да го получи, тъй като не си е платил нета, а друга връзка в момента с него нямам. Съобщението е изпратено на 6. юни и досега си седеше с въртящото се кръгче до него - символ на неполучено съобщение. Току-що обаче видях, че кръгчето се е сменило с червено кръгче с удивителна. Въпросът ми е: какво значи тази удивителна в червено кръгче - вероятно, че съобщението си е дългосрочно неполучено или нещо друго? Много ви моля, помогнете ми. Публикувано изображение

Става дума за това: Публикувано изображение

Редактирано от Deltichko (преглед на промените)

Това е дискутирано, няма начин!

Защо да няма? Ако му знае АйПи'то и ако този отсреща не е пипал default портовете... обикновено един IE/Мозила върши работа при проба да отвори даденото АйПи...

Защо да няма? Ако му знае АйПи'то и ако този отсреща не е пипал default портовете... обикновено един IE/Мозила върши работа при проба да отвори даденото АйПи...

Да, и един мармот завива шоколадите в станиол... Пробвай...

здравейте.интересувам се как мога даси прегледам хронологията от друг коmпютар

Пази се локално

Да, и един мармот завива шоколадите в станиол... Пробвай...

Пази се локално

Пробвал съм... ако не бях - нямаше да го давам като идея. Иначе много ясно, че ако минава през рутер или е вътрешно няма да стане...

Пробвал съм... ако не бях - нямаше да го давам като идея. Иначе много ясно, че ако минава през рутер или е вътрешно няма да стане...

Или ако минава през relay, или ако е зад прокси, или ако е затворил 80 и 443. Май станаха много предположения

capnemo, e, поне сам каза, че все пак е начин, а не твърдиш вече, че е невъзможно... това исках от теб.

capnemo, e, поне сам каза, че все пак е начин, а не твърдиш вече, че е невъзможно... това исках от теб.

Няма невъзможни неща, всичко е въпрос на време и ресурси. Но това е възможно във вероятно 0.1 % от случаите, което (по моя сметка) го прави пренебрежимо малко.

Освен това си представи чисто хипотетична ситуация: фирмена мрежа, web сървър на ИП адреса с който служителите излизат към интернет. Е, имаш отговор от порт 80. И какво?

Аз по скоро имах предвид, че все пак може да се опита, а според мен възможността е доста по-голяма от 0'1% Ако има късмет... ще знае всеки път дали е вътре или не... само с един bookmark click, a не да звъни и да досажда. И си прав... изисква се време и проби...

ще ми помогнете ли приятели идваха у дома и влизаха с техните си профили в Skype сега им стоят скайп имената а искам да се разкарат от там как да го направя ... знаете ли

Еличке, 1000 пъти е писано за това

Run>%appdata%\Skype+Enter
триеш всички папки, които носят името на ненужните профили

Кода не го ли видя?

Ох...

Start/Run:
%appdata%\Skype
Enter

Моля, ЕлиЦа. Другия път търсачката или поне чети, каквото ти се отговаря :)

не мисля че е неоходим такъв тон ... не всички сме родени гении ... за каквито се мислят някои и още веднъж Благодаря Topper

Редактирано от elica.elica (преглед на промените)

Не разбрах Елица този коментар ??? Извинете, че имах неблагоразумието да ви помогна, а не ви насочих към правилата на форума !

няма значение ... аз Ви благодарих .. даже няколко пъти май Topper ... мога да го направя отново ако трябва ..................Благодаря...............

Има доста хора влизали през моя комп в скайпа си и на всеки остава потребителското име, има ли начин да ги премахна? Да си стои само моя акаунт?

триеш всички папки, които носят името на ненужните профили Topper ми помогна онзи ден и се получи КОД Start/Run: %appdata%\Skype Enter

Aз искам да попитам,вярно ли е ,че с някаква програма:

skype hack

E възможно да ти виждат всички абонати и даже да се вижда какво си пишеш с всеки?

Трябвало само злонамерения човек ,разполагащ с тази програма да ти знае скайп името и ...можело..не ми се вярва...Някой да знае нещо по въпроса?

Редактирано от genatraikova (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.