Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Skype - въпроси и проблеми при използването - част 3

Featured Replies

Уважаеми, вие както винаги правите заключения, базирани на един, единствен факт. Това че нещо се срива на една конкретна система с конкретна ОС, ъпдейти, драйвери и т.н. не означава нищо

...Уважаеми господин модератор, аз поне давам потенциално решение на проблема. При условие, че за поддръжката компютъра, която е реализирана обикновено от персоната, която я извършва - тя се държи отговорна. Можете сам да си помислите колко телефонни обаждания получих заради посоченият срив и колко недоволство се изля към мен. Хората не ги вълнува защо се срива, а фактът че се срива и не могат да си провеждат видео обажданията.

Другото е, че в последната версия отново има промяна на UI-то, което прави още по-труден за четене текста. Още повече се разводнява и още повече програмата тежи и лагва. Аз все още ползвам 3.8

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...
  • Отговори 1,2k
  • Прегледи 247,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравейте!

Някой може ли да ми каже защо се получава тази грешка при опит за инсталация на Скайп последна версия на стар компютър с ХР SP3. Рам 1 гигабайт, дъно асрок.

http://prikachi.com/images.php?images/305/8142305u.jpg

Открих проблема http://www.nesiprav.com/%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B1%D0%B0-%D1%81%D1%8A%D1%81-skype-%D0%B8%D0%BB%D0%B8-%D0%B7%D0%B0%D1%89%D0%BE-%D0%BE%D0%B1%D0%B8%D1%87%D0%B0%D0%BC-microsoft/

заради стария процесор е.

От версия 6.21 нагоре, другарите програмисти от Майкрософт решили да включат поддръжка на SSE2 инструкциите, с цел да стана бая по-чевръста програмата, но .. малкия проблем е, че по-старичките процесори (AMD Athlon/Pentium III и по-стари) не поддържат този набор от инструкции

Ясно. Аз си карам с 3,8 кракната и нямам грижи.

здравейте, от няколко дни родителите ми които са далеко от мен не могат да влязат в скайп, ползват XP SP2,

не знам коя версия скайп, това свързано ли е със спряната потдръжка на XP,може ли да бъде изъган по някакъв начин, в един сервиз им казали че е именно от това и понеже компа им е стар и не може да работи със Windows 7  веднага им предложили да си купят нов. Ако може да помогне някой ще съм благодарен

здравейте, от няколко дни родителите ми които са далеко от мен не могат да влязат в скайп, ползват XP SP2,

не знам коя версия скайп, това свързано ли е със спряната потдръжка на XP,може ли да бъде изъган по някакъв начин, в един сервиз им казали че е именно от това и понеже компа им е стар и не може да работи със Windows 7  веднага им предложили да си купят нов. Ако може да помогне някой ще съм благодарен

Трябва SP3.

Не знам дали SP3 ще помогне...Изпратил съм ти линк на кракната, напълно работеща версия 4.2, portable, защото тук не дават да се дават линкове...Изтегли я и пробвай.

• 1 месец по-късно...

Здравейте!
Имам проблем - не ми изписва часа, в който е написано съобщението от мен  или отсрещната страна - има само "днес", "вчера"  и съответно дати, за по-старите разговори.
Имате ли идея защо е така?

Редактирано от bushkata (преглед на промените)

Здравейте!

Имам проблем - не ми изписва часа, в който е написано съобщението от мен  или отсрещната страна - има само "днес", "вчера"  и съответно дати, за по-старите разговори.

Имате ли идея защо е така?

Датата и часа на компютъра точни ли са?

Пробвахте ли Skype Web ? :) Директно от браузера
web Skype

http://blogs.skype.com/2015/06/05/skype-for-web-beta-is-now-available-to-everyone-in-the-us-and-uk/

Редактирано от acnekt (преглед на промените)

Вероятно е препоръчвано, но и аз да го направя. Имах проблеми със Скайп в последните дни. Не знам како му стана - с фейса нещо. Вместването на реклама беше идиотско решение от страна на Майкрософт. и съм сигурен, че нещо не са го направили, както трябва... Как да е. Реших да пробвам Pidgin с приставка за Скайп, и ...:

4a459edc5b09b0c6.PNG

https://github.com/EionRobb/skype4pidgin/blob/master/skypeweb/README.md

P.S. Пред инсталирането на приставката, се инсталира първо Pidgin, разбира се.

Редактирано от Методи Дамянов (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Здравейте,

Интерсува ме на някого случвало ли се е и въобще възможно ли е, разговор (в чата) между 4 потребителя в скайп да излиза в хронологията като разговор САМО между двама от тях? (незнам дали ме разбирате - репликите на останалите двама да излизат като реплики написани от САМО двамата и да се преплитата). На мен ми звучи налудничево :)

Благодаря предварително!

• 2 седмици по-късно...

При пускането на компютъра, скайпа винаги се вписва със статус отпочиващ, дори да е нагласен онлайн. Как може да се направи когато се вписва, статусът винаги да бъде онлайн?

• 3 седмици по-късно...

Какво може да се направи ако искам да сложа скайп на стар компютър и да провеждам видео разговори има ли някакъв начин? След 6,2 версия задължително изискване за видео разговори е процесора да има SSE2 набор от инструкции, но в случая AMD Athlon XP 2000+ няма SSE2 пробвах с по стари версии преди 6,2 и тогава даже не мога да се логна "Скайп не е в състояние да се свърже" каква версия да сложа за да мога да си работя нормално на скайп с стар процесор, или да слагам Viber, ICQ или нещо подобно даже не знам дали и те ще станат за видео връзка?

Какво може да се направи ако искам да сложа скайп на стар компютър и да провеждам видео разговори има ли някакъв начин? След 6,2 версия задължително изискване за видео разговори е процесора да има SSE2 набор от инструкции, но в случая AMD Athlon XP 2000+ няма SSE2 пробвах с по стари версии преди 6,2 и тогава даже не мога да се логна "Скайп не е в състояние да се свърже" каква версия да сложа за да мога да си работя нормално на скайп с стар процесор, или да слагам Viber, ICQ или нещо подобно даже не знам дали и те ще станат за видео връзка?

Опитай - http://web.skype.com

4.2 пачната би трябвало да работи.

Камерите работят ли? От къде да я дръпна?

https://www.kaldata.com/forums/topic/230515-%D0%B7%D0%B0%D1%89%D0%BE-%D0%BD%D0%B5-%D1%80%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D1%82%D1%8F%D1%82-%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B2%D0%B5%D1%80%D1%81%D0%B8%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%B9%D0%BF/

Потърси из постовете ми, да не се карат модераторите.

И за мераклиите - емотикончета разни http://skype.rs/

Редактирано от Филипов (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.