Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Skype - въпроси и проблеми при използването - част 3

Featured Replies

Руската 4,2 вече не работи добре. 3,8 пък няма съвместимост на видеото.

Аз извличам само exe - то и всичко друго отива в кошчето.(Не инсталирам по нормалния начин) Спираш опциите за ъпдейти реклами и пр. 

Няма оправия с тая шльокавица

Редактирано от Black Power (преглед на промените)

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 248,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Руската 4,2 вече не работи добре. 3,8 пък няма съвместимост на видеото.

Аз извличам само exe - то и всичко друго отива в кошчето.(Не инсталирам по нормалния начин) Спираш опциите за ъпдейти реклами и пр. 

Няма оправия с тая шльокавица

При мен 4.2 работи отлично, с видео откакто съм я инсталирал...

4.2 няма проблем с видеото.  3.8 има проблеми с видеото. Руската 4.2 при мен започна непрекъснато да създава проблеми - прекъса връзката по няколко пъти при разговор!

При мен 4.2 работи отлично, с видео откакто съм я инсталирал...

Не знам дали е от скайп, но с ползването на мобилната версия, винаги излиза, че сте на линия, а всъщност не сте, дори и да сте деинсталирали скайпа от телефона си. Влезете ли веднъж през мобилното устройство и сървъра вече отчита, че сте онлайн. :D

Не знам дали е от скайп, но с ползването на мобилната версия, винаги излиза, че сте на линия, а всъщност не сте, дори и да сте деинсталирали скайпа от телефона си. Влезете ли веднъж през мобилното устройство и сървъра вече отчита, че сте онлайн. :D

Е нали точно това се коментира непрекъснато и е основната причина да се търсят старите версии. Скайп упорито отказват да го оправят, очевидно имат някакъв интерес да е така. Това се коментира и по чуждите форуми...само заклетите маниаци на новите версии го пропускат край ушите си.

..само заклетите маниаци на новите версии го пропускат край ушите си.

Ми, то май алтернатива няма или ако има ,то и компромиси трябва да се правят - това не се харесва на мнозина, който заради пълната функционалност и стабилност качват най - новото.

Проблема е друг т.е хванали сме се за този Скайп като удавници - сякаш друго няма!

Е нали точно това се коментира непрекъснато и е основната причина да се търсят старите версии. Скайп упорито отказват да го оправят, очевидно имат някакъв интерес да е така. Това се коментира и по чуждите форуми...само заклетите маниаци на новите версии го пропускат край ушите си.

Като брат ми.

Майка иска скайп ама няма - що - щото брат ми не може да впише новите им мазаници.

Отидох сложих руската пачната 3.8 - песен - писахме си няколко дена докато не приватизирали пак компа и им трябвала камера

зер 3.8 няма камера

и айде пак омазано пак пише у фейса нямам скайп повредиха ми го

ми специалисти ко да прайш

утре наново ще оправям

Може ли да ми дадете линк за работеща 4.2?

Не! Това е материал, обект на авторско право и само производителя и упълномощени дистрибутори могат да ви го доставят

Мога да дам линк, само че за Skype 4.3. Надявам се, че върши работа, няма кой знае какви разлики с 4.2 .

Линк.

Като толкова ги плюете "микромеките" - зарежете скапания им "Виндолс" (дето най-вероятно не сте си го и купили, ама иначе го плюете), сложете си една хубава безплатна ОС, и си ползвайте "истински" Skype :cool:

Мога да дам линк, само че за Skype 4.3. Надявам се, че върши работа, няма кой знае какви разлики с 4.2 .

Линк.

Като толкова ги плюете "микромеките" - зарежете скапания им "Виндолс" (дето най-вероятно не сте си го и купили, ама иначе го плюете), сложете си една хубава безплатна ОС, и си ползвайте "истински" Skype :cool:

...като минаваш отново през сървърите на микромеките (казва се Уиндоус btw) и не се виждаш/чуваш/разменяш снимки с 1/2 от хората, защото не си с последната им версия. Добър опит за извличане на предимство от липсата на ъпдейти за Линукс, но уви.

Може ли да ми дадете линк за работеща 4.2?

Ами аз  знаех, че тук не дават..., за това не го предложих. Аз съм го намерил в друг форум, където не слагат порта насред полето.

Потърси с гугъла с българо-руски ключови думи и ще попаднеш на нещо...

• 4 седмици по-късно...

Здравейте! От няколко дена ми се появява една грешка при стартиране на скайпа, ще прикача снимки, ако някой има идея, да сподели как да я оправя. След показване на грешката програмата се самозатваря и след втория опит си тръгва..

Не го прави всеки път, но два-три пъти седмично.

http://prikachi.com/images.php?images/316/7870316N.jpg

http://prikachi.com/images.php?images/328/7870328Q.jpg

Дали да не я деинсталирам да почисте с ССleaner и да я инсталирам на чисто, защото е надграждана?!

• 1 месец по-късно...

Искам да питам дали има начин да видя кога някой е прочел това което съм написал...

И как да стане това? Евентуално да е "доставено" но ако пимерно си пляснал 2 листа четиво мислиш ли че е прочетено? И при едновременно вписване от няколко устройства какво следва? Може да е доставено на едното пък човекът да е прд другото. И може по-късно да се е логнал на трето. Може и да се синхронизират чатовете, а може и да не. А между <получено> <прочетено> и <осмислено> има разлика. И алтернативни начини за връзка. Ако ти върне - ОК - добре. А ако на някого ми е писнали да му досаждаш?

• 4 седмици по-късно...

Последната версия на Skype 7.2..или нещо такова - крашва на компютър/и с WindowsXP SP3 при опит за провеждане на видео разговор. Замръзва прозореца за разговора или остава празен и след това дава don't send грешка и след това като се опитваш да го пуснеш, контура на прозореца и менютата горе са там останалото е бяло в прозореца. Нищо не можеш да правиш. Някой срещал ли е такъв проблем?

Принудих се да сложа една Skype 4.2i и няма проблеми с видео разговори - с нищо. Всичко е 6.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Последната версия на Skype 7.2..или нещо такова - крашва на компютър/и с WindowsXP SP3 при опит за провеждане на видео разговор. Замръзва прозореца за разговора или остава празен и след това дава don't send грешка и след това като се опитваш да го пуснеш, контура на прозореца и менютата горе са там останалото е бяло в прозореца. Нищо не можеш да правиш. Някой срещал ли е такъв проблем?

Принудих се да сложа една Skype 4.2i и няма проблеми с видео разговори - с нищо. Всичко е 6.

OS-a ; win7 x64 ultimate. Версията на скайп - последната

При всеки опит да започна voice  chat , прозорчето на разговора замръзва ,след малко следва "skype not responding" ,и цялата програма се затваря.

Пичове,карам с версия 6.21.0.104,и ми е супер с нея,но при всяко вписване на скайп или отваряне на прозореца постоянно ми предлага да го обновя,с прозорче,някой знае ли как да го елиминирам тва нещо че адски много дразни (в опциите на скайп съм забранил автоматичното обновяване,ама пак си продължава да го прави)

Пичове,карам с версия 6.21.0.104,и ми е супер с нея,но при всяко вписване на скайп или отваряне на прозореца постоянно ми предлага да го обновя,с прозорче,някой знае ли как да го елиминирам тва нещо че адски много дразни (в опциите на скайп съм забранил автоматичното обновяване,ама пак си продължава да го прави)

Като го ъпдейтнете. Не мисля че има начин да спрете това съобщение

Тук е описано как става пермаментното изключване на проверка за нови версии.

Аз съм пробвал само с disableversioncheck ентрито, което добавям в regedit-a.

Успех!

Като го ъпдейтнете. Не мисля че има начин да спрете това съобщение

...До последният скайп за който по-рано писах как се срива при видеоразговор.

...Иначе, господин модератор, трябва да има възможност да се спре съобщението и предполагам, че то е като в hosts в Windows се пренасочи адреса на update server-ите към localhost - 127...

Ето така трябва да изглежда записа в Hosts, като промени могат да се правят в текстови редактор, само изпълнен като администратор при WindowsVista/7/8/10

127.0.0.1 download.skype.com

Редактирано от Гост (преглед на промените)

...До последният скайп за който по-рано писах как се срива при видеоразговор.

...Иначе, господин модератор, трябва да има възможност да се спре съобщението и предполагам, че то е като в hosts в Windows се пренасочи адреса на update server-ите към localhost - 127...

Ето така трябва да изглежда записа в Hosts, като промени могат да се правят в текстови редактор, само изпълнен като администратор при WindowsVista/7/8/10

127.0.0.1 download.skype.com

Уважаеми, вие както винаги правите заключения, базирани на един, единствен факт. Това че нещо се срива на една конкретна система с конкретна ОС, ъпдейти, драйвери и т.н. не означава нищо

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.