Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Skype - въпроси и проблеми при използването - част 3

Featured Replies

Настройки >> Разширени >> Самообвиняване >> Изключи самообвиняването.

:offtopic_s: :

krali, ще ме извиняваш, ама постът ти отива в друга тема по предназначение :lol6:

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 248,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

точно това съм и направил,но това си излиза при всяко стартирване на скайп-а

Влизаш в C:UsersИмето на Твоя АкаутAppDataLocalTemp >> триеш скайп файла. За да виждаш тази папка Temp, трябва да си разрешил скрити файлове и папки.  

:offtopic_s: :   krali, ще ме извиняваш, ама постът ти отива в друга тема по предназначение :lol6:

Пиша през телефона и текста се вижда много малък, а пък снимката изпъква на първо място в дисплея.Затова не съм догледал.Какво да се прави, старост-нерадост.

Редактирано от krali (преглед на промените)

Влизаш в C:UsersИмето на Твоя АкаутAppDataLocalTemp >> триеш скайп файла. За да виждаш тази папка Temp, трябва да си разрешил скрити файлове и папки.  

Тъкмо се зарадвах,че се получи и след малко пак "цъфна" това.Явно няма да е,ще си го търпя.

Благодаря Ти,все пак. :)

п.п:  Натиснах накрая да се обнови, и това,поне засега не излиза :)

Редактирано от flexit (преглед на промените)

Не трябваше да го триеш, а да му отвориш Properties - Security - Edit - и забраняваш всякакви дейности за всички акаунти (Permissions for .....)  - Deny! Прилагаш - OK и готово. 

При евентуално почистване на временните файлове, файлчето пак "цъфва" и процедурата се повтаря :mad:

От известно време нямам нито един контакт онлайн в скайп за iPad (последната версия на iOS), а потребителите в действителност са онлайн. Вие имате ли такива грижи с iOS-а?

• 1 месец по-късно...

Здравейте,

За пореден път пиша в следващия вече форум за решаването на следния проблем:

С Уин 7, версия на Скайп 6.6.х.хх, съм. Искам да използвам функцията за видео съобщение. При изпращане до не онлайн абонат от моя списък правя запис на такова. Преглеждам го и си го гледам 1:1. Изпращам го. При отсрещния абонат се сваля в неговата си страница и започва да се върти кръгчето за неполучено съобщение, което си е и редно. Абоната ми се логва и казва, че не намира никакво съобщение при него. Останалите изпратени от мен до него текстови съобщения или файлове се виждат и се отварят безпроблемно. Пробвах от друг акаунт на същия комп-същата работа. Когато другият абонат ми изпрати такова видео съобщение аз си го преглеждам отлично, без забележки. Ще съм благодарен ако някой даде полезни съвети за случая. Да добавя, че вече трих даже и с регистрите старата версия на Скайпа и инсталирах новата. Същия проблем! За сега в очакване. :(

Редактирано от izashev (преглед на промените)

• 2 месеца по-късно...

Здравейте! Днес сложих новия скайп - 6.7.59.102

Искам да му сменя фона... На старите версии можеше, но на новата не знам откъде става това.

Рових навсякъде... без резултат. И в нета нищо не пише :(

Скайпа не ще да се вписва на лаптопа.На настолният комп. няма проблем.Деинсталирвах го 3-4 пъти с уиндоският деинсталатор и с Рево унистал и пак инсталирвам после и нищо не става.С уиндос7 СП1 съм и NIS2013 както и на настолният комп.Къде е проблема не знам.

Скайпа не ще да се вписва на лаптопа.На настолният комп. няма проблем.Деинсталирвах го 3-4 пъти с уиндоският деинсталатор и с Рево унистал и пак инсталирвам после и нищо не става.С уиндос7 СП1 съм и NIS2013 както и на настолният комп.Къде е проблема не знам.

опитахте ли с изтриване на профила и чат историята?

От къде се трие профила и чата.

отивате в директория %APPDATA% и там намирате директория skype, която изтривате

Изтрих всичко деинсталирах ,рестартирах комп. и пак неще.

Скоро не бях ползвал скайп. Днес като го пуснах ми бъгва и постоянно ми излиза това съобщение

Публикувано изображение

Пробвах да го преинсталирам, но не помогна. Internet Explorer не е дори пуснат.

Изтрих всичко деинсталирах ,рестартирах комп. и пак неще.

погледнете дали в event лога няма нещо

Скоро не бях ползвал скайп. Днес като го пуснах ми бъгва и постоянно ми излиза това съобщение

Публикувано изображение

Пробвах да го преинсталирам, но не помогна. Internet Explorer не е дори пуснат.

А IE ли е броузера ви по подразбиране?

погледнете дали в event лога няма нещо

А IE ли е броузера ви по подразбиране?

НЕ, ИЕ не съм ползвал отдавна. Firefox e по подразбиране

А ъпдейтван ли е редовно?

До скоро не беше. Днес го ъпдейтнах, после го преинсталирах и още е така.

не съм чак толкова навътре в комп. но отворих event лога но какво да гледам не знам.

не съм чак толкова навътре в комп. но отворих event лога но какво да гледам не знам.

За грешки

До скоро не беше. Днес го ъпдейтнах, после го преинсталирах и още е така.

Пробвайте да проверите дали няма ъпдейти за него. И дали можете да ресетнете настройките му по подразбиране

• 1 месец по-късно...

Здравейте,

Имам проблем при пускане на Skyp  излиза ми Error KERNEL32 dll не знам какво е това .

• 3 седмици по-късно...

Здравейте,при видео разговор звука на другия абонат ми се губи,чува се нещо звук ии после изчезва губи се.Той казва,че при него пък шум се появява тогава,но той мен си ме чува нормално винаги!Какво може да е това?

• 3 седмици по-късно...

Колеги,здравейте!Преинсталирах компютъра. Сложих Skype 6.11.0.102Интересува ме от къде се правеше всеки чат да е в отделен прозорец. Преди преинсталацията ползва 5 нещо си (ако не се лъжа) и всеки чат си стоеше в отделен прозорец, но сега не я виждам опцията...Благодаря предварително!p.s.Оправих се!!!View > Compact View

• 3 седмици по-късно...

Здравейте!

Опитвам се да стартирам някоя стара версия на скайп 3.8 или 4.2 но не се получава. Уиндоус 7 е прясно преинсталиран. Лаптопа е НР 4710S. Когато инсталирам новата версия, скайпа стартира и работи, но аз искам да е със стара, а не се получава?!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.