Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Skype - въпроси и проблеми при използването - част 3

Featured Replies

Смених езика но искам да е на български а не на английски. А как и къде да го дам този рапорт?

Не зацепих! След промяна на езика, проблема още ли е налице? А за речниковото значение на рапорт, чети тук!

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 247,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Смених езика но искам да е на български а не на английски. А как и къде да го дам този рапорт?

Не се занимавай с глупости. Просто махни тази версия на скайп и си сложи някоя стара. Например 4.2, спри ъпдейта на програмата и няма да имаш проблеми.

Ти един вид каза 'майната им' на security ъпдейти. Това, дето го предлагаш не ми се чини да е някаква свястна алтернатива. Въпросната грешка е много често срещана и обикновено се оправя след смяна на езиковата настройка.

Sevurity ъпдейти във версиите на Скайп?

Ти май нищо не каза. Нови "екстри" умишлено в кавички да, ама какво секюрити са закърпили от как ги купи МС, че не се сещам.

Start/Run: %appdata%Skype

Намираш в тази папка (при спрян скайп) всички *xml файлове и ги изтриваш.

Пробваш да го стартираш.

Ако пак даде това съобщение, ще се наложи да изтриеш цялата папка %appdata%Skypeскайп_името_ти

Само преди това си архивирай историята, ако ти е важно, защото това ще я затрие.

Редактирано от Topper (преглед на промените)

Може и да е нямало, но може да има. В бъдеще. И в двата случая - използването на твърде стара версия не е добра алтернатива.

Здравейте! Един много скорострелен въпрос! Добавям си аз някого по скайп (някоя), пиша й нещо си още най в началото при самото добавяне, но тъй като броени минути по-късно осъзнавам колко грешно е било да я добавям и да й пиша, решавам да я изтрия! При изтриването ще оставя ли някаква следа, че съм я добавял въобще и че съм й писал ? Засега не съм предприел абслолютно нищо и тя все още ми е на въпросителна на сив фон. Моля за бърз отговор! И дащна петък вечер на всеки!

• 3 месеца по-късно...

Здравейте!

Имам въпрос-имам два скайпарно ползвам 3 имена за влизане.Едното искам да се трие /или и 3-те/ след като излезна от скайпалНе искам ако не съм в двата скайпа някой да натисне падащите прозорци и да видят 3-тото скайп име.Направих триене на скайп името и ми изтри потребителите и пак не се маха като излезна.Има ли такава опция като триене на история например след излизане от даден браузер?Да повторя-не искам да ми се изтрие завинаги! А да го изписвам всеки път като влезна и да го ползвам.

• 2 месеца по-късно...

Напоследък зачестиха заразените от линкове пращани по skype. Искам да попитам има ли начин отнякъде да се направи така, че когато някой ти праща линк по skype, той да се получава като неактивен (т.е да не може да се клика на него) ?

а едно време един популярен изпълнител изпя (или по-скоро "израпира"): "мозък не се продава наливен"

и за да е по-актуално към днешна дата: "висящ" мозък няма

tu capisci?

• 1 месец по-късно...

Здрасти народе, до скоро имаше много добър начин да се разбере кой е инкогнито, като се изтрие папката с името на скайпа в Скайп директорията, след което като се впишеш, тези които са офлайн, но им се вижда аватара са инкогнито. Сега това вече не работи, аватарите се виждат след изтриване на папката и вписване.....Някой да знае друга хитринка, разбира се без писане на съобщение или прозвъняване....

Здрасти народе, до скоро имаше много добър начин да се разбере кой е инкогнито, като се изтрие папката с името на скайпа в Скайп директорията, след което като се впишеш, тези които са офлайн, но им се вижда аватара са инкогнито. Сега това вече не работи, аватарите се виждат след изтриване на папката и вписване.....Някой да знае друга хитринка, разбира се без писане на съобщение или прозвъняване....

Това не Ви ли помага за вашият случай?

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Това не Ви ли помага за вашият случай?

Здравейте, мисля че не ме разбрахте какво точно искам.....Искам да разбера дали има начин да разбера кога даден абонат е инкогнито....

Здравейте, мисля че не ме разбрахте какво точно искам.....Искам да разбера дали има начин да разбера кога даден абонат е инкогнито....

Приятел! Сега Ви разбрах! То ако ще се разбира кога съм при Вас "инкогнито" тогава защо ми е тази функция? Каква полза ще имам аз от нея, след като съм я избрал, а вие виждате какъв ми е статуса. Остави тия моми. Не се вдетинявай! Нека се любят!

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Приятел! Сега Ви разбрах! То ако ще се разбира кога съм при Вас "инкогнито" тогава защо ми е тази функция? Каква полза ще имам аз от нея, след като съм я избрал, а вие виждате какъв ми е статуса. Остави тия моми. Не се вдетинявай! Нека се любят!

Прав сте, каква е ползата от функцията ако ще се разбира кога кой е инкогнито. Все пак не знам дали прочетохте в първия ми пост, че до скоро имаше 100% начин да се разбере. Но скайп са го фикснали....ок тенкю ;)

Прав сте, каква е ползата от функцията ако ще се разбира кога кой е инкогнито. Все пак не знам дали прочетохте в първия ми пост, че до скоро имаше 100% начин да се разбере. Но скайп са го фикснали....ок тенкю ;)

Да, със старите версии беше така и наистина го прочетох. Лека и приятна вечер от мен!

Здравейте!

Имам следния проблем - когато днес се опитах да отворя Skype ми излиза бял прозорец без да показва нищо друго. Деинсталирах го, инсталирах нов и пак същото. Не знам какво да правя. Някой може ли да ми помогне? Благодаря ;)

Здравейте!

Имам следния проблем - когато днес се опитах да отворя Skype ми излиза бял прозорец без да показва нищо друго. Деинсталирах го, инсталирах нов и пак същото. Не знам какво да правя. Някой може ли да ми помогне? Благодаря ;)

Според мен процедирайте така!

Отворете  контрол панела и деинсталирайте версията на Скайп. После отворете папка "Program Files"  и изтрийте папка Skype ако е останала такава . След това почистете регистрите на компютъра и качете по-стара версия, за да пробвате с нея. В последствие, ако всичко се получи, можете да пристъпите към обновяване на старата версия с нова, но по ваш избор. Успех!

Според мен процедирайте така!

Отворете  контрол панела и деинсталирайте версията на Скайп. После отворете папка "Program Files"  и изтрийте папка Skype ако е останала такава . След това почистете регистрите на компютъра и качете по-стара версия, за да пробвате с нея. В последствие, ако всичко се получи, можете да пристъпите към обновяване на старата версия с нова, но по ваш избор. Успех!

Да, получи се, но след обновяването пак става както преди.

Да, получи се, но след обновяването пак става както преди.

Тогава направете цялата процедура от начало още веднаж и си оставете старата версия. Няма нищо страшно!

Ок. Благодаря ви :)  Аз и не държа на най - новата версия, но се обнови автоматично. Сега трябва да си остана за постоянно с тази версия, така ли?

Редактирано от viol_s (преглед на промените)

Отвори меню настройки и избери да не се обновява. Някъде долу вляво беше

Отвори меню настройки и избери да не се обновява. Някъде долу вляво беше

Да, направих го. Отново благодаря :)

• 3 седмици по-късно...

Здравейте.

Постоянно при пускането на скайп-а ми излиза едно съобщение за обновяване,което е много дразнещо,има ли някакъв начин да го забраня.От настройките на програмата самообновяването е изключено....

Публикувано изображение

Редактирано от flexit (преглед на промените)

Настройки >> Разширени >> Самообвиняване >> Изключи самообвиняването.

точно това съм и направил,но това си излиза при всяко стартирване на скайп-а

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.